Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Dusia3
Posted

jamnicze napisał(a):
Super Adżaro :multi:
Dusia, a gdzie Ty się podziałaś?

jeeestem...., tylko czasem nie wyrabiam z czasem :lol:
noo Andżaro jest super, i jeszcze muszę dodać, że waży uwaga..... ok. 5,4-5,8 kg
chociaż tego nie widać, wyciąga się w górę:multi:
i apetyt wspaniały, bardzo ładnie reaguje na polecenia, śpi w nocy długo i bez przerw, tylko nieraz coś się śni, gdzieś biegnie, kogoś/coś łapie
na podwórku są kumple i ulubione miejsca, a nawet czasami chodzi bez smyczy (na terenie ogrodzonym)
postawa faktycznie taka sobie, umie ładniej, ale zdjęcia ciężko było zrobić, bo flesz to raz, a dwa najczęściej takie portretowe zdjęcia ma z nami, bo sam to wychodzi połowa, albo ćwierć psa ;), po prostu biegnie do nas, jak robimy zdjęcia
a dwa tygodnie temu w lesie łapał pierwsze motyle :-)
krople na kleszcze kupiłam i zaaplikowałam, i jestem wreszcie spokojna

a Sajdunia jak??? bo straciłam trochę wątek i nie znam najnowszych wieści?

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Dusia3 napisał(a):
noo Andżaro jest super, i jeszcze muszę dodać, że waży uwaga..... ok. 5,4-5,8 kg
i apetyt wspaniały, bardzo ładnie reaguje na polecenia, śpi w nocy długo i bez przerw, tylko nieraz coś się śni, gdzieś biegnie, kogoś/coś łapie
na podwórku są kumple i ulubione miejsca, a nawet czasami chodzi bez smyczy (na terenie ogrodzonym)
postawa faktycznie taka sobie, umie ładniej, ale zdjęcia ciężko było zrobić, bo flesz to raz, a dwa najczęściej takie portretowe zdjęcia ma z nami, bo sam to wychodzi połowa, albo ćwierć psa ;), po prostu biegnie do nas, jak robimy zdjęcia

a to serdecznie zapraszamy do naszej galerii, tam jesteśmy na bieżąco i zdjęć też już sporo :lol:

Posted

Paula&Goofi napisał(a):
Również gratuluje ;) I zapraszam do odwiedzania naszej galerii ;)

Alez ja jestem u Was prawie codziennie! Mam Was w subskrypcji, tak więc nie uciekniecie Asiaczkm... hahaha...

hanacek napisał(a):
Asiaczek - tiezs GRATULUJE !!!:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

Dusia3 napisał(a):

Dusia3 - lejesz miód na moje serce...

Matusz napisał(a):
ja również Gratuluje sukcesów ! ! :multi::multi:

Dzię-ku-je-my!

jamnicze napisał(a):
a to serdecznie zapraszamy do naszej galerii, tam jesteśmy na bieżąco i zdjęć też już sporo :lol:

Oj, tak. Fotek Sajduni sporo. Potwiedzam!:loveu:
Pzdr.

Posted

Kochani, jezeli wszystko się dobrze ułozy (a co ma się nie ułożyc!?) to dzisiaj o 16.05 Lowka wylatuje do Moskwy. Dzięki uprzejmości jednego z naszych Kolegów z DGM i Jego Małżonki (pozdrawiamy!!!) Lowka juz niedługo będzie ze swoją Nową Panią.

Niestety, obawiam się, że fotek Lowki będzie bardzo mało, alb wręcz wogóle, bo... właścicielka komputerowo nie teges....:shake:
Trzymajcie kciuki za powodzenie akcji!

Pzdr.

Posted

Uf, zaświadczenie z Powiatówki - już w kieszeni.
Teraz tylko dojechać na lotnisko i spotkać tam WIELCE WAżNą OSOBę, KTóRA WEźMIE POD SWOJE SKRZYDłA LOWKę...:lol:
pZDR.

