Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pewnie!
Ale może wstawić te stawkę na topiku "Basenji na wystawach"? Tak chyba będzie najczytelniej dla nas. Pasi?:lol:
pzdr.

:oops::oops:A mogłabyś podać mi linka?:oops::oops::oops:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A oto relacja z Wieselburga.
Sędzia: Roland SPORR/Aut.

Abotere's ADUNBI - bdb2 (sic!)

Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC, r.CACIB

JELLY JOSHREEN AsiaczekFCI - dosk.2, r.CAC (ale po Ch.Austrii, więc przechodzi...).

Jak widać, wystawa nie za bardzo udana, chociaż tak do końca nie mogę narzekac. W sumie 2 CACe austriackie przywiozłam... A, i zrobiłam udane zakupy...
Pzdr.

Gratulacje :multi::multi::multi: i tak bardziej udanie niż my w Nitrze ;), ale właśnie w takich sytuacjach zakupy, fajne wycieczki etc. zdecydowanie poprawiają humor :lol:. Zresztą jak sama stwierdziłaś 2 austriackie CACe to jest coś :cool2:, sam bym chociaż jeden chciała :lol:, a w dogach w Austrii również łatwo o CAC nie jest.

Posted

Ha! Kupiłam np. 2 smyczki Flexie Cmpact 2 za cenę 10 Euros każda. To w zaokragleniu wychodzi ok. 35 zł. A w PL musze zapłacić 50 zł każda. A i tak to jest cena hurtowa...

Piwo dla MKM...

Ciasteczka kokosowe dla mnie...

Nową sliczna obróżkę dla... hm... no własnie, nie wiem, dla któego psiaka. W tej nowej obóżce Wahziri ma juz fotki. Ale wzó pasi do wszystkich basków...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A oto relacja z Wieselburga.
Sędzia: Roland SPORR/Aut.

Abotere's ADUNBI - bdb2 (sic!)

Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC, r.CACIB

JELLY JOSHREEN AsiaczekFCI - dosk.2, r.CAC (ale po Ch.Austrii, więc przechodzi...).

Jak widać, wystawa nie za bardzo udana, chociaż tak do końca nie mogę narzekac. W sumie 2 CACe austriackie przywiozłam... A, i zrobiłam udane zakupy...
Pzdr.

ojoj a za co bdb?????:crazyeye:

tak czy inaczej gratuluje!!!!! :))

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ha! Kupiłam np. 2 smyczki Flexie Cmpact 2 za cenę 10 Euros każda. To w zaokragleniu wychodzi ok. 35 zł. A w PL musze zapłacić 50 zł każda. A i tak to jest cena hurtowa...

Piwo dla MKM...

Ciasteczka kokosowe dla mnie...

Nową sliczna obróżkę dla... hm... no własnie, nie wiem, dla któego psiaka. W tej nowej obóżce Wahziri ma juz fotki. Ale wzó pasi do wszystkich basków...
Pzdr.

Ale zakupy :)
Prosimy o zdjęcie obróżki........:loveu:

Posted

bety napisał(a):
Asiu a w Wieselburgu to przypadkiem na tym samym ringu co basenji to nie miały iść tez i thaje? Widziałaś je może?
Pzdr

Miały i szły. Zdjęć niestety nie ma bo nikt nie miał nastroju po tym co zobaczył na baskowym ringu :shake:

Posted

donya napisał(a):
Miały i szły. Zdjęć niestety nie ma bo nikt nie miał nastroju po tym co zobaczył na baskowym ringu :shake:

Dzieki Donya.
Było dokładnie tak, jak napisała Donya. Miałam naprawde wielkie chęci porobic fotki tym cudom, ale... po zejściu z ringu - odeszły mnie te chęci... Sorki...
Pzdr.