Guest Dusia3 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 jamnicze napisał(a):Super Adżaro :multi: Dusia, a gdzie Ty się podziałaś? jeeestem...., tylko czasem nie wyrabiam z czasem :lol: noo Andżaro jest super, i jeszcze muszę dodać, że waży uwaga..... ok. 5,4-5,8 kg chociaż tego nie widać, wyciąga się w górę:multi: i apetyt wspaniały, bardzo ładnie reaguje na polecenia, śpi w nocy długo i bez przerw, tylko nieraz coś się śni, gdzieś biegnie, kogoś/coś łapie na podwórku są kumple i ulubione miejsca, a nawet czasami chodzi bez smyczy (na terenie ogrodzonym) postawa faktycznie taka sobie, umie ładniej, ale zdjęcia ciężko było zrobić, bo flesz to raz, a dwa najczęściej takie portretowe zdjęcia ma z nami, bo sam to wychodzi połowa, albo ćwierć psa ;), po prostu biegnie do nas, jak robimy zdjęcia a dwa tygodnie temu w lesie łapał pierwsze motyle :-) krople na kleszcze kupiłam i zaaplikowałam, i jestem wreszcie spokojna a Sajdunia jak??? bo straciłam trochę wątek i nie znam najnowszych wieści? Quote
Matusz Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ja również Gratuluje sukcesów ! ! :multi::multi: Quote
jamnicze Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Dusia3 napisał(a):jeeestem...., tylko czasem nie wyrabiam z czasem :lol: noo Andżaro jest super, i jeszcze muszę dodać, że waży uwaga..... ok. 5,4-5,8 kg chociaż tego nie widać, wyciąga się w górę:multi: i apetyt wspaniały, bardzo ładnie reaguje na polecenia, śpi w nocy długo i bez przerw, tylko nieraz coś się śni, gdzieś biegnie, kogoś/coś łapie na podwórku są kumple i ulubione miejsca, a nawet czasami chodzi bez smyczy (na terenie ogrodzonym) postawa faktycznie taka sobie, umie ładniej, ale zdjęcia ciężko było zrobić, bo flesz to raz, a dwa najczęściej takie portretowe zdjęcia ma z nami, bo sam to wychodzi połowa, albo ćwierć psa ;), po prostu biegnie do nas, jak robimy zdjęcia a dwa tygodnie temu w lesie łapał pierwsze motyle :-) krople na kleszcze kupiłam i zaaplikowałam, i jestem wreszcie spokojna a Sajdunia jak??? bo straciłam trochę wątek i nie znam najnowszych wieści? a to serdecznie zapraszamy do naszej galerii, tam jesteśmy na bieżąco i zdjęć też już sporo :lol: Quote
Asiaczek Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Paula&Goofi napisał(a):Również gratuluje ;) I zapraszam do odwiedzania naszej galerii ;) Alez ja jestem u Was prawie codziennie! Mam Was w subskrypcji, tak więc nie uciekniecie Asiaczkm... hahaha... hanacek napisał(a):Asiaczek - tiezs GRATULUJE !!!:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Dusia3 napisał(a):jeeestem...., tylko czasem nie wyrabiam z czasem :lol: noo Andżaro jest super, i jeszcze muszę dodać, że waży uwaga..... ok. 5,4-5,8 kg chociaż tego nie widać, wyciąga się w górę:multi: i apetyt wspaniały, bardzo ładnie reaguje na polecenia, śpi w nocy długo i bez przerw, tylko nieraz coś się śni, gdzieś biegnie, kogoś/coś łapie na podwórku są kumple i ulubione miejsca, a nawet czasami chodzi bez smyczy (na terenie ogrodzonym) postawa faktycznie taka sobie, umie ładniej, ale zdjęcia ciężko było zrobić, bo flesz to raz, a dwa najczęściej takie portretowe zdjęcia ma z nami, bo sam to wychodzi połowa, albo ćwierć psa ;), po prostu biegnie do nas, jak robimy zdjęcia a dwa tygodnie temu w lesie łapał pierwsze motyle :-) krople na kleszcze kupiłam i zaaplikowałam, i jestem wreszcie spokojna a Sajdunia jak??? bo straciłam trochę wątek i nie znam najnowszych wieści? Dusia3 - lejesz miód na moje serce... Matusz napisał(a):ja również Gratuluje sukcesów ! ! :multi::multi: Dzię-ku-je-my! jamnicze napisał(a):a to serdecznie zapraszamy do naszej galerii, tam jesteśmy na bieżąco i zdjęć też już sporo :lol: Oj, tak. Fotek Sajduni sporo. Potwiedzam!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 hanacek napisał(a):Asiaczek - tiezs GRATULUJE !!!:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Dziękujemy! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Kochani, jezeli wszystko się dobrze ułozy (a co ma się nie ułożyc!?) to dzisiaj o 16.05 Lowka wylatuje do Moskwy. Dzięki uprzejmości jednego z naszych Kolegów z DGM i Jego Małżonki (pozdrawiamy!!!) Lowka juz niedługo będzie ze swoją Nową Panią. Niestety, obawiam się, że fotek Lowki będzie bardzo mało, alb wręcz wogóle, bo... właścicielka komputerowo nie teges....:shake: Trzymajcie kciuki za powodzenie akcji! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 :kciuki: Asiaczku, najważniejsze, żeby jej dobrze było!!! :loveu: Czy będzie wystawiana? Quote
Asiaczek Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Tak! Jest juz nawet zapisana na kilka wystaw w kwietniu...:lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Noooo to super!!!!!:loveu: To masz szansę nawet ją spotkać na ringach wystawowych :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Taaaa, w Rosji i Mołdawii... N, jest szansa, że przyjada do Polski, aby zrobic Polski Championat. zobaczymy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Uf, zaświadczenie z Powiatówki - już w kieszeni. Teraz tylko dojechać na lotnisko i spotkać tam WIELCE WAżNą OSOBę, KTóRA WEźMIE POD SWOJE SKRZYDłA LOWKę...:lol: pZDR. Quote
