Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Najbliższa, to juz pojutrze - Klubowa w Nowym Dworze Mazowieckim. Potem w kwietniu Grudziądz lub Lublin i Satu Mare/Rumunia. Potem w maju - Alytus (Litwa). A potem to nie pamiętam...
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Najbliższa, to juz pojutrze - Klubowa w Nowym Dworze Mazowieckim. Potem w kwietniu Grudziądz lub Lublin i Satu Mare/Rumunia. Potem w maju - Alytus (Litwa). A potem to nie pamiętam...
pzdr.

Asiaczku, z tego co wiem to Satu Mare pokrywa się z Grudziądzem....:roll:

Posted

[quote name='Asiaczek']Zgadza się! Savannah z Rudymi Jotkami jedzie do Satu Mare, a ja - do Grudziądza lub Lublina. Jeszcze nie wiem dokładnie, gdzie.:lol:
pzdr.

aha, rozumiem ;) Asiaczku dawaj do Grudziądza:lol::lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Najbliższa, to juz pojutrze - Klubowa w Nowym Dworze Mazowieckim. Potem w kwietniu Grudziądz lub Lublin i Satu Mare/Rumunia. Potem w maju - Alytus (Litwa). A potem to nie pamiętam...
pzdr.

a Potem może Kraków? :>

Posted

[quote name='jamnicze']Hej, Hej:bye:
Wpadłyśmy się przywitać i zaprosić wszystkich sympatyków Sajduni do jej własnej galerii :sweetCyb:

tylko ten baner musisz jeszcze podlinkować ;)

Posted

Hej ! jak dobrze pamiętam najpierw wchodzisz w panel użytkownika, potem klikasz edytuj podpis,następnie taką ikonkę 'okularki z kula ziemską" wyświetli sie okienko do wpisania adresu tam wklejasz link do bloga i gotowe!

Posted

[quote name='Mudik']Hej ! jak dobrze pamiętam najpierw wchodzisz w panel użytkownika, potem klikasz edytuj podpis,następnie taką ikonkę 'okularki z kula ziemską" wyświetli sie okienko do wpisania adresu tam wklejasz link do bloga i gotowe!

juz wysłałem Asi pw ;)

Posted

[quote name='jamnicze']a jak to zrobić?
Prawidłowy wpis do okienka dialogowego w profilu (podpis) wygląda tak:

[HTML][/HTML]
a tak efekt końcowy:

Przeciągnij myszką cały ciąg z okienka "HTML Code:" i przekopiuj do okienka edycji podpisu.
:lol:

Posted

...............
[SIZE="1"]Historyjka, którą tu umieściłem miała sens jedynie wówczas, gdy oglądana byłaby w formie jaką jej nadałem. Zamianę zdjęć na linki potraktowałem jako cenzurę, a nie reakcję (przyznam, że błyskawiczną) na nieregulaminową ilość zdjęć w poście. Uważam, że w takim wypadku to ja powinienem zdecydować, które zdjęcie będzie linkiem, a które nie. Jest bowiem jeszcze coś takiego jak PW, za pośrednictwem którego można było mnie powiadomić o naruszeniu regulaminu...
Dlatego historyjkę usunąłem i wstawię ją dalej w 3 częściach.

Pozdrawiam :angryy:

Posted

[quote name='jamnicze']Hej, Hej:bye:
Wpadłyśmy się przywitać i zaprosić wszystkich sympatyków Sajduni do jej własnej galerii :sweetCyb:
Oooooo, szybciutko się uwinęłaś...:lol:

[quote name='Matusz']
Asiaczku przepraszamy za offa :buzi:

nie ma sprawy! Przeciez w słusznej sprawie rozmawialiscie...:lol:
Pzdr.

Posted

[SIZE="4"]KONIEC AZYLU DLA TATUSIA :D
cz. 1

Jak dobrze, że dzieciaki jeszcze nie potrafią wskakiwać na wyrko :p

Stało się, już potrafią :-o
Hej, Lovka! jak tu na górze fajnie i mięciutko w łapki...

Tatusiu, a to jest twój pucharek?

cdn...

:D

Posted

[SIZE="4"]KONIEC AZYLU DLA TATUSIA :D
cz. 2

No wskakuj, mnie się udało...

Widzisz jakie to proste...

Tatusiu, możemy się pobawić na "miękkim"?

Pańcia nie byłaby z tego zadowolona.... Jakby co, to ja nic nie widzę ;)

.......

cdn...

:D