Asiaczek Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Zanim wstawię duuuuzo fotek z wystawy w Bydgoszczy, to dam kilka pieska Anjaro; dawno tu nie był... Pzdr. Quote
Agasia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Hej Asiaczki! Dawno mnie tu nie bylo... :oops: A widze ze i sukcesów przybywa i ze maluchy rosną... oby tak dalej! Gorąca buziaczki ! :loveu::multi: Quote
Asiaczek Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [SIZE=5]:loveu:Agasia!!!!!!!!!:loveu: Jeeeeeee, znowu jestes!!!! Nawet nie wiesz, jak ja się cieszę!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Na początek widoczki z terenu wystawy... Jeszcze się nimi znudzicie!:diabloti::evil_lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Teraz chwila przerwy na wysikanie Erki i potem - zajęcia w podgrupach. Ale ja tu wrócę z fotkami z Bydgoszczy...:diabloti: Pzdr. Quote
bety Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Oooooooo rany to w Bydgoszczy taki duuuuuuuuuuuży :crazyeye: i zielony teren wystawowy jest (i w tle jakaś woda błyszczy?) ??? Fajny :cool3: A ja tak się wlepię troszku nie na temat. ;) Widać lato już w pełni ;) A tu niespodziewany gość zjawił się u mnie na działce i kompletnie nie przejmował się psami. :razz: [SIZE=2] Miłego dnia życzę (choć pogoda lekko się popsuła). Pzdr Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 wspaniale przygotowany teren wystawowy ... witaneczko Quote
Asiaczek Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='Justys95']O kurcze, ale tereny :-o Pikne...:D To jeszcze nie wszystkie fotki.... Jak dobrze pójdzie, to może na tym terenie odbędzie się wystawa klubowa V grupy. Ale to dopiero w 2009 lub 2010 lub dalej...:roll: [quote name='bety']Oooooooo rany to w Bydgoszczy taki duuuuuuuuuuuży :crazyeye: i zielony teren wystawowy jest (i w tle jakaś woda błyszczy?) ??? Fajny :cool3: A ja tak się wlepię troszku nie na temat. ;) Widać lato już w pełni ;) A tu niespodziewany gość zjawił się u mnie na działce i kompletnie nie przejmował się psami. :razz: [SIZE=2]Miłego dnia życzę (choć pogoda lekko się popsuła). Pzdr Żałuj, że nie mogłyście pojechac. No, ale fotki to i tak będziesz miała. I naprawdę ten "gość" był na działce...?!?!?! [quote name='Alicja']wspaniale przygotowany teren wystawowy ... witaneczko Witaj, All... Pzdr. Quote
sylrwia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Niektóre kaczki wysiaduja jajka na drzewach. Potem po wykluciu małe puszki spadaja na ziemie i za mama podążają do wody. Pod kamienicą moich rodziców jest stara lipa i co roku z niej spadaja małe kaczki krzyżówki. Jak maluch zlatuje słychać "plask" o chodnik, mały okruszek wstaje otrzepuje się i idzie do mamy, jak spadnie cała gromadka ida jakieś300m do rzeczki.:p Quote
Asiaczek Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 O, rany! Nigdy o takim zwyczaju (?) nie słyszałam... Pzdr. Quote
bety Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Asiaczek'] Żałuj, że nie mogłyście pojechac. No, ale fotki to i tak będziesz miała. I naprawdę ten "gość" był na działce...?!?!?! Muszę przyznać, że teren w Bydgoszczy robi wrażenie - jakbym tak moją paskudę tam puściła luzem to bym se mogła ją nawoływać do woli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A fotki to wiadomo od kogo, od takiej fajnej:loveu:, uczynnej :loveu: dobrej duszyczki :loveu: dla której w podzięce ślę Do mnie na działkę ostatnio tacy różni dziwni skrzydlaci goście to często wpadają (różnych rozmiarów) - ale kaczka to była nowość nie z tej ziemi ;). Kaczuszka balowała sobie u nas a kaczorek dwie działki dalej, a najbardziej zadziwiające było to, że wcale nie bała się psów. :crazyeye: Tak, tak, sylrwia ma rację kaczki też gniazdują w dziuplach na drzewie. Pzdr Quote
panienkabubu Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 sylrwia napisał(a):Niektóre kaczki wysiaduja jajka na drzewach. Potem po wykluciu małe puszki spadaja na ziemie i za mama podążają do wody. Pod kamienicą moich rodziców jest stara lipa i co roku z niej spadaja małe kaczki krzyżówki. Jak maluch zlatuje słychać "plask" o chodnik, mały okruszek wstaje otrzepuje się i idzie do mamy, jak spadnie cała gromadka ida jakieś300m do rzeczki.:p I one żyją?:mdleje: Quote
agaciaaa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 http://img383.imageshack.us/img383/9229/resizeofmajwka2008zanjabh1.jpg przystojniaczek ;) Quote
sylrwia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 bety co to za roślinka?? Tak panienkabubu upadek jak na razie wszystkie przeżywały, co potem z nimi się działo to ciężka sprawa. I kaczka cwaniara zawsze wczesnym niedzielnym porankiem je wyprowadza bo wtedy najmniejszy ruch na ulicy. Jest to niesamowite takie podglądanie. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Ja w W-wie nie mam takich możliwości podglądania przyrody... Chociaz pewnie, gdyby sie dobrze przypatrzeć, to niejedną ciekawostkę człowiek by wypatrzył...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Dalszy ciąg fotek terenowych z Bydgoszczy... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Przy wjeździe na teren Ośrodka wisi taka oto tablica informacyjna: I żeby nie byc gołosłowną - najpierw końskie pomoce... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Jak sa przeszkody, to muszą byc i konie, prawda? Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts