Izabela124. Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Witanko Sliczne sa baski, coraz bardziej sie do nich przekonuje Quote
Asiaczek Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 panienkabubu napisał(a):Oj tam Asia, nie ma się czym przejmować :loveu: i tak mały pokazał klasę, wygrał w końcu z dwoma Championami! :) Masz stawkę z Łodzi, czy Ci podać? :loveu: Jeśli możesz, to napisz. A ja potem tę stawke przeniosę do odpowiedniego topiku. Bo, mimo mojej prośby, jakoś nikt z wystawiających nie kwapi się do wpisywania stawek... hanacek napisał(a):Asiaczek - GRATULUJE - SUPER !!! :laola::smilecol: Witaj Hanacku i dziękujemy! Izabela124. napisał(a):Witanko Sliczne sa baski, coraz bardziej sie do nich przekonuje A ja myślałam, że już dawno się do nich przekonałas...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Na 18.30 mam umówionego dentystę. Nie wiem, czy dzisiaj pojawię się na Dogo... Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Asiaczek napisał(a):No to przyjedź na jakiś weekend do W-wy i maluchy się pobawią... A jak tam psie przedszkole? No i pisałaś, że gdzieś w Twoich okolicach jest jakiś basek...?Pzdr. Cha, myślisz, że bym nie chciała? ech! Gdyby to było gdzieś bliżej :p W przedszkolu więcej nie byłam, okropnie mi ten labek poobijał Saidi :placz: na szczęście już nie kuleje, ale jak jej wycieram łapki to tą nadal usztywnia :-(. Może wybiorę się jeszcze raz, w końcu jest już większa. Sama ją trochę uczę, już ładnie siada i ładnie przychodzi (jak jest blisko i nie ma nic ciekawszego na oku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
panienkabubu Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Basenji Psy kl. otwarta [LIST] [*]Champ. FARAOLAND VICTORY AND FREEDOM (Mł. Ch. Pl.) [*]JUMA MONGO ASIACZEK (Lt. J. Ch.)[/LIST] kl. championów [LIST] [*]Champ. BI BAHATIKA LOANGO [*]BUMBALA BAHATI LOANGO (Mł. Ch. Pl., Ch. Pl., Zw. Klubu)[/LIST] Suki kl. championów [LIST] [*]Champ. JASIRI SUKARI RE BAR MCENTIRE [*]Champ. PAKANYA LIWANG (Ch. Pl., Mł. Ch. Pl., Mł. Zw. Kl.)[/LIST] kl. weteranów [LIST] [*]Champ. A STAR IN STRIPES KLASSIC'S (Ch. Pl., Ch. Am., Ch. Can., Zw. Kl.) [*]Int. Ch. PEPSI COLA YPSYLON (Mł. Ch. Pl., Ch. Pl., Zw. Eu.)[/LIST] Quote
Asiaczek Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 jamnicze napisał(a):Cha, myślisz, że bym nie chciała? ech! Gdyby to było gdzieś bliżej :p W przedszkolu więcej nie byłam, okropnie mi ten labek poobijał Saidi :placz: na szczęście już nie kuleje, ale jak jej wycieram łapki to tą nadal usztywnia :-(. Może wybiorę się jeszcze raz, w końcu jest już większa. Sama ją trochę uczę, już ładnie siada i ładnie przychodzi (jak jest blisko i nie ma nic ciekawszego na oku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) A Erka wogóle nie siada, za to b.ładnie przychodzi, robi ładną stójkę i całkiem przyzwoicie zachowuje się na ringówce...:lol: panienkabubu napisał(a):Basenji Psy kl. otwarta Champ. FARAOLAND VICTORY AND FREEDOM (Mł. Ch. Pl.) JUMA MONGO ASIACZEK (Lt. J. Ch.)kl. championów Champ. BI BAHATIKA LOANGO BUMBALA BAHATI LOANGO (Mł. Ch. Pl., Ch. Pl., Zw. Klubu) Suki kl. championów Champ. JASIRI SUKARI RE BAR MCENTIRE Champ. PAKANYA LIWANG (Ch. Pl., Mł. Ch. Pl., Mł. Zw. Kl.)kl. weteranów Champ. A STAR IN STRIPES KLASSIC'S (Ch. Pl., Ch. Am., Ch. Can., Zw. Kl.) Int. Ch. PEPSI COLA YPSYLON (Mł. Ch. Pl., Ch. Pl., Zw. Eu.) Panienko - bardzo dziękuję! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Asiaczek napisał(a): Panienko - bardzo dziękuję! Pzdr. Asiu, nie ma za co! Jak było u dentysty? :razz: Quote
betel Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Cześć Asiaczku , mam nadzieję,że po dentyscie czujesz sie ok. Ostatnio niestety tez musiałam go odwiedzić i czeka mnie jeszcze kilka wizyt:-( Pozdrowienia dla Was i waszej gromadki czworołapych stworków wszelkicgh ras i gatunków:loveu: Quote
agaciaaa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Witajcie Asiaczki :) Jak tu dużo fotek! Świetne są te z trasy! No i chwila dla reportera super ;) http://img136.imageshack.us/img136/4540/resizeofimg3217oi1.jpg świetne! Quote
