Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, tak! Dopiero po 2 lutego 2008 będę "wydawane"... Rozumiem, że planujesz mały wypadzik do W-wy?

Tak, już jestem umowiona do lekarza z Nadia na 20:30. A znajdziesz chwileczke zebym mogla wpasc i wymiziac? :loveu::cool1:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

hej dziewczyny, wczoraj dostalam takie cos na gg, jakbyscie mogly gdzies to zamiescic w dogomanii to moze by pomoglo, ja dzisiaj nie mam czasu, bo zaraz jade do babci, wpadlam na chwilke w neta

http://a416.ac-images.myspacecdn.com/images01/115/l_fe3698961e4b7883c0ed7cfde8a5629f.jpg Moze ktos by chcial takiego Goldenka jak w zalaczniku za
darmo.Niestety sa do uspienia (wlasciciel nie jest w stanie ich zatrzymac), wiec moze ktos bylby zainteresowany? Kontakt: 515294956. Rozeslijcie prosze wsród znajomych

nie wiem czy to nie sciema, ale takie cos otrzymalam...

Asiu jesli choc troszke interesujesz sie motoryzacja - te ksiazki sa naprawde smiechowe :cool3:

Lidka, oo wow, ja musze pare recenzji napisac z filozofii i etyki :mad:

pozdrawiam serdecznie, Karolka

Posted

Agasia napisał(a):
Tak, już jestem umowiona do lekarza z Nadia na 20:30. A znajdziesz chwileczke zebym mogla wpasc i wymiziac? :loveu::cool1:

To może i by mi się udało wkońcu któegoś dnia wymiziać baski-bobaski. Bo w zeszłym roku się nie udało :(

A tak wogóle to Witaj Asiu w Nowym Roku :)))

Posted

Agasia napisał(a):

Napisz mi na PW/maila, o której przyjedziesz do W-wy. Bo ja jestem wolna dopiero ok. 18.00.
W jakiej lecznicy masz te wizyte?

Cosmo napisał(a):

Asiu jesli choc troszke interesujesz sie motoryzacja - te ksiazki sa naprawde smiechowe :cool3:
pozdrawiam serdecznie, Karolka

OK. Postaram sie przeczytac. Dzięki za zachetę!

jo-jo napisał(a):
To może i by mi się udało wkońcu któegoś dnia wymiziać baski-bobaski. Bo w zeszłym roku się nie udało :(

A tak wogóle to Witaj Asiu w Nowym Roku :)))

Witaj, Jojku!!
To jak Agasia się zdecyduje, to moze własnie 17 stycznia? Co sadzisz o tym terminie?
Bo 12 i 13 - wyjazd.
Nastepny weekend - wystawa w Kownie, potem nastepny weekend - Trencin. Potem chyba jest już luty i - Rzeszów. Ale Rzeszów jest w sobotę, więc niedziela teoretycznie jest wolna.
Ale po 2 lutego br. powoli nadchodzi czas oddawania Maluszków Nowym Właścicielom. Więc nie wiem, czy nie lepiej umawiac sięna jakis termin w tygodniu, a nie czekac na weekend...
Pzd.

Posted

Cosmo napisał(a):
dobrej nocy ;) padam juz na pyszczek po calym zabieganym dniu :roll:
pzdr, Karolina

Ja tez wczoraj padłam... Mimo, ze to byla sobota, była to baaaardzo pracowita sobota dla mnie.

sylrwia napisał(a):
Daj Asiaczku pare nowych fotek szkrabów:modla:

Mam fotki, ale nie mam czasu na wstawienie.:oops:
Dzisiaj tez nie za bardzo, bo o 17.-- mam spotkanie z kolezanka, która ponad 20 lat temu wyemigrowała do australii i teraz jest w w-wie (przelotem). Ciekawe, o której wróce do domu...

panienkabubu napisał(a):
Asiu ale macie napięte terminarze z wystawami :loveu:
12-13 jesteście gdzie? :loveu: stycznia oczywiście :loveu:

12 stycznia jadę do Gosi (hodowla African Elite) zobaczyc, jakie to małe cuda urodziły się po gusiu-pregusiu i Buszce. A w niedzielę (13.01.2008 r.) będzie u mnie Savannah.

Pzdr.

Posted

Wstawię Wam kilka fotek moich wnuczek. Sa to dzieci JUMA MONGO Asiaczek FCI i Dream of Africa LIBERTY VICTORIA. Maluchy urodziły sie 20-11-2007 r.

Jumę znacie, tak więc najpierw pójda fotki Mamusi:

Cdn.
Pzdr.

Posted

[quote name='sylrwia']:multi: Super rudzielce takie bardzo kluskowate:)
Hihihi, bo to sa Kluseczki!:loveu::loveu::loveu:
Są starsze od moich Tri o ok. 2 tygodnie. I to będzie widać na nastepnych fotkach.

Cdn.
Pzdr.

Posted

Witam po chwilowej nieobecności ;)
Tak mi się strasznie te zdjęcia Rodzynka w czapeczce spodobały, że (zgodnie z zapowiedziami), narysowałam go na tablecie :lol:
http://img178.imageshack.us/img178/8890/resizeofpicture085tf0.jpg
Kurcze...Asiaczku...Ja nie mogę patrzeć na te zdjęcia małych basków... :placz: cud, miód i orzeszki :loveu: a te rudaski :mdleje: zwłaszcza, ze mam sentyment do wszystkiego co rude :lol: Aż by się chciało taką klusię w domu mieć.......Ehhh jeszcze 3 lata :diabloti:

No to wrzucam moje wypociny, to jest normalny rozmiar, rysowałam ze zdjęcia, które wkleiłaś, i nie chciałam zepsuć proporcji...

Pozdrawiam gorąco :loveu:

Posted

Witaj Cambel&Megi!
Czapeczki na sylwestra dla Maluszków robił MKM, a fotki - ja!
Super wyszedł rysunek!
Dusia3 - co Ty na to? Rodzynek vel Andżaro - jak malowany!:loveu:
Pzdr.

Posted

[quote name='bGirl']

[FONT=Comic Sans MS]cudne kluseczki :loveu:
jaki im się oczka śmieją...
a za chwilke poracja czarnego szczęścia

osiem łap i bGirl
[/FONT]

O, witamy, witamy...
Dzieki za info. Na pewno jeszcze dzisiaj zajrzymy na nowe fotki Czarnego Potffora.:loveu:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Witaj, Jojku!!
To jak Agasia się zdecyduje, to moze własnie 17 stycznia? Co sadzisz o tym terminie?
Bo 12 i 13 - wyjazd.
Nastepny weekend - wystawa w Kownie, potem nastepny weekend - Trencin. Potem chyba jest już luty i - Rzeszów. Ale Rzeszów jest w sobotę, więc niedziela teoretycznie jest wolna.
Ale po 2 lutego br. powoli nadchodzi czas oddawania Maluszków Nowym Właścicielom. Więc nie wiem, czy nie lepiej umawiac sięna jakis termin w tygodniu, a nie czekac na weekend...
Pzd.

Hmmm, o 17 warto pomyśleć ;-) 12-13 to u mnie chyba też wyjazd, ale nad 17 pomyślę i dam znać:)

A Bobaski śliczne :loveu::loveu: