Asiaczek Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 No i pojechali... Dżezik + Żelcia wczoraj o 20.15 udali się w podróż do Satu Mare (2xCACIB). Pojechała z nimi Savannah... Trzymajcie za nich kciuki dzisiaj i jutro. Jak tylko będę coś wiedziała - dam znać... Pzdr. Quote
sylrwia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Powodzenia :) Nie wiem jak u Was z pogoda ale moze będą jakieś spacerowe nowe foteczki??:razz: Quote
Mudik Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Asiaczek napisał(a):No i pojechali... Dżezik + Żelcia wczoraj o 20.15 udali się w podróż do Satu Mare (2xCACIB). Pojechała z nimi Savannah... Trzymajcie za nich kciuki dzisiaj i jutro. Jak tylko będę coś wiedziała - dam znać... Pzdr. Kciukasy trzymamy myślami,bo trudno strzyc z kciukami zaciśnietymi:multi::multi::multi: Quote
hanacek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Zobacite jak kennel ve Wegrach ma baski:shake::shake::shake: http://www.fallohide.dk/kennel_del_tromontini.htm Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Asiaczek']Alicja - dzieki za info. Fotkę i link do tematu o Qdłaczku wysłałam znajomym, którzy mysla o psiaku. Co prawda wolą, aby miał nieco "mniej sierści" niz Qdłaczek, ale może...? Pzdr. super by było gdyby się udało :kciuki: ona ma sierściuszka kolaczkowego musimy go wyczesać i wykąpać tylko poczekamy z tym troszkę ż zabierzemy z hoteliku o tam nie mamy jak ... [quote name='Asiaczek']No i pojechali... Dżezik + Żelcia wczoraj o 20.15 udali się w podróż do Satu Mare (2xCACIB). Pojechała z nimi Savannah... Trzymajcie za nich kciuki dzisiaj i jutro. Jak tylko będę coś wiedziała - dam znać... Pzdr. zaciskam :kciuki: Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='hanacek']Zobacite jak kennel ve Wegrach ma baski:shake::shake::shake: http://www.fallohide.dk/kennel_del_tromontini.htm :crazyeye::crazyeye:.....masakra....:shake: Quote
Guest Kananga Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Witam po reaktywacji :lol: chyba wywalili mnie jakiś czas temu :evil_lol: ale czytałam foto-bloga i wiem 'co w trawie piszczy' :multi: Pozdrawiam, sprawdzę czy faktycznie jestem :lol: Gośka. Quote
Asiaczek Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='sylrwia']Powodzenia :) Nie wiem jak u Was z pogoda ale moze będą jakieś spacerowe nowe foteczki??:razz: Zapomnij o dzisiejszych spacerowych fotkach! Pada, mży, jest zimno... Ohyda... [quote name='Mudik']Kciukasy trzymamy myślami,bo trudno strzyc z kciukami zaciśnietymi:multi::multi::multi: Domyslam się i zgadzam się na wirtualne kciuki od Mudików!:lol: [quote name='Alicja']super by było gdyby się udało :kciuki: ona ma sierściuszka kolaczkowego musimy go wyczesać i wykąpać tylko poczekamy z tym troszkę ż zabierzemy z hoteliku o tam nie mamy jak ... zaciskam :kciuki: Wysłałam im 3 propozycje:2 pieski i 1 sunia. Ale nadal jest cisza. Może dyskutują, a może nie mają na to czasu... [quote name='Kananga']Witam po reaktywacji :lol: chyba wywalili mnie jakiś czas temu :evil_lol: ale czytałam foto-bloga i wiem 'co w trawie piszczy' :multi: Pozdrawiam, sprawdzę czy faktycznie jestem :lol: Gośka. Jesteś, jesteś!!! [quote name='Kananga']jestem :multi: A miałaś wątpliwości?;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 "Nasi" do Satu Mare dojechali trochę po 9.00 dzisiaj rano. Ale wszyscy zdążyli na swoje ringi! Savannah wybiegała z Jotkami - 2xCACIB, 1xBOB (Dżezik) i czekają na Pary hodowlane i Grupę. Tak więc niedługo już pewnie będę miała pełne wyniki. Ciekawe, jak innym poszło... Aaaaa, no i mamy 2 nowe Championy Rumunii!!!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='hanacek']Zobacite jak kennel ve Wegrach ma baski:shake::shake::shake: http://www.fallohide.dk/kennel_del_tromontini.htm Hanacku - dzieki! Może hodowla Loango jakoś zareaguje na te koszmarne warunki, w jakich zyje prawdopodobnie pies z ich hodowli... Pewnie mają jakąś ewidencję szczeniaków i namiary na właścicieli... Pzdr. Quote
