Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i pojechali... Dżezik + Żelcia wczoraj o 20.15 udali się w podróż do Satu Mare (2xCACIB). Pojechała z nimi Savannah...
Trzymajcie za nich kciuki dzisiaj i jutro. Jak tylko będę coś wiedziała - dam znać...
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
No i pojechali... Dżezik + Żelcia wczoraj o 20.15 udali się w podróż do Satu Mare (2xCACIB). Pojechała z nimi Savannah...
Trzymajcie za nich kciuki dzisiaj i jutro. Jak tylko będę coś wiedziała - dam znać...
Pzdr.

Kciukasy trzymamy myślami,bo trudno strzyc z kciukami zaciśnietymi:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Asiaczek']Alicja - dzieki za info. Fotkę i link do tematu o Qdłaczku wysłałam znajomym, którzy mysla o psiaku. Co prawda wolą, aby miał nieco "mniej sierści" niz Qdłaczek, ale może...?
Pzdr.

super by było gdyby się udało :kciuki: ona ma sierściuszka kolaczkowego musimy go wyczesać i wykąpać tylko poczekamy z tym troszkę ż zabierzemy z hoteliku o tam nie mamy jak ...

[quote name='Asiaczek']No i pojechali... Dżezik + Żelcia wczoraj o 20.15 udali się w podróż do Satu Mare (2xCACIB). Pojechała z nimi Savannah...
Pzdr.

zaciskam :kciuki:

Guest Kananga
Posted

Witam po reaktywacji :lol:
chyba wywalili mnie jakiś czas temu :evil_lol:
ale czytałam foto-bloga i wiem 'co w trawie piszczy' :multi:

Pozdrawiam, sprawdzę czy faktycznie jestem :lol:

Gośka.

Posted

[quote name='sylrwia']Powodzenia :)
Nie wiem jak u Was z pogoda ale moze będą jakieś spacerowe nowe foteczki??:razz:
Zapomnij o dzisiejszych spacerowych fotkach! Pada, mży, jest zimno... Ohyda...

[quote name='Mudik']Kciukasy trzymamy myślami,bo trudno strzyc z kciukami zaciśnietymi:multi::multi::multi:
Domyslam się i zgadzam się na wirtualne kciuki od Mudików!:lol:

[quote name='Alicja']super by było gdyby się udało :kciuki: ona ma sierściuszka kolaczkowego musimy go wyczesać i wykąpać tylko poczekamy z tym troszkę ż zabierzemy z hoteliku o tam nie mamy jak ...
zaciskam :kciuki:
Wysłałam im 3 propozycje:2 pieski i 1 sunia. Ale nadal jest cisza. Może dyskutują, a może nie mają na to czasu...

[quote name='Kananga']Witam po reaktywacji :lol:
chyba wywalili mnie jakiś czas temu :evil_lol:
ale czytałam foto-bloga i wiem 'co w trawie piszczy' :multi:

Pozdrawiam, sprawdzę czy faktycznie jestem :lol:

Gośka.
Jesteś, jesteś!!!

[quote name='Kananga']jestem :multi:
A miałaś wątpliwości?;)
Pzdr.

Posted

"Nasi" do Satu Mare dojechali trochę po 9.00 dzisiaj rano. Ale wszyscy zdążyli na swoje ringi!

Savannah wybiegała z Jotkami - 2xCACIB, 1xBOB (Dżezik) i czekają na Pary hodowlane i Grupę. Tak więc niedługo już pewnie będę miała pełne wyniki. Ciekawe, jak innym poszło...

Aaaaa, no i mamy 2 nowe Championy Rumunii!!!:loveu:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']"Nasi" do Satu Mare dojechali trochę po 9.00 dzisiaj rano. Ale wszyscy zdążyli na swoje ringi!

Savannah wybiegała z Jotkami - 2xCACIB, 1xBOB (Dżezik) i czekają na Pary hodowlane i Grupę. Tak więc niedługo już pewnie będę miała pełne wyniki. Ciekawe, jak innym poszło...

Pzdr.

Nooooooooo tym razem trzymanie kciukasów po cichutku pomogło :cool3:

GRATULACJE, GRATULACJE, GRATULACJE

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Pzdr

Posted

[quote name='Asiaczek']Hanacku - dzieki!

Może hodowla Loango jakoś zareaguje na te koszmarne warunki, w jakich zyje prawdopodobnie pies z ich hodowli... Pewnie mają jakąś ewidencję szczeniaków i namiary na właścicieli...

Pzdr.
Juz Loango zareagowla- maja napisane na stronkach.

Posted

[quote name='Asiaczek']"Nasi" do Satu Mare dojechali trochę po 9.00 dzisiaj rano. Ale wszyscy zdążyli na swoje ringi!

Pzdr.
Asiaczek - wielke GRATULACJE -SUPER !!!:multi::multi::multi::multi:;););)
[SIZE=2]20.4. tiez jade na wystawe- C.BUDEJOVICE(CACIB)- mamy zgloszony 4baski - bedzie 17 baskow;)

Posted

[quote name='panienkabubu']GRATULACJE ASIU

Jak grupa???? :kciuki:
Ha! dobre pytanie...

Dżezik.... był na pudle.... był na miejscu z numerem.... 1....!!!
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
[quote name='hanacek']Asiaczek - wielke GRATULACJE -SUPER !!!:multi::multi::multi::multi:;););)
[SIZE=2]20.4. tiez jade na wystawe- C.BUDEJOVICE(CACIB)- mamy zgloszony 4baski - bedzie 17 baskow;)

Dziekujemy i będziemy trzymać kciuki za Twoje baski w C. Budziejowicach!:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']bety
Matusz
jamnicze
Mudik
Hanacek
Klaudia
panienkabubu
basenjifiona
- dzię-ku-je-my!!!