panienkabubu Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Trzymamy mocno kciuki :multi::kciuki: Ale przeżycie :loveu: ps. Asiaczku, czy takie zaświadczenie trudno zdobyć? Ktoś mnie kiedyś pytał o szczeniaka do Rosji i właśnie tego zaświadczenia najbardziej się obawiałam.. Długo to trwa wszystko? Quote
Asiaczek Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 panienkabubu napisał(a):Trzymamy mocno kciuki :multi::kciuki: Ale przeżycie :loveu: ps. Asiaczku, czy takie zaświadczenie trudno zdobyć? Ktoś mnie kiedyś pytał o szczeniaka do Rosji i właśnie tego zaświadczenia najbardziej się obawiałam.. Długo to trwa wszystko? W W-wie jest taka zasada: najpierw bierzesz zaświadczenie od swojego lekarza wet. Potem z tym idziesz do Powiatwego Inspektoratu Weterynarii i tam dostajesz juz takie ostateczne zaświadczenie, z czerwonymi pieczątkami, z orzełkiem itp. Takie zaświadczenie ważne jest 15 dni od daty podpisania. Do tego szczeniak musi miec paszport + chip lub tatuaż + wściekłość + wpis o badaniu klinicznym na 3 dni poprzedzające wyjazd. Do teg dochodzi kontenerek odpowiednich wymiarach. A i opłaty na lotnisku. Wsio. Za chwilę będe już wychodziła na lotnisko i o 14.00 mam przekazać Lowkę Koledze. Pzdr. Quote
Matusz Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [COLOR=Navy][B]Dobrego lotu Lowka :kciuki::kciuki:[/B][/COLOR] Quote
Poświata Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Trzymamy kciuki i czekamy na relację z lotniska, bo z podróży i przylotu, to albo bardzo późnym wieczorkiem, albo raczej jutro....:lol: Quote
betel Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 No to trzymamy kciuki, oby jej się tam dobrze działo i żeby sobie dobrze właścicieli wychowała;) Quote
panienkabubu Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Lowka tylko nie wymiotuj:loveu: Asiu - dzięki - teraz stało się to dla mnie jaśniejsze. Może przy tym miocie będzie potrzebne :loveu: Lowka już pewnie w drodze :loveu: Quote
Agappe Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ttrzymam kciuki za moją podopieczną!!! :loveu::loveu: Asiu widzisz co sie dzieje za oknem???:roll: Quote
Poświata Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='panienkabubu']Lowka już pewnie w drodze :loveu:[/quote] Planowo start miał być o 16:05, więc mam nadzieję że już szczęśliwie wystartowali... :roll::lol: Quote
bety Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Agappe']ttrzymam kciuki za moją podopieczną!!! :loveu::loveu: Asiu widzisz co sie dzieje za oknem???:roll:[/quote] Hej! A co się dzieje??????? :cool3::cool3::cool3: Fajna zima co nie - tylko czemu tak późno :angryy: kompletnie nie w porę to zimno i śnieg :mad: U mnie na działce już peonie wylazły z ziemi i clematis zaczął listki puszczać. Ciekawe czy malutka zdążyła wzbić się w powietrze przed tą śnieżycą? :roll: Pzdr Quote
Rybka_39 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Czesc Asiaczku! Dawno nie byłam, buziaczki od nas przesyłam!:loveu: Quote
Matusz Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [COLOR=Navy][B]pewnie Lowka już podziwia krajobrazy z okienka....:loveu: Asiaczku daj znać jak już doleci ;) [/B][/COLOR] Quote
Mudik Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='bety']Hej! A co się dzieje??????? :cool3::cool3::cool3: Fajna zima co nie - tylko czemu tak późno :angryy: kompletnie nie w porę to zimno i śnieg :mad: U mnie na działce już peonie wylazły z ziemi i clematis zaczął listki puszczać. Ciekawe czy malutka zdążyła wzbić się w powietrze przed tą śnieżycą? :roll: Pzdr[/quote] Oby szczęśliwie dotarła,ja też czekam na wieści. A co do zimy:angryy::angryy: u mnie zaczęły kiełkować(juz są spore) tulipany i młode liście malwy i barwinek ma pąki i pigwa i forsycja kwitnie i wylazł z ziemi rabarbar,pewnie to teraz szlag trafi,cholerna pogoda:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
bety Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Mudik']Oby szczęśliwie dotarła,ja też czekam na wieści. A co do zimy:angryy::angryy: u mnie zaczęły kiełkować(juz są spore) tulipany i młode liście malwy i barwinek ma pąki i pigwa i forsycja kwitnie i wylazł z ziemi rabarbar,pewnie to teraz szlag trafi,cholerna pogoda:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:[/quote] No dokładnie u mnie jest to samo - tulipany już w lutym u mnie były spore, ostatnio nawet ściągałam suche liście z paproci bo zawilce zaczęły wyłazić spod nich, hortensje też puszczały liście (a razem z clematisami to dość wrażliwe na zimno rośliny :placz: ). A najgorsze, że niektóre drzewa owocowe miały duże pąki kwiatowe - jeszcze trochę i będą kwitły - ale jak teraz je mróz złapie to czeka nas kolejny rok bez owoców.:angryy::placz::shake: Pzdr Quote
Recommended Posts