Madzik93 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Asiu ja bym bardzo prosila o jakies fotki basków z domowych pieleszy :cool3: Quote
Asiaczek Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Mam takie, ale najbliższe wolne ppłd. to dopiero piatek. Wytrzymasz?;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Ooooo to moze w NDM sie zobaczymy wreszcie :multi:, bo juz tak dawno sie nie widzialysmy :roll:. Ale widze, ze planik juz ulozony :cool3:. Aaaaa, jeszcze pewnie W-wa w lipcu... pzdr. Quote
Matusz Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 pominęłaś Grudziądz:diabloti: jak coś to pomogę:p Quote
Ka-Vanga Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Asiaczek napisał(a):Aaaaa, jeszcze pewnie W-wa w lipcu... pzdr. Hehe pewnie jeszcze kilka Ci sie w miedzyczasie przypomni ;). My sobie na razie odpoczywamy od wystaw, moze pozniej do Niemiec skocze co by ch. skonczyc ;). Quote
Madzik93 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Asiaczek napisał(a):Mam takie, ale najbliższe wolne ppłd. to dopiero piatek. Wytrzymasz?;) Pzdr. Mam nadzieje ze tak :razz: Quote
Poświata Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Asiaczek']Mudik, to jedziesz do Poświaty w niedzielę? Pzdr.No właśnie, Mudik, jedziesz w niedzielę do Poświaty, czy nie jedziesz :evil_lol:? Dobry wieczór wszystkim . Quote
Asiaczek Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Matusz']pominęłaś Grudziądz:diabloti: jak coś to pomogę:p Ponieważ Kenio skończyl Mł.Ch.PL w NDM, to ja juz nie jade do Grudziądza... [quote name='Ka-Vanga']Hehe pewnie jeszcze kilka Ci sie w miedzyczasie przypomni ;). My sobie na razie odpoczywamy od wystaw, moze pozniej do Niemiec skocze co by ch. skonczyc ;). Ja do Niemiec - raczej nie... Nie mam psów w typie niemieckim;) [quote name='Madzik93']Mam nadzieje ze tak :razz: To już niedługo, bo... pojutrze!:lol: [quote name='Poświata']No właśnie, Mudik, jedziesz w niedzielę do Poświaty, czy nie jedziesz :evil_lol:? Dobry wieczór wszystkim . Witaj, Poświato! Ja jadę! Pzdr. Quote
Matusz Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Asiaczek napisał(a):Ponieważ Kenio skończyl Mł.Ch.PL w NDM, to ja juz nie jade do Grudziądza... :placz::placz::placz::placz::placz::placz: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Matusz Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Asiaczek napisał(a):Ale cudny post!!!:evil_lol: Pzdr. to cios w moje serce.....:placz: :mdleje: Quote
Asiaczek Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Hahaha to ze nie jade do Grudziądza, czy to, ze napisałes cudny post..?:evil_lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Asiaczek']Hahaha to ze nie jade do Grudziądza, czy to, ze napisałes cudny post..?:evil_lol: Pzdr. to pierwsze...:cool3::cool3: Quote
Ka-Vanga Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Asiaczek napisał(a):Ja do Niemiec - raczej nie... Nie mam psów w typie niemieckim;). Haha no moja tez raczej nie typ niemiecki z tymi puchatymi lapkami :evil_lol:, ale sa tam rozni sedziowie, z roznych krajow :eviltong:. Quote
jefta Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Witam wszystkich :multi: Śliczna ta galeria :loveu: [quote name='Asiaczek'] Duża ciocia = ciepła ciocia! Co tam będę leżała na podłodze, baski lubią miękko i przytulnie!:lol: http://img247.imageshack.us/img247/4915/dsc07244ym7.jpg Pzdr. Ale ta suczka jest cierpliwa-moja już po pierwszym dniu uznała, że baski bobaski zdecydowanie to nie dla niej rozrywka :evil_lol: [quote name='Asiaczek'] http://img172.imageshack.us/img172/5695/resizeofimg2613dy7.jpg potrafi dziewczynka machnąć łapkami. Pięknie wygląda [quote name='"Asiaczek"'] Hahaha! Dobre pytanie. Baski nieraz potrafia doprowadzic do furii, ale mysle, ze kazdy psiak to potrafi!;) Pzdr.Coś o tym wiem (najlepiej im to :motz: wychodzi) Quote
agaciaaa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Witajcie Asiaczki! Nadrobiłam zaległości, wszystkie fotki wystawowe obejrzałam ;) Pozdrowienia! Quote
Mudik Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Taak!:multi::multi: Szefowstwo uznało,że w Wielką Sobote to sie ludziska nie będą z psami zapisywać:evil_lol::evil_lol::lol: Quote
Asiaczek Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Matusz'] to pierwsze...:cool3::cool3: Matusz - nadrobimy! Sorki, że odpisuję dopiero dzisiaj, ale wczoraj DGM mi takie cyrki wyczyniała, że wolałam odpuscić. Tym bardziej, że i tak mialam wieczorne "zajęcia w podgrupach"... [quote name='jefta']Witam wszystkich :multi: Śliczna ta galeria :loveu: Ale ta suczka jest cierpliwa-moja już po pierwszym dniu uznała, że baski bobaski zdecydowanie to nie dla niej rozrywka :evil_lol: potrafi dziewczynka machnąć łapkami. Pięknie wygląda Coś o tym wiem (najlepiej im to :motz: wychodzi) Jefta!!!!!Hurra, dotarłaś i do mnie!!!:loveu: Cieszę się, że jestes z nami...:lol: [quote name='agaciaaa']Witajcie Asiaczki! Nadrobiłam zaległości, wszystkie fotki wystawowe obejrzałam ;) Pozdrowienia! Ja u ciebie ciągle mam zaległosci, 4-5 stron do nadrabiania...:lol: [quote name='Mudik']Taak!:multi::multi: Szefowstwo uznało,że w Wielką Sobote to sie ludziska nie będą z psami zapisywać:evil_lol::evil_lol::lol: Superowo!!! Zaraz wysyłam ci PW. pzdr. Quote
Matusz Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Asiaczek']Matusz - nadrobimy! Sorki, że odpisuję dopiero dzisiaj, ale wczoraj DGM mi takie cyrki wyczyniała, że wolałam odpuscić. Tym bardziej, że i tak mialam wieczorne "zajęcia w podgrupach"... trzymam za słowo i za język też:diabloti: Quote
betel Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Pozdrawiam cieplutko , dzięki za odwiedzinki u nas no i oczywiście czekam na foteczki Twojej gromadki ze szczególnym uwzględnieniem słodkich maluchów:lol: Quote
Mudik Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 na razie niczego nie dostałam.P.S Poświato moge wziąć Deliego? Quote
WinterGirl Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 w końcu udało się nie miejamy się tylko razem on line, Witanko Quote
Asiaczek Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Mudik napisał(a):na razie niczego nie dostałam.P.S Poświato moge wziąć Deliego? W takim razie wyslę jeszcze raz. bGirl napisał(a):w końcu udało się nie miejamy się tylko razem on line, Witanko Witanko! Pzdr. Quote
Mi. Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 heloł Asiaczki!:loveu: ale panienka ma niezly wykrok:evil_lol: śliczna jest http://img172.imageshack.us/img172/5695/resizeofimg2613dy7.jpg Quote
betel Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 :oops:Asiaczku , przepraszam,ze zaśmiecam Ci wątek ale... Pilnie ,na ten weekend potrzebny jest transport z Kielc do Warszawy dla małej suczki!!!!:oops: Quote
Recommended Posts