betel Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Pozdrowienia , Asiaczku!!! Jakie cudne psiaczki na tych fotkach , a maluchy są po prostu rozbrajające . Zjadłbym je;):loveu: Quote
Asiaczek Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 jamnicze napisał(a):Tralalala, no i nie wyszło :shake: Oj, ale I fotka wyszła! Przy nastepnych, widze, byly problemy... betel napisał(a):Pozdrowienia , Asiaczku!!! Jakie cudne psiaczki na tych fotkach , a maluchy są po prostu rozbrajające . Zjadłbym je;):loveu: Cudne, bo podobne do Twojej Inki.:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Chciałam jeszcze powiedzieć, że Sajdunia zmieniła imię na "GRYZELDA Uduś" Quote
sylrwia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Dobrej zabawy i sukcesów w Lesznie:lol: Quote
betel Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 betel napisał(a):Pozdrowienia , Asiaczku!!! Jakie cudne psiaczki na tych fotkach , a maluchy są po prostu rozbrajające . Zjadłbym je;):loveu: Rzeczywiscie podobne, ale cudne byłyby i tak:evil_lol: Quote
Savannah Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 no to ja juz po rekonesancie mojej szafy.... dochodze do 'smutnych' wnioskow, ze nie mam co na siebie wlozyc :diabloti: wszystko na mnie wisi:evil_lol: i tak jutro niestety, musze ubrac sie w spodnie, zakiet :roll: stwierdzilam z mama, ze sukienka ze studniowki jest o tyle nie dobra, ze ona jest z aksamitnej zwieznej, rozszerzanej ku dolu tkaniny, i jak bede jutro biegala, to ta sukienka odwroci uwage od psa... przy huskym jeszcze to ujdzie, przy basku juz nie.:roll: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 ....mmmmm a tu dziś też kulinarnie ;) a ja wyglądam Mojej ;) Lovki :loveu::loveu: Quote
Guest Dusia3 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 jamnicze napisał(a):Super :multi: w końcu ktoś ktoś z pobliża. Sajdunia bardzo lubi głaskanki, więc jak zrobi się nieco ładniej (dzisiaj okropnie leje i wieje :angryy:) to może spotkamy się na spacerku. A w jakiej dzielnicy mieszkasz? Oj, ja też. Jak wzięłam małą na pierwszy spacer, to nie wiedziałam gdzie ją postawić, bo same g... na trawnikach. Obawiam się, że duuuuużo czasu upłynie zanim ludzie nauczą się sprzątać po swoich pupilach :shake: Ja miałam nieco trudniejszą przeprawę, bo TŻ postawił sprawę jasno: pies śpi u siebie i nie ma wstępu do sypialni (drzwi są zamknięte). Trzeba było utulić Sajdunię na noc i cichcem wymknąć się do łużka. Najpierw raz w nocy się budziła (i znowu było usypianko), ale juz drugą noc ładnie przespała :loveu:. Rano jak słyszy budzik, a dzisiaj ciężko nam się wstawało, to zaczyna nas poganiać ;) I musimy się jeszcze pochwalić, dzisiaj była pierwsza kupka na dworze :loveu:-------------------------------------------------------------- Mój PM (Pan Mąż) też miał taką teorię o miejscu psa do spania ;), ale zbankrutowała (teoria) w praktyce :multi: a ponieważ nie raz przyłapałam Anjaro jak sie mył - lizał łapki jak kotek i brzuch to odpadł argument "higieniczny" :-) dzisiaj bylismy u doktora, który baska obejrzał, pochwalił, nie zalecał 3 szczepienia i przy okazji zważył naszego Anjaro - 3,4 kg natomiast co mnie wprawia w zdziwienie to fakt, że baska boją się inne psy spotykane na spacerach, normalnie szok :-) Quote
lady_m Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Asiaczku koniecznie musze sie z Toba przywitac bo do tej pory nie moge sobie podarowac, ze w Poznaniu jak glupia sie nie odezwalam :lol: Quote
Matusz Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Asiaczki 3mamy kciuki i 4 łapy za Leszno !! :) Quote
