panienkabubu Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Dziękujemy :loveu: Chcesz stawkę basenji?:) Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Pewnie! Ale może wstawić te stawkę na topiku "Basenji na wystawach"? Tak chyba będzie najczytelniej dla nas. Pasi?:lol: pzdr. Quote
panienkabubu Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Asiaczek napisał(a):Pewnie! Ale może wstawić te stawkę na topiku "Basenji na wystawach"? Tak chyba będzie najczytelniej dla nas. Pasi?:lol: pzdr. :oops::oops:A mogłabyś podać mi linka?:oops::oops::oops: Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Panienko, proszę: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10423&page=294 Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Albo dzisiaj późnym wieczorem albo jutro ppłd. Wczesniej nie dam rady.:oops: Pzdr. Quote
hanacek Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Asia - i to serdeczne GRATULUJE- no Gusio- i to niekedy jest-bedzie lepiej ;) Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Dzieki, Hanacku! :lol:Wiem, wiem, tak czasami bywa... pzdr. Quote
simbik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Asiaczek napisał(a):A oto relacja z Wieselburga. Sędzia: Roland SPORR/Aut. Abotere's ADUNBI - bdb2 (sic!) Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC, r.CACIB JELLY JOSHREEN AsiaczekFCI - dosk.2, r.CAC (ale po Ch.Austrii, więc przechodzi...). Jak widać, wystawa nie za bardzo udana, chociaż tak do końca nie mogę narzekac. W sumie 2 CACe austriackie przywiozłam... A, i zrobiłam udane zakupy... Pzdr. Gratulacje :multi::multi::multi: i tak bardziej udanie niż my w Nitrze ;), ale właśnie w takich sytuacjach zakupy, fajne wycieczki etc. zdecydowanie poprawiają humor :lol:. Zresztą jak sama stwierdziłaś 2 austriackie CACe to jest coś :cool2:, sam bym chociaż jeden chciała :lol:, a w dogach w Austrii również łatwo o CAC nie jest. Quote
Cambel&Megi Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 I ja serdecznie gratuluję! To dobry wynik! A Gusio - jak Hanacek mówi- następnym razem będzie lepiej ! w koncu to piękny pies...:loveu: Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Simbik i Cambel - dziekujemy! Na pewno Gusio jeszcze powalczy... Pzdr. Quote
Mudik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Asiu i panienkabubu GRATULACJE!!!! A coż to za zakupy,oprócz czekolady,że tak z ciekawości zapytam:cool3:? Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Ha! Kupiłam np. 2 smyczki Flexie Cmpact 2 za cenę 10 Euros każda. To w zaokragleniu wychodzi ok. 35 zł. A w PL musze zapłacić 50 zł każda. A i tak to jest cena hurtowa... Piwo dla MKM... Ciasteczka kokosowe dla mnie... Nową sliczna obróżkę dla... hm... no własnie, nie wiem, dla któego psiaka. W tej nowej obóżce Wahziri ma juz fotki. Ale wzó pasi do wszystkich basków... Pzdr. Quote
Agappe Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Asiaczek napisał(a):A oto relacja z Wieselburga. Sędzia: Roland SPORR/Aut. Abotere's ADUNBI - bdb2 (sic!) Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC, r.CACIB JELLY JOSHREEN AsiaczekFCI - dosk.2, r.CAC (ale po Ch.Austrii, więc przechodzi...). Jak widać, wystawa nie za bardzo udana, chociaż tak do końca nie mogę narzekac. W sumie 2 CACe austriackie przywiozłam... A, i zrobiłam udane zakupy... Pzdr. ojoj a za co bdb?????:crazyeye: tak czy inaczej gratuluje!!!!! :)) Quote
McDzik Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 No to gratulacje takich udanych zakupów i fajnego występu za granicą :) Quote
Cambel&Megi Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Asiaczek napisał(a):Ha! Kupiłam np. 2 smyczki Flexie Cmpact 2 za cenę 10 Euros każda. To w zaokragleniu wychodzi ok. 35 zł. A w PL musze zapłacić 50 zł każda. A i tak to jest cena hurtowa... Piwo dla MKM... Ciasteczka kokosowe dla mnie... Nową sliczna obróżkę dla... hm... no własnie, nie wiem, dla któego psiaka. W tej nowej obóżce Wahziri ma juz fotki. Ale wzó pasi do wszystkich basków... Pzdr. Ale zakupy :) Prosimy o zdjęcie obróżki........:loveu: Quote
bety Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Asiu a w Wieselburgu to przypadkiem na tym samym ringu co basenji to nie miały iść tez i thaje? Widziałaś je może? Pzdr Quote
jenis Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Asiu gratki .Super wam poszło:multi::multi::multi::multi:Pozdrawiam Quote
betel Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Gratulacje i miłego używania nowych smyczek:lol: Quote
donya Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 bety napisał(a):Asiu a w Wieselburgu to przypadkiem na tym samym ringu co basenji to nie miały iść tez i thaje? Widziałaś je może? Pzdr Miały i szły. Zdjęć niestety nie ma bo nikt nie miał nastroju po tym co zobaczył na baskowym ringu :shake: Quote
Asiaczek Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 donya napisał(a):Miały i szły. Zdjęć niestety nie ma bo nikt nie miał nastroju po tym co zobaczył na baskowym ringu :shake: Dzieki Donya. Było dokładnie tak, jak napisała Donya. Miałam naprawde wielkie chęci porobic fotki tym cudom, ale... po zejściu z ringu - odeszły mnie te chęci... Sorki... Pzdr. Quote
betel Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Asiaczku "uszy do góry" Twoje baski są i tak najpiękniejsze na świecie:loveu: Quote
Elitesse Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Asiaczku ja ci w smsie napisalam co o austrii mysle :evil_lol: Quote
Recommended Posts