Savannah Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ja już w domu;):lol: Asiaczku zapomniałam Ci powiedzieć w Rzeszowie, że moja kwietniowa wystawa z Jotkami jest już jak najbardziej PEWNA !!!! bez sprzeciwów żadnych ;):multi: Quote
Poświata Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Dobry wieczór i dobranoc, alez miałam do nadrabiania, buziaki....... Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Savannah napisał(a):Ja już w domu;):lol: Asiaczku zapomniałam Ci powiedzieć w Rzeszowie, że moja kwietniowa wystawa z Jotkami jest już jak najbardziej PEWNA !!!! bez sprzeciwów żadnych ;):multi: Super informacja! Poświata napisał(a):Dobry wieczór i dobranoc, alez miałam do nadrabiania, buziaki....... A ja do Was chyba dzisiaj juz nie wpadne...:shake: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Dobry wieczór Asiaczki :) wreszcie dogo odżyło... Asiu, wysłałam Ci emaila... A tymczasem pozwolę sobie wstawić kilka zdjęć z Rzeszowa....Tylko ta jakość :roll: Artur i Kika Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Ooooo, piękne dzieki! :buzi: Ja mam tylko pare fotek Dżezika przy Cacibie. No i przy busie w oczekiwaniu na Agnieszkę.:lol: Czy moge skopiowac te fotki na mnie na strone www? pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Asiaczek napisał(a):Ooooo, piękne dzieki! :buzi: Ja mam tylko pare fotek Dżezika przy Cacibie. No i przy busie w oczekiwaniu na Agnieszkę.:lol: Czy moge skopiowac te fotki na mnie na strone www? pzdr. Polecam się na przyszłość, jak tylko kupię lepszy sprzęt...bo to wszystko..ehhh :shake: Hi, hi, Asiaczek paparazzi ;) Jasne, że możesz! Również pozdrawiam :) Quote
Matusz Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Asiaczku zmieniałaś fryzurkę?:razz::loveu: pozdr. Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Nie... tylko nie zdążyłam pójśc do fryzjera... i stąd taka niby nowa fryzura.:razz: Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Przygotowania, jakie przygotowania?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: Posłanko już jest, ręczniczki, kocyki, zabaweczki, smycz, obróżka, linki (o 3 różnych długościach - a co tam, jak szaleć, to szaleć :p), no i jedzonko też już czeka. Wywiad środowiskowy zrobiony i mam już namiary na ponoć porządnego weta. Na pewno zapomniałam jeszcze o wieeelu sprawach:???:. Taaaa, tylko kierowca mi się rozchorował :placz:. mam nadzieję, że do piątku się jakoś pozbiera :roll: Quote
Matusz Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Asiaczek']Nie... tylko nie zdążyłam pójśc do fryzjera... i stąd taka niby nowa fryzura.:razz: Pzdr. no nowa ;) trochę kolor zmieniałaś prawda?:) Quote
Savannah Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 o jeju i nawet ja sie załapałam na foto:lol::cool1: Quote
Mudik Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Gratulacje Joasiu,spóżnione z winy serwera:angryy::angryy:. Margo wciąż z nim walczy,więc mimo iz od 3 godzin mudiki mnie przekonują do spacerku pisze bo a nóż cosik znów sie stanie z dogo :roll:TFU,TFU,TFU U nas nie długo będą nowe fotki małego a na razie wkleiłam węgierskie pupisy. Kiedy ciotka malca nawiedzi,hę:mad::razz: Quote
agaciaaa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Gratulacje Asiaczki! :multi: świetne fotki i kocie i psie ;) Szkoda tylko, że maluszków nie ma.. niedługo już idą do nowych domków, prawda? :) Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='jamnicze']Przygotowania, jakie przygotowania? Posłanko już jest, ręczniczki, kocyki, zabaweczki, smycz, obróżka, linki (o 3 różnych długościach - a co tam, jak szaleć, to szaleć :p), no i jedzonko też już czeka. Wywiad środowiskowy zrobiony i mam już namiary na ponoć porządnego weta.Na pewno zapomniałam jeszcze o wieeelu sprawach:???:. Taaaa, tylko kierowca mi się rozchorował :placz:. mam nadzieję, że do piątku się jakoś pozbiera :roll: O, masz! No to ja mocno trzymam kciuki, aby Pan Kierowca wydobrzał i złapał dobry humor na trase Gadńsk-Warszawa-Gdańsk...:bye: [quote name='Matusz']no nowa ;) trochę kolor zmieniałaś prawda?:) Prawda! Byłam u fryzjera, ale cos ok. 3 miesięcy temu i zrobilam sobie baaaardzo fachowy baleyage... [quote name='Savannah']o jeju i nawet ja sie załapałam na foto:lol::cool1: No,proszę! Zawsze jakis ślad pozostaje...:evil_lol: [quote name='Mudik']Gratulacje Joasiu,spóżnione z winy serwera:angryy::angryy:. Margo wciąż z nim walczy,więc mimo iz od 3 godzin mudiki mnie przekonują do spacerku pisze bo a nóż cosik znów sie stanie z dogo :roll:TFU,TFU,TFU U nas nie długo będą nowe fotki małego a na razie wkleiłam węgierskie pupisy. Kiedy ciotka malca nawiedzi,hę:mad::razz: Witaj, Mudik!Twojego Malca widziałam na fotkach. Jest taki smieszny i za kazdym razem inny (w zalezności od strony patrzenia...)... A kiedy Go zobacze na zywo? Nie mam pojecia. Doba ma jakos tak tylko 24 godziny, hmmmm.... [quote name='agaciaaa']Gratulacje Asiaczki! :multi: świetne fotki i kocie i psie Szkoda tylko, że maluszków nie ma.. niedługo już idą do nowych domków, prawda? :) Mam dzisiejsze i tygodniowe fotki Malców. Moze jutro uda mi się je wstawić? Pzdr. Quote
Mudik Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Asiaczek napisał(a): Witaj, Mudik!Twojego Malca widziałam na fotkach. Jest taki smieszny i za kazdym razem inny (w zalezności od strony patrzenia...)... A kiedy Go zobacze na zywo? Nie mam pojecia. Doba ma jakos tak tylko 24 godziny, hmmmm.... Mam dzisiejsze i tygodniowe fotki Malców. Moze jutro uda mi się je wstawić? Pzdr. Skąd ja to znam ,tylko dogo ruszyło a ja znów zakotwiczyłam przy kompie. Od rana praca,przed praca piesy, pomiędzy psami piesy, po pracy piesy.A w niedzielę sie relaksuje na treningu i kursując Stokłosy Pola,Pola Stokłosy .Raz z małym ,raz z dorosłymi i nawet obiadu nie ma kiedy zjeść (jadam ciepłe kolacje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Oczywiście sucz wygodnicka zwiała na kanapę(nie wolno jej ale gdzie się biedna położy ,jak wstrętna Pańcia łóżko schowała(naprawia się) tylko chłopaki wiernie okupują moje nogi pod kompem:loveu::loveu::loveu: Quote
Agappe Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Asiaczek napisał(a): Mam dzisiejsze i tygodniowe fotki Malców. Moze jutro uda mi się je wstawić? Pzdr. oo tak.. dzisiaj do baseczków przyszło duużo rączek do głaskania :) a jak teraz ślicznie pogryzione i podrapane są jedne z tych rączek:evil_lol::evil_lol: buziaczków było mase :) Asia dziekuję za miły "babski" wieczór :) Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :multi::multi::multi:brawo dotarłam przez te muły do Was ...oj utrapienie z serwerami :razz::razz:potem człowiek nie jest na bieżaco;) Quote
Asiaczek Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='Mudik']Skąd ja to znam ,tylko dogo ruszyło a ja znów zakotwiczyłam przy kompie. Od rana praca,przed praca piesy, pomiędzy psami piesy, po pracy piesy.A w niedzielę sie relaksuje na treningu i kursując Stokłosy Pola,Pola Stokłosy .Raz z małym ,raz z dorosłymi i nawet obiadu nie ma kiedy zjeść (jadam ciepłe kolacje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Oczywiście sucz wygodnicka zwiała na kanapę(nie wolno jej ale gdzie się biedna położy ,jak wstrętna Pańcia łóżko schowała(naprawia się) tylko chłopaki wiernie okupują moje nogi pod kompem:loveu::loveu::loveu: A u mnie psy, to na swoich miejscach, ale koty koniecznie chca pomagac przy kompie...:diabloti: [quote name='Agappe']oo tak.. dzisiaj do baseczków przyszło duużo rączek do głaskania :) a jak teraz ślicznie pogryzione i podrapane są jedne z tych rączek:evil_lol::evil_lol: buziaczków było mase :) Asia dziekuję za miły "babski" wieczór :) Oj, było-ci rączek u nas wczoraj, było... Trzy pary obcych, ale zaprzyjaźnionych i 1 para domowa... A Małe były tak wymemłane, że nawet nie za bardzo mialy ochote fikać w nocy i grzecznie spały... Ja tez Wam pieknie dziekuję!:loveu: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:brawo dotarłam przez te muły do Was ...oj utrapienie z serwerami :razz::razz:potem człowiek nie jest na bieżaco;) Alicjo - ja az się boję wchodzic do Twojego FB... Zawsze jest tam tyle do nadrabiania, a teraz, przy moich nieobecnościach na Dogo, to ... eh..:cool1: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Ha, tak sobie siedze przy kompie i cos czuję, że mi jakiś Maluch majstruje przy sznurówkach .... I dobrze czułam. Sznurówka rozwiązana i wymemłana... Zdolniacha jedna! A wiecie, kto to taki? Pzdr. Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Asiaczek']Ha, tak sobie siedze przy kompie i cos czuję, że mi jakiś Maluch majstruje przy sznurówkach .... I dobrze czułam. Sznurówka rozwiązana i wymemłana... Zdolniacha jedna! A wiecie, kto to taki? Pzdr. czyżby Rodzyneczek :razz:;) a u nas jak zwykle trochę żartów trochę serio trochę fot ;) Quote
Jupi Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Asiaczek napisał(a):A u mnie psy, to na swoich miejscach, ale koty koniecznie chca pomagac przy kompie...:diabloti: to tak jak zwykle u mnie, tylko ktoś weźmie laptopa Ramzes natychmiast uwala sie na klawiaturze:evil_lol: Quote
Cosmo Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Witam!! i takze skladam spoznione gratulacje, bo wczoraj jeszcze nie moglam wejsc na zadna strone dogomanii, dramat :shake: wszystkiego dobego ASIU :p:p:p buzki Quote
PANGEA Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Witam po dluuuugiej przerwie, co sie dzieje z tym "dogo" :mad: Witaj Asiaczku. W Rzeszowie bylam tak zekrecona, ze nawet nie rozgladalam sie czy jest ktos znajomy :oops: A jeszcze akurat na czas naszej oceny w ringu, wypadl egzamin sedziowski. Wszystko wiec nieco dluzej potrwalo :roll: Quote
Recommended Posts