Asiaczek Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='sylrwia']A u nas cicho a bardziej u Forysia bo Forysiowa galeria od jakiś 3 miesięcy nie istnieje, ale to mało istotne. Napisałam/ pochwaliłam sie w Twojej galerii owocem wypadu do Berlina ale napisałam to "sympatycznymi literkami". Proszę o to staweczka http://i26.tinypic.com/2weyvy0.jpg Bardzo dziekuje! [quote name='bety']Uffffff, no to dobrze że jest OK. Życzę smacznego. :lol: Pzdr Jeszcze raz dzięki za przepis. [quote name='Agappe']Asiaaa dzięuję za zdjęcia!!!:loveu::loveu: Do usług! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Savannah napisał(a):a kruszaniec kiedy będzie wypróbowany ? :evil_lol::razz: Może przed Rumunią..?:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Arial]:hmmmm: weszłam na te obiecane fotki a tu nic :crazyeye: przywitam się choć grzecznie :p Co to za ciasto kruszaniec ?? [/FONT] Quote
sylrwia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]Co to za ciasto kruszaniec ??[/FONT] Bardzo smakowite ciasto :) Quote
bety Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Asiaczek'] Jeszcze raz dzięki za przepis. Pzdr. Nie ma za co :lol: I jak mail nr 2 nadal do Ciebie nie dotarł? To zaraz go podzielę na dwa (bo może za duży jest) i podeślę jeszcze raz. W każdym razie do mnie nie wrócił. A teraz trzy fotki "zielska" które rosło na terenie wystawy w NDM. Fotki wykonane moją ręką ale zainspirowane przez Asiaczka :lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 bety - super fotki! Nawet nie przypuszczałam, że to zielsko jest takie fotogeniczne!:lol: Pzdr. Quote
bety Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Asiaczek']bety - super fotki! Nawet nie przypuszczałam, że to zielsko jest takie fotogeniczne!:lol: Pzdr. Dzięki za inspiracje :lol: Pzdr Quote
betel Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Cześć Asiaczku, przepraszam,że tak długo nie zaglądałam , ale byłam obłożnie chora. Pozdrowienia dla Twojej gromadki:loveu: Quote
panienkabubu Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 cześć Asiu :cool3: Nadal czekamy na fotencje :cool3: Quote
Matusz Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='panienkabubu'] Nadal czekamy na fotencje :cool3: dokładnie, czekamy cierpliwie :p:diabloti: witajcie Asiaczki:loveu: Quote
jamnicze Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 No, może trochę niecierpliwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Savannah Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Asiaczku, dopiero dzisiaj odpisałam na smsa - miałam wyłaczona komorke przez parę dni... Ale moja odpowiedź brzmi: TAK! :evil_lol: Quote
betel Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Cześc , Asiaczku, rozumiem , nawał zajęć . Dzięki za pamięć o Rudej . Buziaki:loveu: Quote
dbsst Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 heloł :smilecol: bardzo spóźnione gratulejszyns :thumbs: dawno mnie nie było :ices_bla: Quote
Asiaczek Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Przepraszam Was, że wpadam i wypadam. Jak wrócę z Austrii to poodpowiadam na posty, podziękuję za wpisy i na pewno (!) wstawię fotki. Poza tym w przyszłym tygodniu będę miała zdecydowanie więcej czasu ppłd. i na pewno słowa dotrzymam. Ale proszę Was o jedno: MOCNO TRZYMAJCIE KCIUKI ZA ASIACZKI w Austrii. Gusio, Wahzirek i Żelka bardzo o to proszą! Pzdr. Quote
Matusz Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Mocno !!! zaciśnięte ! ;) :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Elitesse Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Asiaczek']Przepraszam Was, że wpadam i wypadam. Jak wrócę z Austrii to poodpowiadam na posty, podziękuję za wpisy i na pewno (!) wstawię fotki. Poza tym w przyszłym tygodniu będę miała zdecydowanie więcej czasu ppłd. i na pewno słowa dotrzymam. Ale proszę Was o jedno: MOCNO TRZYMAJCIE KCIUKI ZA ASIACZKI w Austrii. Gusio, Wahzirek i Żelka bardzo o to proszą! Pzdr. bedziemy trzymac !! a ja o to samo prosze w niedziele !! :thumbs: Quote
panienkabubu Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Asiu - przecież wiadomo, że wrócicie ze wszystkim :loveu::loveu::loveu: Ja tylko czekam na BIS'a jakiegoś - już tak blisko bywacie!!! :multi: Quote
panienkabubu Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Elitesse napisał(a):bedziemy trzymac !! a ja o to samo prosze w niedziele !! :thumbs: Ja w niedzielę też;-) Frania i Halszka bardzo proszą. Aga - do Ostrawy jedziesz? Quote
Elitesse Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 panienkabubu napisał(a):Ja w niedzielę też;-) Frania i Halszka bardzo proszą. Aga - do Ostrawy jedziesz? nie, do Wieselburga, tak jak Asia :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 I ja będę trzymać!! POWODZENIA!!! :kciuki: :kciuki: Quote
Cambel&Megi Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 bety napisał(a): chociaż jak na mój gust to nie będą potrzebne :cool3::cool3::cool3:. Przecież wiadomo, że na Asiaczki nie ma mocnych :p:p:p Pzdr I tu się zgodzę! :razz: Quote
Recommended Posts