Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
bety - dzisiaj wieczorem, OK? Wczoraj musiałam przygotowac się do dzisiejszego szkolenia i juz nie dałam rady...
Pzdr.

Spoko, spoko - jam osobnik niezwykle cierpliwy i wiem przeca, żeś Ty kobietka szalenie zapracowana. :lol:
Pzdr

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

no nareszcie mam chwilę czasu by tu zajrzeć! wreszcie fotki maluszków, które notabene sama ustawiałam:lol::loveu:
Ja dzisiaj właśnie jestem po przed ostatnim egzaminie z geografii fizycznej:roll: z wyniku nie mniej nie więcej nie zadowolona:shake:

Posted

cavallo napisał(a):
Asiaczku, maluszki są prześliczne....:loveu::loveu::loveu:

Życzę miłego dnia i pozdrawiam serdecznie,

Agata

ps. a jak się miewa mój przystojniak Kenio? ;)

Na fotkach z Trencina sama zobaczysz... A teraz to znowu musze go tuczyć, bo wydaje mi się jakis za szczupły...:cool3:

Czoko napisał(a):
Bardzo spóźniona serdecznie gratuluję sukcesów w Trencinie!
Może i mnie uda się kiedyś dołączyć do jakiegoś mizianka!

Ewuniu, po 4 lutego br. ma przyjśc Agappe; mieszkacie w sumie niedaleko siebie. Może uda nam się zgrac wspólne spotkanie?

Agasia napisał(a):
Stójki maluchów to mi az mowe odejmują... Są niesamowite! :loveu: Chyba najbardziej mi się Lowka podoba... :)
Proszę ucalowac w nochalek mojego rodzyneczka kochanego koniecznie! :loveu:

No i czekam na ten Trencin... :razz::mad:

Wczoraj padłam po powrocie do domu ok. 17.30, potem spacery, jakis obiadek i.... odpływ...

panienkabubu napisał(a):

Wiesz, co dobre!:loveu:

Dusia3 napisał(a):
Witam, witam Panią Joasię i Wszystkich
Patrzę i oczom nie wierzę, 2 tygodnie i nasz Andżaro taki dorosły, pyszczek poważny, zadumany, wzrok męski surowy :loveu:
Wprawdzie ogonki to chyba bardziej się kręciły? a może nie? :-)
Mam dwa pytania do Pani Asi: jak skończyła się sprawa świadectw Maluchów?
I czy Erka znalazła nowy dom?
Pozdrawiam serdecznie
Dusia 3

Fotki były robione 13 stycznia br., no i to było ich pierwsze pozowanie "na wysokości", tzn. na krześle. Obecnie ogonki są OK.
Erka nadal jest "pańska", czyli nasza...

W piatek idę do Związku (ale juz bez Maluchow) i odbieram metryczki oraz rejestruje Andżaro (tak, jak umówilismy się z p. Rafałem). Czy coś sie zmieniło?

Savannah napisał(a):
no nareszcie mam chwilę czasu by tu zajrzeć! wreszcie fotki maluszków, które notabene sama ustawiałam:lol::loveu:
Ja dzisiaj właśnie jestem po przed ostatnim egzaminie z geografii fizycznej:roll: z wyniku nie mniej nie więcej nie zadowolona:shake:

Savannah - znając ciebie - bedzie dobrze! Przeciez jakis egzamin w sesji trzeba zdac na 4, a nie wszystkie na 5, prawda?:lol:
Daj znać, jak poszło.

Alicja napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:moja moja moja :loveu:
http://img264.imageshack.us/img264/4198/resizeofimg0955zq3.jpg

Witaj, Mamuska!:lol:

bGirl napisał(a):
rozkoszne maluszki i jak pięknie się prezentują :loveu:

Bo przed nimi juz niedługo sezon wystawowy...
Witaj, bGirl!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Savannah - znając ciebie - bedzie dobrze! Przeciez jakis egzamin w sesji trzeba zdac na 4, a nie wszystkie na 5, prawda?:lol:
Daj znać, jak poszło.

Skąd wiedziałaś, że dostałam 4, a nie 5 :razz::cool3: a jestem nie zadowolona wyłącznie z tego, że 5 powinnam dostać, ale Pani magister stwierdziła, że za dużo napisałam (ponad program)...:angryy: krew zalewa !:cool1:

Posted

Savannah napisał(a):
Skąd wiedziałaś, że dostałam 4, a nie 5 :razz::cool3: a jestem nie zadowolona wyłącznie z tego, że 5 powinnam dostać, ale Pani magister stwierdziła, że za dużo napisałam (ponad program)...:angryy: krew zalewa !:cool1:

hihih ja mialam kiedys wykladowce ktory uwalal jak sie napisalo cos swoimi slowami a nie cytatem tak jak z jego ksiazki :diabloti::diabloti:

Posted

cavallo napisał(a):
To czekam na fotki mojego ulubieńca...:loveu::loveu::loveu:
Asiaczku, ale się za Wami stęskniłam....
Miłego dnia życze!! ;)

Postaramy sie byc w Krakowie!

Savannah napisał(a):

Skąd wiedziałam? Tak sobie pomyślałam, że jestes bardzo ambitna i pewnie chcesz mieć z egzaminów same piatki... A tu nagle jedna ocena 4 wpadła do indeksu...

Elitesse napisał(a):
hihih ja mialam kiedys wykladowce ktory uwalal jak sie napisalo cos swoimi slowami a nie cytatem tak jak z jego ksiazki :diabloti::diabloti:

O matko...:cool1:
Pzdr.

Posted

:eviltong:Nie podlizując sie wcale musze zaznaczyć, że maluchy piękne postawy mają, piekna linia górna i dolna, cudne kątowanie łapek, ten figlarny ogonek,nic tylko od razu na podbój ringów z nimi.
Kawał roboty Asiu robisz z nauczeniem od malego stania wystawowego :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Grupe V wygrał piekny importowany samoyed, basek przy nim to jak młodszy brat...:lol:
Pzdr.

No wiesz co !!! :mad:
Może basek jest mniejszy , ale urok swój ma !!!
Uważam , że wyglądaliście przebojowo !

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ej, no. Zamiast chwalić kąty, głowę, kwadratowy korpusik, no i to spojrzenie, to Ty takie rzeczy wypisujesz... :shake:
Pzdr.

no właśnie to spojrzenie tyle mi mówi heheh

Posted

sylrwia napisał(a):
:eviltong:Nie podlizując sie wcale musze zaznaczyć, że maluchy piękne postawy mają, piekna linia górna i dolna, cudne kątowanie łapek, ten figlarny ogonek,nic tylko od razu na podbój ringów z nimi.
Kawał roboty Asiu robisz z nauczeniem od malego stania wystawowego :lol:

Ale jest jeszcze druga strona medalu pt. "bieganie na ringówce" i kto wie, czy ten etap nie jest trudniejszy...?

piotrjan napisał(a):
No wiesz co !!! :mad:
Może basek jest mniejszy , ale urok swój ma !!!
Uważam , że wyglądaliście przebojowo !

Piotrze, dzięki!
A teraz ten przebojowy chlopak śpi kołami do góry...:lol:

Jupi napisał(a):
http://img186.imageshack.us/img186/696/resizeofimg0947nq5.jpg

:crazyeye:jestem pod wrażeniem:loveu:, boskie, a dla mnie to takie skomplikowane było:evil_lol:

Bo to JEST skomplikowane. Naprawde trudno zapanować nad temperamentem malucha, no i zgrac te wszystkie elementy w jedno...

alive napisał(a):
no właśnie to spojrzenie tyle mi mówi heheh

Ah, Ty!
Czytasz w oczach? Irydolog z Ciebie...(czy jakos tak podobnie).
Pzdr.

Posted

Nie wklejam Wam zdjęc pączków, bo pewnie kazdy albo juz ma kupione albo stoi w kolejce albo jeszcze w inny sposób zdobędzie te dzisiejsze słodkosci...

Ale na pewno zycze Wam [SIZE=6]Słodkiego Dnia!:lol:

Pzdr.

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ja też, jeden w plecy już:evil_lol:

W brzuch raczej...:diabloti:

Ja już zjadłam dwa, ale takie to maluśkie jest...:cool3: :evil_lol: