Cambel&Megi Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Na pewno sprawa się wyjaśni :) Zaciskamy mocno kciuki!!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='sylrwia']O kurczaki ale się zakręciło z tymi metryczkami. Trzymaj się Asiaczku :multi: No własnie! O chcielismy zarejestrowac pieska, tzn. ja i mąż Dusi3.... Ale nic to, załatwimy sprawę w przyszły piatek. Tylko jak ja zdążę do Oddziału na sekcję...?!?!?! Nie wiem, czy uda mi się znowu zwolnic o całe 45 minut... Macie jakieś pomysły?:evil_lol: [quote name='Nugatowa']http://img250.imageshack.us/img250/5709/resizeofimg1350ayj3.jpg Cześć Asiula :loveu::loveu: Jaki pięny parasol zgarnełyście z Żela :lol: Asiu mam nadzieje, ze wm koncu upominek dla puppsow doszedł bo POczta Polska mnie wykańcza :angryy: Parasol - duzy, rozłozysty i zielony! Jest piekny!!! I nic nie doszło...:diabloti: [quote name='Czoko']Podziwiałam już od wczoraj wszystkie zdjęcia i ... załamałam się - w życiu nie rozpoznam braci Yumaszki i... przy taakim podobieństwie! Asiu ale to trzeba wiedzieć że mają cieczkę raz w roku! Wpadam na sekundkę z wpisem w najlepszym momencie i oczywiście dołączam do baardzo mocnego trzymania kciuków i zaciskania wszystkich łapek! Trzymaj, trzymaj... [quote name='Matusz'] trzymam !! mocno, jak najmocniej potrafię !! :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Juz teraz dzieki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Na pewno sprawa się wyjaśni :) Zaciskamy mocno kciuki!!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: Zaciskajcie, zaciskajcie...:lol: pzdr. Quote
Nugatowa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Asia ja juz nie mam siły :mdleje: :angryy::angryy:czemu nic nie dochodzi ?!?!?!?!!? W takim razie poczekam az odesla do mnie i wezme na show, innego rozwiązania nie widze :roll::placz: Quote
hanacek Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Asiaczek - dozobaczenia jutro w Trencin!!!;) Quote
Asiaczek Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Nugatowa']Asia ja juz nie mam siły :mdleje: :angryy::angryy:czemu nic nie dochodzi ?!?!?!?!!? W takim razie poczekam az odesla do mnie i wezme na show, innego rozwiązania nie widze :roll::placz: A moze podałaś mylny adres...? [quote name='hanacek']Asiaczek - dozobaczenia jutro w Trencin!!!;) Do zobaczenia! Pzdr. Quote
Nugatowa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Asiaczek napisał(a):A moze podałaś mylny adres...? Pzdr. Asiu wyślij mi na PW swoj adres :cool3: Quote
agaciaaa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Trzymamy kciuki!!!! Asiaczki na pewno dadzą rade :loveu: http://img186.imageshack.us/img186/6335/resizeofimg3076ge6.jpg a podobieństwo jest wręcz uderzające! ;) Quote
sylrwia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Asiaczek napisał(a):No własnie! O chcielismy zarejestrowac pieska, tzn. ja i mąż Dusi3.... Ale nic to, załatwimy sprawę w przyszły piatek. Tylko jak ja zdążę do Oddziału na sekcję...?!?!?! Nie wiem, czy uda mi się znowu zwolnic o całe 45 minut... Macie jakieś pomysły?:evil_lol: Przygotuje kilka pękatych kopert i zgłoś, że wychodzisz nadać korespondencje służbową :) Nugatowa napisał(a):Asia ja juz nie mam siły :mdleje: :angryy::angryy:czemu nic nie dochodzi ?!?!?!?!!? W takim razie poczekam az odesla do mnie i wezme na show, innego rozwiązania nie widze :roll::placz: Asiaczek napisał(a):A moze podałaś mylny adres...? Do zobaczenia! Pzdr. Dziewczyny Jupi wysłała do mnie paczuszkę piorytetem we wtorek o 8 rano, miała być na następny dzień, do dziś jej nie ma :angryy: dzieli nas 40 km. Poczta po prostu jaja sobie robi. Quote
Elitesse Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Asiaczek napisał(a):O 23.00 wyruszamy do Trencina/SK. Biorę ze sobą: Kenia, Wazirka, Dżezika i Żelkę. I wiem, że mam 4 inne psiaki w konkurencji. Trzymajcie mocno kciuki!! Tak, jak dotychczas, albo i mocniej. Baaaardzo prosze!!! Pzdr. :thumbs: :thumbs: Quote
Elitesse Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 sylrwia napisał(a): Dziewczyny Jupi wysłała do mnie paczuszkę piorytetem we wtorek o 8 rano, miała być na następny dzień, do dziś jej nie ma :angryy: dzieli nas 40 km. Poczta po prostu jaja sobie robi. z doswiadczenia wiem ze priorytety ida 1-2 tygodni :shake: Quote
sylrwia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Elitesse napisał(a):z doswiadczenia wiem ze priorytety ida 1-2 tygodni :shake: Elitesse powiedz, że żartujesz:crazyeye: Jaki to priorytet?? Quote
Cosmo Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 do kolezanki ja wyslalam normalnym to szlo 2 tygodnie :angryy: priorytet guzik da - oni powinni kary placic za niedostarczanie przesylek i listow - toz to nie XIX wiek, ze sie konmi wysylalo korespondencje... poczta polska to jeden wielki dramat :mad: Asia bedzie dobrze :p ehh a ja mam sesje i sie mecze, ale pierwszy egzamin zaliczylam na 4 :multi: - jeszcze tylko tydzien i wolne do 18tego :evil_lol: - jestem przeszczesliwa :) pozdrawiam cieplo;) Quote
Asiaczek Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='Nugatowa']Asiu wyślij mi na PW swoj adres :cool3: Wysłane! [quote name='agaciaaa']Trzymamy kciuki!!!! Asiaczki na pewno dadzą rade :loveu: http://img186.imageshack.us/img186/6335/resizeofimg3076ge6.jpg a podobieństwo jest wręcz uderzające! ;) No i dalismy!!! [quote name='sylrwia']Przygotuje kilka pękatych kopert i zgłoś, że wychodzisz nadać korespondencje służbową :) Nic z tego. W moim Biurze nie nadajemy w ten sposób korespondencji. A poza tym ja nie zajmuję się wysyłka listów...Czekam na inne propozycje. [quote name='Elitesse']:thumbs: :thumbs: Dzieki, przydały się! [quote name='Elitesse']z doswiadczenia wiem ze priorytety ida 1-2 tygodni :shake: A w Regulaminie jest napisane, że do europy - do 3 dni, poza europe do 5 dni. Albo jakos tak.. [quote name='Cosmo'] Asia bedzie dobrze :p ehh a ja mam sesje i sie mecze, ale pierwszy egzamin zaliczylam na 4 :multi: - jeszcze tylko tydzien i wolne do 18tego :evil_lol: - jestem przeszczesliwa :) pozdrawiam cieplo;) Było dobrze, oj było... Gratuluję czwórkowego egzaminu! Super wynik!!! [quote name='Agasia']Trzymam kciukasy za Trencin ! :) Agasia, nawet nie spodziewasz się, jak Twoje kciuki pomogły Twojemu Ulubieńcowi... [quote name='Błyskotka']Też trzymam kciuki ;). Piekne dzięki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Tak na szybko. Juz jesteśmy w domu, po kapieli i zaraz wędruję do łóżka. Przywieźliśmy z Trencina: 1xCAJC 3xCAC 2xCACIB 1xr.CACIB 1xBOB 1xBOG3 1xzakończony Interchampion i pelno fotek... A teraz myslcie, jak te wyniki zostały porozdzielane...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobranocka! Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dobry dzionek :lol: Serdeczne gratulacje świetnych wyników :multi: Ja obstawiam CACIBy dla Dżelki i Wazirka :razz: Quote
Asiaczek Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 jamnicze napisał(a):Dobry dzionek :lol: Serdeczne gratulacje świetnych wyników :multi: Ja obstawiam CACIBy dla Dżelki i Wazirka :razz: Mówisz o Żelce i Wahzirku czy o Dzeziku i Wahzirku? uwaga: to podpucha!:evil_lol: Pzdr. Quote
piotrjan Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ... ha , ha , ha , a ja wiem ale nie powiem :lol: ! Asiaczku gratki , szczególnie za grupę !!! Quote
Savannah Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Spóźnione gratulacje za KOWNO i TRENCIN!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja obstawiam że żELINKA dostala CACIBA i Wahzi !! Bo Wahziri mogł skonczyc INtera i ciesze się że mu się udalo !!!:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agasia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Asiaczek']Tak na szybko. Juz jesteśmy w domu, po kapieli i zaraz wędruję do łóżka. Przywieźliśmy z Trencina: 1xCAJC 3xCAC 2xCACIB 1xr.CACIB 1xBOB 1xBOG3 1xzakończony Interchampion i pelno fotek... A teraz myslcie, jak te wyniki zostały porozdzielane...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobranocka! Pzdr. Banał :D 1CAJC - Keniuś 3 CAC - Żelka, Dzez, Wahzi 2 CACIB - Wahziri, Żelka res CACIB - Dzezio BOB... tu robią sie schody, ale z glebi serca zycze tego Wahzirkowi więc BOG3 i Intera tez mu przydzielam :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Wysłane! Agasia, nawet nie spodziewasz się, jak Twoje kciuki pomogły Twojemu Ulubieńcowi... Pzdr. .. a to mnie lekko pokierowalo... :lol: I jak trafilam - moge juz totka wypelniac? :evil_lol: Quote
Recommended Posts