Cambel&Megi Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 http://img442.imageshack.us/img442/7630/resizeofimg1683py0.jpg Ha ha :lol: http://img409.imageshack.us/img409/6677/resizeofimg1620adv1.jpg :loveu::loveu::loveu: Ojj smutno będzie bez maluszków... Quote
Asiaczek Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Ciekawa jestem, jak mineła noc u Jamnicze... Dało się pospać, czy Sajdunia jednak troche płakała...? Mam nadzieję, że Jamnicze się odezwie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 A przed chwila pozegnalam Anjaro...:cool1: W najblizszych dniach - Lowka.... Ehhhh, a jeszcze tak niedawno czekałam na ich pojawienie się na świecie...:lol: Quote
panienkabubu Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Savannah napisał(a):oj:mad: a to może Leszno Championy?:cool3: Nie, my tam nie jedziemy, nie mamy Championów :lol: Asiaczek napisał(a):Jezeli ja dobrze pamietam, to Twoja wybranka byla Sajdunia, która dzisiaj o godz. 13.30 wyjechala z Jamnicze i Jej bratem do Gdańska...:lol: Pzdr. Oooo .. Hm. To chyba nie ona :hmmmm: No nic, i tak wszystkie są śliczne :loveu: przecież wiesz Asiu :loveu: Asiaczek napisał(a):No, ta gromadka to dzisiaj została uszczuplona o Sajdunie - pojechała z Jamnicze do Gdańska. A jutro bedzie nas znowu o jednego Maluszka mniej - Andzaro tez jedzie do nowego domku, ale zdecydowanie blizej, bo na Bielany (W-wa). Pzdr. O to przy mojej siostrze :loveu: Asiaczek napisał(a):Gdzieś w okolicach ulicy Conrada... pzdr. O, to jeszcze bliżej mojej siostry, która mieszka na bocznej od Conrada :loveu: bety napisał(a):Hej wszystkim! Ooooooo co ja słyszę (a raczej czytam) - Asiaczkowy baby'ś zamieszka rzut beretem ode mnie :cool3: Pzdr I obok mojej siostry też :cool3: Quote
Asiaczek Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 A oto takie piękne zdjecie przesłał mi mąż Gosi od Buszki... Pzdr. Quote
bety Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 panienkabubu napisał(a): O, to jeszcze bliżej mojej siostry, która mieszka na bocznej od Conrada :loveu: ............ I obok mojej siostry też :cool3: Hi hi hi - no proszę jaki ten Świat jest mały :cool3: Pzdr Quote
agaciaaa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 http://img405.imageshack.us/img405/3356/resizeofmaluszki111zj0.png rany!! Cudowne jest to zdjęcie! :loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 http://img405.imageshack.us/img405/3356/resizeofmaluszki111zj0.png :loveu::loveu: Przyszłam się przywitać i życzyć miłego dnia :) Quote
Asiaczek Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 My równiez zyczymy milego dnia, a może raczej popołudnia... Buuuuu, a ja myślałam, że Jamnicze i Dusia 3 napisza kilka słów, jak Maluszki spędziły dzień/noc w nowych domkach. A tu cisza...:shake: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Asiaczek napisał(a):My równiez zyczymy milego dnia, a może raczej popołudnia... Buuuuu, a ja myślałam, że Jamnicze i Dusia 3 napisza kilka słów, jak Maluszki spędziły dzień/noc w nowych domkach. A tu cisza...:shake: Pzdr. Ja myślę, że Dzieciaczki Asiaczki zajmują cały ich czas, i nie mają czasu usiąść przy komputerze :lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 a moja ;)Lowka :loveu::loveu:gdzie wybywa ...daleko :razz::razz: cudo :loveu::loveu::loveu::loveu: http://img405.imageshack.us/img405/3356/resizeofmaluszki111zj0.png Quote
kaskaSz Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ale sliczne psiaki :) Bardzo mi się podobają :loveu: Quote
Bewarka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Małe baski są takie słodkieeee...:loveu: Quote
