Asiaczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Savannah napisał(a):Mi tam te chwile dla reportera podobaja sie najbardziej ! :lol: Nie no, wystawowe na stoliku tez nie kulawe... Matusz napisał(a):bierz, bierz, bo ty masz lepszy :eviltong::eviltong::eviltong: mam nadzieję, że będą ;) Cwaniaczek! No, dobra, wezmę... Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:super fotki z trasy :multi: nawet se pomyślalam ze śnie i zobaczyłam we śnie nasze autostrady z roku 2012:oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Też o tym pomyślałam. :evil_lol:Ale u nas takiego zaawansowania robót - nie widać... Alicja napisał(a):;)ogrodowe krasnoludki :p http://img522.imageshack.us/img522/984/resizeofimg3221yw1.jpg Jakie piękne określenie...:loveu: Pzdr. Quote
Savannah Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Asiaczek napisał(a):Nie no, wystawowe na stoliku tez nie kulawe... Wiadomo, ale te sa takie miłe, prawie "domowe" :loveu: Asiaczek napisał(a): Też o tym pomyślałam. :evil_lol:Ale u nas takiego zaawansowania robót - nie widać... Jak dla mnie u nas już są duże postępy w jakości dróg, co zauważyłam zwłaszcza teraz jak jechaliśmy do BB. W.g mnie mamy lepsza jakość dróg niż taka Słowacja, a nawet Czechy, przynajmniej w tej części w której my jechaliśmy. Quote
jamnicze Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Widzę, że Erka zaczęła już karierę wystawową :razz:.My jeszcze poczekamy do lipca, a na razie Sajdkowe życie upływa na zabawie i spaniu :p Quote
Anecioreczek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 http://img370.imageshack.us/img370/9263/resizeofimg3115fr2.jpg :loveu::loveu::loveu: i te wiatraki :diabloti: Mam ich dosc... w Niemczech bylo ich mnostwo xD chwila dla reportera ekstra! :) i Obróżka cudnaaa:loveu: a w Waw-ie znowu nie wiadomo,ale napewno nie jutro :/ jak narazie pan sie nie raczyl odezwac ;/ Quote
Matusz Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Asiaczek napisał(a): Cwaniaczek! No, dobra, wezmę... no to dobrze ;) zgadamy się bliżej wystawy gdzie będziesz, tzn który ring etc ;) pozdr. Quote
Błyskotka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 O jeju ile fotek :loveu:. Czuję się jakbym tam jechała :lol:. Dziękuję Asiu za zrobienie zdjęć. Będę czekać aż wstawisz :lol:. Quote
Savannah Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Błyskotka napisał(a):O jeju ile fotek :loveu:. Czuję się jakbym tam jechała :lol:. Dziękuję Asiu za zrobienie zdjęć. Będę czekać aż wstawisz :lol:. żeby wyręczyć Asiaczka, ja bede wstawiac zdjęcia z BB... Poczekasz do jutra na chowki? ;) Quote
Mudik Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 To mi sie straszliwie podoba!!!!:loveu::loveu::loveu: Baski ładniejsze niz ogrodowe krasnoludki:p:p WIELGACHNEEEEEEEEEEEE GRATULACJEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 jamnicze napisał(a):Widzę, że Erka zaczęła już karierę wystawową :razz:.My jeszcze poczekamy do lipca, a na razie Sajdkowe życie upływa na zabawie i spaniu :p Tak. Debiut Erki był bardzo udany. Sama jestem zaskoczona jej charakterem, opanowaniem na ringu, jak i w czasie transportu. Nie chcę zapeszyc... Anecioreczek napisał(a):http://img370.imageshack.us/img370/9263/resizeofimg3115fr2.jpg :loveu::loveu::loveu: i te wiatraki :diabloti: Mam ich dosc... w Niemczech bylo ich mnostwo xD chwila dla reportera ekstra! :) i Obróżka cudnaaa:loveu: a w Waw-ie znowu nie wiadomo,ale napewno nie jutro :/ jak narazie pan sie nie raczyl odezwac ;/ No wiesz, dla mnie, takie wiatraczki to coś nowego i dlatego wstawiłam fotki... Jestesmy w kontakcie. Matusz napisał(a): no to dobrze ;) zgadamy się bliżej wystawy gdzie będziesz, tzn który ring etc ;) pozdr. Może juz w tym tygodniu albo na poczatku przyszłego bedzie spis ringów i wystawców. Błyskotka napisał(a):O jeju ile fotek :loveu:. Czuję się jakbym tam jechała :lol:. Dziękuję Asiu za zrobienie zdjęć. Będę czekać aż wstawisz :lol:. Jak ich będzie dużo (wstyd się przyznać, ale jeszcze nie obejrzałam fotek na kompie...:oops:), to raczej nie będe fatygowała Savannah, a po prostu wyślę CD tak, jak poprzednio. Dzisiaj zerknę na fotki i dam znać. Mudik napisał(a):To mi sie straszliwie podoba!!!!:loveu::loveu::loveu: Baski ładniejsze niz ogrodowe krasnoludki:p:p WIELGACHNEEEEEEEEEEEE GRATULACJEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Witaj! Cieszymy się, że zaglądasz do nas i baski-kiełbaski się podobają.:lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Matusz, ja podobną opaskę na numerek kupiłam na Allegro za 20zł:) odebrałam u dziewczyny na wystawie w Rzeszowie:) chcesz, to mogę Ci załatwić :cool3::cool3: Asiaczku, przejrzałam dokładnie wszystkie strony Twojej galerii, ale kurczę chyba przegapiłam informację o Juma Mongo w Łodzi?:) Jak poszło?:) Widoki piękne, ja marzę o wyjeździe do Austrii, może wiesz coś na temat CACIBówek w tamtych okolicach? :cool3: Quote
Asiaczek Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 panienkabubu napisał(a): Asiaczku, przejrzałam dokładnie wszystkie strony Twojej galerii, ale kurczę chyba przegapiłam informację o Juma Mongo w Łodzi?:) Jak poszło?:) Widoki piękne, ja marzę o wyjeździe do Austrii, może wiesz coś na temat CACIBówek w tamtych okolicach? :cool3: JUMA w Łodzi dostał dosk.1, CAC, CACIB. Przy porównaniu o BOB'a - sędzia stwierdził, że jego bieg jest niedobry i przegrał. Mam kilka jego fotek z Łodzi i postaram się je jak najszybciej wstawić. Panienko - w Austrii sa tYLKO wystawy rangi CACIB. Planujemy wyjazd w grudniu do Wels, ale to jest jeszcze w sferze marzeń... nic pewnego. Izabela124. napisał(a):Witanko Jeju ile tu slicznych fotek Witaj, Izabela! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Asiaczek napisał(a):1.JUMA w Łodzi dostał dosk.1, CAC, CACIB. Przy porównaniu o BOB'a - sędzia stwierdził, że jego bieg jest niedobry i przegrał. Mam kilka jego fotek z Łodzi i postaram się je jak najszybciej wstawić. 2. Panienko - w Austrii sa tYLKO wystawy rangi CACIB. Planujemy wyjazd w grudniu do Wels, ale to jest jeszcze w sferze marzeń... nic pewnego. Ad. 1. Noooo to super się chłopak spisał!!! :multi::multi: Gratulacje :loveu: Bieg niedobry? No tak, musiał coś wymyślić :evil_lol: Nie przejmuj się i tak jest super!:multi: Ad. 2. Nie wiedziałam o tym, że w Austrii są tylko "CACIB-ówki". Czy masz może gdzieś spis wystaw w Austrii? :oops: Quote
Asiaczek Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Panienko - poniżej masz link do strony austriackiej. www.oekv.at Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Bardzo dziękuję :modla: Ulala korci mnie korrrrrci :cool3: Quote
