Asiaczek Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Następnie - Dżezik. Dla przypomnienia - Dżezik był po raz pierwszy wystawiany przez Florkę. Cdn. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Asiu Twoje czarne spodnie zlewają się z Keniem :cool3::cool3: Mimo to pozycje to one mają piękne!! Wielkie brawa za taki trening!!:klacz::loveu: Quote
Asiaczek Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 I porównanie z Keniem o tytuł Najlepszy Dorosły Pies w Rasie. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Savannah napisał(a):hm no to wyśle jeszcze raz... Wyślij, czekam. panienkabubu napisał(a):Asiu Twoje czarne spodnie zlewają się z Keniem :cool3::cool3:Mimo to pozycje to one mają piękne!! Wielkie brawa za taki trening!!:klacz::loveu: Panienko, mając tak różne w kolorach psiaki, nie sposób do każdego z nich dobrac kolor spodni/spódnicy. Do Bydgoszczy miałam zgłoszone 4 psiaki: 2 trikolory i 2 rude. No to wybrałam kolor czarny, pod kolor Rudych...coś czułam w kościach, że Dżezik może wygrac Rase... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 No i pora na dziewczynki. Żelcia na rozgrzewce: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 No i Felka - prezentowana przez Florkę... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Porównanie o Najlepszą Sukę w Rasie. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 No i BOB: Dżezik i Żelcia...moje Rude Jotki! Ten, co wygrał - wygląda jak Kurczak na rękach u Florki! Cdn. Pzdr. Quote
simbik Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ile fajnych zdjęć :multi: i jak ładnie w Bydgoszczy na wystawie. W pierwszej chwili miałam spytać co to za zagraniczna wystawa :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Faktycznie, Kasiu, teren jest super! Aż szkoda, że - jak do tej pory - nie był wykorzystywany na wystawy psie... Ale może coś się zmieni... Pzdr. Quote
Śnieżynka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Asiaczke super fotki :) a terenu to już wogóle super foty:D Simbik też po pierwszych fotkach miałam takie wrażenie, że to jakaś zagraniczna wystawa :) a nie nasza Polska :) Quote
Asiaczek Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 A jaj mam jeszcze ponad 100 fotek z Bydgoszczy do wstawienia. Sa to fotki zrobione juz po ocenie, a więc baski biegające, skaczące, tarzające się itp..... Ale juz nie bardzo mam siły... Mozxe troszkę później... A gonią mnie fotki z Banskiej Bystricy - jest ich ok. 700... No i juz za tydzień - Alytus na Litwie. Fotki na pewno będa, bo wybiera się tam Matusz razem ze swoim aparatem... Eh, chyba jakis wolny dzień trzeba wziąć...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Śnieżynka napisał(a):Asiaczke super fotki :) a terenu to już wogóle super foty:D Simbik też po pierwszych fotkach miałam takie wrażenie, że to jakaś zagraniczna wystawa :) a nie nasza Polska :) Witaj, Śniezynko! Daaaawno Cię tutaj nie było i dlatego ciesze się, że znalazłaś dla nas czas.:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Pewnie! Ale fotki będę robiła baaaardzo oszczędnie. Zobaczymy, jak mi to wyjdzie...:evil_lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Asiaczek'] No i juz za tydzień - Alytus na Litwie. Fotki na pewno będa, bo wybiera się tam Matusz razem ze swoim aparatem... Eh, chyba jakis wolny dzień trzeba wziąć...;) Pzdr. ty też bierzesz swój:diabloti::cool1: Quote
Śnieżynka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 A codziennie zaglądamy :) tylko siedzimy cicho :) podziwiam te wspaniałe fotki z jeszcze wspanialszymi baskami :) Quote
Agasia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ha ja to mam nosa, wpadlam prosto na moje ulubione wystawowe focie :D :D Pieknie :)! Quote
Asiaczek Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Śnieżynka napisał(a):A codziennie zaglądamy :) tylko siedzimy cicho :) podziwiam te wspaniałe fotki z jeszcze wspanialszymi baskami :) No to czasami musisz się lekko wynudzić, bo tylko gadanina jest... Agasia napisał(a):Ha ja to mam nosa, wpadlam prosto na moje ulubione wystawowe focie :D :D Pieknie :)! Fluidy latają... Ostatnio o Tobie myślałam i pewnie myślami Ciebie tutaj ściągnęłam...:loveu: Pzdr. Quote
betel Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ale się nasiedziałaś dzisiaj przy tym kompie . Baski - bobaski cudne:lol:. Gratulacje dla zwycięzcy:loveu: Quote
Asiaczek Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Masz rację! Nawet nie liczyłam wstawianych fotek, ale było tego sporo... A - tak, jak napisałam wczesniej - jeszcze ponad 100 czeka. I to są te bardziej zabawowe... Pzdr. Quote
Savannah Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 ok wyslalam jeszcze raz. mam nadzieje, że teraz doszedł. PS: Asiaczku nie zapominaj że to Twój sekretarz wstawia fotki z BB, tylko ona czeka aż jej wyślesz numerki...:diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Pamiętam, pamiętam... Ale najpierw trzeba je przejrzec i poukładać... Pzdr. Quote
Recommended Posts