Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Savannah napisał(a):
oj:mad: a to może Leszno Championy?:cool3:

Nie, my tam nie jedziemy, nie mamy Championów :lol:

Asiaczek napisał(a):
Jezeli ja dobrze pamietam, to Twoja wybranka byla Sajdunia, która dzisiaj o godz. 13.30 wyjechala z Jamnicze i Jej bratem do Gdańska...:lol:
Pzdr.

Oooo .. Hm. To chyba nie ona :hmmmm: No nic, i tak wszystkie są śliczne :loveu: przecież wiesz Asiu :loveu:

Asiaczek napisał(a):
No, ta gromadka to dzisiaj została uszczuplona o Sajdunie - pojechała z Jamnicze do Gdańska. A jutro bedzie nas znowu o jednego Maluszka mniej - Andzaro tez jedzie do nowego domku, ale zdecydowanie blizej, bo na Bielany (W-wa).
Pzdr.

O to przy mojej siostrze :loveu:

Asiaczek napisał(a):
Gdzieś w okolicach ulicy Conrada...
pzdr.

O, to jeszcze bliżej mojej siostry, która mieszka na bocznej od Conrada :loveu:

bety napisał(a):
Hej wszystkim!
Ooooooo co ja słyszę (a raczej czytam) - Asiaczkowy baby'ś zamieszka rzut beretem ode mnie :cool3:
Pzdr

I obok mojej siostry też :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):

O, to jeszcze bliżej mojej siostry, która mieszka na bocznej od Conrada :loveu:

............

I obok mojej siostry też :cool3:

Hi hi hi - no proszę jaki ten Świat jest mały :cool3:
Pzdr

Posted

My równiez zyczymy milego dnia, a może raczej popołudnia...

Buuuuu, a ja myślałam, że Jamnicze i Dusia 3 napisza kilka słów, jak Maluszki spędziły dzień/noc w nowych domkach. A tu cisza...:shake:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Buuuuu, a ja myślałam, że Jamnicze i Dusia 3 napisza kilka słów, jak Maluszki spędziły dzień/noc w nowych domkach. A tu cisza...:shake:
Pzdr.

Ja myślę, że Dzieciaczki Asiaczki zajmują cały ich czas, i nie mają czasu usiąść przy komputerze :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

-----------------------------------------------------------------------
Pani Joasiu,
Dopiero odsapnęłam, całe dwa dni na nogach (wzięłam sobie urlop na dzisiaj), chodzenia, krzątania się, moszczenia legowiska, biegania na smyczy, aportowania, robienia stójki, walki z wiewiórką ;), badania upodobań kulinarnych, głaskania, chwalenia, trochę karcenia (niewiele), niańczenia (w nocy trzy razy :-)).
Od początku było tak:
1) nowy dom został zaakceptowany;
2) łącznie z babcią, która przyszła w odwiedziny wczoraj;
3) apetyt bardzo dobry :multi:;
4) kupki jak trzeba ;)
5) sen w porządku, trochę przerywany ok. 1:00 w nocy , ale jest Ok;
6) humor wspaniały;
7) energia rozpiera :multi:
Anjaro (Andżaro :-)) jest bardzo pojętny, chętny do nauki i wielki z niego pieszczoch :-).
Jeszcze nie wychodzimy na spacery, do końca tygodnia zostaje z Alkiem, który oswoił się na dobre z Anjaro i fajni z nich kumple :-)
Jak zgram zdjęcia to spróbuję wstawić na forum i będę pisać.
A na razie dobranoc i do zobaczenia

Dusia3

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Ja myślę, że Dzieciaczki Asiaczki zajmują cały ich czas, i nie mają czasu usiąść przy komputerze :lol:

-----------------------------------------------------------------------Dokładnie tak :-)
dzięki za zrozumienie i pozdrawiam serdecznie:multi:

Dusia3

Posted

Dusia3 napisał(a):
Pani Joasiu,
Dopiero odsapnęłam, całe dwa dni na nogach (wzięłam sobie urlop na dzisiaj), chodzenia, krzątania się, moszczenia legowiska, biegania na smyczy, aportowania, robienia stójki, walki z wiewiórką ;), badania upodobań kulinarnych, głaskania, chwalenia, trochę karcenia (niewiele), niańczenia (w nocy trzy razy :-)).
Od początku było tak:
1) nowy dom został zaakceptowany;
2) łącznie z babcią, która przyszła w odwiedziny wczoraj;
3) apetyt bardzo dobry :multi:;
4) kupki jak trzeba ;)
5) sen w porządku, trochę przerywany ok. 1:00 w nocy , ale jest Ok;
6) humor wspaniały;
7) energia rozpiera :multi:
Anjaro (Andżaro :-)) jest bardzo pojętny, chętny do nauki i wielki z niego pieszczoch :-).
Jeszcze nie wychodzimy na spacery, do końca tygodnia zostaje z Alkiem, który oswoił się na dobre z Anjaro i fajni z nich kumple :-)
Jak zgram zdjęcia to spróbuję wstawić na forum i będę pisać.
A na razie dobranoc i do zobaczenia

Dusia3

Ooooo, o taka właśnie relację mi chodzilo! Ciesze się, że i Alek przekonał się do Anjaro; myślę, że będzie OK!

