Asiaczek Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Juz wróciłam, psy juz są po spacerkach, obiadek zjedzony i siedze przy kompie. Jak tylko trochę nadgonię FB, zabieram się do fotek... pzdr. Quote
bety Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Oj, Asiaczek, Asiaczek masz u mnie w niedzielę :mad:;):evil_lol: i Ty już wiesz za co? ;) Pzdr Quote
Asiaczek Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Wiem za co i wiem, co! Hahaha, mam bęcki od bety za.... e, nie zdradzę za co!:evil_lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Zdradź zdradź, być może będzie potrzebna pomoc? :cool3::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Panienko - za daleko jesteś. A ja z Bety będę widziała się już w najbliższą niedzielę...:p Pzdr. Quote
bety Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Asiaczek']Panienko - za daleko jesteś. A ja z Bety będę widziała się już w najbliższą niedzielę...:p Pzdr. No właśnie, bój się :smhair2::nerwy::eek::eek2: mojej zemsty :lmaa::-x:stormy-sad:- ha :evil_lol: ha :evil_lol: ha :evil_lol: ha :evil_lol: ha :evil_lol: ha :evil_lol: ha. Teraz przez Ciebie w nocy nie będę spała - tylko będę myśleć intensywnie jak z tego dyplomatycznie wybrnąć :angryy:;):evil_lol::eviltong::p:roll::lol: Hi, hi, hi - ale się naemotikonkowałam. :lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 bety napisał(a):No właśnie, bój się :smhair2::nerwy::eek::eek2: mojej zemsty :lmaa::-x:stormy-sad:- ha :evil_lol: ha :evil_lol: ha :evil_lol: ha :evil_lol: ha :evil_lol: ha :evil_lol: ha. Teraz przez Ciebie w nocy nie będę spała - tylko będę myśleć intensywnie jak z tego dyplomatycznie wybrnąć :angryy:;):evil_lol::eviltong::p:roll::lol: Hi, hi, hi - ale się naemotikonkowałam. :lol: Pzdr Myślenie ma przyszłość...:evil_lol: panienkabubu napisał(a):Ale dzisiaj jest niedziela :hmmmm: Piszę o niedzieli 6.4.2008 r. (wystawa w NDM). Pzdr. Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 A co jak będę? :evil_lol: Mam Cię wtedy ratowac?:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Agappe napisał(a):Asia widziałaś to co Ci wysłałam? Widziałam, ale nie mogłam oglądnąć do końca. Ja nie moge oglądac takich rzeczy...:cool1: panienkabubu napisał(a):A co jak będę? :evil_lol: Mam Cię wtedy ratowac?:evil_lol: Ty - nie. Ale Twoje psiaki - tak!:lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Asiaczek']Widziałam, ale nie mogłam oglądnąć do końca. Ja nie moge oglądac takich rzeczy...:cool1: Pzdr. to jest piękna historia tylko strasznie smutna.. widziałam ten filmik kilka razy i za każdym razem płacze jak norka.. wczoraj płakała ze mną dziewczyna mojego brata i moja mama.. jeśli ktoś ma ochote zobaczyć : http://pl.youtube.com/watch?v=P3s11acb7Z8&feature=related historia oparta na faktach - a teraz kręcą pełnometrażowy filmik o tym z Richardem Gere'm Quote
Matusz Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Agappe']to jest piękna historia tylko strasznie smutna.. widziałam ten filmik kilka razy i za każdym razem płacze jak norka.. wczoraj płakała ze mną dziewczyna mojego brata i moja mama.. jeśli ktoś ma ochote zobaczyć : http://pl.youtube.com/watch?v=P3s11acb7Z8&feature=related historia oparta na faktach - a teraz kręcą pełnometrażowy filmik o tym z Richardem Gere'm i mi tez łzy poleciały:-(:-( Quote
Mudik Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Oczywiście tez się popłakałam,dobrze kojarzę,że w końcu jej? postawili budę na tej stacji? Niesamowite miała 2 lata jak pan zmarł i 10 lat na niego czekała,piękna historia:placz::placz::placz:.Czy jakiś człowiek by tak czekał wątpię:shake: Quote
Agappe Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 na tej stacji to jest również pomnik Hachiko to był "chłopczyk" Quote
bety Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Asiaczek napisał(a):Myślenie ma przyszłość...:evil_lol: No i wymyśliłam - a teraz czekam na gromy z jasnego nieba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: panienkabubu napisał(a):A co jak będę? :evil_lol: Mam Cię wtedy ratowac?:evil_lol: Asiaczek napisał(a):Ty - nie. Ale Twoje psiaki - tak!:lol: A ja się nie boję :eviltong: bo ja lubię takie duże miśki i takie miśki też mnie lubią. :eviltong: Pzdr Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [FONT=Arial]http://pl.youtube.com/watch?v=P3s11acb7Z8&feature=related no i poleciały Mi łezki ....... Asiaczku :multi::loveu:od rana do was idę i dojść nie mogłam :razz::roll:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='bety']No i wymyśliłam - a teraz czekam na gromy z jasnego nieba A ja się nie boję :eviltong: bo ja lubię takie duże miśki i takie miśki też mnie lubią. :eviltong: Pzdr Zaraz lece i zobaczę, co wymysliłas... [quote name='Alicja'][FONT=Arial] Asiaczku :multi::loveu:od rana do was idę i dojść nie mogłam :razz::roll:[/FONT] A ja byłam u Ciebie kilka razy... i nawet ślad zstawiłam... pzdr. Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Asiaczek'] A ja byłam u Ciebie kilka razy... i nawet ślad zstawiłam... pzdr. [FONT=Arial]:multi::multi:widzialam ...... pokazywalam baski mojemu TZtowi ...bo chłopaczyna nie zna rasy :mad:....i jakoś brakło czasu na napisanie posta :razz::razz:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Kilka obiecanych fotek NUKI (BETWEEN US Ameba). Część fotek była robionych jeszcze w hodowli, a część juz u Nowego Właściciela. Na posłaniu... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Cd. Różne sytuacje zyciowe...;) Portret Małej Piękności. "Widać mnie..." "Nie widać mnie..." Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Nuka z dzieckiem... Nuka + dziecko + kot w tle... Nuka + dzieci... Pzdr. Quote
Recommended Posts