Savannah Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Leszno Champions Show Dzez - Jazzy Boy Asiaczek FCI - I CWC, NDPwR, BOB . Na BOG w pierwszej 5 Zelka - Jelly Joshreen Asiaczek FCI - dosk. II Asiaczku dziekuje za wszystko! i za tak wspaniale spedzony dzien! Quote
Mudik Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Savannah napisał(a):Leszno Champions Show Dzez - Jazzy Boy Asiaczek FCI - I CWC, NDPwR, BOB . Na BOG w pierwszej 5 Zelka - Jelly Joshreen Asiaczek FCI - dosk. II Asiaczku dziekuje za wszystko! i za tak wspaniale spedzony dzien! Moglismy sie tego spodziewać GRATULACJEEEEEE!!!! Quote
Savannah Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Asiaczek jak wroci napisze pewnie dluzsza relacje...ja ide spac:lol: Quote
jamnicze Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='anetta']http://img153.imageshack.us/img153/905/s6wp3.jpg cukiereczek :loveu: Ślicznie dziękujemy. [quote name='baskomaniak']Prawy kursorek i ENTER ;) Dzięki, to ja zaraz wypróbuję;) Pędząca Sajdunia i śpiąca Sajdunia - te nieliczne monenty kiedy śpi u siebie, zdecydowanie woli na kolanach (teraz też pochrapuju u mojego TŻ) Działa:multi:, no to trening mogę uznać za zakończony ;), czas pomyśleć o własnym FB :loveu: Quote
Guest Dusia3 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 jamnicze napisał(a):Ślicznie dziękujemy. Dzięki, to ja zaraz wypróbuję;) Pędząca Sajdunia Działa:multi:, no to trening mogę uznać za zakończony ;), czas pomyśleć o własnym FB :loveu: ----------------------------------------------------------------------- jak tak na Sajdunię patrzę, to jakbym Anjaro widziała, tylko na brzuszku brakuje jednego "elementu" ;) a dziś na spacerze dwie panie od razu rozpoznały rasę:multi: i skojarzyły, że na Bielanach są już takie psy to oczywiście Gomez i Dablik, też z hodowli Pani Joasi no więc stajemy się powoli znani ;) my to znaczy baski i ich właściciele pozdrawiam Dusia3 Quote
WinterGirl Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ..ale zgrabniutkie łapeczki wyciągają się na fotce Quote
Asiaczek Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='Dusia3']Pani Joasiu, czy teraz, kiedy Anjaro chodzi na regularne spacery nie powinniśmy zwiększyć porcji karmy? Pozdrawiam Dusia3 Pewnie, że mozna, a nawet trzeba! [quote name='jamnicze']Z moi nie takie numery :shake: Sajdunia waży 2,6kg, żarłok z niej ogromny i miseczkę zawsze zostawia dokładnie wylizaną :lol: Dzisiaj w końcu trochę zelżał wiaterek i mój TŻ dał się wyciągnąć na współny spacerek - no i miał nam kto robić zdjęcia :loveu: Erka i Lowka tez juz zaliczyły swoje pierwsze spacerki. Na pewno nie sa one tak regularne, jak u Anjaro i Sajduni, ale staramy się!:lol: [quote name='Matusz']Asia, śliczna Twoja Sajdunia :loveu::loveu: ćwiczycie do wystaw?:razz: Ja myslę, ze Sajdunia jeszcze w tym roku na pewno się pokaże na wystawie/wystawach... [quote name='Savannah']Asiaczek jak wroci napisze pewnie dluzsza relacje...ja ide spac:lol: Asiaczek nic nie napisze, bo... Asiaczek idzie spać... Maluchy ALEM i AYOKA dojechały szcęśliwie. Troche płakały w samochodzie, ale jakoś my i one to przezyliśmy... Po powrocie do domu - spacerki z dorosłymi i... pranie maluchów, bo czyjś brzuszek nie wytrzymał stressu, no i wiadomo, czym tos ię skończyło. Teraz bawią się z Erką i Lowką oraz Wahzirkiem (wujkiem! Tak, tak!!!). Miedzy trikolorami a rudymi nie było zadnych sensacji i kłótni. Nie ma to jak dzieciństwo...:loveu: Działa:multi:, no to trening mogę uznać za zakończony ;), czas pomyśleć o własnym FB :loveu: Trochę zal wypuszczac spod skrzydel taką pięknośc, ale trudno, los nas nie oszczędza...:placz: [quote name='Dusia3']----------------------------------------------------------------------- jak tak na Sajdunię patrzę, to jakbym Anjaro widziała, tylko na brzuszku brakuje jednego "elementu" ;) a dziś na spacerze dwie panie od razu rozpoznały rasę:multi: i skojarzyły, że na Bielanach są już takie psy to oczywiście Gomez i Dablik, też z hodowli Pani Joasi no więc stajemy się powoli znani ;) my to znaczy baski i ich właściciele pozdrawiam Dusia3 Taaaa, cieszę się, że jestescie tacy znani... Ja też poinformowałam koleżankę z Waszej ulicy, ze moga się natknąć na pieknego trikolora....:loveu: [quote name='bGirl']..ale zgrabniutkie łapeczki wyciągają się na fotce Witaj, Kochana! Cieszę się - jak zawsze - że znalazłas chwileczkę, aby do nas wpaść... pzdr. Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Savannah']Leszno Champions Show Dzez - Jazzy Boy Asiaczek FCI - I CWC, NDPwR, BOB . Na BOG w pierwszej 5 Zelka - Jelly Joshreen Asiaczek FCI - dosk. II Asiaczku dziekuje za wszystko! i za tak wspaniale spedzony dzien! :Rose: :klacz: brawooooooooo Quote
Asiaczek Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Alicja - dzięx! A teraz lulu... pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 agaciaaa napisał(a):Gratulacje Asiaczki!!!! :multi: Dziękuję! :lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Tak na szybko, jeszcze troche fotek z Rzeszowa. "Kule"... z daleka... "Kule" z bliska... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Parę fotek z Rzeszowa, z trasy... No i cel naszej wycieczki - parking przed halą sportową, gdzie odbywała sie wystawa. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 A tu juz po ocenie, nasza grupka + friends w oczekiwaniu na Nessie... Artur chyba niezbyt chetnie chciał pozowac do fotek... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Artur i Kika. Wielka miłość!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 I ostatnie fotki z Rzeszowa - zabawa z labkiem... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Cd. zabawy... I tym sposobem Kika pokonala i rozłozyła na łopatki labka... A nie dość, że pokonała, to jeszcze rzuciła się do gardła... Hehehe obronny piesek. Pzdr. Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:http://img443.imageshack.us/img443/6770/resizeofimg1726fq6.jpg wiadomo ...w genach drzemie wilk :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Savannah']Leszno Champions Show Dzez - Jazzy Boy Asiaczek FCI - I CWC, NDPwR, BOB . Na BOG w pierwszej 5 Zelka - Jelly Joshreen Asiaczek FCI - dosk. II Gratulacje :multi: http://img442.imageshack.us/img442/686/resizeofimg1701ic3.jpg Ładnie wyszło :loveu: http://img177.imageshack.us/img177/4269/resizeofimg1702ja6.jpg O, a za tym mostem odkryłyśmy z Drzalką pseudo tor agility :lol: Agresja... http://img260.imageshack.us/img260/107/resizeofimg1723yb5.jpg ..i dominacja http://img443.imageshack.us/img443/6770/resizeofimg1726fq6.jpg A to Ci Basenji :evil_lol::loveu::loveu: http://img120.imageshack.us/img120/5746/resizeofimg1703ayu4.jpg Ha ha :lol: Fajne efekty Paparazzi Asiaczek ;) Quote
limoncia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Witanko :) Savannah napisał(a):Leszno Champions Show Dzez - Jazzy Boy Asiaczek FCI - I CWC, NDPwR, BOB . Na BOG w pierwszej 5 Zelka - Jelly Joshreen Asiaczek FCI - dosk. II GRATULUJE :):) Milo mi bylo poznac pania na wystawie :) :lol: Quote
Matusz Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 ale mordownia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Savannah Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 a tak prezentował sie Dzezik na wczorajszych finałach w Lesznie. Dziekuje za mozliwosc wystawiania tak pieknego psa :loveu: Quote
Dzaga Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:http://img443.imageshack.us/img443/6770/resizeofimg1726fq6.jpg wiadomo ...w genach drzemie wilk :evil_lol: Haha, zgadzam się. :evil_lol: Quote
jamnicze Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 bGirl napisał(a):..ale zgrabniutkie łapeczki wyciągają się na fotce Sajdusiowe łaciatki :loveu: Dusia3 napisał(a):----------------------------------------------------------------------- jak tak na Sajdunię patrzę, to jakbym Anjaro widziała, tylko na brzuszku brakuje jednego "elementu" ;) Dusia3 i mała biała strzałeczka na czole :lol:, za to łapki mają faktycznie zdublowane :evil_lol: Quote
Guest Dusia3 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Asiaczek']Pewnie, że mozna, a nawet trzeba! ----------------------------------------------------------------------- no dobrze, ale ile więcej? bo apetyt to mamy, że hej :-) konia z kopytami bym zjadł, gdyby mi pozwolili ;) Quote
Recommended Posts