Asiaczek Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Betus - to nie znęcaj sie nade mna, tylko wstawiaj jak najszybciej fotki! A jakis Ragdoll nie zaplątał się...? Quote
bety Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Asiaczek napisał(a):Betus - to nie znęcaj sie nade mna, tylko wstawiaj jak najszybciej fotki! A jakis Ragdoll nie zaplątał się...? Wstawię, wstawię - jutro wieczorkiem albo w poniedziałek (bo mój komputer nie chce współgrać z moim aparatem i muszę je ściągać na innym kompie - a dopiero jutro po południu będę miała do niego dostęp). Obiecuję :lol: Ragdolla jakiegoś mam ale w klateczce :roll: niestety. Mało ich wogóle było na wystawie. Najwięcej było chyba Main Coon'ów, Norweskich Leśnych i Persów, najmniej Rex'ów a reszty różniastych ras kocikowych tak po trochu. Pzdr Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 OK. No to sobie grzecznie czekam... Pzdr. Quote
Waxy Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Gratuluję tak pięknego wyniku! :multi: Pozdrawiam Serdecznie, Waxy. :razz: Quote
Błyskotka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Jeszcze raz gratulacje :multi::multi::multi:. Quote
jamnicze Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Także gratuluję :multi: Z kotków ciekawią mnie rexy, podobają mi sie norweskie leśne. A kolega kupił sobie rosyjskiego; ma śliczne, mięciuśkie, niebieskie futerko - i wstręciuch wywiózł go do Warszawy :placz: Quote
bety Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Ufffff nareszcie dogo działa :multi: no to wstawiam obiecane fotki kotków z wystawy. Sorki za świecące oczy (gdzie niegdzie) ale ja się dopiero dostrajam do mojego aparatu i czasem coś mi jeszcze nie wychodzi. A niestety na hali było ciemno i bez lampy się nie dało focić. :roll: Asiu jakby było za dużo fotek to mi powiedz, to je pousuwam żeby nie zaśmiecać Ci galerii. :) RAGDOLL (tylko w klateczkach, miały być oceniane dużo później i się nie doczekałam) REXY (ale który jest który to nie wiem, a może to ta sama odmiana? :roll: ) cdn Quote
bety Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 PERS (jeszcze jeden - podczas toalety tym razem) NORWESKI LEŚNY [SIZE=2] ROSYJSKI cdn Quote
bety Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 EGZOTYKI SYJAMSKI [SIZE=2] KOT DOMOWY [SIZE=2] cdn Quote
bety Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Kotki o rasach których nie udało mi się określić :p ale wstawię je ze względu na ich fajne umaszczenie. A na sam koniec kotki w pełnym relaksie :lol: [SIZE=2] I to by było na tyle. Pzdr Quote
Savannah Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Asiaczek napisał(a):Gwoli uzupełnienia: Kenio - dosk. 2 Wazi - dosk. 2. I jak wrazenia z obcowania z małymi huskies?:loveu: Pzdr. wrażenia super bo malce są super !!!!! :loveu::loveu: a na dodatek jeszcze narty zaliczyliśmy więc jest świetnie! Asiaczku pisałam Ci potem sms-a ale chyba mialas wylaczona komorke:cool1:;) jak bedziesz chciala to zadzwon jutro! Jutro już wracamy do Poznania! PS: Szarlotka była SUPER! Mnie i Dorocie bardzo smakowała :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Waxy napisał(a):Gratuluję tak pięknego wyniku! :multi: Pozdrawiam Serdecznie, Waxy. :razz: Witaj, Waxy i dziekuję! jamnicze napisał(a):Także gratuluję :multi: Z kotków ciekawią mnie rexy, podobają mi sie norweskie leśne. A kolega kupił sobie rosyjskiego; ma śliczne, mięciuśkie, niebieskie futerko - i wstręciuch wywiózł go do Warszawy :placz: Oj, jak przyjedziesz to mnie, to tez będa mieciuskie futerka do głaskania... A propos - jak przygotowania?:lol: panienkabubu napisał(a):Asiaczku gratulacje :loveu: Dziekujemy, Panienko! a i Wam należa się duuuuże buziaki za piekne wyniki z Halszką i Franią!!! BRAWO!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Savannah napisał(a):wrażenia super bo malce są super !!!!! :loveu::loveu: a na dodatek jeszcze narty zaliczyliśmy więc jest świetnie! Asiaczku pisałam Ci potem sms-a ale chyba mialas wylaczona komorke:cool1:;) jak bedziesz chciala to zadzwon jutro! Jutro już wracamy do Poznania! PS: Szarlotka była SUPER! Mnie i Dorocie bardzo smakowała :loveu: Komorka "sama się wyłączyła"... Musze ją wymienic na nowszy model, a czasu troche brakuje... Ona ma juz ponad 4 lata...:cool3: pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Bety - ależ piekna fotorelacja!!! I bardzo się cieszę, że mogłam popatrzec na Ragdolle!!!:loveu: No i cała reszta kici - SUPER!!! A fotek wcale nie jest za duzo. Powiedziałabym nawet, że trochę małowato...:shake: Pzdr. Quote
cavallo Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ogromne gratulacje Asiaczku!!! :laola: Quote
bety Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 :evil_lol:[quote name='Asiaczek']Bety - ależ piekna fotorelacja!!! I bardzo się cieszę, że mogłam popatrzec na Ragdolle!!!:loveu: No i cała reszta kici - SUPER!!! A fotek wcale nie jest za duzo. Powiedziałabym nawet, że trochę małowato...:shake: Pzdr. Cieszę się, że fotki przypadły do gustu :lol: Koty na wystawie fociłam pierwszy raz, nigdy wcześniej nie odwiedziłam jakoś kociej wystawy. Wszędzie mnie nosiło po różniastych wystawach od ptaków egzotyczny po zwierzęta hodowlane, a nawet kaktusy ale u kotków był mój debiut :evil_lol: We wstępnej selekcji to fotek takich "do pokazania" wyszło coś koło 70 więc się "wystraszyłam" ;) że mnie pogonicie :evil_lol: z taką ilością i zredukowałam liczbę mniej więcej do połowy - a i tak wydawało mi się, że to za dużo :roll: Pzdr Quote
Elitesse Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 net mi zdech wiec troszke spoznione ale zawsze... GRATULACJE !! Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='cavallo']Ogromne gratulacje Asiaczku!!! :laola: Witaj po długim niesłyszeniu...:lol: [quote name='Elitesse']net mi zdech wiec troszke spoznione ale zawsze... GRATULACJE !! A ja myslałam, że to błąd serwera dogomaniackiego...;) Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Asiaczek napisał(a): A ja myslałam, że to błąd serwera dogomaniackiego...;) Pzdr. to pewno tez ale cos sie stalo z naszym blokowym serwerem i bylam odcieta od swiata :placz: Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Nie płacz, już jesteś wsród swoich!:lol: Pzdr. Quote
lothia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Asiu GRATULECJE fotorelacje super rexy:loveu:i ragdolle Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 lothia napisał(a):Asiu GRATULECJE Dziękuję, Kochana! Zaraz do Was truchtam... pzdr. Quote
Recommended Posts