Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Pewnie, że mozna, a nawet trzeba!

-----------------------------------------------------------------------
no dobrze, ale ile więcej?
bo apetyt to mamy, że hej :-) konia z kopytami bym zjadł, gdyby mi pozwolili ;)

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, a ja się muszę poskarżyć :angryy: ponoć baski to taka rasa czyścioszków, niestety Sajdunia umie już wchodzić na tapczan i fotele (więc w nocy przenosi się na fotel), ale siusiu tam robi pod siebie :placz:

Posted

jamnicze napisał(a):
Oj, a ja się muszę poskarżyć :angryy: ponoć baski to taka rasa czyścioszków, niestety Sajdunia umie już wchodzić na tapczan i fotele (więc w nocy przenosi się na fotel), ale siusiu tam robi pod siebie :placz:

no tak, Anjaro nie robi pod siebie, nawet od dwóch dni prawie nie korzysta z kuwetki, tylko załatwia te rzeczy na spacerach, ale za to męskim zwyczajem próbuje zaznaczyć swoje terytorium w domu
najlepsze do tego celu są włochate, albo miękie chodniki :shake:

a dzisiaj pierwszy raz odczułam obrażonego baska, w ogóle nie zwracał na mnie uwagi, tylko cały był zaaferowany sobą, mnie nie widział, ale zasłużyłam sobie, przyznaję się:oops:
rzucił się na futrzaka, a później na moje łóżko no i stało się.....ostatnia przeszkoda została pokonana, wszystkie łóżka są już nasze
a w ogóle to miał coś w sobie jakby z obrażonego faceta;)

Posted

Asiu - spóźnione gratulacje!!!!

Ale się uśmiałam jak przeczytałam katalog na klubówkę - bardzo fajnie przekręcili nazwę hodowli Asiaczek - no po prostu bombowo im to wyszło :megagrin::roflt:
Pzdr

Posted

Asiaczku spóźnione ale szczere graty za Leszno :multi:
Ile pięknych basków miałaś w domku a ja znowu nie załapałam się na oglądanie malućkich :( Ale może next time..
Pozdrawiamy cieplutko :loveu:

Posted

[quote name='Savannah']Dziekuje za mozliwosc wystawiania tak pieknego psa :loveu:

Naprawdę pięknie się prezentował!

[quote name='Dusia3']
no dobrze, ale ile więcej?
bo apetyt to mamy, że hej :-) konia z kopytami bym zjadł, gdyby mi pozwolili ;)
Mozna dodać np. jedną łyżkę karmy więcej, parę kluseczek więcej, więcej marchewki.
Trudno mi tutaj cokolwiek radzić. Może jak zobaczę fotke Anjaro, to cos wykombinuję...? (Delikatnie to powiedziałam, prawda?)

[quote name='jamnicze']Oj, a ja się muszę poskarżyć :angryy: ponoć baski to taka rasa czyścioszków, niestety Sajdunia umie już wchodzić na tapczan i fotele (więc w nocy przenosi się na fotel), ale siusiu tam robi pod siebie :placz:
O, to bardzo niedobrze! Może w nocy zamykać drzwi do pokoju? Do czasu, jak nie nauczy się załatwiać na dworzu...?

[quote name='Dusia3']no tak, Anjaro nie robi pod siebie, nawet od dwóch dni prawie nie korzysta z kuwetki, tylko załatwia te rzeczy na spacerach, ale za to męskim zwyczajem próbuje zaznaczyć swoje terytorium w domu
najlepsze do tego celu są włochate, albo miękie chodniki :shake:

a dzisiaj pierwszy raz odczułam obrażonego baska, w ogóle nie zwracał na mnie uwagi, tylko cały był zaaferowany sobą, mnie nie widział, ale zasłużyłam sobie, przyznaję się:oops:
rzucił się na futrzaka, a później na moje łóżko no i stało się.....ostatnia przeszkoda została pokonana, wszystkie łóżka są już nasze
a w ogóle to miał coś w sobie jakby z obrażonego faceta;)
Basek =obrazony facet!
Cos w tym musi byc...:evil_lol:

[quote name='bety']Asiu - spóźnione gratulacje!!!!

Ale się uśmiałam jak przeczytałam katalog na klubówkę - bardzo fajnie przekręcili nazwę hodowli Asiaczek - no po prostu bombowo im to wyszło :megagrin::roflt:
Pzdr
A gdzie jest dostępny katalog przedwystawowy? Na stronie O.Legionowo?

[quote name='Elitesse']no to mamy nowe Psiaczki :eviltong:
dobrze ze choc przy imionach psow wszytko jest OK
Aaaaa, mój służbowy komputer tez zamiast nazwy hodowli "Asiaczek" pisze "po swojemu" "Psiaczek"...

[quote name='dzasta']Asiaczku spóźnione ale szczere graty za Leszno :multi:
Ile pięknych basków miałaś w domku a ja znowu nie załapałam się na oglądanie malućkich :( Ale może next time..
Pozdrawiamy cieplutko :loveu:
Witaj, a więc do "next time"...

[quote name='Anecioreczek']Hello :):):):)
A kogo my tutaj widzimy?!?!!? Anecioreczek, to Ty zyjesz?:lol:
Pzdr.

Posted

Ale tam jest sporo błędó, jezeli chodzi o moja hodowlę...
Sama nie wiem, co robić, bo katalog to juz chyba wydrukowany...

No i chyba nie powinnam brac udziału w konkurencji "Najlepsza hodowla", bo tam jest jakas hodowla o nazwie Psiaczek, a mojej nie ma...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Mozna dodać np. jedną łyżkę karmy więcej, parę kluseczek więcej, więcej marchewki.
Trudno mi tutaj cokolwiek radzić. Może jak zobaczę fotke Anjaro, to cos wykombinuję...? (Delikatnie to powiedziałam, prawda?)

Jak się nauczę załączać zdjęcia, nie wiem jak:shake:

Posted

Asiaczku nie zdazyłam Ci powiedziec, ale jak schodziłam z Dzezem z ringu honorowego obok wszystkich stolikow sedziowskich, zaczepił mnie jeden z sedziow (niestety nie znam:roll:) i powiedział do mnie : 'Tak nie wiele brakowało, wielka szkoda, bo to piekny pies'. ;)

Posted

Savannah napisał(a):
Asiaczku nie zdazyłam Ci powiedziec, ale jak schodziłam z Dzezem z ringu honorowego obok wszystkich stolikow sedziowskich, zaczepił mnie jeden z sedziow (niestety nie znam:roll:) i powiedział do mnie : 'Tak nie wiele brakowało, wielka szkoda, bo to piekny pies'. ;)

A po jakiemu zagadał? Po polsku?

panienkabubu napisał(a):
Asiu, serdeczne gratulacje :loveu::loveu: Bardzo cieszą takie wyniki na wystawie Championów :loveu::loveu: Psiaczki wy :loveu:

Hahaha, Psiaczki...
Pzdr.

Posted

Slyszalam, ze zmienilas nazwe hodowli :evil_lol:
Psiaczek tez ladnie ale wolalam Asiaczka :evil_lol::evil_lol:

W ogole katalog zrobili chyba "na odwal sie" bo blad na bledzie :shake:

Posted

No, szkoda...
a może na jakimś filmie lub reportażu z wystawy będzie grono sędziowskie pokazane...
Bardzo jestem ciekawa, kto to był. Do wyboru masz: Jerzy Mrugasiewicz, Piotr Król, Paweł Szemraj, Andrzej Brabletz...
Pzdr.

Posted

[quote name='Matusz']pewnie to był Piotr Król :razz::razz::razz:
Bo jest z Poznania, tak?;)

[quote name='nessie00']PSIACZEK?też ładnie:cool3:pozdrawiamy:multi:
Witaj, nessie00!
Jak samopoczucie, gdzie sie widzimy?
Pzdr.