Guest Dusia3 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Asiaczek napisał(a):My równiez zyczymy milego dnia, a może raczej popołudnia... Buuuuu, a ja myślałam, że Jamnicze i Dusia 3 napisza kilka słów, jak Maluszki spędziły dzień/noc w nowych domkach. A tu cisza...:shake: Pzdr. ----------------------------------------------------------------------- Pani Joasiu, Dopiero odsapnęłam, całe dwa dni na nogach (wzięłam sobie urlop na dzisiaj), chodzenia, krzątania się, moszczenia legowiska, biegania na smyczy, aportowania, robienia stójki, walki z wiewiórką ;), badania upodobań kulinarnych, głaskania, chwalenia, trochę karcenia (niewiele), niańczenia (w nocy trzy razy :-)). Od początku było tak: 1) nowy dom został zaakceptowany; 2) łącznie z babcią, która przyszła w odwiedziny wczoraj; 3) apetyt bardzo dobry :multi:; 4) kupki jak trzeba ;) 5) sen w porządku, trochę przerywany ok. 1:00 w nocy , ale jest Ok; 6) humor wspaniały; 7) energia rozpiera :multi: Anjaro (Andżaro :-)) jest bardzo pojętny, chętny do nauki i wielki z niego pieszczoch :-). Jeszcze nie wychodzimy na spacery, do końca tygodnia zostaje z Alkiem, który oswoił się na dobre z Anjaro i fajni z nich kumple :-) Jak zgram zdjęcia to spróbuję wstawić na forum i będę pisać. A na razie dobranoc i do zobaczenia Dusia3 Quote
Guest Dusia3 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Ja myślę, że Dzieciaczki Asiaczki zajmują cały ich czas, i nie mają czasu usiąść przy komputerze :lol: -----------------------------------------------------------------------Dokładnie tak :-) dzięki za zrozumienie i pozdrawiam serdecznie:multi: Dusia3 Quote
panienkabubu Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Widzisz, Asiaczku, tak się matwiłaś, a Dusia po prostu jest zachwycona malcem :loveu: Bardzo się cieszę :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Dusia3 napisał(a):----------------------------------------------------------------------- Pani Joasiu, Dopiero odsapnęłam, całe dwa dni na nogach (wzięłam sobie urlop na dzisiaj), chodzenia, krzątania się, moszczenia legowiska, biegania na smyczy, aportowania, robienia stójki, walki z wiewiórką ;), badania upodobań kulinarnych, głaskania, chwalenia, trochę karcenia (niewiele), niańczenia (w nocy trzy razy :-)). Od początku było tak: 1) nowy dom został zaakceptowany; 2) łącznie z babcią, która przyszła w odwiedziny wczoraj; 3) apetyt bardzo dobry :multi:; 4) kupki jak trzeba ;) 5) sen w porządku, trochę przerywany ok. 1:00 w nocy , ale jest Ok; 6) humor wspaniały; 7) energia rozpiera :multi: Anjaro (Andżaro :-)) jest bardzo pojętny, chętny do nauki i wielki z niego pieszczoch :-). Jeszcze nie wychodzimy na spacery, do końca tygodnia zostaje z Alkiem, który oswoił się na dobre z Anjaro i fajni z nich kumple :-) Jak zgram zdjęcia to spróbuję wstawić na forum i będę pisać. A na razie dobranoc i do zobaczenia Dusia3 Ooooo, o taka właśnie relację mi chodzilo! Ciesze się, że i Alek przekonał się do Anjaro; myślę, że będzie OK! A u mnie, mimo, że zostały tylko 2 sunie i - teoretycznie - powinien byc spokój - wcale tego nie widać! Erka tez juz nauczylo się wskakiwac na sofę i teraz obie z Lowką wygoniły Wahzirka z jego miejsca. Biedny tatuś musi leżec na kojcu... Dziekuje za info i życze miłego dnia! pzdr. Quote
jamnicze Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Witam, witam wszystkich baskomaniaków :multi: Asiaczek napisał(a):Ciekawa jestem, jak mineła noc u Jamnicze... Dało się pospać, czy Sajdunia jednak troche płakała...? Mam nadzieję, że Jamnicze się odezwie... Pzdr. Noc oczywiście nieprzespana, bardziej przeze mnie niż przez Sajdunię. Mała budzi się raz w nocy ok 2 i popiskuj (albo wyje :evil_lol: ) należy wtedy posprzątać kupkę i siuski, i ugłaskać pieska do snu, na i do rana spokój - zobaczymy jak długo ;) Cambel&Megi napisał(a):Ja myślę, że Dzieciaczki Asiaczki zajmują cały