hanacek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 i jeszcze jedna - dzwonil do mnie pan z Pl,co u niego mieszka pregowany psiak basenji(ode mnie)- 1,5 roka s rodowodem- jest to brat Afre co mieszka u Jenis.Pan jego da zadarmo - do daru- bo u nego ukazala sie alergia na psiaki.Prosze ,prosze za nego. Quote
Asiaczek Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Savannah napisał(a):Widzimy się !!! 4- :) do jutra! Do jutra!:lol: Mona4 napisał(a):Asiaczki bedziecie w katowicach?:lol: Nieeeee, w katowicach basenji (V gr.) jest w piątek, a w ten dzien to ja pracuje... Błyskotka napisał(a): Asiu do zobaczenia jutro :multi:. O 3 rano mamy wyjazd. Do zobaczenia! My wyjeżdżamy o 4.00 z W-wy. pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='hanacek']Asiaczek - mam zle zprawe- Donner zachorel Tetanusem:placz::placz::placz:- prosze trzymajce kciuki za nego !!!!!!!!!!!! Oj, to bardzo źle.... Ja baaaaardzo mocno trzymam kciuki za Donnera, oby wyzdrowiał!!! Musi byc dobrze!!!!!! [quote name='hanacek']i jeszcze jedna - dzwonil do mnie pan z Pl,co u niego mieszka pregowany psiak basenji(ode mnie)- 1,5 roka s rodowodem- jest to brat Afre co mieszka u Jenis.Pan jego da zadarmo - do daru- bo u nego ukazala sie alergia na psiaki.Prosze ,prosze za nego. O, masz! Trzeba to jakos rozglosić w Polsce. Na pewno znajdzie chetnego!!! Niech ten Pan napisze do mnie, do Jenis, do Ypsylon informację + zdjęcie psa. A my roześlemy tę informacje dalej... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Ciasto juz się piecze (zgodnie z zamówieniem: szarlotka!), powoli się pakujemy. O 24.00 - spacer z psiakami i o 3.30 pakowanie tobołkow i.... jazda do Rzeszowa! Jak zawsze, tradycyjnie, prosba o Wasze kciuki! Trzymajcie je baaaardzo mocno!!! Pzdr. Quote
sylrwia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Powodzenia Asiu i smacznej szarlotki :) Quote
betel Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Trzymamy kciuki i życzymy nagrody!!!!!:klacz: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Asiaczek']I tak trzymac!:kciuki: A podasz mi link do Waszej Galerii? pzdr. No pewnie! Prosze bardzo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38325 - serdecznie zapraszam :loveu:. Quote
Asiaczek Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Ka-Vanga']No pewnie! Prosze bardzo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38325 - serdecznie zapraszam :loveu:. Juz byłam, juz bylam i wszystkie strony przeglądnełam i widziałam fotaski sztucerków od najwiekszego do najmniejszych...:loveu: Pzdr. Quote
jenis Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Asiaczek napisał(a):Ciasto juz się piecze (zgodnie z zamówieniem: szarlotka!), powoli się pakujemy. O 24.00 - spacer z psiakami i o 3.30 pakowanie tobołkow i.... jazda do Rzeszowa! Jak zawsze, tradycyjnie, prosba o Wasze kciuki! Trzymajcie je baaaardzo mocno!!! Pzdr. TRZYMAMAY KCIUKI MOCNO.ASIU CZEGO TU SIE BAC I TAK ZGARNIESZ WSZYSTKO HI HI HI. KAWAŁEK SZARLOTKI POPROSZE.POZDRAWIAM Quote
Asiaczek Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 jenis napisał(a):TRZYMAMAY KCIUKI MOCNO.ASIU CZEGO TU SIE BAC I TAK ZGARNIESZ WSZYSTKO HI HI HI. KAWAŁEK SZARLOTKI POPROSZE.POZDRAWIAM O, jaka Madrala!:lol: A szarlotke może uda mi sie upiec równiez na Championy! Pzdr. Quote
jenis Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Jade 16 do Torunia na Bydgoska wystawe.Zgłoszono 5 basków w tym jedna moja. Czekam na szarlotke do zobaczenia na Championach. Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Asiaczek napisał(a):Juz byłam, juz bylam i wszystkie strony przeglądnełam i widziałam fotaski sztucerków od najwiekszego do najmniejszych...:loveu: Pzdr. :multi: Trzymam kciuki za Was!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 jenis napisał(a):Jade 16 do Torunia na Bydgoska wystawe.Zgłoszono 5 basków w tym jedna moja. Czekam na szarlotke do zobaczenia na Championach. Ciekawe, jakie baski będą prezentowane... Pzdr. Quote
Mudik Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Powodzenia na wystawie ! P.S Niedługo będziem znów sie pojawiać na wystawach. Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Mudik napisał(a):Powodzenia na wystawie ! P.S Niedługo będziem znów sie pojawiać na wystawach. Tak się domysliłam...:loveu: Pzdr. Quote
bazylowa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Asiaczek']A szarlotke może uda mi sie upiec równiez na Championy! Pzdr. To bądź pewna, ze Cię Znajdę :cool3: Pozdrówka i do zobaczyska Quote
Savannah Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 wieści z Rzeszowa, Dżezik - CWC, CACIB, NDPwR Zelka - CWC,CACIB, NDSwR GRATULACJE !!! Asiaczki i tak były najlepsze! A ja się teraz "bycze" w Beskidzie Sądeckim, jest super!:loveu: Quote
Matusz Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Gratulacje Asiaczki !! :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Savannah napisał(a):wieści z Rzeszowa, Dżezik - CWC, CACIB, NDPwR Zelka - CWC,CACIB, NDSwR GRATULACJE !!! Asiaczki i tak były najlepsze! A ja się teraz "bycze" w Beskidzie Sądeckim, jest super!:loveu: Gwoli uzupełnienia: Kenio - dosk. 2 Wazi - dosk. 2. I jak wrazenia z obcowania z małymi huskies?:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='Matusz']Gratulacje Asiaczki !! :multi::multi::multi: Dzięki, mogło byc lepiej, ale i tak się cieszę! Dwa CACIB'y to dopiero wynik!!!:lol: Pzdr. Quote
bety Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 :lol: Asiu - jak zwykle GRATULACJE i UŚCISKI DLA CIEBIE I BASKÓW!!!!!!!! :lol: A ja dzisiaj "zdradziłam" :eviltong: psi świat wystaw i poszłam sobie na wystawę kotów :p tak dla odmiany ;) Niektóre fajne "bestyjki" były :cool3: Pzdr Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Witaj, Zdrajczyni! Wcale się nie dziwię, że kocuri mogły się podobać... Moim marzeniem (niespełnionym) jest kicia rasy Ragdoll. Sa juz w Polsce, ale moje mieszkanie nie jest z gumy.....:placz: A masz jakieś fotki z tej kociej wystawy? Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dogo dobry wieczór :) Widzę Asiaczki już w domu... Dziękuję za dzisiaj :calus: Mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy (w niedalekiej przyszłości ;)) A kto nie próbował Asiaczkowego ciasta....NIECH ZAŁUJE!!!!!! Pozdrawiamy gorąco :) Quote
bety Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Asiaczek napisał(a):Witaj, Zdrajczyni! Wcale się nie dziwię, że kocuri mogły się podobać... Moim marzeniem (niespełnionym) jest kicia rasy Ragdoll. Sa juz w Polsce, ale moje mieszkanie nie jest z gumy.....:placz: A masz jakieś fotki z tej kociej wystawy? Pzdr. A mam fotek całą 100 a nawet ciut więcej - muszę je ściągnąć z aparatu i posegregować. No ja bym poszła na wystawę i fotek nie porobiła??? - to byłoby dziwne :evil_lol: albo "tragiczne" (jak w Poznaniu kiedy mi się aparat popsuł na amen). Niestety z tymi kocimi fotkami to różnie było, bo większość kociaków siedziała w klatkach, na hali było ciemno no i to trochę przeszkadzało w dobrych ujęciach :shake: - Ale podczas oceny u sędziów trafiło mi się parę ujęć takich nawet do rzeczy :cool3: Mnie za serce chwyciły Norweskie Leśne i Brytyjczyki. Pzdr Quote
Recommended Posts