Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylrwia']Za długo na lokówce trzymany:diabloti:
Nie ZA DŁUGO, lecz ODPOWIEDNIO DłUGO!!!:lol:

[quote name='Matusz']Ach, pięknie Żelcia się prezentuje :loveu::loveu::loveu:
o to na Litwie jest coś takiego jak senior handlig? fajnie ;)

W Estonii też!
Pzdr.

Posted

Z ogromną przyjemnością oglądnęłam foteczki....:loveu::loveu::loveu:

A jak się mają pingwinki i ich dzielna mamusia? ;)

Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego dnia!!

Posted

sylrwia napisał(a):
Bardzo dziękuję za bazarkową ofertę pomocy dla Fary, sunia pojechał dziś do nowego domu.

Super!!!
Trzymam mocno kciuki, aby wszystko ułozyło sie OK!:lol:

Posted

Z ostatniej chwili:
- w środę Maluszki zostały wytatuowane. Zniosły to bardzo dobrze, żyją i mają się dobrze.;)
- dzisiaj odbyl się oficjalny przegląd hodowlany w Oddziale. Przeglądu dokonywał osobiscie Kierownik Sekcji Szpica i Psów Pierwotnych - p. Zbigniew Jakubowski. Maluchy podobały się i otrzymały piekny opis.
Na dodatek zrobiły takie "stójki", że.... uch, nie mam słów podziwu!

- niestety, jest jeden zgrzyt. Nie mogłam odebrac metryczek i małżonek Dusi3, bo... jest przepis, który mówi, że suka może mieć w roku tylko JEDEN RAZ szczeniaki. A okazało się, że moja Felka w tym roku juz rodziła! Mam na mysli miot na lit. "K", który urodzil się 11.01.2007 r., a obecny: 02-12-2007 r. Musiałam napisać podanie, które p. Z. Jakubowski poparł, ale i tak trzeba czekac na oficjalna zgode Komisji Hodowlanej (ma byc we wtorek). No i w nastepny piatek równiez czeka mnie wycieczka do Oddziału...

Może powinni zrobic wyjątek dla basenji, które przeciez maja cieczke tylko (!) raz w roku!!!
Pzdr.

Posted

O 23.00 wyruszamy do Trencina/SK. Biorę ze sobą: Kenia, Wazirka, Dżezika i Żelkę. I wiem, że mam 4 inne psiaki w konkurencji.
Trzymajcie mocno kciuki!! Tak, jak dotychczas, albo i mocniej. Baaaardzo prosze!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']O 23.00 wyruszamy do Trencina/SK. Biorę ze sobą: Kenia, Wazirka, Dżezika i Żelkę. I wiem, że mam 4 inne psiaki w konkurencji.
Trzymajcie mocno kciuki!! Tak, jak dotychczas, albo i mocniej. Baaaardzo prosze!!!
Pzdr.

trzymam !! mocno, jak najmocniej potrafię !! :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Podziwiałam już od wczoraj wszystkie zdjęcia i ... załamałam się - w życiu nie rozpoznam braci Yumaszki i... przy taakim podobieństwie!

Asiu ale to trzeba wiedzieć że mają cieczkę raz w roku!

Wpadam na sekundkę z wpisem w najlepszym momencie i oczywiście dołączam do baardzo mocnego trzymania kciuków i zaciskania wszystkich łapek!