Matusz Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 panienkabubu napisał(a):Matusz, ja podobną opaskę na numerek kupiłam na Allegro za 20zł:) odebrałam u dziewczyny na wystawie w Rzeszowie:) chcesz, to mogę Ci załatwić :cool3::cool3: jeśli nie zakupię w Alytus to uśmiechnę się do Ciebie ;) Quote
Asiaczek Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Kilka fotek JUMA MONGO AsiaczekFCI - CACIB-Łódź, 3-5-2008 r. (CWC, CACIB). Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 To ma być brzydki bieg? http://img178.imageshack.us/img178/7673/resizeofp1180326vo8.jpg :mad::mad::mad: Saidi też nie ma choroby lokomocyjnej i w samochodzie jest grzeczna, ale na razie jechaliśmy dopiero 2 razy i to na krótkie trasy :roll:. Och jak mi brakuje spotkania z innymi baskami :-(. Quote
Savannah Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 to jest bieg wręcz idealnie wzorcowy! Ale tak jak panienkabubu napisała, coś sędzia musiał wymyślić by mu nie przyznać BOBa...:roll: Quote
panienkabubu Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 http://img178.imageshack.us/img178/7673/resizeofp1180326vo8.jpg ZŁY BIEG??? Ludzie, to ja nieznająca się widzę wykrok i układ....... O jesus ci sędziowie.... Asiaczku, tym razem sędzia się pomylił, albo zrobił to specjalnie... Mimo wszystko - i tak sukces:loveu: (gdyby miał zły bieg, to nie dostałby CACIBA!) Quote
Anecioreczek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 zły bieg..no ja niemoge...:shake: no normalnie tragedia! nie widzicie tego?!:diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 jamnicze napisał(a):To ma być brzydki bieg? http://img178.imageshack.us/img178/7673/resizeofp1180326vo8.jpg :mad::mad::mad: Saidi też nie ma choroby lokomocyjnej i w samochodzie jest grzeczna, ale na razie jechaliśmy dopiero 2 razy i to na krótkie trasy :roll:. Och jak mi brakuje spotkania z innymi baskami :-(. No to przyjedź na jakiś weekend do W-wy i maluchy się pobawią... A jak tam psie przedszkole? No i pisałaś, że gdzieś w Twoich okolicach jest jakiś basek...? Savannah napisał(a):to jest bieg wręcz idealnie wzorcowy! Ale tak jak panienkabubu napisała, coś sędzia musiał wymyślić by mu nie przyznać BOBa...:roll: Ja nie znam tego sędziego, nigdy mnie nie sędziował. I dlatego nie wiem, o co mu dokładnie chodziło. Opis jest po polsku, ale czy tłumacz rzeczywiście znał język i terminologię kynologiczną? Juz nie wspomnę o biegłości w tłumaczeniu ze słowackiego lub angielskiego (nie wiem, jakim językiem posługiwał się sędzia na ringu). panienkabubu napisał(a):http://img178.imageshack.us/img178/7673/resizeofp1180326vo8.jpg ZŁY BIEG??? Ludzie, to ja nieznająca się widzę wykrok i układ....... O jesus ci sędziowie.... Asiaczku, tym razem sędzia się pomylił, albo zrobił to specjalnie... Mimo wszystko - i tak sukces:loveu: (gdyby miał zły bieg, to nie dostałby CACIBA!) Prawda! Gdyby jego bieg był zły (jak to napisał na karcie oceny i jak potwierdziła Ypsylon), to pies nie odstałby CACIBA, a może nawet i CAC'a. A może to po prostu taki taki fachowiec inaczej od V grupy? Nie wiem...:shake: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Oj tam Asia, nie ma się czym przejmować :loveu: i tak mały pokazał klasę, wygrał w końcu z dwoma Championami! :) Masz stawkę z Łodzi, czy Ci podać? :loveu: Quote
hanacek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Asiaczek - GRATULUJE - SUPER !!! :laola::smilecol: Quote
Recommended Posts