Cambel&Megi Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Dogodzieńdobry :lol: Asiaczek napisał(a):Pewnie! Na pewno mam ich kilka w aparacie. Postaram sie dzisiaj wstawić. pzdr. I ja czekam na zdjęcia :loveu::loveu: Asiaczku, masz może jakieś zdjęcia z Rzeszowa.. ? ;) Quote
Asiaczek Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 No własnie w pierwszejkolejności chcę wstawic fotki z Rzeszowa, a potem domowe z Lowka w roli głónej... Teraz jestem przy kompie od czasu do czasu, bo piekę rożki-pierożki na jutrzejszą wystawę w Lesznie. A z tym to jest sporobabrania się; ciasto drożdżowe nie lubi pospiechu i zimna...:cool3: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Asiaczek napisał(a):No własnie w pierwszejkolejności chcę wstawic fotki z Rzeszowa, a potem domowe z Lowka w roli głónej... Teraz jestem przy kompie od czasu do czasu, bo piekę rożki-pierożki na jutrzejszą wystawę w Lesznie. A z tym to jest sporobabrania się; ciasto drożdżowe nie lubi pospiechu i zimna...:cool3: Pzdr. Ooo, dlaczego mnie tam nie będzie?! :placz: ;) Quote
Asiaczek Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Byłaś za to w Rzeszowie, a tam była szarlotka... Nie mozna mieć wszystkiego!;) Pzdr. Quote
Savannah Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 ojojoj rozki-pierozki....kusiciele! :lol: ajajjaja :cool3: Quote
Elitesse Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 to mam rozumiec ze mam nie jesc sniadania ? :eviltong: Quote
Matusz Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 a ja byłem w Poznaniu i nic nie było:placz::placz: Quote
Cambel&Megi Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Asiaczek napisał(a):Byłaś za to w Rzeszowie, a tam była szarlotka... Nie mozna mieć wszystkiego!;) Pzdr. Ojj tak, szarlotka była W S P A N I A Ł A! Niestety nie można... Quote
Savannah Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 ooo Elitesse dobry pomysl ! :lol: Matusz - BYWA ! :diabloti: Quote
Matusz Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Savannah']ooo Elitesse dobry pomysl ! :lol: Matusz - BYWA ! :diabloti: jesteś bez skrupułów Lidka :diabloti::diabloti: Quote
Savannah Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Matusz']jesteś bez skrupułów Lidka :diabloti::diabloti: wiem wiem :evil_lol: ale taka bywam :diabloti::lol: Hihih, a tak na powaznie, to trzeba wiedziec gdzie byc na to ciasto ;) Quote
Matusz Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Savannah']wiem wiem :evil_lol: ale taka bywam :diabloti::lol: Hihih, a tak na powaznie, to trzeba wiedziec gdzie byc na to ciasto ;) właśnie miało być na Poznań i nie było...:placz::placz: Quote
Savannah Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Matusz'] właśnie miało być na Poznań i nie było...:placz::placz: Oj , Asiaczku :mad: a Ty gdzie teraz bedziesz? Bo mam nadzieje, ze sie wreszcie zobaczymy :cool1::p Quote
Matusz Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Savannah']Oj , Asiaczku :mad: a Ty gdzie teraz bedziesz? Bo mam nadzieje, ze sie wreszcie zobaczymy :cool1::p no właśnie Asiaczku:mad::evil_lol: no ja też myślę, że się wreszcie gdzieś zobaczymy ja najbliżej to: Grudziądz, Dobre Miasto, być może Szczecin, Sztokholm, Sopot, Wawa, Poznań ;) Quote
cavallo Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Asiaczku, ja jestem, jestem, tylko czasami milczę... Miłego weekendu!! :loveu: Quote
Savannah Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Matusz']no właśnie Asiaczku:mad::evil_lol: no ja też myślę, że się wreszcie gdzieś zobaczymy ja najbliżej to: Grudziądz, Dobre Miasto, być może Szczecin, Sztokholm, Sopot, Wawa, Poznań ;) no to ja bede z tych w Sztokholmie, moze w Sopocie, no i Poznan standardowo :lol: Quote
Matusz Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Savannah']no to ja bede z tych w Sztokholmie, moze w Sopocie, no i Poznan standardowo :lol: no to najszybciej się spotkamy w Sztokholmie, na neutralnym gruncie :evil_lol::evil_lol: pozdr. Quote
Asiaczek Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Savannah']ojojoj rozki-pierozki....kusiciele! :lol: ajajjaja :cool3: Mmmmmm, rożki-pierożki = pycha! Ja juz je próbowałam... A marmoladka w środku to ma smak róży...:evil_lol: [quote name='Matusz']a ja byłem w Poznaniu i nic nie było:placz::placz: No tak sie głupio złozyło, ale się nie wyrobiłam z czasem... [quote name='Matusz']no właśnie Asiaczku:mad::evil_lol: no ja też myślę, że się wreszcie gdzieś zobaczymy ja najbliżej to: Grudziądz, Dobre Miasto, być może Szczecin, Sztokholm, Sopot, Wawa, Poznań ;) Warszawa, Poznań...jak na razie. Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Dostałam od Asi instrukcję wstawiania zdjęć, to trochę potrenuję. Ciekawe co z tego wyjdzie? Quote
Asiaczek Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 O, jak sobie pogadaliscie... A ja przyszłam zameldowac, że rożki-pierożki sa juz upieczone, spróbowane, teraz stygną... I zaraz zabieram się do fotek z Rzeszowa, a potem będą fotki Lowki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='jamnicze']Dostałam od Asi instrukcję wstawiania zdjęć, to trochę potrenuję. Ciekawe co z tego wyjdzie? Jak sama widzisz, wszystko wyszło OK!!! Zuch z Ciebie!!!:kciuki: Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Coś się pokazało :multi::multi::multi: To Asiaczkowa gromadka sprawdza czy przywiozłam Sajduni odpowiednią zabawkę ;) Przed podróżą trzeba było jeszcze obciąć pazurki Zgadnijcie kto mi się wgramolił na kolana? :evil_lol: Quote
jamnicze Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Asiaczek']Jak sama widzisz, wszystko wyszło OK!!! Zuch z Ciebie!!!:kciuki: Pzdr. Tralalala, no i nie wyszło :shake: Quote
jamnicze Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 No tak, najpierw napis udało mi się zrobić na dole, a za drugim razem tylko u góry:niewiem: Może jeszcze jedno spróbuję? to w końcu nie moja galeria :Rose: http://img246.imageshack.us/img246/562/p2wf5.jpg Quote
Recommended Posts