Savannah Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Konkretnie to Dżez BOG 2 :multi: GRATULACJE! PS: Asiaczku nie udało mi sie odsłuchać wiadomości na poczcie głosowej:shake: Quote
sylrwia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Gratulacje Asiaczku :):multi::loveu: A my z Fortkeim dziś w Berlinie VDH, CAC, CACIB, BOB, Zw Berlina :):multi: Quote
Asiaczek Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Dziękuje wszystkim za gratulacje! Lothia Cambel&Megi Matusz DcDzik Mudik Poświata panienkabubu Savannah Sylrwia - dziękuję! Też bardzo się cieszę. A oto dokładne wyniki: Legionowo, 6.4.2008 r. sędzia: Elzbieta AUGUSTYNIAK/PL PSY kl. mł. KEY TO LOVE Asiaczek FCI - dosk.1, Zwyc. Młodziezy, Najlepszy Junior kl. o JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, NDPwR, BOB, BOG2 kl. ch Abotere's ADUNBI - dosk.1, CWC Pzdr. Quote
dzasta Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ASIACZKU przyjmij i ode mnie serdecznie Gratulacje :multi: Miło było spotkać Ciebie i Twoje Baski w przelocie :evil_lol: Ale ja tym razem niespodziewanie okiełznywałam i prezentowałam pieska koleżanki i nie było czasu pogadać ale zawsze miło nawet w przelocie spotkać znajomych :loveu: Pozdrawiamy :p Quote
Agappe Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Asiuuuu prosze bardzo wyślij mi te cudowne zdjęcia Anatki na @ akita_inu@op.pl lub/i agappe1@gmail.com Quote
Asiaczek Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='dzasta']ASIACZKU przyjmij i ode mnie serdecznie Gratulacje :multi: Miło było spotkać Ciebie i Twoje Baski w przelocie :evil_lol: Ale ja tym razem niespodziewanie okiełznywałam i prezentowałam pieska koleżanki i nie było czasu pogadać ale zawsze miło nawet w przelocie spotkać znajomych :loveu: Pozdrawiamy :p Dzasta - mnie również było miło, no i okazałam sie nawet troche przydatna!;) Fotki będe starała się opracować jak najszybciej i dam znać. Usciski i śliniaki dla Czesia. [quote name='Agappe']Asiuuuu prosze bardzo wyślij mi te cudowne zdjęcia Anatki na @ akita_inu@op.pl lub/i agappe1@gmail.com Agappe - na pewn wyślę asap...:lol: Pzdr. Quote
hanacek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 SERDECZNE GRATULACJE- SUPER !!!:multi::multi::multi::smilecol: Quote
Agappe Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Asiaczek'] Agappe - na pewn wyślę asap...:lol: Pzdr. czekam z niecierpliwością, bo w aparacie wyglądały cuuuudownie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bety Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Cześć Asiaczki! Melduję, że suszona rybka moim paskudom smakuje :lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='hanacek']SERDECZNE GRATULACJE- SUPER !!!:multi::multi::multi::smilecol: Dziekujemy!:lol: [quote name='Agappe']czekam z niecierpliwością, bo w aparacie wyglądały cuuuudownie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Fotki mam juz na kompie. Pewnie dzisiaj wyślę Ci miniaturki... [quote name='bety']Cześć Asiaczki! Melduję, że suszona rybka moim paskudom smakuje :lol: Pzdr No to super! Moim tez...:evil_lol: Pzdr. Quote
jenis Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 SERDECZNE GRATULACJE- SUPER !!!:multi::multi::multi::smilecol: Pozdrawiam Quote
sylrwia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 A w Berlinie było 5 basków ale żadnego Asiaczka:shake: wszystkie "niemieckie". Quote
Asiaczek Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='jenis']SERDECZNE GRATULACJE- SUPER !!!:multi::multi::multi::smilecol: Pozdrawiam Jenis!!! Hejka, witam i dziękuję!:hand: [quote name='sylrwia']A w Berlinie było 5 basków ale żadnego Asiaczka:shake: wszystkie "niemieckie". To aż "tam" Ciebie zagnało...? A ja się zastanawiałam, dlaczego u Sylrwi tak cicho... Teraz juz wiem! A masz katalog? Bo moze bys mi przesłała stawkę tych "5 basków, żadnych-Asiaczkowych", co? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Uf, fotki porozsyłane, a baskowe - czekają na wstawienie. Może dzisiaj, po "zajęciach w podgrupach" uda mi się je tutaj wstawić. Mimo pogody za oknem - miłego dnia!:lol: pzdr. Quote
bety Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Asiaczek napisał(a): Mimo pogody za oknem - miłego dnia!:lol: pzdr. Hej! Asia wysłałam Ci obiecanego maila. :razz: Ja swoje fotki wystawowe dzisiaj wieczorem ściągam z aparatu i jutro powinnam Ci je podesłać. Również miłego dzionka dla wszystkich :lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Przepis dostałam, ale jest zupelnie nieczytelny! Możesz wysłac jeszcze raz, ale "zwykłym" krojem czcionki, please... Pzdr. Quote
bety Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Asiaczek']Przepis dostałam, ale jest zupelnie nieczytelny! Możesz wysłac jeszcze raz, ale "zwykłym" krojem czcionki, please... Pzdr. "Zwykłym" to znaczy jakim :cool3: ??? Bo ja to pisałam Timsem 10 pkt. - dla mnie to standardowe literki - a dla Ciebie jakie będą dobre :lol: ??? Pzdr Quote
bety Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Asiaczek napisał(a):Arial, Time new roman... Pzdr. Nooooo, to ja Ci najpierw wysłałam tym drugim (więc czemu było coś nie tak :hmmmm: )??? Teraz poszło Arialem. Pzdr Quote
Asiaczek Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 bety - jest OK! Może uda mi się wypróbowac ciasto na najbliższa wystawe do Wieselburga...? pzdr. Quote
Savannah Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 a kruszaniec kiedy będzie wypróbowany ? :evil_lol::razz: Quote
sylrwia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Asiaczek'] To aż "tam" Ciebie zagnało...? A ja się zastanawiałam, dlaczego u Sylrwi tak cicho... Teraz juz wiem! A masz katalog? Bo moze bys mi przesłała stawkę tych "5 basków, żadnych-Asiaczkowych", co? Pzdr. A u nas cicho a bardziej u Forysia bo Forysiowa galeria od jakiś 3 miesięcy nie istnieje, ale to mało istotne. Napisałam/ pochwaliłam sie w Twojej galerii owocem wypadu do Berlina ale napisałam to "sympatycznymi literkami". Proszę o to staweczka http://i26.tinypic.com/2weyvy0.jpg Quote
bety Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Asiaczek']bety - jest OK! Może uda mi się wypróbowac ciasto na najbliższa wystawe do Wieselburga...? pzdr. Uffffff, no to dobrze że jest OK. Życzę smacznego. :lol: Pzdr Quote
Recommended Posts