Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
Erka podoba mi się najbardziej :loveu:
Ktoś pamieta ktorego szczeniaka wybrałam? :hmmmm::evil_lol:

Jezeli ja dobrze pamietam, to Twoja wybranka byla Sajdunia, która dzisiaj o godz. 13.30 wyjechala z Jamnicze i Jej bratem do Gdańska...:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jezeli ja dobrze pamietam, to Twoja wybranka byla Sajdunia, która dzisiaj o godz. 13.30 wyjechala z Jamnicze i Jej bratem do Gdańska...:lol:
Pzdr.

Asiaaa płakałaś?? :lol:

Posted

No, ta gromadka to dzisiaj została uszczuplona o Sajdunie - pojechała z Jamnicze do Gdańska. A jutro bedzie nas znowu o jednego Maluszka mniej - Andzaro tez jedzie do nowego domku, ale zdecydowanie blizej, bo na Bielany (W-wa).
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, ta gromadka to dzisiaj została uszczuplona o Sajdunie - pojechała z Jamnicze do Gdańska. A jutro bedzie nas znowu o jednego Maluszka mniej - Andzaro tez jedzie do nowego domku, ale zdecydowanie blizej, bo na Bielany (W-wa).
Pzdr.
A gdzie ? tak z coiekawości pytam bom tam kupę lat mieszkała.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Gdzieś w okolicach ulicy Conrada...
pzdr.

Hej wszystkim!
Ooooooo co ja słyszę (a raczej czytam) - Asiaczkowy baby'ś zamieszka rzut beretem ode mnie :cool3:
Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
Naprawdę?! No to bedziesz mi zdawała relację, jak Maluch sprawuje się na spacerkach! Hihihi...
Pzdr.

Hi hi hi pod warunkiem że się uda mi spotkać Twoje maleństwo. Ja akurat jestem częstym gościem okolic ulicy Conrada - tylko czy akurat to są te "dobre okolice" :p
Pzdr