Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Asiaczki!
Dawno mnie tu nie bylo... :oops:
A widze ze i sukcesów przybywa i ze maluchy rosną... oby tak dalej! Gorąca buziaczki ! :loveu::multi:

Posted

Oooooooo rany to w Bydgoszczy taki duuuuuuuuuuuży :crazyeye: i zielony teren wystawowy jest (i w tle jakaś woda błyszczy?) ??? Fajny :cool3:

A ja tak się wlepię troszku nie na temat. ;)

Widać lato już w pełni ;)

A tu niespodziewany gość zjawił się u mnie na działce i kompletnie nie przejmował się psami. :razz:

[SIZE=2]

Miłego dnia życzę (choć pogoda lekko się popsuła).

Pzdr

Posted

[quote name='Justys95']O kurcze, ale tereny :-o Pikne...:D
To jeszcze nie wszystkie fotki....
Jak dobrze pójdzie, to może na tym terenie odbędzie się wystawa klubowa V grupy. Ale to dopiero w 2009 lub 2010 lub dalej...:roll:

[quote name='bety']Oooooooo rany to w Bydgoszczy taki duuuuuuuuuuuży :crazyeye: i zielony teren wystawowy jest (i w tle jakaś woda błyszczy?) ??? Fajny :cool3:

A ja tak się wlepię troszku nie na temat. ;)

Widać lato już w pełni ;)

A tu niespodziewany gość zjawił się u mnie na działce i kompletnie nie przejmował się psami. :razz:

[SIZE=2]Miłego dnia życzę (choć pogoda lekko się popsuła).

Pzdr

Żałuj, że nie mogłyście pojechac. No, ale fotki to i tak będziesz miała.

I naprawdę ten "gość" był na działce...?!?!?!

[quote name='Alicja']wspaniale przygotowany teren wystawowy ...

witaneczko

Witaj, All...
Pzdr.

Posted

Niektóre kaczki wysiaduja jajka na drzewach. Potem po wykluciu małe puszki spadaja na ziemie i za mama podążają do wody. Pod kamienicą moich rodziców jest stara lipa i co roku z niej spadaja małe kaczki krzyżówki. Jak maluch zlatuje słychać "plask" o chodnik, mały okruszek wstaje otrzepuje się i idzie do mamy, jak spadnie cała gromadka ida jakieś300m do rzeczki.:p

Posted

[quote name='Asiaczek']
Żałuj, że nie mogłyście pojechac. No, ale fotki to i tak będziesz miała.

I naprawdę ten "gość" był na działce...?!?!?!

Muszę przyznać, że teren w Bydgoszczy robi wrażenie - jakbym tak moją paskudę tam puściła luzem to bym se mogła ją nawoływać do woli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A fotki to wiadomo od kogo, od takiej fajnej:loveu:, uczynnej :loveu: dobrej duszyczki :loveu: dla której w podzięce ślę

Do mnie na działkę ostatnio tacy różni dziwni skrzydlaci goście to często wpadają (różnych rozmiarów) - ale kaczka to była nowość nie z tej ziemi ;). Kaczuszka balowała sobie u nas a kaczorek dwie działki dalej, a najbardziej zadziwiające było to, że wcale nie bała się psów. :crazyeye:

Tak, tak, sylrwia ma rację kaczki też gniazdują w dziuplach na drzewie.

Pzdr

Posted

sylrwia napisał(a):
Niektóre kaczki wysiaduja jajka na drzewach. Potem po wykluciu małe puszki spadaja na ziemie i za mama podążają do wody. Pod kamienicą moich rodziców jest stara lipa i co roku z niej spadaja małe kaczki krzyżówki. Jak maluch zlatuje słychać "plask" o chodnik, mały okruszek wstaje otrzepuje się i idzie do mamy, jak spadnie cała gromadka ida jakieś300m do rzeczki.:p

I one żyją?:mdleje:

Posted

bety co to za roślinka??

Tak panienkabubu upadek jak na razie wszystkie przeżywały, co potem z nimi się działo to ciężka sprawa. I kaczka cwaniara zawsze wczesnym niedzielnym porankiem je wyprowadza bo wtedy najmniejszy ruch na ulicy. Jest to niesamowite takie podglądanie.

Posted

Ja w W-wie nie mam takich możliwości podglądania przyrody...
Chociaz pewnie, gdyby sie dobrze przypatrzeć, to niejedną ciekawostkę człowiek by wypatrzył...:lol:
Pzdr.