Asiaczek Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Savannah napisał(a):Dzięki! Przecież w Lesznie przy światłach reflektorów muszę sie jakoś prezentować z tak PIęKNYM psem, prawda? :loveu:;) sie zastanawiam własnie czy spodnie czy spódnica :evil_lol: Oj, Wariatuńcio z Ciebie, Wariatuńcio...:lol: pzdr. Quote
Savannah Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Asiaczek napisał(a):Oj, Wariatuńcio z Ciebie, Wariatuńcio...:lol: pzdr. Trzeba sobie życie jakoś umilać, prawda?:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 T sobie zycia nie umilaj, tylko siadaj do nauki, aby zdać ostatni egzamin w sesji... I abysmy mogly sie spotkac w Rzeszowie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 ... zaraz wychodzę, po powrocie wstawie fotki z Trencina. Pzdr. Quote
tusia. Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 No to czekamy :D:D. Dzisiaj będę nadrabiać ... :grins: Quote
Cambel&Megi Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Maluszki piękne... http://img184.imageshack.us/img184/5343/resizeofimg0949hf3.jpg :loveu::loveu::loveu: ehh moja rodzicielka :eviltong: I ja czekam na fotki z Trencina... Quote
cavallo Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Pozdrowionka!! :loveu: Miłego dnia!! Czekam zatem na czerwiec z utęsknieniem...;) Quote
Błyskotka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A ja proszę trzymać kciuki za moje zdrówko bo dzisiaj miałam mały wypadek i noga w bandażu :placz:. A w sobotę Rzeszów :placz:. Quote
Daisunia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 http://img264.imageshack.us/img264/4...img0955zq3.jpg śliczniutki :loveu::loveu: Quote
Cosmo Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 dzien doberek :cool3: wpadlam sie przywitac ;) a co :eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Błyskotka napisał(a):A ja proszę trzymać kciuki za moje zdrówko bo dzisiaj miałam mały wypadek i noga w bandażu :placz:. A w sobotę Rzeszów :placz:. O,rany!!! No to nie-fajnie... :shake: A w razie co - jest ktoś, kto by Ci pomógł wystawić psiaki? Pzdr. Quote
Savannah Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Błyskotka wracaj szybko do zdrówka! Jeśli jesteście na tym samym ringu co baski - mogę pomóc ;) Quote
Asiaczek Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Wczoraj Maleństwa były po raz drugi zaszczepione i praktycznie juz są gotowe do drogi do nowych domków... Szczepienie zniosły bardzo dobrze, były nad podziw spokojne... Pzdr. Quote
cavallo Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Przecież baski to siła spokoju! ;) Miłego dnia!!! :loveu: Quote
Błyskotka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Asiaczek napisał(a):O,rany!!! No to nie-fajnie... :shake: A w razie co - jest ktoś, kto by Ci pomógł wystawić psiaki? Pzdr. Tak w razie czego mąż wystawi Sułtana. Jedzie tylko Sułtan bo Fjona łysa :shake:. Z nogą jest lepiej. Do wystawy powinna się zagoić. Savannah napisał(a):Błyskotka wracaj szybko do zdrówka! Jeśli jesteście na tym samym ringu co baski - mogę pomóc ;) Tak jesteśmy na tym samym ringu :multi:. Dziękuję za pomoc w razie potrzeby :). Quote
gops Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 piekny psiak:loveu: mozesz mi powiedziec ile on wazy? i jaki ma charakter do psow?:oops: Quote
panienkabubu Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Asiu, o której Basenji są sędziowane w Rzeszowie? I gdzie mogę Was znaleźć? Bo przecież spotkamy się w sobotę, co?:loveu: Będę z Franią i jej mamusią Halszką :loveu: Quote
Savannah Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 panienkabubu no to sie wreszcie poznamy! Będe przy Asiaczku :) Quote
panienkabubu Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ile razy ja Cię już widziałam :evil_lol: we Wrocławiu na przykład :lol: Tylko, że wolałaś focić SH :evil_lol::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Asiaczku, ja również mam nadzieję poznać w Rzeszowie Ciebie i Twoje Baski! :loveu: :lol: Quote
Savannah Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 panienkabubu napisał(a):Ile razy ja Cię już widziałam :evil_lol: we Wrocławiu na przykład :lol: Tylko, że wolałaś focić SH :evil_lol::loveu: Kurcze to trzeba było podejść !!;) w Rzeszowie na pewno się uda:evil_lol: Quote
Recommended Posts