Asiaczek Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 bety - niech no tylko ktoś spróbuje na Ciebie nakrzyczes! Sama dam mu baty... Bardzo serdecznie dziekuje za fotki.:sweetCyb::buzi: Tradycyjnie - niezawodna! Mudik - nie mam (na razie!) wystarczajacej ilości psów w konkretnych kolorach. Tak więc trzeba było jakos to wszystkopokombinować. Myślę, ze efekt końcowy nie był taki zły, prawda?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Mudik']czyżby to czyżyk??? A nie gil? Tak tylko sobie gadam, bo zupełnie nie znam się na ptaszkach. Bety - a Ty wiesz? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 OK. To ja podpiszę: od lewej: Farik Kenio Dzezik Felka Kika Żelka a tam, gdzie są 2 trikolory to od lewej: Farik i Felka. pzdr. Quote
Mudik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Asiu gile są czerwone na głowkach:lol: Pozdrawiamy i zapraszamy na zdjęcia i filmiki:cool3::cool3::cool3: A teraz lece kąpać mopsa:lol: Quote
Asiaczek Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Aaaaa, ja z ptaszkami - juz o tym pisałam - bardziej w te niz we wte...:oops: Pzdr. Quote
jamnicze Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Asiaczek napisał(a):OK. To ja podpiszę: od lewej: Farik Kenio Dzezik Felka Kika Żelka a tam, gdzie są 2 trikolory to od lewej: Farik i Felka. pzdr. O, to prawie mi sie udało :) nie byłam pewna Farika, no i nie poznałam Kiki :shake: Quote
Nugatowa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Asiu piękna grupa hodowlana :klacz: Oby tak dalej :lol:BRAWO Quote
bety Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Mudik']czyżby to czyżyk??? A grupowe foty EXTRA! jeszcze jakby stały kolorami na zmianę i te barwy klubowe Super!:multi::multi::multi::multi: BINGO! Tak to czyżyki - całą bandą "napadają" na mój karmnik, aż sikorki ich się boją :evil_lol: Zauważyłam, że czyżyki pod względem dwóch cech są lepsze od sikorek - nie rozrzucają tyle jedzenia mimo że biesiadują stadnie i są bardziej fotogeniczne. :lol: No i dziękuję za to "EXTRA" (choć ja na te fotki lekko kręcę nosem - mogły mi wyjść lepiej :cool1:) [quote name='Asiaczek']bety - niech no tylko ktoś spróbuje na Ciebie nakrzyczes! Sama dam mu baty... Bardzo serdecznie dziekuje za fotki.:sweetCyb::buzi: Tradycyjnie - niezawodna! Łoj, toś Ty taka groźna :razz: Nie ma za co :oops:, proszę bardzo, zawsze do usług, służę uprzejmie :lol: Ja zawsze przy sprzyjających warunkach (tzn. jak mi nie koliduje z niczym) na wystawie pstrykam fotki baskom. Tylko, że tutaj stałam w złym miejscu no i wyszło jak wyszło. Pzdr Quote
Asiaczek Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Nugatowa napisał(a):Asiu piękna grupa hodowlana :klacz: Oby tak dalej :lol:BRAWO Myślę, że w 2009 będzie lepiej... bety napisał(a): Łoj, toś Ty taka groźna :razz: Nie ma za co :oops:, proszę bardzo, zawsze do usług, służę uprzejmie :lol: Ja zawsze przy sprzyjających warunkach (tzn. jak mi nie koliduje z niczym) na wystawie pstrykam fotki baskom. Tylko, że tutaj stałam w złym miejscu no i wyszło jak wyszło. Pzdr bety - ja nawet nie zgrałam fotek z Legionowa na komputer! Tak wiec ciesze sie ogromnie, ze jednak ktos robil fotki, no i że wyszły tak ładnie. Przy okazji wiem, co jeszcze trzeba poprawić... Pzdr. Quote
Matusz Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Bardzo fajne fotki z hodowlanej :):loveu: ach i te koszulki :razz: miłego dzionka ;) Quote
panienkabubu Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Fotki też mi się podobają, te z grupy hodowlanej :loveu: Ale myślę, czy by efektowniej nie było, gdyby stały na zmianę, ale ktoś chyba już o tym pisał :hmmmm: Quote
Poświata Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Ileż fotek :multi:, cudnych fotek :multi:. Ja chyba sie kiedyś skuszę na takiego glutka, baskomania jest poprostu zarażliwa :roll: :evil_lol:. Quote
alive Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Ale pięknie równo stały na grupie!!! Jestem pełna podziwu! :crazyeye: Zaraz jadę na pocztę :cool3: Quote
