Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Betus - to nie znęcaj sie nade mna, tylko wstawiaj jak najszybciej fotki! A jakis Ragdoll nie zaplątał się...?

Wstawię, wstawię - jutro wieczorkiem albo w poniedziałek (bo mój komputer nie chce współgrać z moim aparatem i muszę je ściągać na innym kompie - a dopiero jutro po południu będę miała do niego dostęp). Obiecuję :lol:
Ragdolla jakiegoś mam ale w klateczce :roll: niestety. Mało ich wogóle było na wystawie. Najwięcej było chyba Main Coon'ów, Norweskich Leśnych i Persów, najmniej Rex'ów a reszty różniastych ras kocikowych tak po trochu.
Pzdr

Posted

Także gratuluję :multi:

Z kotków ciekawią mnie rexy, podobają mi sie norweskie leśne.
A kolega kupił sobie rosyjskiego; ma śliczne, mięciuśkie, niebieskie futerko - i wstręciuch wywiózł go do Warszawy :placz:

Posted

Ufffff nareszcie dogo działa :multi: no to wstawiam obiecane fotki kotków z wystawy. Sorki za świecące oczy (gdzie niegdzie) ale ja się dopiero dostrajam do mojego aparatu i czasem coś mi jeszcze nie wychodzi. A niestety na hali było ciemno i bez lampy się nie dało focić. :roll:

Asiu jakby było za dużo fotek to mi powiedz, to je pousuwam żeby nie zaśmiecać Ci galerii. :)

RAGDOLL
(tylko w klateczkach, miały być oceniane dużo później i się nie doczekałam)

REXY
(ale który jest który to nie wiem, a może to ta sama odmiana? :roll: )

cdn

Posted

Kotki o rasach których nie udało mi się określić :p ale wstawię je ze względu na ich fajne umaszczenie.

A na sam koniec kotki w pełnym relaksie :lol:

[SIZE=2]

I to by było na tyle.
Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
Gwoli uzupełnienia:
Kenio - dosk. 2
Wazi - dosk. 2.

I jak wrazenia z obcowania z małymi huskies?:loveu:
Pzdr.

wrażenia super bo malce są super !!!!! :loveu::loveu:
a na dodatek jeszcze narty zaliczyliśmy więc jest świetnie!
Asiaczku pisałam Ci potem sms-a ale chyba mialas wylaczona komorke:cool1:;) jak bedziesz chciala to zadzwon jutro! Jutro już wracamy do Poznania!

PS: Szarlotka była SUPER! Mnie i Dorocie bardzo smakowała :loveu:

Posted

Waxy napisał(a):
Gratuluję tak pięknego wyniku! :multi: Pozdrawiam Serdecznie, Waxy. :razz:

Witaj, Waxy i dziekuję!

jamnicze napisał(a):
Także gratuluję :multi:

Z kotków ciekawią mnie rexy, podobają mi sie norweskie leśne.
A kolega kupił sobie rosyjskiego; ma śliczne, mięciuśkie, niebieskie futerko - i wstręciuch wywiózł go do Warszawy :placz:

Oj, jak przyjedziesz to mnie, to tez będa mieciuskie futerka do głaskania...
A propos - jak przygotowania?:lol:

panienkabubu napisał(a):
Asiaczku gratulacje :loveu:

Dziekujemy, Panienko!
a i Wam należa się duuuuże buziaki za piekne wyniki z Halszką i Franią!!! BRAWO!!!
Pzdr.

Posted

Savannah napisał(a):
wrażenia super bo malce są super !!!!! :loveu::loveu:
a na dodatek jeszcze narty zaliczyliśmy więc jest świetnie!
Asiaczku pisałam Ci potem sms-a ale chyba mialas wylaczona komorke:cool1:;) jak bedziesz chciala to zadzwon jutro! Jutro już wracamy do Poznania!

PS: Szarlotka była SUPER! Mnie i Dorocie bardzo smakowała :loveu:

Komorka "sama się wyłączyła"... Musze ją wymienic na nowszy model, a czasu troche brakuje... Ona ma juz ponad 4 lata...:cool3:
pzdr.

Posted

Bety - ależ piekna fotorelacja!!! I bardzo się cieszę, że mogłam popatrzec na Ragdolle!!!:loveu: No i cała reszta kici - SUPER!!!
A fotek wcale nie jest za duzo. Powiedziałabym nawet, że trochę małowato...:shake:
Pzdr.

Posted

:evil_lol:[quote name='Asiaczek']Bety - ależ piekna fotorelacja!!! I bardzo się cieszę, że mogłam popatrzec na Ragdolle!!!:loveu: No i cała reszta kici - SUPER!!!
A fotek wcale nie jest za duzo. Powiedziałabym nawet, że trochę małowato...:shake:
Pzdr.

Cieszę się, że fotki przypadły do gustu :lol:
Koty na wystawie fociłam pierwszy raz, nigdy wcześniej nie odwiedziłam jakoś kociej wystawy. Wszędzie mnie nosiło po różniastych wystawach od ptaków egzotyczny po zwierzęta hodowlane, a nawet kaktusy ale u kotków był mój debiut :evil_lol:
We wstępnej selekcji to fotek takich "do pokazania" wyszło coś koło 70 więc się "wystraszyłam" ;) że mnie pogonicie :evil_lol: z taką ilością i zredukowałam liczbę mniej więcej do połowy - a i tak wydawało mi się, że to za dużo :roll:
Pzdr

Posted

[quote name='cavallo']Ogromne gratulacje Asiaczku!!! :laola:
Witaj po długim niesłyszeniu...:lol:

[quote name='Elitesse']net mi zdech wiec troszke spoznione ale zawsze... GRATULACJE !!
A ja myslałam, że to błąd serwera dogomaniackiego...;)
Pzdr.