panienkabubu Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Asiaczku serdecznie gratuluję:loveu: Wprawdzie miałam nadzieję, że spotkamy się w niedzielę na BISach, ale i tak osiągnęłaś ogromny sukces :loveu: Quote
Agasia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Wy tu gadu gadu a gdzie fotki z Trencina :D ? Quote
Agappe Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Asiaczek napisał(a): O matko najrozmaitsza! To ja tez jestem zagrozona...?!?!?!:crazyeye: A wczesniej mowili, że za ten wirus "odpowiadają" małpy... TAK!!! Pierwsze oddawanie Maluszków nastąpi 16 i 17 lutego , a potem to dopiero po wystawie Klubowej. Wybieraj!!!:loveu: A może by tak nasza wspólna kolezankę Donye przyciagnąć? Ona tak ostatnio cichutko siedzi, nic nigdzie nie pisze...? Pzdr. Basek zarażał przez zalizywanie człowieka jak widac na śmierć:diabloti: a odnośnie spotkania miziankowego to ja po 4 lutym bede sie nudziła.. mam 2 tyg ferii i brak rodziców (wyjeżdzają daaaaleko - tata ma porobić dużo zdjęć, wiec pewnie potem kilka tu wstawie.. bo pewnie bedzie co oglądać), wiec wtedy wpadne, a odnośnie Agnieszki :roll::roll: ja też nie wiem co sie z Nią dzieje :roll: na gg Jej nie widuje, na dogo tym bardziej :roll: Quote
Błyskotka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Płytka doszła :multi::multi::multi:.Dziękuję :loveu:. Quote
bety Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 I ja też przed chwileczką wyciągłam płytkę ze skrzynki :multi::multi::multi: DZIĘKUJĘ :lol: DZIĘKUJĘ :lol: DZIĘKUJĘ :lol: Asia a możesz mi napisać datę urodzenia i rodziców tej amerykanki ze szczeniaków (tzn. Anshee Desert Classic)? Plisssssss :cool3::modla::cool3::modla::cool3::modla: Pzdr Quote
Asiaczek Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 limoncia napisał(a)::lol::lol:;) Doberek Wpadlismy sie przywitac:lol::lol::lol: Witaj limoncia! ewelinabuck napisał(a):Witanko w poniedzialkowy poranek:multi::multi::multi::multi::multi: Witaj Ewelina! pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Agasia napisał(a):Wy tu gadu gadu a gdzie fotki z Trencina :D ? Są!... w aparacie...:oops: Pzdr. panienkabubu napisał(a):Asiaczku serdecznie gratuluję:loveu: Wprawdzie miałam nadzieję, że spotkamy się w niedzielę na BISach, ale i tak osiągnęłaś ogromny sukces :loveu: Grupe V wygrał piekny importowany samoyed, basek przy nim to jak młodszy brat...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Agappe napisał(a): a odnośnie spotkania miziankowego to ja po 4 lutym bede sie nudziła.. mam 2 tyg ferii i brak rodziców (wyjeżdzają daaaaleko - tata ma porobić dużo zdjęć, wiec pewnie potem kilka tu wstawie.. bo pewnie bedzie co oglądać), wiec wtedy wpadne, a odnośnie Agnieszki :roll::roll: ja też nie wiem co sie z Nią dzieje :roll: na gg Jej nie widuje, na dogo tym bardziej :roll: OK. To zadzwon, napisz po 4.2.2008 r. i na pewno znajdziemy jakiś termin. Błyskotka napisał(a):Płytka doszła :multi::multi::multi:.Dziękuję :loveu:. Do uslug! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 bety napisał(a):I ja też przed chwileczką wyciągłam płytkę ze skrzynki :multi::multi::multi: DZIĘKUJĘ :lol: DZIĘKUJĘ :lol: DZIĘKUJĘ :lol: Asia a możesz mi napisać datę urodzenia i rodziców tej amerykanki ze szczeniaków (tzn. Anshee Desert Classic)? Plisssssss :cool3::modla::cool3::modla::cool3::modla: Pzdr A o jaka wystawę ci chodzi? Bo w Trencinie tej suki nie było... pzdr. Quote
jamnicze Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Haloooo, a gdzie zdjęcia babasków?:mad::mad: Ja się tak nie bawię :shake:, bo ja wpaść i pomiziać szczeniorków sobie nie mogę :placz: Asia prooooooszę, choć po jednej fotce każdego maluszka:modla: (Sajduni mogą być 2 :evil_lol:) Quote
Asiaczek Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 OK. Sama widze, ze juz bardzo dawno nie było fotek maluszkow.... Sajdusia - LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI Erka - LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Lowka - LOVE FROM ABROAD Asiaczek FCI Andżaro - LESSON OF LOVE Asiaczek Pzdr.FCI Quote
Asiaczek Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 I troszkę Kiki - KALIMERA Asiaczek FCI: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 jamnicze napisał(a):Dzięki Asiu :) W tym tygodniu postaram się porobic nastepne pozowane fotki. Maluchy pozuja bardzo ładnie, naprawde...:lol: pzdr. Quote
bety Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Asiaczek napisał(a):A o jaka wystawę ci chodzi? Bo w Trencinie tej suki nie było... pzdr. Ojojoj, hi hi hi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - no tak to jest jak się tyle wyjazdów zalicza pod rząd i się nie pamięta z którego się płytki wysyłało - hi hi hi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiście chodzi o Kowno. :lol::lol::lol::lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 bety - dzisiaj wieczorem, OK? Wczoraj musiałam przygotowac się do dzisiejszego szkolenia i juz nie dałam rady... Pzdr. Quote
cavallo Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Asiaczku, maluszki są prześliczne....:loveu::loveu::loveu: Życzę miłego dnia i pozdrawiam serdecznie, Agata ps. a jak się miewa mój przystojniak Kenio? ;) Quote
ewelinabuck Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 wowwwwwwwwwwwwwww jake maluszki:loveu::loveu::loveu: Quote
Czoko Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Bardzo spóźniona serdecznie gratuluję sukcesów w Trencinie! Może i mnie uda się kiedyś dołączyć do jakiegoś mizianka! Quote
Agasia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Stójki maluchów to mi az mowe odejmują... Są niesamowite! :loveu: Chyba najbardziej mi się Lowka podoba... :) Proszę ucalowac w nochalek mojego rodzyneczka kochanego koniecznie! :loveu: No i czekam na ten Trencin... :razz::mad: Quote
panienkabubu Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 http://img184.imageshack.us/img184/5343/resizeofimg0949hf3.jpg ta jest piękna! Quote
Guest Dusia3 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Witam, witam Panią Joasię i Wszystkich Patrzę i oczom nie wierzę, 2 tygodnie i nasz Andżaro taki dorosły, pyszczek poważny, zadumany, wzrok męski surowy :loveu: Wprawdzie ogonki to chyba bardziej się kręciły? a może nie? :-) Mam dwa pytania do Pani Asi: jak skończyła się sprawa świadectw Maluchów? I czy Erka znalazła nowy dom? Pozdrawiam serdecznie Dusia 3 Quote
Cambel&Megi Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ale ogromne Bobasko Asiaczki :o :iloveyou: Quote
Recommended Posts