Asiaczek Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 panienkabubu napisał(a):Asiu, nie ma za co! Jak było u dentysty? :razz: Spox. Ale w przyszłym tygodniu - następna wizyta, niestety... betel napisał(a):Cześć Asiaczku , mam nadzieję,że po dentyscie czujesz sie ok. Ostatnio niestety tez musiałam go odwiedzić i czeka mnie jeszcze kilka wizyt:-( Pozdrowienia dla Was i waszej gromadki czworołapych stworków wszelkicgh ras i gatunków:loveu: Po dzisiejszej wizycie - OK. Ale co będzie po przyszłotygodniowej...? agaciaaa napisał(a):Witajcie Asiaczki :) Jak tu dużo fotek! Świetne są te z trasy! No i chwila dla reportera super ;) http://img136.imageshack.us/img136/4540/resizeofimg3217oi1.jpg świetne! Witaj, Właścicielko Pieknej Sary! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Hihihhi... jeszcze ciepłe: Co dla mężczyzny oznacza posiłek 7-daniowy? - hot-dog i sześciopak... Co dla mężczyzny oznacza pomoc przy sprzątaniu? - podniesienie nogi, abyś mogła dokładnie odkurzyć... :grins::D:cool2::thumbs::laugh2_2::ylsuper::klacz::sweetCyb: Pzdr. Quote
bety Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='Asiaczek']Hihihhi... jeszcze ciepłe: Co dla mężczyzny oznacza posiłek 7-daniowy? - hot-dog i sześciopak... Co dla mężczyzny oznacza pomoc przy sprzątaniu? - podniesienie nogi, abyś mogła dokładnie odkurzyć... :grins::D:cool2::thumbs::laugh2_2::ylsuper::klacz::sweetCyb: Pzdr. Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cała prawda - aleś mnie ubawiła z rana Pzdr i życzę miłego dnia Quote
baskomaniak Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Perełka ledwo co rozpoczęła swoją karierę, a już staje się sławna ;) :p Quote
betel Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Cześc Asiaczku, a Wy, jak czytam, znowu wygrywacie kolejne konkursy. Gratuluję. A zmieniając temat- trzymaj za mnie kcuiki , bo jutro z rańca też niestety idę do dentysty. Dentysta to prestidigitatotr - jedną ręką wyrywa ci zęby, a jednocześnie drugą wyjmuje pieniądze z twojej kieszeni :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Trzymam, trzymam! Trzeba się przecież wspierać w niedoli, prawda?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 A ja dzisiaj, jadąc na dworzec po bilety, spotkałam nasza koleżankę IMANCA!:loveu: Jest szansa, że Imanca wróci do nas tak koło lipca br.:multi: Ja juz się z tego powodu cieszę! Pzdr. Quote
cavallo Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Witaj Asaiczku!! :loveu: To się trochę pośmiałam (samo życie :lol:) teraz do parcy trza się zabrać.... :roll: Miłego dnia!!! ;) Quote
Ploter Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 NO właśnie Imanca coś zniknęła, a w jej sąsiedztwie zamieszkał ponoć nowy węgierek :) Quote
Asiaczek Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Będą, będą. Mam wstępnie przygotowane z wystawy w Bydgoszczy i ze spacerków... W kolejce czekają fotki z wystawy z Banskiej Bystrzycy... Pzdr. Quote
Helga&Ares Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Asiaczek']Będą, będą. Mam wstępnie przygotowane z wystawy w Bydgoszczy i ze spacerków... W kolejce czekają fotki z wystawy z Wieselburga... Pzdr. Czeeeekamy zatem!;) Quote
agaciaaa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Asiaczek']Co dla mężczyzny oznacza posiłek 7-daniowy? - hot-dog i sześciopak... Co dla mężczyzny oznacza pomoc przy sprzątaniu? - podniesienie nogi, abyś mogła dokładnie odkurzyć... Cała prawda :shake: :evil_lol::evil_lol: Witamy :multi: Quote
sylrwia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Hej Asiaczku dziś układałam zgłoszenia na gorzowska wystawkę i melduje, że były też tam Twoje baski.:razz: Quote
Asiaczek Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 sylrwia napisał(a):Hej Asiaczku dziś układałam zgłoszenia na gorzowska wystawkę i melduje, że były też tam Twoje baski.:razz: Cieszę się, że zgłoszenia doszły. Finanse tez już przekazałam. Rozumiem, że w G. widzimy się?:lol: Pzdr. Quote
betel Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ależ Wy się najeżdzicie z tymi swoimi psiakami. Asiaczku , pewnie mogłabyś opracowac niezły przewodnik po psich wystawach. ;)Pozdrawiam i całuski dla sierściuchów:loveu: Quote
Recommended Posts