Asiaczek Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Elitesse napisał(a):uff nadrobilam zaleglosci :) 3 dni bylam we wroclawiu bo i uczelnia i wizyta u ortopedy z madzikiem i odwiedziny u prababci ... padam na pyszczek Witaj! I jak poo wizycie u ortopedy? Matusz napisał(a):z...??? :razz::razz: kciuki trzymane :] Jutro wieczorem napisze więcej, OK? Trzymaj, trzymaj... Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Asiaczek']Witaj! I jak poo wizycie u ortopedy? pan doktor (zreszta bardzo sympatyczny) zamiast badac Madzie to sie zachwycal jaka to ona cudna i jak to chlopaki beda za nia latac :lol: a z bioderkami wszytko OK :multi: na nastepna kontrole mamy przyjsc jak mala zacznie stawiac pierwsze kroczki balam sie jak Madzia zareaguje na badanie a ona zamiast plakac to strzelala usmiechy do pana doktora :eviltong: Jutro wieczorem napisze więcej, OK? Trzymaj, trzymaj... Pzdr. ja tez sie przylaczam do trzymania :thumbs: Quote
Asiaczek Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 No to super! Madźka - tak trzymaj! Pzdr. Quote
Matusz Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Asiaczek'] Jutro wieczorem napisze więcej, OK? Trzymaj, trzymaj... Pzdr. ok, ok:p:p Quote
agaciaaa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 http://img522.imageshack.us/img522/4661/kot1wp4.jpg :crazyeye: co za anielska cierpliwość!!!!! Dołączam do trzymających kciuki ;) Quote
AneQ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Asiaczek napisał(a): Witaj AneQ! Dawno Cię nie słyszałam... pzdr. Tak, wiem. Zaniedbanie...:oops: :shake: Ja również trzymam kciuki! ;) :) Quote
Mudik Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 A ja wiem ale nie powiem,:razz::razz:i też się dołączam do kciuków,będzie dobrze! Quote
Asiaczek Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Mudik']A ja wiem ale nie powiem,:razz::razz:i też się dołączam do kciuków,będzie dobrze! Bardzo dobrze! Na razie ciiiiii... pzdr. Quote
Matusz Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 niesprawiedliwe to, że jedni wiedzą, a drudzy nie...:razz::razz::razz: dobranoc!;) Quote
Asiaczek Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Matusz - jutro już będzie sprawiedliwie! Ale żeby byla jasnośc - jutro wieczorem...:lol: pzdr. Quote
sylrwia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Cześć Asiaczku trochę mnie nie było i mam sporo do nadrobienia u Ciebie :) Mam zapytanie co Ciebie czy Ty jesteś w stanie odczytać pisany ręcznie opis psa po litewsku, czy w ogóle coś łapiesz z litewskiego? Byliśmy z rudym teraz w Wilnie na wystawce :) Quote
Asiaczek Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Witaj, Sylrwia! Rzeczywiscie daaaaawno Ciebie tutaj nie było, ale tez wiem, że cos ze zdrowiem u Ciebie ostatnio szwankowało... Duzo zdrówka! Co do litewskiego języka - Kochaniutka , ni w ząb!:oops: Pzdr. Quote
sylrwia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 No szkoda. :cool1: Ano chorowałam trochę ale zaglądałam do Twojej galerii, ot tylko tygodniowe tyły mam :) Nawet podglądma galerię Sajduni :p Quote
Asiaczek Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Dzielny, chorowity Zuszek z Ciebie!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Wstawie kilka foteczek ze spotkania, na którym były obecne: donya, Ineczka, Agappe, ja i... jeszcze wtedy 4 małe baski-babaski... Ciekawe, co Ineczka w tej chwili mysli?:evil_lol: U Mamuni zawsze najlepiej!:lol: Polowanie! To tygryski lubią, oj lubia... Ciekawe, czyja to doopka...? Czy to juz"laleczka z porcelany" czy jeszcze zywy babasek? Pzdr. Quote
AneQ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 http://img182.imageshack.us/img182/5473/resizeofdsc06672kk2.jpg http://img150.imageshack.us/img150/1416/resizeofdsc06692xy7.jpg Piękne bobaski :lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Poświata Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [CENTER]__________$$$__$_$$$$ ____________$$__$$_____$ ___________$$$_$__$_____$ __________$$$$_____$$___$$$$$$ _________$$$$$______$$_$_____$$ ________$$$$$_______$$________$ ________$$$$$_______$_______$ ________$$$$$$_____$_______$ _________$$$$$$____$______$ __________$$$$$$$$_______$ __$$$_________$$$$$$$_$$ $$$$$$$_________$$$ _$$$$$$$_________$ __$$$$$$_________$$ ___$$$___$_______$$ ___________$_____$ _______$$$$_$___$ _____$$$$$$__$_$$ ____$$$$$$$___$$ ____$$$$$______$ ____$$$________$ ____$__________$ _____________$_$ ______________$$ _______________$ _______________$ _______________$ [/CENTER] [LEFT]Na przekór temu co za oknem wiosnę przyniosłam :-D.[/LEFT] Quote
jamnicze Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 sylrwia napisał(a):No szkoda. :cool1: Ano chorowałam trochę ale zaglądałam do Twojej galerii, ot tylko tygodniowe tyły mam :) Nawet podglądma galerię Sajduni :p A, to bardzo dziekuje w imieniu Sajduni :fadein: jeśli chodzi o litewski, to mam koleżankę może mogłaby przetłumaczyć Oj, mateczka nas coś nie odwiedza :-( Quote
Poświata Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Asiaczek']Na razie nie bedę więcej pisac, ale jak wszystkodobrze pójdzie, to juz w najbliższa środe po Świętach, Lowka pojedzie do nowego domku. Na razie nic więcej nie napiszę. Jutro będę miała ostateczne potwierdzenie. I to nie od nowej właścicielki, ale z ..... Trzymajcie kciuki, abym ze wszystkim zdążyła! Pzdr. [quote name='Asiaczek']Witaj! Jutro wieczorem napisze więcej, OK? Trzymaj, trzymaj... Pzdr.Halo, śpicie :crazyeye:??? Gdyby ktoś nie zauważył, to JEST JUŻ WIECZÓR :mad: :evil_lol:!!! I coooo, bo z tamtej strony nic nie wiem :niewiem:. Quote
Matusz Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Poświata'] Gdyby ktoś nie zauważył, to JEST JUŻ WIECZÓR :mad: :evil_lol:!!! . dokładnie ! :mad::mad::mad::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 :razz:moja Lovka ;) http://img182.imageshack.us/img182/5473/resizeofdsc06672kk2.jpg Dobry wieczór :p Quote
betel Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Asiczku, serdeczna życzenia od betel i kieleckich psiaków ( z jaja wykluwa się Łatek nasz szczeniorek do adopcji) Quote
Recommended Posts