Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 No, to 16.03.2008 r. możemy sie umówić. Juz dzisiaj wpiszę ten fakt do kalendarza i... odliczam. Jak MKM tez zechce pojechać, to wezmę stół do strzyżenia i podgolimy Larę, OK? Bo bez stołu to będzie ciężko... No i zobaczymy, jaka będzie pogoda. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Wstawiam 2 fotki suczek po Buszce i Wahzirku... Pzdr. Quote
Poświata Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Asiaczek napisał(a):No, to 16.03.2008 r. możemy sie umówić. Juz dzisiaj wpiszę ten fakt do kalendarza i... odliczam. Jak MKM tez zechce pojechać, to wezmę stół do strzyżenia i podgolimy Larę, OK? Bo bez stołu to będzie ciężko... No i zobaczymy, jaka będzie pogoda. Pzdr.OK, na wszystko się zgadzam, a ładną pogodę postaram się zamówić :evil_lol:. Quote
Elitesse Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 oo preguska :loveu: powiem szczerze ze ten kolor coraz bardziej mi sie podoba !! Quote
alive Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Oooo jaka fajna dziewczynka :) http://img404.imageshack.us/img404/8707/nowebasenji0303022ld8.jpg chyba mało jest w Polsce psiaków o tym umaszczeniu? Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='Poświata']OK, na wszystko się zgadzam, a ładną pogodę postaram się zamówić :evil_lol:. OK. No to czekamy na wyznaczony dzień i ... ładna pogode. [quote name='Elitesse']oo preguska :loveu: powiem szczerze ze ten kolor coraz bardziej mi sie podoba !! Bo to bardzo ładne umaszczenie. Pod warunkiem, ze tych preg jest duzo i sa ciemne, a nie takie rozmyte mleko... [quote name='alive']Oooo jaka fajna dziewczynka :) http://img404.imageshack.us/img404/8707/nowebasenji0303022ld8.jpg chyba mało jest w Polsce psiaków o tym umaszczeniu? Mało, najmniej ze wszystkich 4 kolorów. pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 A tutaj dalszy ciąg fotek Buszkowych dzieci. Seria pt. "Pozegnanie z Polską, powitanie Litwy". Inga, Żelka i jakieś moje tri... Felka - doglada, czy z wnuczkami jest wszystko OK i czy nowi własciciele są OK. Zabawy Żelki z ALEM'em... ostry chłopak z tego ALEM'a... Troche spokoju z tym podgryzaniem... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Cd. Ile nas! Żelka + Erka + Lowka + Hipka... Trikolorka (nie wiem, która!) + Felka + Alem... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Elitesse napisał(a):oo to Jumcia bedzie mial towarzystwo ?? Nie do konca.... ALEM pojechal równiez do Kowna, jego nowa Właścicielka to Lina. Mam nadzieję, że i Jumcia i Alem polubią się i będa razem jeżdzili na wystawy (w osobnych klasach) oczywiscie! Bo po co robic sobie konkurencje? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Cd. ALEM... Zamyślony... Zabawowy... Już w nowym domku... Wystawowy... Cdn. Pzdr. Quote
agaciaaa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Witajcie Asiaczki :multi: http://img142.imageshack.us/img142/6183/3bp2229677acd4.jpg :lol: Super historyjka! ;) http://img404.imageshack.us/img404/8707/nowebasenji0303022ld8.jpg najbardziej lubie pręguski :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Jeszcze kilka fotek w nowym domku, z wujkiem Jumaszka. Jak widać, Wujek Jumcia tez dał sobie wejśc na głowę...:loveu: Pzdr. Quote
Matusz Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 hi hi hi :loveu::loveu::loveu: http://img512.imageshack.us/img512/7914/resizeofpicture159uo1.jpg wlazł mu na głowę :diabloti: Quote
Alicja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 :multi::multi::multi:wpadłam na wysyp fotasków:loveu::loveu: http://img158.imageshack.us/img158/6464/resizeofpicture148jt1.jpg ale zabawa :evil_lol::evil_lol: Quote
Elitesse Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 jakie czule pozegnanie :loveu::loveu: a chlopaki widac sie zaprzyjaznili :multi: Quote
Anecioreczek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Cudowna ta pręguskowa suczkaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: I'm in Love!!! i talk in english becouse i've tomorrow "matura" in English?:D:D:D ale ta pręgusowa jest ślicznaaa:loveu: Quote
lady_m Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Asiaczek napisał(a):Moja najblizsza wystawa to Legionowo (kwietniowe). Będę tam tylko z 2 psiakami, tak więc będzie więcej luzu. A Ty? pzdr. Ja pojawie sie pewno dopiero w Grudziadzu i bede bez psiaka... Quote
Agappe Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Asia cudowne zdjęcia!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: jak to jest możliwe, że Ty nie wiesz które Twoje jest na zdjęciu??:mad::mad::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Anecioreczek napisał(a):Cudowna ta pręguskowa suczkaaa. I'm in Love!!! i talk in english becouse i've tomorrow "matura" in English? ale ta pręgusowa jest ślicznaaa:loveu: Tylko nie rób literówek... OK?:lol: lady_m napisał(a):Ja pojawie sie pewno dopiero w Grudziadzu i bede bez psiaka... No, niestety. Grudziądz wypadł z planu...:placz: Agappe napisał(a):Asia cudowne zdjęcia!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: jak to jest możliwe, że Ty nie wiesz które Twoje jest na zdjęciu??:mad::mad::evil_lol: No trudno mi poznac po kawałeczku łepka... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='Anecioreczek']Cudowna ta pręguskowa suczkaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: I'm in Love!!! i talk in english becouse i've tomorrow "matura" in English?:D:D:D ale ta pręgusowa jest ślicznaaa:loveu: A jaki jest odpowiednik słowa "matura" in English? Jak wszystko pisac po angielsku, to wszystko!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 A teraz pozegnanie z domkiem tymczasowym - sunia AYOKA African Elite. Będzie mieszkać w W-wie i... bedzie prezentowana na wystawach! Hurra!!! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Cd. fotek, ale juz w nowym domku... AYOKA na wieeeeelkim posłaniu... Mała, zajęłaś moje miejsce! A swoja drogą - ciekawie pachniesz, ktoś Ty? Pancia, kto to jest?! O, to Was jest dwie!? Hej, tu jestem!:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Niewiem xD niechce sie stresowac ;D Fotki z nowego domu super^^ Gdzie lezy Legionowo? XD Moze wpadne jak to gdzies niedaleko mnie haha xD Quote
Recommended Posts