ich czas, i nie mają czasu usiąść przy komputerze :lol: No właśnie. małej nie wolno wchodzić do pracowni, więc na parę dni miałam rozłąkę z kompem (Sajdunia i tak jest ciekawsza :loveu: ) Asiaczek napisał(a): A u mnie, mimo, że zostały tylko 2 sunie i - teoretycznie - powinien byc spokój - wcale tego nie widać! Erka tez juz nauczylo się wskakiwac na sofę i teraz obie z Lowką wygoniły Wahzirka z jego miejsca. Biedny tatuś musi leżec na kojcu... Sajdi dzisiaj pierwszy raz wskoczyła na tapczan :cool3:, na fotel nauczyła się już wchodzić na drugi dzień, boczkiem wsuwa głowę pod poręcz, usztywnia kark i się wciąga :crazyeye: spryciula z niej :lol: Instrukcje dostałam, ale nawet nie mam czasu jej przeczytać :shake: Papatki dla wszystkich Asia Quote
Cambel&Megi Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 O! Jakie super wieści z nowych domków :) Quote
Guest Dusia3 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Ooooo, o taka właśnie relację mi chodzilo! Ciesze się, że i Alek przekonał się do Anjaro; myślę, że będzie OK! A u mnie, mimo, że zostały tylko 2 sunie i - teoretycznie - powinien byc spokój - wcale tego nie widać! Erka tez juz nauczylo się wskakiwac na sofę i teraz obie z Lowką wygoniły Wahzirka z jego miejsca. Biedny tatuś musi leżec na kojcu... Dziekuje za info i życze miłego dnia! pzdr. ----------------------------------------------------------------------- Witam, Dzisiaj, z racji ciepłej pogody i lekkiego słoneczka Anjaro wyszedł na spacer z Rafałem, na krótką chwilę. Oj, co to było za przeżycie, tyle nowych rzeczy, ludzie, psy, ruch, gwar. Trochę był przestraszony, ale po chwili wszystko się ułożyło :-) W nocy trochę się budzi, ale muszę się pochwalić, że pięknie korzysta z kuwety. Zjadł już i trochę żółtego sera i marchewki i białego sera, wszystko z apetytem. Rzeczywiście wielki z niego łakomczuch :-). Nie lubi smyczy :-( Ale postawę robi piękną i bardzo chętnie. W śród znajmowych zrobił furorę :-), oczywiście na zdjęciach. CDN pozdrawiam sedrecznie Dusia3 Quote
Asiaczek Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='jamnicze'] Noc oczywiście nieprzespana, bardziej przeze mnie niż przez Sajdunię. Mała budzi się raz w nocy ok 2 i popiskuj (albo wyje :evil_lol: ) należy wtedy posprzątać kupkę i siuski, i ugłaskać pieska do snu, na i do rana spokój - zobaczymy jak długo ;) Ja im daję ostatni posiłek ok. 23.23.30 i wtedy mam "całą" noc dla siebie a i Maluchy śpią spokojnie... No właśnie. małej nie wolno wchodzić do pracowni, więc na parę dni miałam rozłąkę z kompem (Sajdunia i tak jest ciekawsza :loveu: ) Zgadzam się!:lol: Sajdi dzisiaj pierwszy raz wskoczyła na tapczan :cool3:, na fotel nauczyła się już wchodzić na drugi dzień, boczkiem wsuwa głowę pod poręcz, usztywnia kark i się wciąga :crazyeye: spryciula z niej :lol: Papatki dla wszystkich Asia Zuch dziewczyna! TTo znaczy i Jamnicze i Sajdunia!!!:lol: [quote name='Dusia3']----------------------------------------------------------------------- Witam, Dzisiaj, z racji ciepłej pogody i lekkiego słoneczka Anjaro wyszedł na spacer z Rafałem, na krótką chwilę. Oj, co to było za przeżycie, tyle nowych rzeczy, ludzie, psy, ruch, gwar. Trochę był przestraszony, ale po chwili wszystko się ułożyło :-) W nocy trochę się budzi, ale muszę się pochwalić, że pięknie korzysta z kuwety. Zjadł już i trochę żółtego sera i marchewki i białego sera, wszystko z apetytem. Rzeczywiście wielki z niego łakomczuch :-). Nie lubi smyczy :-( Ale postawę robi piękną i bardzo chętnie. W śród znajmowych zrobił furorę :-), oczywiście na zdjęciach. CDN pozdrawiam sedrecznie Dusia3 Cieszę się razem z Wami! Dla pocieszenia dodam, że Erka i Lowka smyczke znają tylko podczas ćwiczeń...:razz: Pzdr. Quote
Recommended Posts