Guest Kananga Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Asiaczek napisał(a): Jesteś, jesteś!!! A miałaś wątpliwości?;) Pzdr. Ano miałam, a poza tym dzwoniłam do Ciebie, nagrałam się na sekretarkę, bo potrzebuję info ;) a że jesteś zawsze niezawodna, to napadnę Cię jeszcze ;). Obiecuję. Quote
Guest Kananga Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 GRATULUJĘ SUKCESÓW !!! Buziaki, Gośka. Quote
Agappe Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Asiaczek'] Dżezik - dosk.1, CAC, CACIB, Żelka - dosk.1, CAC, CACIB i... BOB!!!:loveu: Zamienili sie miejscami!:lol: Brawooo!!! dzielna moja dziewczynka!!!!!:loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Kananga']Ano miałam, a poza tym dzwoniłam do Ciebie, nagrałam się na sekretarkę, bo potrzebuję info ;) a że jesteś zawsze niezawodna, to napadnę Cię jeszcze ;). Obiecuję. Napadaj! [quote name='Kananga']GRATULUJĘ SUKCESÓW !!! Buziaki, Gośka. Przekażę Lidce i wyściskam Jotki!:lol: [quote name='Agappe']Brawooo!!! dzielna moja dziewczynka!!!!!:loveu::loveu::multi::multi::multi: Ha! Żelcia postarała się! Mim, że i tym razem nie była w swojej super kondycji...:oops: Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 GRATULUJEMY !!! :evil_lol: :loveu: :multi: :cool3: Quote
Guest Kananga Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Asiaczek napisał(a):Napadaj! . juz to uczynilam mailem:smile: Pozdr. Quote
panienkabubu Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Asiu będziecie w Łodzi? Bo już ilościówka jest:multi: Quote
Asiaczek Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Panienko - a gdzie jest ta ilościówka? Bo ja cosik slepawa jestem i widze tylko obsadę sędziowską...:oops: Możesz podać link? Pzdr. Quote
panienkabubu Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Proszę Asiu http://www.fcg.com.pl/zkwp/images/pliki/liczba_p.pdf Quote
agaciaaa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Gratuluje kolejnych sukcesów wystawowych!!!!:multi: Czekam na fotki! Quote
Asiaczek Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Mam dla Was jeszcze jedną miła informację. A mianowicie: na wystawie w Satu Mare/Rumunia Żelka skończyła Interchampionat!!! Zapmniałam o tym na śmierć!!!:oops: Quote
Asiaczek Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Nowa Interchampionka leży sobie wygodnie wśród rodzeństwa brzuszkiem do góry...:loveu: pzdr. Quote
bety Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Asiaczek']Mam dla Was jeszcze jedną miła informację. A mianowicie: na wystawie w Satu Mare/Rumunia Żelka skończyła Interchampionat!!! Zapmniałam o tym na śmierć!!!:oops: No nie no, ale z Ciebie pańca o takiej rzeczy zapomnieć :shake::evil_lol: I znowu trzeba gratulować :roll::diabloti: no to !!!!!!!!!!!GRATULEJSZEN ŻELKA!!!!!!!!!!! Pzdr Quote
Mudik Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 No nie wstyd , o takiej rzeczy zapomnieć!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! B R A W O !!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Musze przyznać, że gdyby nie Savannah, to pewnie dopiero jutro/pojutrze , uzupełniając statystyki, bym do tego doszła...:oops: Nic, tylko bić i posypywac solą... pzdr. Quote
Mudik Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 No tak tyle tych zwycięstw,że sie Asia utopiła w nich i i pogubiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol: Quote
ineczka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Asiaczku, to i ja razem z Piotrkiem przyłączamy się do gratulacji dla naszej faworytki Żelki!!! BRAVO!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: btw za chwilę jak zacznie mi działać ImageShack, to wstawie fotki pozdrawiam Quote
piotrjan Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Asiaczek']Mam dla Was jeszcze jedną miła informację. A mianowicie: na wystawie w Satu Mare/Rumunia Żelka skończyła Interchampionat!!! Zapmniałam o tym na śmierć!!!:oops: Asiaczku , gratki , gratki , gratki !!! ... a przy tylu sukcesach , coś tam przeoczyć , zdarza się ;) Quote
jamnicze Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Brawo ŻELKA :multi::multi::multi:, a mówiłam, że TĄ zabieram ze sobą ;) Quote
Asiaczek Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Mudik']No tak tyle tych zwycięstw,że sie Asia utopiła w nich i i pogubiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol: Hahaha, zwycięstw nigdy za wiele... [quote name='ineczka']Asiaczku, to i ja razem z Piotrkiem przyłączamy się do gratulacji dla naszej faworytki Żelki!!! BRAVO!!! btw za chwilę jak zacznie mi działać ImageShack, to wstawie fotki pozdrawiam Bardzo dziekuję i przepraszam, że nie podałam dokładnego linka do stosownego topiku...:oops: [quote name='piotrjan']Asiaczku , gratki , gratki , gratki !!! ... a przy tylu sukcesach , coś tam przeoczyć , zdarza się ;) Piotrzejanie - ja Wam tez z całego serca gratuluję! BOG2 to super wynik!!!:multi: Takie informacje mogę słuchać codziennie! [quote name='jamnicze']Brawo ŻELKA :multi::multi::multi:, a mówiłam, że TĄ zabieram ze sobą ;) Mówiłaś, mówiłaś.... Ale ja wiedziałam, co robię, nie zgadzając się! Pzdr. Quote
Agappe Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Asiaczek']Mam dla Was jeszcze jedną miła informację. A mianowicie: na wystawie w Satu Mare/Rumunia Żelka skończyła Interchampionat!!! Zapmniałam o tym na śmierć!!!:oops: gratulacje dla pięknej pannicy :) :multi::multi: Quote
Recommended Posts