Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']No, szkoda...
a może na jakimś filmie lub reportażu z wystawy będzie grono sędziowskie pokazane...
Bardzo jestem ciekawa, kto to był. Do wyboru masz: Jerzy Mrugasiewicz, Piotr Król, Paweł Szemraj, Andrzej Brabletz...
Pzdr.

[quote name='Matusz']pewnie to był Piotr Król :razz::razz::razz:

Piotra Krola znam, i moge powiedziec z pewnoscia, ze to nie byl on ;)
Musiałabym zdjecia obejrzec jakies tych sedziow... p.Krol i Szemraj odpadli w przedbiegach :lol:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Savannah']Piotra Krola znam, i moge powiedziec z pewnoscia, ze to nie byl on ;)
Musiałabym zdjecia obejrzec jakies tych sedziow... p.Krol i Szemraj odpadli w przedbiegach :lol:

aha, no ja zapoznałem go(nieosobiście) w Toruniu, zły był na panią spikerkę bo źle mówiła :diabloti::evil_lol:

Posted

Jutro po zajeciach wstawie wszystkie zdjecia autorstwa LOCZKA :loveu: z Champions of Champions w Lesznie...;) a takze mysle Asiaczku, ze jak przyjade w pt do Warszawy, to zajme sie tez w wolnej chwili wstawieniem fotek z Leszna z Twojego aparatu...:p

Posted

sylrwia napisał(a):
Witaj Asiaczku, masz jakąś większą porcje fotek z Leszna? Daj nacieszyć oka:razz:

Mam, ale nie mam kiedy ich wstawic...:oops:

Savannah napisał(a):
Jutro po zajeciach wstawie wszystkie zdjecia autorstwa LOCZKA :loveu: z Champions of Champions w Lesznie...;) a takze mysle Asiaczku, ze jak przyjade w pt do Warszawy, to zajme sie tez w wolnej chwili wstawieniem fotek z Leszna z Twojego aparatu...:p

Oooo, nie śmiałam nawet prosić...

Anecioreczek napisał(a):
a No xD

Matura no wybaczyc prosze:roll::eviltong:

Aaaaa, wiem, co to jest. Sama ..... lat temu ją zdawałam.
Pzdr.

Posted

No to zaczynam:lol:

Leszno - Champions of Champions Show 2008

pierwszy do boju pobiegł Dzezik... tu na stole, dokładnie (no powiedzny:lol:) ogladniety przez sedzine

teraz musimy pokazac, czy umiemy biegac :evil_lol:

ano, umiemy i to jak pieknie! Potwierdzeniem tego jest lokata 1 ;)

Cdn.

Posted

kolejno do boju ruszyła Zelinka.. ale tym razem jej humorek nie dopisywał i niezbyt jej sie chcialo po ringu biegac...

ale za to juz na lokacie to stała, i to jak ładnie :razz:

po krotkim porownaniu, zasłuzone gratulacje dla pieknego zwyciezcy - Dzezika

Cdn.

Posted

a tu juz Dzezik sie pieknie na finałach prezentuje... oj reflektory dodaja skrzydeł !!! :p

po raz kolejny przyszedł czas by udowodnic, ze oboje biegac umiemy :lol:

no i stojka na koniec...zaraz wejdziemy do finałowej piatki :loveu:

Posted

[quote name='jamnicze']Super zdjęcia, "mini reportaż" i jak Dżezik się ślicznie ustawia :loveu:
ech, tylko pogratulować :multi: (no i może trochę pozazdrościć :eviltong:)
Jamnicze - jaki masz piekny awatarek!!!:loveu:

Savannah - dzieki za wstawienie fotek!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jamnicze - jaki masz piekny awatarek!!!:loveu:

Saidusiowy :loveu:, teraz trzeba jeszcze popracować nad podpisem, ale TŻ będzie miał trochę czasu dopiero w sobotę.

Posted

Mudik napisał(a):
Bravo (wreszcie wiem jak wygląda Savanah:-D) Dżezik stoi jak posążek:-)

dzieki dzieki :) nie, no posazkiem to on na pewno nie jest :cool3: troche sie trzeba jednak natrudzic by go tak ustawic, i by on tak stał :evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinabuck']osz ty :P:P:P:P:P:P;P:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:zapewne gdzie sie jeszcze spotkamy to wam fotek porobie:diabloti:
:diabloti: OK. To trzymam za słowo :razz:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Oj myślisz, że ktoś zwraca uwagę? :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wiem, ze ludzie z kyologi nie zwracaja na to uwagi :lol: ale np. tacy spoza to tak (np. my mom :evil_lol:)