bety Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Asiaczek']"Nasi" do Satu Mare dojechali trochę po 9.00 dzisiaj rano. Ale wszyscy zdążyli na swoje ringi! Savannah wybiegała z Jotkami - 2xCACIB, 1xBOB (Dżezik) i czekają na Pary hodowlane i Grupę. Tak więc niedługo już pewnie będę miała pełne wyniki. Ciekawe, jak innym poszło... Aaaaa, no i mamy 2 nowe Championy Rumunii!!!:loveu: Pzdr. Nooooooooo tym razem trzymanie kciukasów po cichutku pomogło :cool3: GRATULACJE, GRATULACJE, GRATULACJE :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pzdr Quote
hanacek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Asiaczek']Hanacku - dzieki! Może hodowla Loango jakoś zareaguje na te koszmarne warunki, w jakich zyje prawdopodobnie pies z ich hodowli... Pewnie mają jakąś ewidencję szczeniaków i namiary na właścicieli... Pzdr. Juz Loango zareagowla- maja napisane na stronkach. Quote
hanacek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Asiaczek']"Nasi" do Satu Mare dojechali trochę po 9.00 dzisiaj rano. Ale wszyscy zdążyli na swoje ringi! Savannah wybiegała z Jotkami - 2xCACIB, 1xBOB (Dżezik) i czekają na Pary hodowlane i Grupę. Tak więc niedługo już pewnie będę miała pełne wyniki. Ciekawe, jak innym poszło... Aaaaa, no i mamy 2 nowe Championy Rumunii!!!:loveu: Pzdr. Asiaczek - wielke GRATULACJE -SUPER !!!:multi::multi::multi::multi:;););) [SIZE=2]20.4. tiez jade na wystawe- C.BUDEJOVICE(CACIB)- mamy zgloszony 4baski - bedzie 17 baskow;) Quote
Mudik Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 BRAWOOOOOO!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 GRATULACJE ASIU :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Jak grupa???? :kciuki: Quote
panienkabubu Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 No no no :klacz::klacz::klacz: BRAWO!!!!! No to teraz pytanie jak BIS?:) Quote
Asiaczek Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='panienkabubu']GRATULACJE ASIU Jak grupa???? :kciuki: Ha! dobre pytanie... Dżezik.... był na pudle.... był na miejscu z numerem.... 1....!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [quote name='hanacek']Asiaczek - wielke GRATULACJE -SUPER !!!:multi::multi::multi::multi:;););) [SIZE=2]20.4. tiez jade na wystawe- C.BUDEJOVICE(CACIB)- mamy zgloszony 4baski - bedzie 17 baskow;) Dziekujemy i będziemy trzymać kciuki za Twoje baski w C. Budziejowicach!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 bety Matusz jamnicze Mudik Hanacek Klaudia panienkabubu basenjifiona - dzię-ku-je-my!!! I prosimy o jutro! Pzdr. Quote
bety Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Asiaczek']bety Matusz jamnicze Mudik Hanacek Klaudia panienkabubu basenjifiona - dzię-ku-je-my!!! I prosimy o jutro! Pzdr. OK, ni ma sprawy - będziem trzymać :evil_lol::p:lol: Pzdr Quote
Matusz Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 bety napisał(a):OK, ni ma sprawy - będziem trzymać :evil_lol::p:lol: Pzdr dokładnie :p Quote
Recommended Posts