Elitesse Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 no no po raz kolejny wielkie brawa :laola: Quote
bety Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [SIZE=2] PO RAZ KOLEJNY GRATULACJE DLA BASKÓW Pzdr Quote
Asiaczek Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 jamnicze napisał(a):Chodziło mi o Żelkę No to trafilas!:lol: Matusz napisał(a):też obstawiam Żelcię :multi::loveu: Zgoda, ale tylko, gdy chodzi o CaCIB'a.:lol: piotrjan napisał(a):... ha , ha , ha , a ja wiem ale nie powiem :lol: ! Asiaczku gratki , szczególnie za grupę !!! Piotrjan - dla Was tez!!!! Ewunia juz wie?:lol: Moja sympatia poszła jak burza!!!!:loveu: Błyskotka napisał(a):Wielkie Gratki !!!!!!!! Dzięki!!! Savannah napisał(a):Spóźnione gratulacje za KOWNO i TRENCIN!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja obstawiam że żELINKA dostala CACIBA i Wahzi !! Bo Wahziri mogł skonczyc INtera i ciesze się że mu się udalo !!! BRAWO!!! Jak ty wspaniale pamiętasz osiagnięcia Asiaczkow!:lol: Agasia napisał(a):Banał :D 1CAJC - Keniuś 3 CAC - Żelka, Dzez, Wahzi 2 CACIB - Wahziri, Żelka res CACIB - Dzezio BOB... tu robią sie schody, ale z glebi serca zycze tego Wahzirkowi więc BOG3 i Intera tez mu przydzielam :evil_lol: I jak trafilam - moge juz totka wypelniac? :evil_lol: BRAWO!!! Wypelniaj kupon Totka!!! sylrwia napisał(a):Gratulacje:lol: Dzieki za wizyte! Elitesse napisał(a):no no po raz kolejny wielkie brawa :laola: Dzieki!!! bety napisał(a):[SIZE=2] PO RAZ KOLEJNY GRATULACJE DLA BASKÓW Pzdr Dzieki Bety! Witamy tak rzadko odwiedzającą nas Kolezankę! Pzdr. Quote
Matusz Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 no miałem na myśli CACIB'A :multi::multi: Jeszcze raz Wielkie gratulacje !! Quote
Asiaczek Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Matusz napisał(a):no miałem na myśli CACIB'A :multi::multi: Jeszcze raz Wielkie gratulacje !! Hahaha, jace Wy Wszyscy jestescie domyślni. Nic się przed Wami nie ukryje...:shake: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Woooooow, ogrrromne gratulacje :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Matusz Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Asiaczek napisał(a):Hahaha, jace Wy Wszyscy jestescie domyślni. Nic się przed Wami nie ukryje...:shake: Pzdr. a jakże :diabloti::diabloti::cool1::cool1: Quote
Asiaczek Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Woooooow, ogrrromne gratulacje :multi: :multi: :multi: :multi: O, dzieki!!! Pzdr. Quote
Błyskotka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Asiu a na Chorzów zamiast Katarzyny Boryczko dali jej ojca :roll:. Kto jest gorszy ? :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Hahaha, oto jest pytanie... Ale ja do "ojca" Boryczko to pojadę... Musze się tylko upewnić na 125 %....:lol: pzdr. Quote
Błyskotka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Asiaczek napisał(a):Hahaha, oto jest pytanie... Ale ja do "ojca" Boryczko to pojadę... Musze się tylko upewnić na 125 %....:lol: pzdr. On to chyba na emeryturę musiałby już iść :lol:. Quote
hanacek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Asia- gratulowala w Trencine - no jeszcze raz tu GRATULUJE ;) Quote
Asiaczek Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Hanacek - dziekuje!!!:loveu: Pzdr. Quote
Agasia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 BRAWO!!! Wypelniaj kupon Totka!!! Oo yee yeee :D :D Quote
Cosmo Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Brawo Brawo Brawo :multi: :laola: jeja, a ktore psie ma interchampiona [bom jakas zacofana - moze moj Dżezik ukochany?:loveu:] ?? az wstyd mi, ze o to pytam :oops: pozdrawiam cieplutko :p Quote
