Cambel&Megi Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Przyszłam się przywitać, i pogratulować wyników!!! :multi: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='panienkabubu']Asiu - szkoda nerwów :) Wiesz co, zastanawia mnie tylko, komu p. sedzia chciał zrobic dobrze: pani N., pani B., komu? Bo sobie to raczej nie... Nie wierzę, aby nie miał oczu na właściwych pozycjach, sedzia z takim doświadczeniem... A jak debiuty Asiaczkowych Baby'ików? :) Baby'ki zostały wycofane... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 A to łotry! Hmmmm - Asiu, chyba pomyliłaś cytowane posty, ja czegoś takiego nie pisałam ;-) Quote
Asiaczek Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Nie wiedziałam, jak to wkleić, i dlatego pogrubiłam... To oczywiście mój tekst. pzdr. Quote
panienkabubu Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Asiaczek napisał(a):Nie wiedziałam, jak to wkleić, i dlatego pogrubiłam... To oczywiście mój tekst. pzdr. Aha już wszystko rozumiem :-) Nie mam pojęcia - ale widocznie COŚ dużego z tego miał, skoro psa doprowadził aż do BIS'a.......:roll: Quote
Nugatowa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Aloo Asiaczki !!! Gratulacje wszelkich sukcesów, sporo u Was miałam do nadrabiania :laola: Quote
Anecioreczek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Weszłam sobie własnie na pierwszą storne...i przykuł mi uwage jeden tekst.... [quote name='Asiaczek']Hej, witam. Zakładam ten topik, aby przedstawić Wam moje psiaki, mało znanej rasy - basenji. Po kolei przedstawię je wszystkie, obecnie jest ich tylko 6. OKEJ xD Dlaczego wycofali Baby'iki????? Quote
Asiaczek Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Anecioreczek napisał(a):Weszłam sobie własnie na pierwszą storne...i przykuł mi uwage jeden tekst.... OKEJ xD Hihihi, popatrz na datę mojego pierwszego postu, a zorientujesz sie, dlaczego bylo ich tylko 6.:lol: Pzdr. Quote
cavallo Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Asiaczek - gratulacje!!! :loveu::loveu::loveu: No i mój ukochany Kenio tak zaszalał... :multi: Pozdrowionka!! ;) Quote
Asiaczek Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Witaj, Cavallo! No, Kenio powoli, powoli staje się bardziej odwazny. Jeszcze mu sporo brakuje do wygi wystawowego, ale... ćwiczymy i nie dajemy się!:lol: pzdr. Quote
jenis Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Wielkie gratki Asiu .A z tymi przekretami na wystawach to mogli by juz skonczyc ,strasznie nudne to jest i przykre,ale prawdziwe.Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Jenis - dzisiaj wysłałam ci CD ze zdjęciami z Leszna. Jak dojda - proszę, potwierdź mi, OK? Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Asiaczek napisał(a):Hihihi, popatrz na datę mojego pierwszego postu, a zorientujesz sie, dlaczego bylo ich tylko 6.:lol: Pzdr. Wiem wiem,ale to TYLKO mnie zbiło z tropu xD Moja mama uwaza że dwa psy to za duzo a co dopiero 9 ;D Quote
Asiaczek Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Czyzbym już wtedy myślała o powiększeniu stada...? pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Aaaaa, i jeszcze zapomniałam napisac a propos wystawy Klubowej - spałam 11 godzin... Czy to wogóle mozliwe?!?!?!:crazyeye: Pzdr. Quote
Agappe Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Asiaczek']Aaaaa, i jeszcze zapomniałam napisac a propos wystawy Klubowej - spałam 11 godzin... Czy to wogóle mozliwe?!?!?!:crazyeye: Pzdr. zazdroszcze :oops::oops:ja w sobote poszłam spać po 2, wstałam o 7, o 15 wróciłam do domu, o 17 pisałam egzamin, o 19 zjadłam śniadanie i znowu o 2 poszłam spać:oops: jak Ci się podoba piękny akici synchron :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Hayne']Kilka zdjęć, nie mam siły na więcej: http://www.rasyjaponskie.pl/images/banners/ndm7.jpg http://www.rasyjaponskie.pl/images/banners/ndm8.jpg K. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Bardzo mi się podoba!!! Nawet Ty zgrałaś swoją lewą nogę z akitkowymi!!! Brawo!!! Widziałam już tę fotką na Waszym forum. Pzdr. Quote
lady_m Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Asiaczek napisał(a): Szkoda,ze tylko kilka... No, ale jeszcze sporo wystaw przed nami! Niestety tak bywa :cool1: Znalazlam chwilek przed rozpoczeciem sedziowania i juz dopiero potem... W miedzyczasie Ciebie ciagle widzialam zajeta i nie chcialam sie krecic "pod nogami" ;) A wystaw duzo i moze trafie na taka na ktorej bede bez pieska to bede luzniejsza :loveu: Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Moja najblizsza wystawa to Legionowo (kwietniowe). Będę tam tylko z 2 psiakami, tak więc będzie więcej luzu. A Ty? pzdr. Quote
Alicja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 :multi: dzień doberek wcale nie kłamczucha :eviltong:....Lovka siedzi jak Mój Koffany Jełopek Ozzulek :loveu::loveu::loveu: Quote
betel Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Miłego dzionku Asiaczku!:lol: Ty cały czas o wystawach , a fotki pupilów gdzie???:cool3: Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Tez miałam takie skojarzenie.:loveu: Miłego dnia, Alicja! pzdr. Quote
Poświata Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Asiaczek napisał(a):Moja najblizsza wystawa to Legionowo (kwietniowe). Będę tam tylko z 2 psiakami, tak więc będzie więcej luzu. A Ty? pzdr. Witaj Asiu, a propo luzu - w którą niedzielę wpadniesz do nas - 9.III czy 15.III.??? Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Kochana Ty Moja - 9.3.2008 - raczej nie, bo mam męczącą sobotę. A 15.03.2008 - to sobota. Tak więc, czy myslisz o sobocie czy o niedzieli? Pzdr. Quote
Poświata Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Asiaczek napisał(a):Kochana Ty Moja - 9.3.2008 - raczej nie, bo mam męczącą sobotę. A 15.03.2008 - to sobota. Tak więc, czy myslisz o sobocie czy o niedzieli? Pzdr.O niedzieli 16.III :-D Quote
Recommended Posts