Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Jeju ile tu sukcesow wystawowych Gratuluje A caly lipeic bedziesz na Slowacji? Quote
Asiaczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 bety napisał(a):BANSKA BYSTRICA KENIO - CAJC = NOWY CHAMPION SK!!!!!!!!!!!!! DŻEZIK - [SIZE=5]BOB!!!!!!!!!!!!!!!!!! WAZIREK - CAC!!!!!!!!!!!!!!! ŻELKA - CAC!!!!!!!!!!!!!!!!!! OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: bety, dzięki za wstawienie wyników. Ale ja dałam plamy 2-krotnie: - Kenio - MŁ.CH.SK - Dżezik - nowy CHAMPION SłOWACJI... ... a poza tym cała reszta się zgadza...:lol: Matusz napisał(a):gratki !! :multi::multi: Dziekujemy! Błyskotka napisał(a):SUPER !!!:multi::multi::multi::multi: Dziekujemy! Mamy fotki Twoich cho-chowków. lady_m napisał(a):Gratuluje kolejnych sukcesow Twoich slicznych baskow!!!!! Dziekuje Ci bardzo za mila pogawedke i milo spedzony czas w czwartek... Mam zdjecia Zelki i Dzezika i troche Erki, ktore wstawie w najblizszym czasie :) A możesz mi nagrać te fotki na CD albo przesłać mailem (jak ich nie jest dużo)? Z góry dzięki. Masz rację. Fajnie tak sobie połazić z psiakami i pogadać...:lol: sylrwia napisał(a):Gratulacje Asiu :lol: Dziękujemy! bety napisał(a):BANSKA BYSTRICA Sukcesów ciąg dalszy: PARA HODOWLANA - 1 miejsce GRUPA HODOWLANA - 3 miejsce :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pzdr Zgadza się. Tutaj niczego nie pomyliłam...:lol: Matusz napisał(a):no to jeszcze raz ogromne gratulacje Asiu !!! zaszaleliście !!! :multi::multi::multi: BRAWO !! Jeszcze raz dziękujemy! agaciaaa napisał(a):Brawo, brawo Asiaczki!!! :multi: Dzieki! jamnicze napisał(a):Gratulacje dla ASIACZKóW !!!! Dzięki! Izabela124. napisał(a):Jeju ile tu sukcesow wystawowych Gratuluje A caly lipeic bedziesz na Slowacji? Nie nie nie. Na Słowacji byliśmy tylko na czas wystawy. Następna nasza wystawa na SK to Senec (6-6-2008 r.) panienkabubu napisał(a):BRAWO ASIACZKI:multi::multi::multi::multi: Dzieki! Dzisiaj, "trochę" później - więcej informacji. Teraz spać. Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Gratulacjee!!!!!!!!! a Ja bede jutro prawdopodobnie w Waw-ie ;) Bo dzisiaj nie dało rady ;) A jak Jutro pracują Asiaczki?:P Quote
bety Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Asiaczek napisał(a):bety, dzięki za wstawienie wyników. Ale ja dałam plamy 2-krotnie: - Kenio - MŁ.CH.SK - Dżezik - nowy CHAMPION SłOWACJI... ... a poza tym cała reszta się zgadza...:lol: Hi, hi, hi - no właśnie mnie tak cosik nie pasowało z tym CAJC i Ch.SK - ale nie poprawiałam bo ja się nie znam na ichniejszych championatach i jeszcze bym coś pokręciła. Pzdr Quote
cavallo Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ASIACZKU!!! :loveu: OGROMNE GRATULACJE!!!! :laola: Ehhh, mój Kenio Kochany.... Quote
Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 No proszę jakie tutaj sukcesy hodowlane! Asiu gratulacje!:loveu: Jest się czym chwalić! Quote
Asiaczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Alicja napisał(a):BRAWO :Rose::multi::multi::multi: Dziękujemy! Anecioreczek napisał(a):Gratulacjee!!!!!!!!! a Ja bede jutro prawdopodobnie w Waw-ie ;) Bo dzisiaj nie dało rady ;) A jak Jutro pracują Asiaczki?:P Jutro - normalnie: 8.15 - 16.15... Wolna jestem dopiero ok. 18.00... cavallo napisał(a):ASIACZKU!!! :loveu: OGROMNE GRATULACJE!!!! :laola: Ehhh, mój Kenio Kochany.... Kenio jest kochany, fakt!:loveu: Magda_Miki napisał(a):No proszę jakie tutaj sukcesy hodowlane! Asiu gratulacje!:loveu: Jest się czym chwalić! Oj, tak! Nieskromnie potwierdzam!:lol: Pzdr. Quote
Savannah Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ja już w domku... odpoczywam :lol: To był pracowity weekend, ale cieszy mnie to, że moja praca przynosi TAKIE efekty :multi: Zwłaszcza wielka satysfakcje (ale o tym to wiesz Asiaczku :diabloti:) przyniosło mi zdobycie BIS Par Hodowlanych z Dżezem i Zelka na bodajże 27 par hodowalnych :loveu: Asiaczku, czekam na maila z numerami zdjątek , jak znajdziesz tylko chwilkę. Rodowód odebrany? :razz: Quote
Asiaczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Tak, rodowód odebrany. Przynajmniej to mam z głowy! A Ty zdążyłaś wszystko załatwić? pzdr. Quote
Savannah Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Powiem szczerze, że ledwo żywa dojechałam do Poznania :evil_lol: i do szkoły nie poszłam... no, choć rtg załatwione! ale juz jestem w domu, odświeżona no i powracam do życia:lol: Ale to był świetny weekend! Quote
Asiaczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Savannah napisał(a):Powiem szczerze, że ledwo żywa dojechałam do Poznania :evil_lol: i do szkoły nie poszłam... no, choć rtg załatwione! ale juz jestem w domu, odświeżona no i powracam do życia:lol: Ale to był świetny weekend! Tak, męczący, ale udany! basenjifiona napisał(a):Brawo Asiaczki :laugh2_2: :laola: Dzięki, Basenjifiona! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Korzystając z chwili wolnego czasu (pozory!) wstawiam fotki z wystawy z Wieselburga. Gusio Żelka Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 A to już po ocenie... Co tam jest...? Czy Wazik "tego" wypatrywał...? Quote
Asiaczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Cd. No, dooooobra, idę... Coś bym zjadł! Gdyby nie ogonek, to byłaby pełna symetria... To co, idziemy...? OK, mogę jeszcze trochę postać... Cdn. Pzdr. Quote
Matusz Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 http://img232.imageshack.us/img232/7427/resizeofimg3043uw5.jpg aaa, Żelcia :loveu::loveu::loveu: Asiaczku, na każdej wystawie można kupić sobie tą opaskę na numer zgłoszenia?? ile takie cuś kosztuje? już muszę po mału zacząć o tym myśleć, bo to października zleci...:loveu: Quote
Asiaczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Z tego co ja się orientuję, to nie na kazdej. A cena to ok. 5 Euro. Jak będę w Alytus (najbliższa wystawa) - mogę się zorientować, czy tam są i ewent. kupic dla Ciebie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Savannah napisał(a):ah ten Wahzirkowy tyłeczek :loveu::lol: Ciekawe, co powiedziałaby Agasia - fanka Wahzirka...:lol: Pzdr. Quote
Savannah Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Matusz napisał(a): Asiaczku, na każdej wystawie można kupić sobie tą opaskę na numer zgłoszenia?? ile takie cuś kosztuje? już muszę po mału zacząć o tym myśleć, bo to października zleci...:loveu: 5-7 euro, ale na kazdych wystawach tego nei dostaniesz, zwłaszcza w Polsce bardzo ciężko o to! :cool1: Quote
Recommended Posts