Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A teraz jeszcze chłopaki.
Na poczatek - Dżezik...

... i Wazirek prezentowany - tradycyjnie - przez Agasię. I - tradycyjnie - w sposób perfekcyjny!

Trochę dziwny sposob prezentacji psa, ale, niech tam! Agasia z Wazirkiem zrobi wszystko.:loveu:

NO i lokaty z klasy otwartej...

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Savannah napisał(a):
czekamy na kolejne fotki :lol: :loveu:

Chyba nawet wiem, dlaczego tak czekasz na kolejne...
Ale najpierw trzeba skończyć fotki naszych chłopaków, suczki musza chwilę poczekać...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

A któż to taki zasmucony?

I tutaj też...:cool1:

Aaaaa, juz wiadomo: Agabassek gdzies się podziała i Dablik jest w "obcych" rekach! Co prawda ręce Krzysia nie sa aż takie obce, ale jednak...:shake:

No, proszę, od razu inaczej! Agabass wróciła, hura!!!

Cdn.
Pzdr.

Posted

No i Felka, na która pewnie tak niecierpliwie czeka Savannah... I pewnie juz wszyscy wiedza, dlaczego.:lol:

I to juz wszystkie fotki z Klubowej, reszta nie nadaje się do wstawienia - niewyraźne, zamazane lub jeszcze cos innego.
Pzdr.

Posted

Asiu a wiesz kto u mnie wczoraj strzygł swojego sznupka i toya???:cool3::cool3::cool3:
Twoja znajoma Bożena( jeśli nie pomyliłam imienia) z Ursynowa, wystawiała swego czasu persy i uczyła sie u Ciebie strzyć swoją olbrzymkę.Masz od niej pozdrowienia:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Mudik']Asiu a wiesz kto u mnie wczoraj strzygł swojego sznupka i toya???:cool3::cool3::cool3:
Twoja znajoma Bożena( jeśli nie pomyliłam imienia) z Ursynowa, wystawiała swego czasu persy i uczyła sie u Ciebie strzyć swoją olbrzymkę.Masz od niej pozdrowienia:multi::multi::multi:
Oczywiscie, ze pamiętam Bożene... Ale urwał nam sie kontakt i nawet nie wiem, że ma sznaucera i pudla...

[quote name='Cambel&Megi']Ja podziwiam na bieżąco :loveu:
http://img108.imageshack.us/img108/8066/resizeofimg2196wn5.jpg
Pięknie się prezentujecie!!!

http://img172.imageshack.us/img172/5695/resizeofimg2613dy7.jpg
Ahh ten wykrok :loveu:
Nooooo, Żelcia ma wykrok!:lol:

[quote name='betel']A czy tak samo grzeczne jak piękne????;):evil_lol:
Hahaha! Dobre pytanie. Baski nieraz potrafia doprowadzic do furii, ale mysle, ze kazdy psiak to potrafi!;)
Pzdr.

Posted

Najbliższa to NDM na początku kwietnia, potem Wieselburg (kwiecień), potem Satu mare (kwiecień; ale zamiast mnie - jedzie Savannah). Potem Banska (maj), Alytus (maj), Senec (czerwiec), Luksemburg (czerwiec)... i dalej nie pamiętam. A i tu mogłam coś ominąć...:evil_lol:
Pzdr.