Asiaczek Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Przeglądnęłam fotki z Kowna i ... mniam, mniam, mniam... Warto poczekać do dzisiejszego popołudnia...:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Asiaczek napisał(a):Przeglądnęłam fotki z Kowna i ... mniam, mniam, mniam... Warto poczekać do dzisiejszego popołudnia...:lol: Pzdr. jak mowisz ze warto to czekamy ! :) Quote
Anecioreczek Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Asiaczku,podaje mój numer telefonu-jakby był jakis czas ja jestem w warszawie teraz do czwartku,mieszkam na Służewcu Może sie spotkamy?:) Jak nie na służewcu to gdzi indziej gdzie bede bo niemoge sie za bardzo ze znajomymi odłanczac i niemam za bardzo dostepu do internetu... numer:605623342 Czekam z niecierpliwoscią na telefon. GrAtuluje oczywiscie kolejnych sukcesów:cool3: Quote
cavallo Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Gratulacje Asiaczki!!! :multi::multi::multi: Wiedziałam, że tak będzie!!! :loveu::loveu::loveu: Pozdrowionka Quote
patrycja_joko Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 GRATULACJE!!! Pozdrawiam piękne psiaki:* Quote
jamnicze Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Asiaczek napisał(a): Obiecuję fotki z Kowna oraz Maleństw. Pzdr. Kiedy? Kiedy? :niedowia: Quote
Asiaczek Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Teraz musze odpracowac pańszczyznę i może za jakieś 3 godzinki wstawię fotki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='patrycja_joko']GRATULACJE!!! Pozdrawiam piękne psiaki:* Witaj, Patrycja_joko! Nie widziałam Cię jeszcze u mnie, prawda? Zapraszam! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='cavallo']Gratulacje Asiaczki!!! :multi::multi::multi: Wiedziałam, że tak będzie!!! :loveu::loveu::loveu: Pozdrowionka Hihihi, Madrala!!!:lol: Pzdr. Quote
Guest Dusia3 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Pani Asiu, gratulacje od rodziny Anjaro (Andżaro:-)), czyli RODZYNECZKA i szybkie pytanie, czy Erka znalazła domek? muszę się pochwalić, że wyprawkę dla Małego mamy skompletowaną w całości, łącznie z najlepszą polecaną karmą, jak Anjaro, czy robi postępy w ćwiczeniach przed występem? a reszta rozkoszniaków? Pozdrawiam serdecznie Dusia Quote
Asiaczek Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Dusia3 napisał(a):Pani Asiu, gratulacje od rodziny Anjaro (Andżaro:-)), czyli RODZYNECZKA i szybkie pytanie, czy Erka znalazła domek? muszę się pochwalić, że wyprawkę dla Małego mamy skompletowaną w całości, łącznie z najlepszą polecaną karmą, jak Anjaro, czy robi postępy w ćwiczeniach przed występem? a reszta rozkoszniaków? Pozdrawiam serdecznie Dusia Pięknie dziekujemy! Ta wystawa była dla nas dosyc istotna ze względu na to, że ... byla pierwsza wystawą w tym roku. I - jak widac z rezultatów - inauguracja sezonu udała sie!!! Andżaro ćwiczy i rozrabia. Napada na Siostry,podgryza je i - jak na chłopaka przystało - usiłuje "rządzić" w tym 4-sztukowym stadzie. Ale sunie nie daja się!:lol: Erka jest jeszcze wolna... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Powoli wstawie kilka fotek z wystawy w Kownie. Po kolei to było tak: Najpierw klasa otwarta: Dżezik i Jumaszka. Jak to bracia... Podoba mi się zwłaszcza pstatnie zdjęcie, gdzie widać ich podobieństwo... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Dżezik. Badanie... Czy zwróciliscie uwagę na kolor fotek? To Inga ćwiczyla swój nowy aparat i jego mozliwosci... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Wazirek... Żelcia... Wybor zwycięzcy rasy... Dla fanow Wahzirka i Żelki - dobra wiadomość. Ich fotki jeszcze będa!:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 A tak prezentowała sie Żelka na wyborach BOG: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 No i Pary Hodowlane: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 No i Dzezik ze swoja handlerka - Marija ZEMLANSKą z Litwy. I miejsce w konkurencji Senior Handling (powyzej 18 lat) - niedziela. I miejsce i Zwycięstwo Wystawy z Senior Handling (w porównaniu ze zwycięzcami z obu dni). Wahzirek kolejny raz pokazał, że lubi... jak prowadza go kobiety! Ah, ten Wahzirek...:loveu: pzdr. Quote
Elitesse Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Jumcia ma chyba bardziej skrecony ogonek niz brat ? :cool3: Quote
Recommended Posts