jenis Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [SIZE=5]WIELKIE GRATKI:multi::multi::multi::multi::multi:ASIACZKI JAK ZWYKLE ZASZALAŁY.;) Quote
Asiaczek Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Agasia napisał(a):Oo yee yeee :D :D Agasia, nie "jejaj" tylko jutrolec i kupon wypełniaj!:lol: Cosmo napisał(a):Brawo Brawo Brawo :multi: :laola: jeja, a ktore psie ma interchampiona [bom jakas zacofana - moze moj Dżezik ukochany?:loveu:] ?? az wstyd mi, ze o to pytam :oops: pozdrawiam cieplutko :p W hodowli mam juz kilka Interów: FITRI Liwang - nie zyje, Pulcinella TARANTELLA - nie zyje Kinzica EBRA - nie żyje FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI Abotere's ADUNBI Abotere's WAHZIRI (zakończyl w Trencinie'08) JAZZY BOY Asiaczek FCI (brakuje mu czasu) JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI (brakuje jej czasu) JUST FOR YOU Asiaczek FCI (brakuje mu czasu) JUMA MONGO Asiaczek FCI (brakuje mu czasu) Na razie tyle. Myslę, że jeszcze powalczymy i Rude Jotki pokończą Interchampiona. jenis napisał(a):[SIZE=5]WIELKIE GRATKI:multi::multi::multi::multi::multi:ASIACZKI JAK ZWYKLE ZASZALAŁY.;) Jenis - dzieki, Koffana!:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Asiaczek napisał(a): JAZZY BOY Asiaczek FCI (brakuje mu czasu) JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI (brakuje jej czasu) JUST FOR YOU Asiaczek FCI (brakuje mu czasu) JUMA MONGO Asiaczek FCI (brakuje mu czasu) Na razie tyle. Myslę, że jeszcze powalczymy i Rude Jotki pokończą Interchampiona. Pzdr. to bylby najbardziej zainterzony miot jaki znam ! :loveu: i szczerze tego zycze !!! :cool3: Quote
Agappe Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ja tak tylko na chwile z ciekawostką przyrodniczą ;) włąśnie na AXN leciał serial "raport o zagrożeniach", gdzie w roli głównej występował basenji "sprowadzany prosto z afryki" z konga, który był początkiem epidemii ebola w usa.. scenarzysci to mają fantacje :lol: Quote
Agappe Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 i jeszcze jedno czy po 4 lutym będą jeszcze jakieś baski bobaski do wymiziania??? :roll: Quote
Asiaczek Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Elitesse napisał(a):to bylby najbardziej zainterzony miot jaki znam ! :loveu: i szczerze tego zycze !!! :cool3: Z tego miotu jest jeszcze JERTI IN RED Asiaczek FCI, ale właściciele zupelnie nie mają do tego głowy... Agappe napisał(a):ja tak tylko na chwile z ciekawostką przyrodniczą ;) włąśnie na AXN leciał serial "raport o zagrożeniach", gdzie w roli głównej występował basenji "sprowadzany prosto z afryki" z konga, który był początkiem epidemii ebola w usa.. scenarzysci to mają fantacje :lol: O matko najrozmaitsza! To ja tez jestem zagrozona...?!?!?!:crazyeye: A wczesniej mowili, że za ten wirus "odpowiadają" małpy... Agappe napisał(a):i jeszcze jedno czy po 4 lutym będą jeszcze jakieś baski bobaski do wymiziania??? :roll: TAK!!! Pierwsze oddawanie Maluszków nastąpi 16 i 17 lutego , a potem to dopiero po wystawie Klubowej. Wybieraj!!!:loveu: A może by tak nasza wspólna kolezankę Donye przyciagnąć? Ona tak ostatnio cichutko siedzi, nic nigdzie nie pisze...? Pzdr. Quote
limoncia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :lol::lol:;) Doberek Wpadlismy sie przywitac:lol::lol::lol: Quote
ewelinabuck Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Witanko w poniedzialkowy poranek:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts