Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to nasze maluchy: Dżezik i Żelka

To porównanie wygrała Żelka. I ona tez zaprezentowała sie później na ringu honorowym:

Ale tu już Żelka nie miała szans. Czerwone towarzystwo skutecznie odwróciło uwagę sędziego od Żelci. Szkoda.
pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):

Ale tu już Żelka nie miała szans. Czerwone towarzystwo skutecznie odwróciło uwagę sędziego od Żelci. Szkoda.
pzdr.

ano szkoda :( ale z obdukcji wiem ze da sie je pokonac :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):

A tak prezentowały sie wystawowe modelki. Spójrzcie na te pozy...

Agabass cos się leniła, za to Agasia - trenowała w zapamiętaniu... Na przyszłość - będzie jak znalazł.
Pzdr.

ja tak mysle ze powinni wybierac Miss Wystawcow !! :cool3: :lol: :lol:

Posted

Eeee, lepiej nie. Wystarczy tej konkurencji w psach. Chociaz jak tak patrze na Agasie i Agabass - to ręka sama skacze, aby nacisnąć guziczek i zagłosować, prawda?:lol:
Prawie jak w naszym koffanym Sejmie...
Pzdr.

Posted

Mam chwilę czasu przed wyjsciem na wystawe i wstawię kilka zdjęć Dżezika. Mnie tam sie chłopaczyna podoba.

Madame Shevtchenko wszystkie psiaki badała b.dokładnie. Macała, macała, macała... Dobrze, że one do tego przyzwyczajone...

I Dżezik z kumplami od Agabass.

I na koniec (muszę już wychodzić) troszkę Żelki.

Cdn.
Pzdr.

Posted

;)Modelki extra
Czerwone towarzystwo trzeba było rozgromić ;)
Brawa dla Asiaczkowych Bobasków :p

super fota :evil_lol:

Diabliś jakiś zdegustowany :razz:

Posted

No, może mnie Agabass nie zabije, jak zobaczy poniższe zdjęcia swojego ulubieńca (juz w zdecydowanie przyzwoitszych pozach):

Przystojniak z tego Dablika, co?
pzdr.

Posted

A teraz Wazirek w akcji:

A tak prezentował się brat Wazirka - Gusio-pręgusio:

Żeby nie było watpliwości - Gusio na I planie.

Tu też Gusio na I planie.

I Gusio z Wazirkiem.

pzdr.

Posted

I jeszcze trzy piękne portrety Wazirka. Gusio na pewno poczuje sie zapomniany, ale obiecuję, że przy najblizszej okazji i on będzie miał tak piękne zbliżenia.

Pzdr.

Posted

Elitesse - a Ty wiesz, że Wazirek dzisiaj prawie cały dzień był ze mną na wystawie? Brał udział w MP (ale p. Marcinkowska wogóle nie zauważyła Agasi i Wazirka), pilnował CZI, aby ich nikt nie porwał, no i leżał, dyszał, pił wodę i siusiał..... zmęczył się chłopaczyna. Teraz leży na podłodze (mamy terrakotę w calym mieszkaniu) i łapie "drugi oddech". Mały niuniuś!
Pzdr.

Posted

no nie wiem czy Cię nie zabiję to się jeszcze okarze:snipersm: :lol: :lol:
masz szczęście, że są przyzwoite fotki Dablika, bo juz chciałam bić
z taka mina to mogłabym wygrać jedynie mis grymasu

Posted

agabass napisał(a):
no nie wiem czy Cię nie zabiję to się jeszcze okarze:snipersm: :lol: :lol:
masz szczęście, że są przyzwoite fotki Dablika, bo juz chciałam bić
z taka mina to mogłabym wygrać jedynie mis grymasu

To nie 1 mina - to juz 2 miny na jednym zdjeciu - MISS GRYMASU mamy w kieszeni :diabloti:

A Asiaczkowi chlopcy jak zawsze miodzio... :loveu: Wielkie buziaki dla wytrwalego Wahzirka, ktory ciezko pracowal cale 2 dni ! :)

Posted

Nie mogę się powstrzymać i wstawię Wam jeszcze jedno zdjęcie a wystawy w Orfu/Węgry, zrobione przez moją koleżanke z Węgier - Agnes.
Jak dla mnie - zdjątko jest po prostu SUPER!

No i jak?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie mogę się powstrzymać i wstawię Wam jeszcze jedno zdjęcie a wystawy w Orfu/Węgry, zrobione przez moją koleżanke z Węgier - Agnes.
Jak dla mnie - zdjątko jest po prostu SUPER!

No i jak?
Pzdr.

W życiu najważniejsze sie ustawić!!!!;) ;) ;) I na głowę mniej napada...;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Super fota!!!!!:lol: :lol: :multi: :multi: :multi:

Posted

Ja w czasie robienia tego zdjęcia pewnie byłam na ringu z innymi. I w życiu bym nie przypuszczała, że Fariczek tak się zaprzyjaźni z Podenco; fakt, to suczka ARWEN, a Fariczek zawsze i wszędzie jest dżentelmenem (jeżeli chodzi o suczki).
I ustawił się naprawdę super! Lać to może nie lało, ale upal był ogromny. Nie ma to jak duża blondynka, która i przed upałem ochroni...:evil_lol:
Brawo FARIK = FARIK na Prezydenta!
Umie się ustawić chłopaczyna! I BABY (:loveu: ) ma za sobą!
Pzdr.

Posted

Słuchajcie, teraz wpadłam na myśl, że to zdjęcie to uwidacznia może jakieś kompleksy Fariczka? On mały piesek o dużym....hm... sercu, a tutaj piekna, duża blondyna. Niektórzy panowie tak lubią.;)
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Słuchajcie, teraz wpadłam na myśl, że to zdjęcie to uwidacznia może jakieś kompleksy Fariczka? On mały piesek o dużym....hm... sercu, a tutaj piekna, duża blondyna. Niektórzy panowie tak lubią.;)
Pzdr.
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no proszę psi psycholog ;)coś w tym musi być