panienkabubu Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Savannah napisał(a):Kurcze to trzeba było podejść !!;) w Rzeszowie na pewno się uda:evil_lol: Oj za daleko byłooooo :evil_lol: Asia tylko pokazała, która to Ty i potem okazało się, że ja idąc do Asiaczków "szturchnęłam" Cię jak Ty szłaś na SH :evil_lol: taki ten świat mały :loveu: Quote
Savannah Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 panienkabubu napisał(a):Oj za daleko byłooooo :evil_lol: Asia tylko pokazała, która to Ty i potem okazało się, że ja idąc do Asiaczków "szturchnęłam" Cię jak Ty szłaś na SH :evil_lol: taki ten świat mały :loveu: hihihih, kurcze nie pamietam tego faktu:evil_lol: no ale jak mowie, w Rzeszowie juz nie ma zmiluj, ani ze boli:lol::evil_lol: Poznac sie musimy i juz :) Quote
Asiaczek Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Asiaczku, ja również mam nadzieję poznać w Rzeszowie Ciebie i Twoje Baski! :loveu: :lol: Będę miała rzeczy dla Ciebie + Artur od Kiki też. Z pustymi rękoma z wystawy nie wrócisz...:lol: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Na 11 :cool3:. I ja też na tym samym :multi:. Quote
panienkabubu Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 No to przyjdziemy :cool3: Ale po mojej ocenie, tzn. ok 11:) my zapraszamy na 9tke :) Quote
Błyskotka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 panienkabubu napisał(a):No to przyjdziemy :cool3: Ale po mojej ocenie, tzn. ok 11:) my zapraszamy na 9tke :) No to ja z Sułtanem albo mąż jesteśmy na ringu :). Quote
cavallo Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Asiaczku, nowy dzień to nowe pozdrowionka!! :loveu: Miłego dnia!! :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Błyskotka napisał(a):No to ja z Sułtanem albo mąż jesteśmy na ringu :). super:) do zobaczenia:) Quote
Cambel&Megi Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Asiaczek napisał(a):Będę miała rzeczy dla Ciebie + Artur od Kiki też. Z pustymi rękoma z wystawy nie wrócisz...:lol: Pzdr. Dziękuję, że o nas pomyślałaś..:) Na pewno pojawię się przy Waszym ringu, w razie czego będzie też stoisko schroniska. Quote
Magda Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ojej jak dawno mnie tu nie było....ojojoj:oops: Musze się cofnąć i obejrzeć maluchy:loveu: Mojego robaczka też Quote
Ka-Vanga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Czesc Asiaczku, daaaaawno mnie tu nie bylo, ale juz w wiekszosc nadrobilam :multi:. Sliczne fotki, a maluchy bombowe :loveu::loveu::loveu::loveu:. Ale ale chcialam zlozyc zazalenie :diabloti:, Wy tu gadu gadu, ale fotek maluszkow daaawno nie wstawialas :eviltong:. Quote
Asiaczek Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Magda_Miki napisał(a):Ojej jak dawno mnie tu nie było....ojojoj:oops: Musze się cofnąć i obejrzeć maluchy:loveu: Mojego robaczka też Jutro postaram się wstawic najnowsze fotki Maluszków, robione przy pomocy Agabasska... Moze wreszcie mi się to uda..... Ka-Vanga napisał(a):Czesc Asiaczku, daaaaawno mnie tu nie bylo, ale juz w wiekszosc nadrobilam :multi:. Sliczne fotki, a maluchy bombowe :loveu::loveu::loveu::loveu:. Ale ale chcialam zlozyc zazalenie :diabloti:, Wy tu gadu gadu, ale fotek maluszkow daaawno nie wstawialas :eviltong:. Jeeeeeee, rzeczywiscie, kiedy byłaś ostatni raz...? Ja juz nie pamiętam, na wystawach tez mi jakos tak migasz... Ale cieszę się, że znalazłaś czas i ... jesteś!:loveu: Pzdr. Quote
Ka-Vanga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Asiaczek napisał(a):Jeeeeeee, rzeczywiscie, kiedy byłaś ostatni raz...? Ja juz nie pamiętam, na wystawach tez mi jakos tak migasz... Ale cieszę się, że znalazłaś czas i ... jesteś!:loveu: Pzdr. Nie pamietam, ale daaaaaawno temu :oops:. Bo ja ostatanio to malo jezdze, a jak juz jade to glownie za granice :lol:, no i prawie rok choroby mojej Nafusi :roll:. Quote
Asiaczek Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Ja tez sporo jeżdże poza granice... A co to za choroba Nafki? Zupełnie nie jestem w temacie...:oops: Pzdr. Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Oj duzo by opowiadac. Prawie rok mi biedactwo chorowalo :placz:, ledwo odratowana, operacje i te sprawy. A wszystko to z winy kleszcza :angryy:, ale juz czuje sie ok i wyniki ma tez prawie ok :multi:. Quote
Asiaczek Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 No to miałaś przeżycia, nie zazdroszczę... Ale piszesz, że już jest prawie OK, no to światełko w tunelu jest!:loveu: Pzdr. Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ogolnie to ona czuje sie swietnie (zapraszam do mojej galerii, mozesz sama zobaczyc :evil_lol:), ale wiesz sprawdzamy czesto krew czy wszystko ok, bo ostatanim razem nagle jej sie strasznie pogorszylo, wiec wolimy na zimne dmuchac! No i jeszcze (jakby tego bylo malo) ostatanio wycieli jej nowotwor zlosliwy :placz:. Ale staramy sie myslec pozytywni, ze bedzie OK!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 I tak trzymac!:kciuki: A podasz mi link do Waszej Galerii? pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Savannah - jak egzamin? Widzimy sie w Rzeszowie? Pzdr. Quote
Savannah Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Asiaczek']Savannah - jak egzamin? Widzimy sie w Rzeszowie? Pzdr. Widzimy się !!! 4- :) do jutra! Quote
hanacek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Asiaczek - mam zle zprawe- Donner zachorel Tetanusem:placz::placz::placz:(tezec)- prosze trzymajce kciuki za nego !!!!!!!!!!!! Quote
Błyskotka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Trzymam kciuki za psiaka :). Asiu do zobaczenia jutro :multi:. O 3 rano mamy wyjazd. Quote
Recommended Posts