Asiaczek Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='jamnicze']Chciałam jeszcze powiedzieć, że Sajdunia zmieniła imię na "GRYZELDA Uduś" Hahaha!!! A ja mam w domu 2 takie Gryzeldy UDUŚ!:evil_lol: [quote name='sylrwia']Dobrej zabawy i sukcesów w Lesznie:lol: Bez Ciebie!?!?! [quote name='Savannah']no to ja juz po rekonesancie mojej szafy.... dochodze do 'smutnych' wnioskow, ze nie mam co na siebie wlozyc :diabloti: wszystko na mnie wisi:evil_lol: i tak jutro niestety, musze ubrac sie w spodnie, zakiet :roll: stwierdzilam z mama, ze sukienka ze studniowki jest o tyle nie dobra, ze ona jest z aksamitnej zwieznej, rozszerzanej ku dolu tkaniny, i jak bede jutro biegala, to ta sukienka odwroci uwage od psa... przy huskym jeszcze to ujdzie, przy basku juz nie.:roll: Trudno, dla mnie najwazniejsze jest, że się spotkamy!:lol: [quote name='Alicja']....mmmmm a tu dziś też kulinarnie ;) a ja wyglądam Mojej ;) Lovki :loveu::loveu: Jeszcze troche... [quote name='Dusia3']-------------------------------------------------------------- Mój PM (Pan Mąż) też miał taką teorię o miejscu psa do spania ;), ale zbankrutowała (teoria) w praktyce :multi: a ponieważ nie raz przyłapałam Anjaro jak sie mył - lizał łapki jak kotek i brzuch to odpadł argument "higieniczny" :-) dzisiaj bylismy u doktora, który baska obejrzał, pochwalił, nie zalecał 3 szczepienia i przy okazji zważył naszego Anjaro - 3,4 kg natomiast co mnie wprawia w zdziwienie to fakt, że baska boją się inne psy spotykane na spacerach, normalnie szok :-) No tak, a potem i tak wszystko bedzie na mnie...;) Co do spacerków, to faktycznie, baski nie maja swojego zapachu a przyjmując zapach otoczenia, sa swoistego rodzaju dziwolagiem dla pozostałych canis familiaris... Przy baskach inne psy głupieja...:cool3: [quote name='lady_m']Asiaczku koniecznie musze sie z Toba przywitac bo do tej pory nie moge sobie podarowac, ze w Poznaniu jak glupia sie nie odezwalam :lol: No to zapraszam na rożki-pierozki! [quote name='Matusz']Asiaczki 3mamy kciuki i 4 łapy za Leszno !! :) Tfu, tfu, tfu! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Specjalnie dla Cambel - fotki z Rzeszowa... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Kika, ktoej pewnie niedługo łapki zanikną, bo... organ mało uzywany zanika...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 No, juz godzina wyjazdu zbliza sie, tak więc - odmeldowuję się! Do uslyszenia wieczorkiem! Pzdr. Quote
drzalka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Haha, nawet ja jestem na zdieciach :P:diabloti::evil_lol: Witajcie :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Ojj, ciekawe, jak tam w Lesznie... Asiaczku, dziękuję za zdjęcia z Rzeszowa :loveu: "Asiaczek" napisał(a):Kika, ktorej pewnie niedługo łapki zanikną, bo... organ mało uzywany zanika...:lol: Lepsze to, niż jakby miały odpaść ze zmęczenia :lol: Lowka cudna!! Quote
Matusz Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 o nawet Goniasta się załapała na fotki :razz::razz::diabloti: Quote
Guest Dusia3 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Pani Joasiu, czy teraz, kiedy Anjaro chodzi na regularne spacery nie powinniśmy zwiększyć porcji karmy? Pozdrawiam Dusia3 Quote
jamnicze Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Dusia3']-------------------------------------------------------------- Mój PM (Pan Mąż) też miał taką teorię o miejscu psa do spania ;), ale zbankrutowała (teoria) w praktyce :multi: Z moi nie takie numery :shake: [quote name='Dusia3'] przy okazji zważył naszego Anjaro - 3,4 kg Sajdunia waży 2,6kg, żarłok z niej ogromny i miseczkę zawsze zostawia dokładnie wylizaną :lol: Dzisiaj w końcu trochę zelżał wiaterek i mój TŻ dał się wyciągnąć na współny spacerek - no i miał nam kto robić zdjęcia :loveu: Quote
jamnicze Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Dlaczego po wstawieniu zdjęcia nie mogę już nic napisać? Quote
Matusz Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Asia, śliczna Twoja Sajdunia :loveu::loveu: ćwiczycie do wystaw?:razz: Quote
anetta Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 http://img153.imageshack.us/img153/905/s6wp3.jpg cukiereczek :loveu: Quote
sylrwia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Asiaczek napisał(a): Bez Ciebie!?!?! No niestety, po zapaleniu płucek muszę się oszczędzać i na razie uważać i nie włóczyć. jeszcze pokasłuje ale juz wróciłam do pracy, choć osłabiona jestem i strasznie wszystko mnie męczy. A jak tam Wam poszło w Lesznie? Quote
baskomaniak Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 jamnicze napisał(a):Dlaczego po wstawieniu zdjęcia nie mogę już nic napisać? Prawy kursorek i ENTER ;) Quote
Recommended Posts