Posted

Trzymamy mocno kciuki :multi::kciuki:
Ale przeżycie :loveu:
ps. Asiaczku, czy takie zaświadczenie trudno zdobyć? Ktoś mnie kiedyś pytał o szczeniaka do Rosji i właśnie tego zaświadczenia najbardziej się obawiałam.. Długo to trwa wszystko?

Posted

panienkabubu napisał(a):
Trzymamy mocno kciuki :multi::kciuki:
Ale przeżycie :loveu:
ps. Asiaczku, czy takie zaświadczenie trudno zdobyć? Ktoś mnie kiedyś pytał o szczeniaka do Rosji i właśnie tego zaświadczenia najbardziej się obawiałam.. Długo to trwa wszystko?

W W-wie jest taka zasada: najpierw bierzesz zaświadczenie od swojego lekarza wet. Potem z tym idziesz do Powiatwego Inspektoratu Weterynarii i tam dostajesz juz takie ostateczne zaświadczenie, z czerwonymi pieczątkami, z orzełkiem itp. Takie zaświadczenie ważne jest 15 dni od daty podpisania. Do tego szczeniak musi miec paszport + chip lub tatuaż + wściekłość + wpis o badaniu klinicznym na 3 dni poprzedzające wyjazd. Do teg dochodzi kontenerek odpowiednich wymiarach. A i opłaty na lotnisku. Wsio.
Za chwilę będe już wychodziła na lotnisko i o 14.00 mam przekazać Lowkę Koledze.
Pzdr.

Posted

[quote name='Agappe']ttrzymam kciuki za moją podopieczną!!! :loveu::loveu:
Asiu widzisz co sie dzieje za oknem???:roll:[/quote]

Hej!
A co się dzieje??????? :cool3::cool3::cool3:
Fajna zima co nie - tylko czemu tak późno :angryy: kompletnie nie w porę to zimno i śnieg :mad: U mnie na działce już peonie wylazły z ziemi i clematis zaczął listki puszczać.
Ciekawe czy malutka zdążyła wzbić się w powietrze przed tą śnieżycą? :roll:
Pzdr

Posted

[quote name='bety']Hej!
A co się dzieje??????? :cool3::cool3::cool3:
Fajna zima co nie - tylko czemu tak późno :angryy: kompletnie nie w porę to zimno i śnieg :mad: U mnie na działce już peonie wylazły z ziemi i clematis zaczął listki puszczać.
Ciekawe czy malutka zdążyła wzbić się w powietrze przed tą śnieżycą? :roll:
Pzdr[/quote]
Oby szczęśliwie dotarła,ja też czekam na wieści.
A co do zimy:angryy::angryy: u mnie zaczęły kiełkować(juz są spore) tulipany i młode liście malwy i barwinek ma pąki i pigwa i forsycja kwitnie i wylazł z ziemi rabarbar,pewnie to teraz szlag trafi,cholerna pogoda:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Mudik']Oby szczęśliwie dotarła,ja też czekam na wieści.
A co do zimy:angryy::angryy: u mnie zaczęły kiełkować(juz są spore) tulipany i młode liście malwy i barwinek ma pąki i pigwa i forsycja kwitnie i wylazł z ziemi rabarbar,pewnie to teraz szlag trafi,cholerna pogoda:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:[/quote]

No dokładnie u mnie jest to samo - tulipany już w lutym u mnie były spore, ostatnio nawet ściągałam suche liście z paproci bo zawilce zaczęły wyłazić spod nich, hortensje też puszczały liście (a razem z clematisami to dość wrażliwe na zimno rośliny :placz: ). A najgorsze, że niektóre drzewa owocowe miały duże pąki kwiatowe - jeszcze trochę i będą kwitły - ale jak teraz je mróz złapie to czeka nas kolejny rok bez owoców.:angryy::placz::shake:
Pzdr