Agappe Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 oo tak rozrabiaki - np. Lowka (moja wybranka:lol:) jest małą zadziorą - najpierw daje buziaczki a potem jak już człowiek sę "rozanieli" Lowka dziabnie człowieka w nos lub usta tymi swoimi ząbkami :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 jamnicze napisał(a):Śliczna Sajdunia :loveu:, tylko, czy ja będę umiala ją tak ładnie ustawić? Oj i widzę, że czekają mnie nowe wydatki Wszystko omówimy na miejscu!:lol: panienkabubu napisał(a): Asiaczek, zdradź koleżance Pangea, jak ustawiać, by było ok ;-) Moje baski ćwiczą juz od czasu, gdy jedza z miseczek... lady_m napisał(a):Asiaczku jakia Sajdunia jest rozkoszna A dentysty to wspolczuje bardzo... :shake: Nie, wizyta u dentysty wcale nie byla taka przykra. I chociaz usłyszałam, że ząb może bolec, to wcale nie bolał!!! Agappe napisał(a):oo tak rozrabiaki - np. Lowka (moja wybranka:lol:) jest małą zadziorą - najpierw daje buziaczki a potem jak już człowiek sę "rozanieli" Lowka dziabnie człowieka w nos lub usta tymi swoimi ząbkami :diabloti: Taaaa, Lowka jest wszędzie pierwsza i - jak na razie - jedyna, która umie wskakiwac na łóżko... Reszta tego nie potrafi...:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Asiaczek napisał(a): Taaaa, Lowka jest wszędzie pierwsza i - jak na razie - jedyna, która umie wskakiwac na łóżko... Reszta tego nie potrafi...:lol: Pzdr. Oooo to mój Deli nie umie włazić, bo złazić(ślizgiem:evil_lol:) to tak. A co do gryzienia w nos to jak mój.Zrobi słodką minkę człowiek go pocałuje w łepek,a on najpierw liz a potem cap:lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 No to kolej na Andżaro - LESSON OF LOVE Asiaczek FCI. Nasz Rodzyneczek nieźle sobie poczynał,prawda? Cdn. Pzdr. Quote
Matusz Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 pięknie sobie mój chrześniak poczyna :loveu::loveu::loveu: a w statyce postawa miodzio:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Zgadza się! chłopak nie chce byc gorszy od Panienek...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 A teraz Erka - LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
sylrwia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 To musi być niesamowite takie, oglądać jak się rozwijają od małej kuchy do pięknych szkrabów.:loveu: Quote
Savannah Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 po zdjęciach wiem, która bym wybrała.... nawet mam pewność!!:loveu: ale to może lepiej na uszko Asiaczkowi niż ogłaszać :evil_lol: Quote
Dzaga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Jaki cukiereczek :loveu: nie mogę, no.. zakochałam się chyba :evil_lol: Quote
Mudik Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Jaki słodziak:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 No i na koniec Lowka - LOVE FROM ABROAD Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Tak oto Wahziri zagryza własne dzieci. A może odwrotnie...one - jego? Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 tatus chcial odgrysc noge dziecku to sie na nim mscily potem :diabloti: Quote
WinterGirl Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 HellO sama słodycz na fotaskach u cioteczki pozdrawiamy każdy czarny nochalek Quote
Dzaga Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Jak wczoraj mojej mamie maluszki pokazałam to mi spokoju nie chciała dać :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Erka podoba mi się najbardziej :loveu: Ktoś pamieta ktorego szczeniaka wybrałam? :hmmmm::evil_lol: Quote
Savannah Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 panienkabubu napisał(a):Erka podoba mi się najbardziej :loveu: Ktoś pamieta ktorego szczeniaka wybrałam? :hmmmm::evil_lol: No to jak panienkabubu zaczęła (a swoja drogą, Kochana, nie mialiśmy sie spotkać w Rzeszowie?:mad:) to mogę powiedzieć, że ja bym w tym momencie, gdybym tylko mogła, Erkę brała w ciemno.... Quote
panienkabubu Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Miałyśmy, ale wyniki wystawy takich emocji mi dodały, ze całkowicie wypadło mi to z głowy.....:loveu: Quote
Savannah Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 panienkabubu napisał(a):Miałyśmy, ale wyniki wystawy takich emocji mi dodały, ze całkowicie wypadło mi to z głowy.....:loveu: oj:mad: a to może Leszno Championy?:cool3: Quote
Recommended Posts