Savannah Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Asiaczek']No, szkoda... a może na jakimś filmie lub reportażu z wystawy będzie grono sędziowskie pokazane... Bardzo jestem ciekawa, kto to był. Do wyboru masz: Jerzy Mrugasiewicz, Piotr Król, Paweł Szemraj, Andrzej Brabletz... Pzdr. [quote name='Matusz']pewnie to był Piotr Król :razz::razz::razz: Piotra Krola znam, i moge powiedziec z pewnoscia, ze to nie byl on ;) Musiałabym zdjecia obejrzec jakies tych sedziow... p.Krol i Szemraj odpadli w przedbiegach :lol: Quote
Matusz Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Savannah']Piotra Krola znam, i moge powiedziec z pewnoscia, ze to nie byl on ;) Musiałabym zdjecia obejrzec jakies tych sedziow... p.Krol i Szemraj odpadli w przedbiegach :lol: aha, no ja zapoznałem go(nieosobiście) w Toruniu, zły był na panią spikerkę bo źle mówiła :diabloti::evil_lol: Quote
sylrwia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Witaj Asiaczku, masz jakąś większą porcje fotek z Leszna? Daj nacieszyć oka:razz: Quote
Savannah Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Jutro po zajeciach wstawie wszystkie zdjecia autorstwa LOCZKA :loveu: z Champions of Champions w Lesznie...;) a takze mysle Asiaczku, ze jak przyjade w pt do Warszawy, to zajme sie tez w wolnej chwili wstawieniem fotek z Leszna z Twojego aparatu...:p Quote
Anecioreczek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Asiaczek napisał(a): A kogo my tutaj widzimy?!?!!? Anecioreczek, to Ty zyjesz?:lol: Pzdr. a No xD Matura no wybaczyc prosze:roll::eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 sylrwia napisał(a):Witaj Asiaczku, masz jakąś większą porcje fotek z Leszna? Daj nacieszyć oka:razz: Mam, ale nie mam kiedy ich wstawic...:oops: Savannah napisał(a):Jutro po zajeciach wstawie wszystkie zdjecia autorstwa LOCZKA :loveu: z Champions of Champions w Lesznie...;) a takze mysle Asiaczku, ze jak przyjade w pt do Warszawy, to zajme sie tez w wolnej chwili wstawieniem fotek z Leszna z Twojego aparatu...:p Oooo, nie śmiałam nawet prosić... Anecioreczek napisał(a):a No xD Matura no wybaczyc prosze:roll::eviltong: Aaaaa, wiem, co to jest. Sama ..... lat temu ją zdawałam. Pzdr. Quote
Savannah Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 No to zaczynam:lol: Leszno - Champions of Champions Show 2008 pierwszy do boju pobiegł Dzezik... tu na stole, dokładnie (no powiedzny:lol:) ogladniety przez sedzine teraz musimy pokazac, czy umiemy biegac :evil_lol: ano, umiemy i to jak pieknie! Potwierdzeniem tego jest lokata 1 ;) Cdn. Quote
Savannah Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 kolejno do boju ruszyła Zelinka.. ale tym razem jej humorek nie dopisywał i niezbyt jej sie chcialo po ringu biegac... ale za to juz na lokacie to stała, i to jak ładnie :razz: po krotkim porownaniu, zasłuzone gratulacje dla pieknego zwyciezcy - Dzezika Cdn. Quote
Savannah Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 a tu juz Dzezik sie pieknie na finałach prezentuje... oj reflektory dodaja skrzydeł !!! :p po raz kolejny przyszedł czas by udowodnic, ze oboje biegac umiemy :lol: no i stojka na koniec...zaraz wejdziemy do finałowej piatki :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 piekne :loveu: Savannah - emocje pewnie ogromne? :loveu: Quote
jamnicze Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Super zdjęcia, "mini reportaż" i jak Dżezik się ślicznie ustawia :loveu: ech, tylko pogratulować :multi: (no i może trochę pozazdrościć :eviltong:) Quote
Asiaczek Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='jamnicze']Super zdjęcia, "mini reportaż" i jak Dżezik się ślicznie ustawia :loveu: ech, tylko pogratulować :multi: (no i może trochę pozazdrościć :eviltong:) Jamnicze - jaki masz piekny awatarek!!!:loveu: Savannah - dzieki za wstawienie fotek! Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Asiaczek']Jamnicze - jaki masz piekny awatarek!!!:loveu: Saidusiowy :loveu:, teraz trzeba jeszcze popracować nad podpisem, ale TŻ będzie miał trochę czasu dopiero w sobotę. Quote
Mudik Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Bravo (wreszcie wiem jak wygląda Savanah:-D) Dżezik stoi jak posążek:-) Quote
Asiaczek Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Zobaczcie, jakie piękne zdjecie przysłała nam nasza kolezanka - Monika vel zpr... Monika - pieknie dziękuję!:loveu: Pzdr. Quote
Savannah Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 pomijajac fakt mojej 'piknej' miny, to zdjecie jest super!:lol: Quote
Savannah Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Mudik napisał(a):Bravo (wreszcie wiem jak wygląda Savanah:-D) Dżezik stoi jak posążek:-) dzieki dzieki :) nie, no posazkiem to on na pewno nie jest :cool3: troche sie trzeba jednak natrudzic by go tak ustawic, i by on tak stał :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 u mnie w galerii sporo waszych zdjec i z finalow i z ogolnego oceniania bodajze strona 886 i 888ale poszukaj pewna nie jestem:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Savannah Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 no Ewelina, czy tak sporo to nie wiem :eviltong: myslalam ze bedzie wiecej :lol: ale i tak niektore sa bardzo fajne!:loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 osz ty :P:P:P:P:P:P;P:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:zapewne gdzie sie jeszcze spotkamy to wam fotek porobie:diabloti: Quote
Savannah Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='ewelinabuck']osz ty :P:P:P:P:P:P;P:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:zapewne gdzie sie jeszcze spotkamy to wam fotek porobie:diabloti: :diabloti: OK. To trzymam za słowo :razz: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Dzezik :loveu::loveu::loveu: http://img407.imageshack.us/img407/7689/resizeofdsc0490ig8.jpg Quote
panienkabubu Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Savannah napisał(a):pomijajac fakt mojej 'piknej' miny, to zdjecie jest super!:lol: Oj myślisz, że ktoś zwraca uwagę? :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Savannah Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 panienkabubu napisał(a):Oj myślisz, że ktoś zwraca uwagę? :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiem, ze ludzie z kyologi nie zwracaja na to uwagi :lol: ale np. tacy spoza to tak (np. my mom :evil_lol:) Quote
Asiaczek Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 ... no to sobie pogadałyscie...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts