Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Savannah napisał(a):
Kurcze to trzeba było podejść !!;)
w Rzeszowie na pewno się uda:evil_lol:

Oj za daleko byłooooo :evil_lol: Asia tylko pokazała, która to Ty i potem okazało się, że ja idąc do Asiaczków "szturchnęłam" Cię jak Ty szłaś na SH :evil_lol: taki ten świat mały :loveu:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
Oj za daleko byłooooo :evil_lol: Asia tylko pokazała, która to Ty i potem okazało się, że ja idąc do Asiaczków "szturchnęłam" Cię jak Ty szłaś na SH :evil_lol: taki ten świat mały :loveu:

hihihih, kurcze nie pamietam tego faktu:evil_lol: no ale jak mowie, w Rzeszowie juz nie ma zmiluj, ani ze boli:lol::evil_lol: Poznac sie musimy i juz :)

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Asiaczku, ja również mam nadzieję poznać w Rzeszowie Ciebie i Twoje Baski! :loveu: :lol:

Będę miała rzeczy dla Ciebie + Artur od Kiki też. Z pustymi rękoma z wystawy nie wrócisz...:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Będę miała rzeczy dla Ciebie + Artur od Kiki też. Z pustymi rękoma z wystawy nie wrócisz...:lol:
Pzdr.

Dziękuję, że o nas pomyślałaś..:)
Na pewno pojawię się przy Waszym ringu, w razie czego będzie też stoisko schroniska.

Posted

Czesc Asiaczku, daaaaawno mnie tu nie bylo, ale juz w wiekszosc nadrobilam :multi:. Sliczne fotki, a maluchy bombowe :loveu::loveu::loveu::loveu:.

Ale ale chcialam zlozyc zazalenie :diabloti:, Wy tu gadu gadu, ale fotek maluszkow daaawno nie wstawialas :eviltong:.

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ojej jak dawno mnie tu nie było....ojojoj:oops:

Musze się cofnąć i obejrzeć maluchy:loveu: Mojego robaczka też

Jutro postaram się wstawic najnowsze fotki Maluszków, robione przy pomocy Agabasska... Moze wreszcie mi się to uda.....

Ka-Vanga napisał(a):
Czesc Asiaczku, daaaaawno mnie tu nie bylo, ale juz w wiekszosc nadrobilam :multi:. Sliczne fotki, a maluchy bombowe :loveu::loveu::loveu::loveu:.
Ale ale chcialam zlozyc zazalenie :diabloti:, Wy tu gadu gadu, ale fotek maluszkow daaawno nie wstawialas :eviltong:.

Jeeeeeee, rzeczywiscie, kiedy byłaś ostatni raz...? Ja juz nie pamiętam, na wystawach tez mi jakos tak migasz...
Ale cieszę się, że znalazłaś czas i ... jesteś!:loveu:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jeeeeeee, rzeczywiscie, kiedy byłaś ostatni raz...? Ja juz nie pamiętam, na wystawach tez mi jakos tak migasz...
Ale cieszę się, że znalazłaś czas i ... jesteś!:loveu:
Pzdr.

Nie pamietam, ale daaaaaawno temu :oops:.
Bo ja ostatanio to malo jezdze, a jak juz jade to glownie za granice :lol:, no i prawie rok choroby mojej Nafusi :roll:.

Posted

Oj duzo by opowiadac. Prawie rok mi biedactwo chorowalo :placz:, ledwo odratowana, operacje i te sprawy. A wszystko to z winy kleszcza :angryy:, ale juz czuje sie ok i wyniki ma tez prawie ok :multi:.

Posted

Ogolnie to ona czuje sie swietnie (zapraszam do mojej galerii, mozesz sama zobaczyc :evil_lol:), ale wiesz sprawdzamy czesto krew czy wszystko ok, bo ostatanim razem nagle jej sie strasznie pogorszylo, wiec wolimy na zimne dmuchac!

No i jeszcze (jakby tego bylo malo) ostatanio wycieli jej nowotwor zlosliwy :placz:. Ale staramy sie myslec pozytywni, ze bedzie OK!!!!!!!