A u mnie, mimo, że zostały tylko 2 sunie i - teoretycznie - powinien byc spokój - wcale tego nie widać! Erka tez juz nauczylo się wskakiwac na sofę i teraz obie z Lowką wygoniły Wahzirka z jego miejsca. Biedny tatuś musi leżec na kojcu...

Dziekuje za info i życze miłego dnia!
pzdr.

Posted

Witam, witam wszystkich baskomaniaków :multi:

Asiaczek napisał(a):
Ciekawa jestem, jak mineła noc u Jamnicze... Dało się pospać, czy Sajdunia jednak troche płakała...?
Mam nadzieję, że Jamnicze się odezwie...
Pzdr.

Noc oczywiście nieprzespana, bardziej przeze mnie niż przez Sajdunię. Mała budzi się raz w nocy ok 2 i popiskuj (albo wyje :evil_lol: ) należy wtedy posprzątać kupkę i siuski, i ugłaskać pieska do snu, na i do rana spokój - zobaczymy jak długo ;)

Cambel&Megi napisał(a):

No właśnie. małej nie wolno wchodzić do pracowni, więc na parę dni miałam rozłąkę z kompem (Sajdunia i tak jest ciekawsza :loveu: )

Asiaczek napisał(a):

A u mnie, mimo, że zostały tylko 2 sunie i - teoretycznie - powinien byc spokój - wcale tego nie widać! Erka tez juz nauczylo się wskakiwac na sofę i teraz obie z Lowką wygoniły Wahzirka z jego miejsca. Biedny tatuś musi leżec na kojcu...

Sajdi dzisiaj pierwszy raz wskoczyła na tapczan :cool3:, na fotel nauczyła się już wchodzić na drugi dzień, boczkiem wsuwa głowę pod poręcz, usztywnia kark i się wciąga :crazyeye: spryciula z niej :lol:

Instrukcje dostałam, ale nawet nie mam czasu jej przeczytać :shake:

Papatki dla wszystkich
Asia

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ooooo, o taka właśnie relację mi chodzilo! Ciesze się, że i Alek przekonał się do Anjaro; myślę, że będzie OK!

Dziekuje za info i życze miłego dnia!
pzdr.

Witam,
Dzisiaj, z racji ciepłej pogody i lekkiego słoneczka Anjaro wyszedł na spacer z Rafałem, na krótką chwilę.
Oj, co to było za przeżycie, tyle nowych rzeczy, ludzie, psy, ruch, gwar.
Trochę był przestraszony, ale po chwili wszystko się ułożyło :-)
W nocy trochę się budzi, ale muszę się pochwalić, że pięknie korzysta z kuwety. Zjadł już i trochę żółtego sera i marchewki i białego sera, wszystko z apetytem. Rzeczywiście wielki z niego łakomczuch :-).
Nie lubi smyczy :-(
Ale postawę robi piękną i bardzo chętnie.
W śród znajmowych zrobił furorę :-), oczywiście na zdjęciach.
CDN
pozdrawiam sedrecznie

Dusia3

Posted

[quote name='jamnicze']
Noc oczywiście nieprzespana, bardziej przeze mnie niż przez Sajdunię. Mała budzi się raz w nocy ok 2 i popiskuj (albo wyje :evil_lol: ) należy wtedy posprzątać kupkę i siuski, i ugłaskać pieska do snu, na i do rana spokój - zobaczymy jak długo ;)
Ja im daję ostatni posiłek ok. 23.23.30 i wtedy mam "całą" noc dla siebie a i Maluchy śpią spokojnie...

No właśnie. małej nie wolno wchodzić do pracowni, więc na parę dni miałam rozłąkę z kompem (Sajdunia i tak jest ciekawsza :loveu: )
Zgadzam się!:lol:

Sajdi dzisiaj pierwszy raz wskoczyła na tapczan :cool3:, na fotel nauczyła się już wchodzić na drugi dzień, boczkiem wsuwa głowę pod poręcz, usztywnia kark i się wciąga :crazyeye: spryciula z niej :lol:
Papatki dla wszystkich
Asia
Zuch dziewczyna! TTo znaczy i Jamnicze i Sajdunia!!!:lol:

[quote name='Dusia3']-----------------------------------------------------------------------
Witam,
Dzisiaj, z racji ciepłej pogody i lekkiego słoneczka Anjaro wyszedł na spacer z Rafałem, na krótką chwilę.
Oj, co to było za przeżycie, tyle nowych rzeczy, ludzie, psy, ruch, gwar.
Trochę był przestraszony, ale po chwili wszystko się ułożyło :-)
W nocy trochę się budzi, ale muszę się pochwalić, że pięknie korzysta z kuwety. Zjadł już i trochę żółtego sera i marchewki i białego sera, wszystko z apetytem. Rzeczywiście wielki z niego łakomczuch :-).
Nie lubi smyczy :-(
Ale postawę robi piękną i bardzo chętnie.
W śród znajmowych zrobił furorę :-), oczywiście na zdjęciach.
CDN
pozdrawiam sedrecznie
Dusia3
Cieszę się razem z Wami!
Dla pocieszenia dodam, że Erka i Lowka smyczke znają tylko podczas ćwiczeń...:razz:
Pzdr.