Alicja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ha ha ....ale Wazirek ciekawski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Alicja napisał(a):ha ha ....ale Wazirek ciekawski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Savannah może coś na ten temat powiedzieć...:evil_lol: Ja, oczywiście, tez!;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Cd. - droga powrotna - Austria. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Cd. - Austria. I zbliżamy się do nieistniejącego juz przejścia granicznego Austria-Słowacja. Cdn. Pzdr. Quote
Matusz Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Asiaczek napisał(a):Z tego co ja się orientuję, to nie na kazdej. A cena to ok. 5 Euro. Jak będę w Alytus (najbliższa wystawa) - mogę się zorientować, czy tam są i ewent. kupic dla Ciebie. Pzdr. ha ha ha !! :D ja też będę w Alytus !! super, że się spotkamy :multi::loveu::multi: to w takim razie sobie sam zakupię, jak mnie w odpowiednie miejsce zaprowadzisz:p Quote
Asiaczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Cd. - Słowacja. A tutaj, w tle, widać wieżę terenu wystawowego INCHEBA. Tam odbywają się wystawy psiowe... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Matusz napisał(a): ha ha ha !! :D ja też będę w Alytus !! super, że się spotkamy :multi::loveu::multi: to w takim razie sobie sam zakupię, jak mnie w odpowiednie miejsce zaprowadzisz:p Naprawdę będziesz?! No to super!!! Rozumiem, że jako wystawca...? Pzdr. Quote
Matusz Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Asiaczek napisał(a):Naprawdę będziesz?! No to super!!! Rozumiem, że jako wystawca...? Pzdr. będę, jadę z koleżanką spod Olsztyna :) jadę czysto rekreacyjnie i jako fotograf trochę tyż;) jeszcze nie mam czego wystawiać...:eviltong: mam nadzieję, że ta opaska będzie w Alytus ;) Quote
Asiaczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Cd. Słowacja. Śliczne ruinki... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Matusz napisał(a): będę, jadę z koleżanką spod Olsztyna :) jadę czysto rekreacyjnie i jako fotograf trochę tyż;) jeszcze nie mam czego wystawiać...:eviltong: mam nadzieję, że ta opaska będzie w Alytus ;) Aaaaa, to mogę nie brać aparatu...?;) Ja takie opaski kupiłam podczas zimowego Alytus... Może i teraz tam będą... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 No i krótki postój na Słowacji. Chwila dla reportera... Cdn. Pzdr. Quote
Savannah Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Mi tam te chwile dla reportera podobaja sie najbardziej ! :lol: Quote
Asiaczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Na postoju, Wazi nie próżnował, tylko robił za modelu dla nowej obróżki, nabytej w Wieselburgu... Cdn. Pzdr. Quote
Matusz Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Asiaczek napisał(a):Aaaaa, to mogę nie brać aparatu...?;) Ja takie opaski kupiłam podczas zimowego Alytus... Może i teraz tam będą... Pzdr. bierz, bierz, bo ty masz lepszy :eviltong::eviltong::eviltong: mam nadzieję, że będą ;) Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 :multi::multi::multi:super fotki z trasy :multi: nawet se pomyślalam ze śnie i zobaczyłam we śnie nasze autostrady z roku 2012:oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ;)ogrodowe krasnoludki :p http://img522.imageshack.us/img522/984/resizeofimg3221yw1.jpg Quote
Recommended Posts