Matusz Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Gratulacje INTERCHAMPIONA !! :loveu::multi::multi::multi: Quote
betel Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Asiaczek napisał(a):Nowa Interchampionka leży sobie wygodnie wśród rodzeństwa brzuszkiem do góry...:loveu: pzdr. Gartulacje, czekamy na foteczki Interchampionki:lol::evil_lol:;) Quote
dzasta Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 :smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol: Ogromniaste GRATY dla przeuroczej ŻELKI za zamknięcie INTERA :smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol: Quote
Guest Kananga Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Asiaczek napisał(a):Musze przyznać, (...) tylko bić i posypywac solą... pzdr. Noooo właśnie! :evil_lol: Nadal czekam:placz: MKP Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 :klacz: BRAWO ASIACZKI :Rose: u mnie nowe foty Qdłaczka ....u małego też ;) Quote
panienkabubu Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No tak Asiu, to taki drobny szczegół, o którym zapomniałaś :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Serdecznie gratuluję :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Kananga napisał(a):Noooo właśnie! :evil_lol: Nadal czekam:placz: MKP Na jeden mail - OK. Dzisiaj to załatwię. A co do drugiego - musze się zastanowić... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 dzasta betel Matusz Agappe justys95 izabela124 Alicja panienkabubu - dziekuje! Pzdr. Quote
limoncia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Witamy sie :):) Gratuluje :multi::multi::multi: :p :p :p Quote
Asiaczek Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Limoncia, witam Cię o poranku! W W-wie zapowiada się ładny, słoneczny dzień... pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Asiaczek']Mam dla Was jeszcze jedną miła informację. A mianowicie: na wystawie w Satu Mare/Rumunia Żelka skończyła Interchampionat!!! Zapmniałam o tym na śmierć!!!:oops: Ogromne gratulacje!!! :multi::multi::multi::multi: [SIZE=2]Moja ulubiona Baskowa dziewczynka /zaraz po Kice[SIZE=2]:loveu:[SIZE=2]/ Interchampionką...ohohoo :loveu::loveu: A wogóle to witam, i życzę miłego dnia. :) U nas niestety nie zapowiada się taka ładna pogoda... Quote
Nirse Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Asiaczek']Mam dla Was jeszcze jedną miła informację. A mianowicie: na wystawie w Satu Mare/Rumunia Żelka skończyła Interchampionat!!! Zapmniałam o tym na śmierć!!!:oops: Gratulacje i ściski dla ślicznotki :smilecol: Quote
Savannah Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 no to informuje że po powrocie mam się całkiem dobrze :evil_lol: Dziękuję za gratulacje dla Zelki i Dzeza, postarały się oj postarały !!:loveu: Quote
Asiaczek Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Ogromne gratulacje!!! :multi::multi::multi::multi: [SIZE=2]Moja ulubiona Baskowa dziewczynka /zaraz po Kice[SIZE=2]:loveu:[SIZE=2]/ Interchampionką...ohohoo :loveu::loveu: [quote name='basenjifiona']Gratulacje i ściski dla ślicznotki :smilecol: Cambelowa i Basenjifiona - dziekujemy za pamięć! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko CZekam na fotki Witaj, Iza124! Savannah napisał(a):no to informuje że po powrocie mam się całkiem dobrze :evil_lol: Dziękuję za gratulacje dla Zelki i Dzeza, postarały się oj postarały !!:loveu: Ciesze się i czekam na nastepny tydzięń...:lol: Pzdr. Quote
Savannah Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ja już również czekam z niecierpliwością !:lol: więc czekamy razem :loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :loveu::loveu::loveu:spoznione gratulacje dla żelci:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 ewelinabuck napisał(a)::loveu::loveu::loveu:spoznione gratulacje dla żelci:loveu::loveu: Dzieki, Ewelinko! Savannah napisał(a):Asiaczku - mail ;) Odpisałam. Pzdr. Quote
Savannah Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Dzięki, już zamówiłam swoje małe zakupy pod "przyszłość" :lol: Quote
agaciaaa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Zawsze jak do was wchodze, to albo gratuluje albo trzymam kciuki ;) :lol: Gratulacje! :multi: Wygłaskaj ode mnie Żelcie :loveu: Quote
Śnieżynka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Asiaczek psiaki masz prześliczne :) więcej fotek tych piękności :) Quote
Asiaczek Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Savannah napisał(a):Dzięki, już zamówiłam swoje małe zakupy pod "przyszłość" :lol: Cwaniara!:lol: agaciaaa napisał(a):Zawsze jak do was wchodze, to albo gratuluje albo trzymam kciuki ;) :lol: Gratulacje! :multi: Wygłaskaj ode mnie Żelcie :loveu: Żelcia wygłaskana,mała łobuziara! Śnieżynka napisał(a):Asiaczek psiaki masz prześliczne :) więcej fotek tych piękności :) Witaj Śniezynk! Wiem, że fotek jest mało. Tutaj kłania sie brak czasu... Pzdr. Quote
Recommended Posts