Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cd.
A może to jednak bedzie moje? Tyle miejsca tylko dla mnie...?

... musze przespać ten problem...

Tak sobie siedzę, a oni się cieszą. Ciekawe dlaczego...

Duża ciocia = ciepła ciocia! Co tam będę leżała na podłodze, baski lubią miękko i przytulnie!:lol:

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Niewiem xD
niechce sie stresowac ;D
Fotki z nowego domu super^^

Gdzie lezy Legionowo? XD
Moze wpadne jak to gdzies niedaleko mnie haha xD

Mozesz powiedzieć: high school diploma or general certificate of secondary education (GCSE). Jak chcesz...

A Legionowo? Niedaleko od W-wy, chyba nie po drodze od Ciebie...:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mozesz powiedzieć: high school diploma or general certificate of secondary education (GCSE). Jak chcesz...

A Legionowo? Niedaleko od W-wy, chyba nie po drodze od Ciebie...:lol:
Pzdr.

chyba troszke haha

to ja napisze to w skrócie haha xD
u nas tez nowe fotki ^^ zapraszamy Baski ^^

Posted

no my sie zawsze uczylismy ze zdajemy nasz 'matura exam', bo słowa matura nie ma po angielsku i nawet raczej nie nalezy probowac tego 'tłumaczyc' ;)

Fotki super, znajome jakies :cool3: ładnie Alem wyszedł ja go ustawiłam nawet :loveu:

Posted

jak zwykle można tu nacieszyć oko fajnymi fotkami ślicznych psiaków:lol:
śliczna ta mała :loveu:i kolorek jaki myślałam że podobają mi się te ciemne a tu taki rudy słodziak :loveu: pozdrawiam

Posted

jamnicze napisał(a):
Ile małych baseczków :loveu:
W jakim wieku jest ta sunia na wadze? I kim jest mamusia ?(bo tatyś, to Wazirek?)

sunka jest o 16 dni młodsza od Twojej :) Mamusia ejest moja podopieczna wystawowa, I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek czyli BUSZKA, a tatusiem jest Gusio - Abotere's ADUNBI

Posted

Savannah napisał(a):
sunka jest o 16 dni młodsza od Twojej :) Mamusia ejest moja podopieczna wystawowa, I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek czyli BUSZKA, a tatusiem jest Gusio - Abotere's ADUNBI

Dzięki za ifo :lol:, Sajdunia jeszcze nie ma 4 kg.
Dzisiaj była u weta na 3. szczepieni i jest wielce nieszczęśliwa :angryy:

Posted

jamnicze napisał(a):

no w sumie nie ma sie jej co dziwic prawda? :evil_lol: Biedactwo :loveu:

Posted

jamnicze napisał(a):
Ile małych baseczków :loveu:
W jakim wieku jest ta sunia na wadze? I kim jest mamusia ?(bo tatyś, to Wazirek?)

Już mnie ubiegła Savannah...

jamnicze napisał(a):

czytałam, czytałam... pogłaszcz ja ode mnie...:loveu:
Pzdr.

Posted

Asiaczku , psiaki są tak cudne:loveu:, że chętnie bym je schrupała. Nie wiem, jak potem można się z taki ślicznościami rozstać. Małe są przeurocze, mają w sobie tyle wdzięku i takiej szczenięcej, kochanej nieforemności i te fałdki zmarszczonej skóry:loveu:. Słodkie!!!!
Jak patrzyłam na te fotki , to miałam ochotę porwać Ci takiego jednego malucha.:evil_lol: Wygłaszcz je wszystkie ode mnie. Jestem obecnie na "psim głodzie" , bo moich suń nie ma już 10 dzień w domu:-(.

Posted

betel napisał(a):
Asiaczku , psiaki są tak cudne:loveu:, że chętnie bym je schrupała. Nie wiem, jak potem można się z taki ślicznościami rozstać. Małe są przeurocze, mają w sobie tyle wdzięku i takiej szczenięcej, kochanej nieforemności i te fałdki zmarszczonej skóry:loveu:. Słodkie!!!!
Jak patrzyłam na te fotki , to miałam ochotę porwać Ci takiego jednego malucha.:evil_lol: Wygłaszcz je wszystkie ode mnie. Jestem obecnie na "psim głodzie" , bo moich suń nie ma już 10 dzień w domu:-(.

Czytałam o tym wyjeździe. Nie dziwota, jak się ma takie stadko, a potem zostaje 1 albo żaden psiak, to smutnawo w domu.
Juz niedługo wracają, prawda?
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
czytałam, czytałam... pogłaszcz ja ode mnie...:loveu:
Pzdr.

Pogłaskana :loveu:Wczoraj była bardzo przytulasta, no ale jak się wieczorkiem lepiej poczuła, to znowu przeszła z lizania na podgryzanie :evil_lol:

Posted

jamnicze napisał(a):
Pogłaskana :loveu:Wczoraj była bardzo przytulasta, no ale jak się wieczorkiem lepiej poczuła, to znowu przeszła z lizania na podgryzanie :evil_lol:

To jak mój mały przyjdzie sie poprzymilac a potem cap ząbkami,zbój mały.:evil_lol::evil_lol:

Posted

Witajcie!

Wstawię kilka fotek z klubówki (większość z wyborów grup hodowlanych) - robiłam je z bardzo daleka i przez to ich jakość może być różna :roll: Jakby któraś fotka się nie podobała to proszę na mnie "nakrzyczeć" :p to ją wyrzucę.

[SIZE=2]

Pzdr

Posted

i jeszcze jedna fotka z ringu rasy

a tu mała zagadka (mam nadzięję że mi Asiu wybaczysz ten wtręt niebaskowy :cool1: ) - Co to za ptaszki?

[SIZE=2]

Pzdr