Asiaczek Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='Matusz']Bardzo fajne fotki z hodowlanej :):loveu: ach i te koszulki :razz: miłego dzionka ;) Jakby co - nadal pracujemy nad "strojem organizacyjnym"... [quote name='panienkabubu']Fotki też mi się podobają, te z grupy hodowlanej :loveu: Ale myślę, czy by efektowniej nie było, gdyby stały na zmianę, ale ktoś chyba już o tym pisał :hmmmm: Tak, chyba ja pisałam, ze nie mam tylu psiakow rudo-bialych, co trikolorów. I dlatego trzeba było "kombinowac"... [quote name='Poświata']Ileż fotek :multi:, cudnych fotek :multi:. Ja chyba sie kiedyś skuszę na takiego glutka, baskomania jest poprostu zarażliwa :roll: :evil_lol:. Hahaha! Dobre!!!:lol: [quote name='alive']Ale pięknie równo stały na grupie!!! Jestem pełna podziwu! :crazyeye: Zaraz jadę na pocztę :cool3: OK. Czekam na przesyłkę. Pzdr. Quote
agabass Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Asiaczku fajne fotoski super że rudzielce będą wystawiane. No i hodowlanka też extra wygląda. Czekam na reszte fotek z wystawy. Quote
Asiaczek Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 agabass napisał(a):Asiaczku fajne fotoski super że rudzielce będą wystawiane. No i hodowlanka też extra wygląda. Czekam na reszte fotek z wystawy. Hohoho! Agabassek znalazla czas, aby wejśc na DGM!!! Super!!! pzdr. Quote
Mudik Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Można się do Ciebie Asiu podłączyć do wypadu z wizytą do Poświaty?? Jakby co możesz podac mi jakis kontakt do Ciebie na PW.Pozdrawiamy! Quote
Agasia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Suuuper zdjątka!! :multi::multi::multi: Ah te maluszki :loveu::loveu: A kiedy będą zdjecia z klubowej Asiaczku :D? Quote
Asiaczek Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Mudik napisał(a):Można się do Ciebie Asiu podłączyć do wypadu z wizytą do Poświaty?? Jakby co możesz podac mi jakis kontakt do Ciebie na PW.Pozdrawiamy! Ale ustal to najpierw z Poświatą, OK? Żeby nie byla zaskoczona, że zamiast 1 osoby, przyjdą 2...;) Agasia napisał(a):Suuuper zdjątka!! :multi::multi::multi: Ah te maluszki :loveu::loveu: A kiedy będą zdjecia z klubowej Asiaczku :D? W ten weekend. Tomek zrobił ponad 400 fotek. Oczywiscie nie wszystkie są super, wiadomo. Ale i tak sporo fotek jest OK i warto je pokazaC... Pzdr. Quote
Poświata Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Asiaczek'][quote name='Mudik'] Można się do Ciebie Asiu podłączyć do wypadu z wizytą do Poświaty?? Jakby co możesz podac mi jakis kontakt do Ciebie na PW.Pozdrawiamy! Ale ustal to najpierw z Poświatą, OK? Żeby nie byla zaskoczona, że zamiast 1 osoby, przyjdą 2...;) Nie ma problemu , przygotuję się na więcej osób :multi:. Dogadujcie się między sobo co i jak, OK? Quote
Agasia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 W ten weekend. Tomek zrobił ponad 400 fotek. Oczywiscie nie wszystkie są super, wiadomo. Ale i tak sporo fotek jest OK i warto je pokazaC... To będe zagladac :) Quote
Mudik Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Poświata napisał(a):Nie ma problemu , przygotuję się na więcej osób :multi:. Dogadujcie się między sobo co i jak, OK? Jestem ZA:multi::multi::multi: Quote
agaciaaa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Witajcie Asiaczki :multi: http://img247.imageshack.us/img247/3748/dsc07230xq9.jpg super ta fotka, tak grzecznie sie położyła ;) :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='Poświata']Nie ma problemu , przygotuję się na więcej osób:multi:. Dogadujcie się między sobo co i jak, OK? No to super! A jaka godzine preferujesz? [quote name='Agasia']To będe zagladac :) zaglądaj, Kochaniutka, zaglądaj!:lol: [quote name='agaciaaa']Witajcie Asiaczki :multi: http://img247.imageshack.us/img247/3748/dsc07230xq9.jpg super ta fotka, tak grzecznie sie położyła ;) :loveu: Tez mi sie podoba...:loveu: Pzdr. Quote
Recommended Posts