Asiaczek Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 A to nasze maluchy: Dżezik i Żelka To porównanie wygrała Żelka. I ona tez zaprezentowała sie później na ringu honorowym: Ale tu już Żelka nie miała szans. Czerwone towarzystwo skutecznie odwróciło uwagę sędziego od Żelci. Szkoda. pzdr. Quote
Elitesse Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Asiaczek napisał(a): Ale tu już Żelka nie miała szans. Czerwone towarzystwo skutecznie odwróciło uwagę sędziego od Żelci. Szkoda. pzdr. ano szkoda :( ale z obdukcji wiem ze da sie je pokonac :evil_lol: Quote
Elitesse Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Asiaczek napisał(a): A tak prezentowały sie wystawowe modelki. Spójrzcie na te pozy... Agabass cos się leniła, za to Agasia - trenowała w zapamiętaniu... Na przyszłość - będzie jak znalazł. Pzdr. ja tak mysle ze powinni wybierac Miss Wystawcow !! :cool3: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Eeee, lepiej nie. Wystarczy tej konkurencji w psach. Chociaz jak tak patrze na Agasie i Agabass - to ręka sama skacze, aby nacisnąć guziczek i zagłosować, prawda?:lol: Prawie jak w naszym koffanym Sejmie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Mam chwilę czasu przed wyjsciem na wystawe i wstawię kilka zdjęć Dżezika. Mnie tam sie chłopaczyna podoba. Madame Shevtchenko wszystkie psiaki badała b.dokładnie. Macała, macała, macała... Dobrze, że one do tego przyzwyczajone... I Dżezik z kumplami od Agabass. I na koniec (muszę już wychodzić) troszkę Żelki. Cdn. Pzdr. Quote
Agasia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Z tymi modelkami to bym polezmizowala.... w MISS pod uwage biora tez sylwetke i... mine :D :D Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Agasia - co się czepiasz!? Sylwetka - OK, mina - uśmiechnięta! Pzdr. Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ;)Modelki extra Czerwone towarzystwo trzeba było rozgromić ;) Brawa dla Asiaczkowych Bobasków :p super fota :evil_lol: Diabliś jakiś zdegustowany :razz: Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Prawda? I dlatego to zdjęcie jest super!!! Mały rozkraczek... Agabass mnie chyba zabije!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 No, może mnie Agabass nie zabije, jak zobaczy poniższe zdjęcia swojego ulubieńca (juz w zdecydowanie przyzwoitszych pozach): Przystojniak z tego Dablika, co? pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 A teraz Wazirek w akcji: A tak prezentował się brat Wazirka - Gusio-pręgusio: Żeby nie było watpliwości - Gusio na I planie. Tu też Gusio na I planie. I Gusio z Wazirkiem. pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 A teraz Agasia z Wazirkiem w akcji pt. Młody Prezenter Brawo Agasia! II miejsce w grupie starszej. pzdr. Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 :razz:Agabas nawet nie zauwazy;) Bosz jak baskulki się pięknie prezentują :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 I jeszcze trzy piękne portrety Wazirka. Gusio na pewno poczuje sie zapomniany, ale obiecuję, że przy najblizszej okazji i on będzie miał tak piękne zbliżenia. Pzdr. Quote
Elitesse Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Asiaczek napisał(a): Pzdr. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Elitesse - a Ty wiesz, że Wazirek dzisiaj prawie cały dzień był ze mną na wystawie? Brał udział w MP (ale p. Marcinkowska wogóle nie zauważyła Agasi i Wazirka), pilnował CZI, aby ich nikt nie porwał, no i leżał, dyszał, pił wodę i siusiał..... zmęczył się chłopaczyna. Teraz leży na podłodze (mamy terrakotę w calym mieszkaniu) i łapie "drugi oddech". Mały niuniuś! Pzdr. Quote
agabass Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 no nie wiem czy Cię nie zabiję to się jeszcze okarze:snipersm: :lol: :lol: masz szczęście, że są przyzwoite fotki Dablika, bo juz chciałam bić z taka mina to mogłabym wygrać jedynie mis grymasu Quote
Agasia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 agabass napisał(a):no nie wiem czy Cię nie zabiję to się jeszcze okarze:snipersm: :lol: :lol: masz szczęście, że są przyzwoite fotki Dablika, bo juz chciałam bić z taka mina to mogłabym wygrać jedynie mis grymasu To nie 1 mina - to juz 2 miny na jednym zdjeciu - MISS GRYMASU mamy w kieszeni :diabloti: A Asiaczkowi chlopcy jak zawsze miodzio... :loveu: Wielkie buziaki dla wytrwalego Wahzirka, ktory ciezko pracowal cale 2 dni ! :) Quote
Asiaczek Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Nie mogę się powstrzymać i wstawię Wam jeszcze jedno zdjęcie a wystawy w Orfu/Węgry, zrobione przez moją koleżanke z Węgier - Agnes. Jak dla mnie - zdjątko jest po prostu SUPER! No i jak? Pzdr. Quote
Matagi Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Asiaczek napisał(a):Nie mogę się powstrzymać i wstawię Wam jeszcze jedno zdjęcie a wystawy w Orfu/Węgry, zrobione przez moją koleżanke z Węgier - Agnes. Jak dla mnie - zdjątko jest po prostu SUPER! No i jak? Pzdr. W życiu najważniejsze sie ustawić!!!!;) ;) ;) I na głowę mniej napada...;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Super fota!!!!!:lol: :lol: :multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Ja w czasie robienia tego zdjęcia pewnie byłam na ringu z innymi. I w życiu bym nie przypuszczała, że Fariczek tak się zaprzyjaźni z Podenco; fakt, to suczka ARWEN, a Fariczek zawsze i wszędzie jest dżentelmenem (jeżeli chodzi o suczki). I ustawił się naprawdę super! Lać to może nie lało, ale upal był ogromny. Nie ma to jak duża blondynka, która i przed upałem ochroni...:evil_lol: Brawo FARIK = FARIK na Prezydenta! Umie się ustawić chłopaczyna! I BABY (:loveu: ) ma za sobą! Pzdr. Quote
agabass Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 bravo super dogi parka z nich nieczego sobie :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Słuchajcie, teraz wpadłam na myśl, że to zdjęcie to uwidacznia może jakieś kompleksy Fariczka? On mały piesek o dużym....hm... sercu, a tutaj piekna, duża blondyna. Niektórzy panowie tak lubią.;) Pzdr. Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Asiaczek napisał(a):Słuchajcie, teraz wpadłam na myśl, że to zdjęcie to uwidacznia może jakieś kompleksy Fariczka? On mały piesek o dużym....hm... sercu, a tutaj piekna, duża blondyna. Niektórzy panowie tak lubią.;) Pzdr.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no proszę psi psycholog ;)coś w tym musi być Quote
Recommended Posts