Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Savannah napisał(a):
hm no to wyśle jeszcze raz...

Wyślij, czekam.

panienkabubu napisał(a):
Asiu Twoje czarne spodnie zlewają się z Keniem :cool3::cool3:Mimo to pozycje to one mają piękne!! Wielkie brawa za taki trening!!:klacz::loveu:

Panienko, mając tak różne w kolorach psiaki, nie sposób do każdego z nich dobrac kolor spodni/spódnicy. Do Bydgoszczy miałam zgłoszone 4 psiaki: 2 trikolory i 2 rude.
No to wybrałam kolor czarny, pod kolor Rudych...coś czułam w kościach, że Dżezik może wygrac Rase...
Pzdr.

Posted

A jaj mam jeszcze ponad 100 fotek z Bydgoszczy do wstawienia. Sa to fotki zrobione juz po ocenie, a więc baski biegające, skaczące, tarzające się itp..... Ale juz nie bardzo mam siły... Mozxe troszkę później...

A gonią mnie fotki z Banskiej Bystricy - jest ich ok. 700...
No i juz za tydzień - Alytus na Litwie. Fotki na pewno będa, bo wybiera się tam Matusz razem ze swoim aparatem... Eh, chyba jakis wolny dzień trzeba wziąć...;)
Pzdr.

Posted

Śnieżynka napisał(a):
Asiaczke super fotki :) a terenu to już wogóle super foty:D

Simbik też po pierwszych fotkach miałam takie wrażenie, że to jakaś zagraniczna wystawa :) a nie nasza Polska :)

Witaj, Śniezynko! Daaaawno Cię tutaj nie było i dlatego ciesze się, że znalazłaś dla nas czas.:multi:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
No i juz za tydzień - Alytus na Litwie. Fotki na pewno będa, bo wybiera się tam Matusz razem ze swoim aparatem... Eh, chyba jakis wolny dzień trzeba wziąć...;)
Pzdr.

ty też bierzesz swój:diabloti::cool1:

Posted

Śnieżynka napisał(a):
A codziennie zaglądamy :) tylko siedzimy cicho :) podziwiam te wspaniałe fotki z jeszcze wspanialszymi baskami :)

No to czasami musisz się lekko wynudzić, bo tylko gadanina jest...

Agasia napisał(a):
Ha ja to mam nosa, wpadlam prosto na moje ulubione wystawowe focie :D :D Pieknie :)!

Fluidy latają... Ostatnio o Tobie myślałam i pewnie myślami Ciebie tutaj ściągnęłam...:loveu:
Pzdr.

Posted

Masz rację! Nawet nie liczyłam wstawianych fotek, ale było tego sporo...
A - tak, jak napisałam wczesniej - jeszcze ponad 100 czeka. I to są te bardziej zabawowe...
Pzdr.

Posted

ok wyslalam jeszcze raz. mam nadzieje, że teraz doszedł.

PS: Asiaczku nie zapominaj że to Twój sekretarz wstawia fotki z BB, tylko ona czeka aż jej wyślesz numerki...:diabloti: