Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Czesc Asiaczki :multi:,

fotki sa super-extra :loveu:.

Buziole od nas :cool3:

betel napisał(a):
Super fotki z wystawy . Pozdrowionka:lol:

Witajcie, dziewczyny!
Dzisiaj ppłd będą fotki z Klubówki... tak więc zapraszam...:lol:
Pzdr.

Posted

Ale w takich ustawieniach bierze sie równiez pod uwagę wielkośc psa. A rude są tylko 2 - Dzezik - pies i to wysoki, no i Żelka - zdecydowanie mniejsza niz Dżez.. Dodatkowo od Żelki sa jeszcze mniejsze maluszki... Gdyby na wystawe dotarł Jumcia lub Dzastik, to nie byłoby problemu...
Ot, i takie mam problemy...
pzdr.

Posted

No tak, wielkośc i kolor.
Przy Twoich jednobarwnych "Fortkach" bierze się pod uwagę tylko wielkość.

Moze za kilka lat doczekamy się udziału fortka w konkurencji "Najlepszy Reproduktor"...? Kto wie...:lol:
pzdr.

Posted

gossia napisał(a):
Super foteczki!!! Mi się podobają wszystkie pieseczki:) pozdrawiam Asiaczka i ucałuj wszystkie swoje małe mordki odemnie:)

Witaj, Gossia, w naszym FB! Dzisiaj wstawię jeszcze inne fotki z wystawy Klubowej w NDM. Zapraszam!

Klaudia :-) napisał(a):
witanko:-)fotki z wystawy obejrzane:-)

Ale będą jeszcze inne...
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to super!
A jaka godzine preferujesz?
Preferuję godzinę taką, zebyście spokojnie dojechały, spokojnie bez pośpiechu posiedziały i potem spokojnie wróciły. Ja już tę niedzielę przeznaczę sobie dla Was, co bedę miała zrobić zrobię w piatek i w sobotę. Może być np. o 16 juz u mnie czyli tak gdzieś z 15-20 minut po 15 byście musiały z Warszawki wyjechać.

Posted

Poświata napisał(a):
Preferuję godzinę taką, zebyście spokojnie dojechały, spokojnie bez pośpiechu posiedziały i potem spokojnie wróciły. Ja już tę niedzielę przeznaczę sobie dla Was, co bedę miała zrobić zrobię w piatek i w sobotę. Może być np. o 16 juz u mnie czyli tak gdzieś z 15-20 minut po 15 byście musiały z Warszawki wyjechać.

OK. To chyba tak się będę z Mudik umawiac.
Pzdr.

Posted

Tak sie prezentowaliśmy w konkurencji "Najlepsza hodowla". konk

niestety, w tym roku nic nie udalo nam sie wywalczyć. A z drugiej strony patrzeć, czy sędzina B. L. jest autorytetem w V gr.?

Cdn.
Pzdr.