Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bety napisał(a):

Też to znam jak się przywyczaiłam to jednego aparatu to nie mogłam się przekonać do zmiany na inny - ale los zadecydował za mnie i zostałam do tego zmuszona. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr

Do tej pory pracowałam i pracuję dalej na złomku kochanym, kompakcie fuji :loveu:, który wprowadził mnie w świat fotografii, ale nigdy więcej fuji :evil_lol: ale jak przyszło mi na kompakcie nikona ostrzyć...:-o masakra...ale to kwestia przyzwyczajenia...
ok, już nie offuję... :lol:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
A co Ty masz wspólnego z V gr.? Oprócz mnie, oczywiscie...:crazyeye:
Pzdr.

chlip chlip właśnie się przed chwilą zorientowałam, że Ty na gr V jedziesz a ja dzień później na krajówke:-(

Posted

[quote name='Matusz']brrrr... nie lubię tych czerwonych robali w kropki....:icon_roc::nerwy:
Ja tez nie, tramwajarze jedne! Brrrr...

[quote name='bety']Hejka!
Oooooooo nareszcie wczesno-wiosenne fotki, szuper ;) Ja ostatnio też latałam z aparatem i robiłam fotki różnym takim kwitnącym zielskom. Teraz to zupełnie inaczej wygląda przyroda za oknem - bardziej zielono i kwitnąco.

Też to znam jak się przywyczaiłam to jednego aparatu to nie mogłam się przekonać do zmiany na inny - ale los zadecydował za mnie i zostałam do tego zmuszona. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr
I bardzo dobrze, że zostałaś zmuszona, bo fotki robisz cudniaste!:thumbs:

[quote name='Cambel&Megi']Do tej pory pracowałam i pracuję dalej na złomku kochanym, kompakcie fuji :loveu:, który wprowadził mnie w świat fotografii, ale nigdy więcej fuji :evil_lol: ale jak przyszło mi na kompakcie nikona ostrzyć...:-o masakra...ale to kwestia przyzwyczajenia...
ok, już nie offuję... :lol:
Ależ offuj sobie, offuj.Sama jestem ciekawa, jaki aparat wybierzesz...

[quote name='sylrwia']chlip chlip właśnie się przed chwilą zorientowałam, że Ty na gr V jedziesz a ja dzień później na krajówke:-(
Uh, Ty niedobra! A ja się tak ucieszyłam, że się zobaczymy...:cool1:

[quote name='betel']Wiosna na fotkach piękna , ale ja wolę fotki basków:eviltong:
Wiem, i dlatego zaraz wstawię kilka...
Pzdr.

Posted

Sesja kanapowo fotelowa przesłodka :loveu:

http://img521.imageshack.us/img521/296/zori2002qe8.jpg

A ta malutka jest urocza - ile ma fajnych fałdek na brzuszku :lol:

[quote name='Asiaczek']I bardzo dobrze, że zostałaś zmuszona, bo fotki robisz cudniaste!:thumbs:

Eee tam cudniaste :oops: no może dobre - to tak :roll: Ja tam mam ten nowy aparacik zdaje się że ledwo 3-4 miesiące i dopiero się uczę go obsługiwać - także z pochwałami (albo wybrzydzaniem) to jeszcze trzeba poczekać :p

Pzdr

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Ze zdjęcia na zdjęcie coraz bardziej utwierdzam się w tym, że Basenji są rewelacyjne.... :loveu: ale nie tylko z wyglądu...
Nawet Sama Wiesz Kto :lol: też tak mówi :oWiem, wiem...:lol:

[quote name='bety']Sesja kanapowo fotelowa przesłodka :loveu:

http://img521.imageshack.us/img521/296/zori2002qe8.jpg

A ta malutka jest urocza - ile ma fajnych fałdek na brzuszku :lol:
Eee tam cudniaste :oops: no może dobre - to tak :roll: Ja tam mam ten nowy aparacik zdaje się że ledwo 3-4 miesiące i dopiero się uczę go obsługiwać - także z pochwałami (albo wybrzydzaniem) to jeszcze trzeba poczekać :p
Pzdr
Pręguska obecnie mieszka w Katowicach...

[quote name='Mudik']http://img521.imageshack.us/img521/296/zori2002qe8.jpg
Ta minka,słodkości:loveu:
Następna zauroczona Pręguską!:lol:

[quote name='cavallo']Witaj Asiaczku Kochany!!! :loveu:
Piękna wiosna, piekne Baski.... Ehhh tęskniłam....
Pozdrowionka
A mnie nie będzie w Krakowie w tym roku... chyba... jeszcze zobaczymy...:shake:

[quote name='Savannah']http://img521.imageshack.us/img521/296/zori2002qe8.jpg
a jaki piękny front !! Miodzio! :loveu:
O, jeszcze jedna!:lol:

[quote name='basenjifiona']Super fotki aż miło patrzeć taka liczna rodzinka :loveu:
Koniecznie musisz się SAM przekonać, jak to jest...:loveu:
Pzdr.

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Cooo? :-( Ehhh wielka szkoda....
Jeszcze nic nie jest przesądzone, ale raczej nie. W tym terminie mam inną wystawę. Zdecydwanie dalej niz Krakow, ale chyba warto pojechać....

[quote name='jamnicze']A mnie nadal pociągają rudaski - toto jest prześliczne :loveu: http://img169.imageshack.us/img169/8785/amiri004ax1.jpg
No to czemu masz trikolorke?
Rozumiem, że następny basek w domu, to będzie Rudy Basek...?

[quote name='Izabela124.']Hejka
Widzilam fotki, nareszcie daals hihi
Psyroda jak i male slicznosci sa przecudne
Cieszę się, że baski podobają się! Troszeczkę zadowolona?:lol:
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Cwaniara!:lol:

I dzisiaj dostałam pierwszą przesyłkę z Lupine :loveu: obróżke w brązowo niebieskie łapki... kurcze chyba nastawiam się na chłopaczka ! :evil_lol: