Guest Dusia3 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Asiaczek']Pewnie, że mozna, a nawet trzeba! ----------------------------------------------------------------------- no dobrze, ale ile więcej? bo apetyt to mamy, że hej :-) konia z kopytami bym zjadł, gdyby mi pozwolili ;) Quote
jamnicze Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Oj, a ja się muszę poskarżyć :angryy: ponoć baski to taka rasa czyścioszków, niestety Sajdunia umie już wchodzić na tapczan i fotele (więc w nocy przenosi się na fotel), ale siusiu tam robi pod siebie :placz: Quote
betel Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 :evil_lol:http://img167.imageshack.us/img167/5244/resizeofimg1725tb1.jpg Bojowa ta Wasza Kika:evil_lol: Bardzo ładna sunia:loveu: Quote
Guest Dusia3 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 jamnicze napisał(a):Oj, a ja się muszę poskarżyć :angryy: ponoć baski to taka rasa czyścioszków, niestety Sajdunia umie już wchodzić na tapczan i fotele (więc w nocy przenosi się na fotel), ale siusiu tam robi pod siebie :placz: no tak, Anjaro nie robi pod siebie, nawet od dwóch dni prawie nie korzysta z kuwetki, tylko załatwia te rzeczy na spacerach, ale za to męskim zwyczajem próbuje zaznaczyć swoje terytorium w domu najlepsze do tego celu są włochate, albo miękie chodniki :shake: a dzisiaj pierwszy raz odczułam obrażonego baska, w ogóle nie zwracał na mnie uwagi, tylko cały był zaaferowany sobą, mnie nie widział, ale zasłużyłam sobie, przyznaję się:oops: rzucił się na futrzaka, a później na moje łóżko no i stało się.....ostatnia przeszkoda została pokonana, wszystkie łóżka są już nasze a w ogóle to miał coś w sobie jakby z obrażonego faceta;) Quote
bety Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Asiu - spóźnione gratulacje!!!! Ale się uśmiałam jak przeczytałam katalog na klubówkę - bardzo fajnie przekręcili nazwę hodowli Asiaczek - no po prostu bombowo im to wyszło :megagrin::roflt: Pzdr Quote
Elitesse Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 no to mamy nowe Psiaczki :eviltong: dobrze ze choc przy imionach psow wszytko jest OK Quote
dzasta Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Asiaczku spóźnione ale szczere graty za Leszno :multi: Ile pięknych basków miałaś w domku a ja znowu nie załapałam się na oglądanie malućkich :( Ale może next time.. Pozdrawiamy cieplutko :loveu: Quote
agaciaaa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 http://img443.imageshack.us/img443/6770/resizeofimg1726fq6.jpg świetna fotka! Kika pokazała co potrafi ;) Quote
Asiaczek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Savannah']Dziekuje za mozliwosc wystawiania tak pieknego psa :loveu: Naprawdę pięknie się prezentował! [quote name='Dusia3'] no dobrze, ale ile więcej? bo apetyt to mamy, że hej :-) konia z kopytami bym zjadł, gdyby mi pozwolili ;) Mozna dodać np. jedną łyżkę karmy więcej, parę kluseczek więcej, więcej marchewki. Trudno mi tutaj cokolwiek radzić. Może jak zobaczę fotke Anjaro, to cos wykombinuję...? (Delikatnie to powiedziałam, prawda?) [quote name='jamnicze']Oj, a ja się muszę poskarżyć :angryy: ponoć baski to taka rasa czyścioszków, niestety Sajdunia umie już wchodzić na tapczan i fotele (więc w nocy przenosi się na fotel), ale siusiu tam robi pod siebie :placz: O, to bardzo niedobrze! Może w nocy zamykać drzwi do pokoju? Do czasu, jak nie nauczy się załatwiać na dworzu...? [quote name='Dusia3']no tak, Anjaro nie robi pod siebie, nawet od dwóch dni prawie nie korzysta z kuwetki, tylko załatwia te rzeczy na spacerach, ale za to męskim zwyczajem próbuje zaznaczyć swoje terytorium w domu najlepsze do tego celu są włochate, albo miękie chodniki :shake: a dzisiaj pierwszy raz odczułam obrażonego baska, w ogóle nie zwracał na mnie uwagi, tylko cały był zaaferowany sobą, mnie nie widział, ale zasłużyłam sobie, przyznaję się:oops: rzucił się na futrzaka, a później na moje łóżko no i stało się.....ostatnia przeszkoda została pokonana, wszystkie łóżka są już nasze a w ogóle to miał coś w sobie jakby z obrażonego faceta;) Basek =obrazony facet! Cos w tym musi byc...:evil_lol: [quote name='bety']Asiu - spóźnione gratulacje!!!! Ale się uśmiałam jak przeczytałam katalog na klubówkę - bardzo fajnie przekręcili nazwę hodowli Asiaczek - no po prostu bombowo im to wyszło :megagrin::roflt: Pzdr A gdzie jest dostępny katalog przedwystawowy? Na stronie O.Legionowo? [quote name='Elitesse']no to mamy nowe Psiaczki :eviltong: dobrze ze choc przy imionach psow wszytko jest OK Aaaaa, mój służbowy komputer tez zamiast nazwy hodowli "Asiaczek" pisze "po swojemu" "Psiaczek"... [quote name='dzasta']Asiaczku spóźnione ale szczere graty za Leszno :multi: Ile pięknych basków miałaś w domku a ja znowu nie załapałam się na oglądanie malućkich :( Ale może next time.. Pozdrawiamy cieplutko :loveu: Witaj, a więc do "next time"... [quote name='Anecioreczek']Hello :):):):) A kogo my tutaj widzimy?!?!!? Anecioreczek, to Ty zyjesz?:lol: Pzdr. Quote
bety Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Asiaczek napisał(a): A gdzie jest dostępny katalog przedwystawowy? Na stronie O.Legionowo? Tak, tak na oddziale wisi. Pzdr Quote
Asiaczek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Ale tam jest sporo błędó, jezeli chodzi o moja hodowlę... Sama nie wiem, co robić, bo katalog to juz chyba wydrukowany... No i chyba nie powinnam brac udziału w konkurencji "Najlepsza hodowla", bo tam jest jakas hodowla o nazwie Psiaczek, a mojej nie ma... Pzdr. Quote
Savannah Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Asiaczku mysle ze najlepiej zadzwonic do oddziału i powiedziec o zaistniałej sytuacji...tylko co to zmieni?:roll: własnie, katalog chyba juz jest wydrukowany:angryy: Quote
Asiaczek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Zaraz siadam i piszę... pzdr. Quote
Guest Dusia3 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Asiaczek'] Mozna dodać np. jedną łyżkę karmy więcej, parę kluseczek więcej, więcej marchewki. Trudno mi tutaj cokolwiek radzić. Może jak zobaczę fotke Anjaro, to cos wykombinuję...? (Delikatnie to powiedziałam, prawda?) Jak się nauczę załączać zdjęcia, nie wiem jak:shake: Quote
Asiaczek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Wyslę Wam szczegółową instrukcję wstawiania fotek na DGM. W chwili wolnej mozna potrenować, albo wysłać fotki do mnie na maila, a ja je wstawię.:lol: pzdr. Quote
Savannah Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Asiaczku nie zdazyłam Ci powiedziec, ale jak schodziłam z Dzezem z ringu honorowego obok wszystkich stolikow sedziowskich, zaczepił mnie jeden z sedziow (niestety nie znam:roll:) i powiedział do mnie : 'Tak nie wiele brakowało, wielka szkoda, bo to piekny pies'. ;) Quote
panienkabubu Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Asiu, serdeczne gratulacje :loveu::loveu: Bardzo cieszą takie wyniki na wystawie Championów :loveu::loveu: Psiaczki wy :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Savannah napisał(a):Asiaczku nie zdazyłam Ci powiedziec, ale jak schodziłam z Dzezem z ringu honorowego obok wszystkich stolikow sedziowskich, zaczepił mnie jeden z sedziow (niestety nie znam:roll:) i powiedział do mnie : 'Tak nie wiele brakowało, wielka szkoda, bo to piekny pies'. ;) A po jakiemu zagadał? Po polsku? panienkabubu napisał(a):Asiu, serdeczne gratulacje :loveu::loveu: Bardzo cieszą takie wyniki na wystawie Championów :loveu::loveu: Psiaczki wy :loveu: Hahaha, Psiaczki... Pzdr. Quote
Savannah Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Asiaczek napisał(a):A po jakiemu zagadał? Po polsku? . Po polsku. Szkoda, ze nie wiem jaki to sedzia :roll: Quote
lady_m Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Slyszalam, ze zmienilas nazwe hodowli :evil_lol: Psiaczek tez ladnie ale wolalam Asiaczka :evil_lol::evil_lol: W ogole katalog zrobili chyba "na odwal sie" bo blad na bledzie :shake: Quote
Asiaczek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 No, szkoda... a może na jakimś filmie lub reportażu z wystawy będzie grono sędziowskie pokazane... Bardzo jestem ciekawa, kto to był. Do wyboru masz: Jerzy Mrugasiewicz, Piotr Król, Paweł Szemraj, Andrzej Brabletz... Pzdr. Quote
Matusz Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 pewnie to był Piotr Król :razz::razz::razz: Quote
Pugsy Malone Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 PSIACZEK?też ładnie:cool3:pozdrawiamy:multi: Quote
Asiaczek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Matusz']pewnie to był Piotr Król :razz::razz::razz: Bo jest z Poznania, tak?;) [quote name='nessie00']PSIACZEK?też ładnie:cool3:pozdrawiamy:multi: Witaj, nessie00! Jak samopoczucie, gdzie sie widzimy? Pzdr. Quote
Recommended Posts