Agasia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Asiaczek napisał(a):Tak, tak! Dopiero po 2 lutego 2008 będę "wydawane"... Rozumiem, że planujesz mały wypadzik do W-wy? Tak, już jestem umowiona do lekarza z Nadia na 20:30. A znajdziesz chwileczke zebym mogla wpasc i wymiziac? :loveu::cool1: Quote
Cosmo Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 hej dziewczyny, wczoraj dostalam takie cos na gg, jakbyscie mogly gdzies to zamiescic w dogomanii to moze by pomoglo, ja dzisiaj nie mam czasu, bo zaraz jade do babci, wpadlam na chwilke w neta http://a416.ac-images.myspacecdn.com/images01/115/l_fe3698961e4b7883c0ed7cfde8a5629f.jpg Moze ktos by chcial takiego Goldenka jak w zalaczniku za darmo.Niestety sa do uspienia (wlasciciel nie jest w stanie ich zatrzymac), wiec moze ktos bylby zainteresowany? Kontakt: 515294956. Rozeslijcie prosze wsród znajomych nie wiem czy to nie sciema, ale takie cos otrzymalam... Asiu jesli choc troszke interesujesz sie motoryzacja - te ksiazki sa naprawde smiechowe :cool3: Lidka, oo wow, ja musze pare recenzji napisac z filozofii i etyki :mad: pozdrawiam serdecznie, Karolka Quote
sylrwia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Cosmo to co dostalas to po prostu spam. I prosze nei rozkeljaj i nie wysylaj tego dalej. Quote
jo-jo Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Agasia napisał(a):Tak, już jestem umowiona do lekarza z Nadia na 20:30. A znajdziesz chwileczke zebym mogla wpasc i wymiziac? :loveu::cool1: To może i by mi się udało wkońcu któegoś dnia wymiziać baski-bobaski. Bo w zeszłym roku się nie udało :( A tak wogóle to Witaj Asiu w Nowym Roku :))) Quote
Cosmo Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 sylrwia napisał(a):Cosmo to co dostalas to po prostu spam. I prosze nei rozkeljaj i nie wysylaj tego dalej. ok ;) nie wysylalam, pzdr Quote
Asiaczek Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Agasia napisał(a):Tak, już jestem umowiona do lekarza z Nadia na 20:30. A znajdziesz chwileczke zebym mogla wpasc i wymiziac? :loveu::cool1: Napisz mi na PW/maila, o której przyjedziesz do W-wy. Bo ja jestem wolna dopiero ok. 18.00. W jakiej lecznicy masz te wizyte? Cosmo napisał(a): Asiu jesli choc troszke interesujesz sie motoryzacja - te ksiazki sa naprawde smiechowe :cool3: pozdrawiam serdecznie, Karolka OK. Postaram sie przeczytac. Dzięki za zachetę! jo-jo napisał(a):To może i by mi się udało wkońcu któegoś dnia wymiziać baski-bobaski. Bo w zeszłym roku się nie udało :( A tak wogóle to Witaj Asiu w Nowym Roku :))) Witaj, Jojku!! To jak Agasia się zdecyduje, to moze własnie 17 stycznia? Co sadzisz o tym terminie? Bo 12 i 13 - wyjazd. Nastepny weekend - wystawa w Kownie, potem nastepny weekend - Trencin. Potem chyba jest już luty i - Rzeszów. Ale Rzeszów jest w sobotę, więc niedziela teoretycznie jest wolna. Ale po 2 lutego br. powoli nadchodzi czas oddawania Maluszków Nowym Właścicielom. Więc nie wiem, czy nie lepiej umawiac sięna jakis termin w tygodniu, a nie czekac na weekend... Pzd. Quote
Cosmo Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 dobrej nocy ;) padam juz na pyszczek po calym zabieganym dniu :roll: pzdr, Karolina Quote
sylrwia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Daj Asiaczku pare nowych fotek szkrabów:modla: Quote
panienkabubu Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Asiu ale macie napięte terminarze z wystawami :loveu: 12-13 jesteście gdzie? :loveu: stycznia oczywiście :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Cosmo napisał(a):dobrej nocy ;) padam juz na pyszczek po calym zabieganym dniu :roll: pzdr, Karolina Ja tez wczoraj padłam... Mimo, ze to byla sobota, była to baaaardzo pracowita sobota dla mnie. sylrwia napisał(a):Daj Asiaczku pare nowych fotek szkrabów:modla: Mam fotki, ale nie mam czasu na wstawienie.:oops: Dzisiaj tez nie za bardzo, bo o 17.-- mam spotkanie z kolezanka, która ponad 20 lat temu wyemigrowała do australii i teraz jest w w-wie (przelotem). Ciekawe, o której wróce do domu... panienkabubu napisał(a):Asiu ale macie napięte terminarze z wystawami :loveu: 12-13 jesteście gdzie? :loveu: stycznia oczywiście :loveu: 12 stycznia jadę do Gosi (hodowla African Elite) zobaczyc, jakie to małe cuda urodziły się po gusiu-pregusiu i Buszce. A w niedzielę (13.01.2008 r.) będzie u mnie Savannah. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Myslalam, ze będziecie w Olomoucu :loveu: No to porób foteczki :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Między innymi po to jadę!:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Wstawię Wam kilka fotek moich wnuczek. Sa to dzieci JUMA MONGO Asiaczek FCI i Dream of Africa LIBERTY VICTORIA. Maluchy urodziły sie 20-11-2007 r. Jumę znacie, tak więc najpierw pójda fotki Mamusi: Cdn. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ale piekne rude bobaski :loveu::loveu: i mamusia jak pilnuje :cool3: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Oj, tak! Rodzice tych 3 rudych sunek sa bardzo dumni z pociech. A Mamunia - w szczególności... Lecimy z dalszymi fotkami. Cdn. Pzdr. Quote
sylrwia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 :multi: Super rudzielce takie bardzo kluskowate:) Quote
Asiaczek Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='sylrwia']:multi: Super rudzielce takie bardzo kluskowate:) Hihihi, bo to sa Kluseczki!:loveu::loveu::loveu: Są starsze od moich Tri o ok. 2 tygodnie. I to będzie widać na nastepnych fotkach. Cdn. Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Witam po chwilowej nieobecności ;) Tak mi się strasznie te zdjęcia Rodzynka w czapeczce spodobały, że (zgodnie z zapowiedziami), narysowałam go na tablecie :lol: http://img178.imageshack.us/img178/8890/resizeofpicture085tf0.jpg Kurcze...Asiaczku...Ja nie mogę patrzeć na te zdjęcia małych basków... :placz: cud, miód i orzeszki :loveu: a te rudaski :mdleje: zwłaszcza, ze mam sentyment do wszystkiego co rude :lol: Aż by się chciało taką klusię w domu mieć.......Ehhh jeszcze 3 lata :diabloti: No to wrzucam moje wypociny, to jest normalny rozmiar, rysowałam ze zdjęcia, które wkleiłaś, i nie chciałam zepsuć proporcji... Pozdrawiam gorąco :loveu: Quote
WinterGirl Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Comic Sans MS]cudne kluseczki :loveu: jaki im się oczka śmieją... a za chwilke poracja czarnego szczęścia osiem łap i bGirl[/FONT] Quote
Asiaczek Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Witaj Cambel&Megi! Czapeczki na sylwestra dla Maluszków robił MKM, a fotki - ja! Super wyszedł rysunek! Dusia3 - co Ty na to? Rodzynek vel Andżaro - jak malowany!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='bGirl'][FONT=Comic Sans MS]cudne kluseczki :loveu: jaki im się oczka śmieją... a za chwilke poracja czarnego szczęścia osiem łap i bGirl[/FONT] O, witamy, witamy... Dzieki za info. Na pewno jeszcze dzisiaj zajrzymy na nowe fotki Czarnego Potffora.:loveu: Pzdr. Quote
jo-jo Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Asiaczek napisał(a):Witaj, Jojku!! To jak Agasia się zdecyduje, to moze własnie 17 stycznia? Co sadzisz o tym terminie? Bo 12 i 13 - wyjazd. Nastepny weekend - wystawa w Kownie, potem nastepny weekend - Trencin. Potem chyba jest już luty i - Rzeszów. Ale Rzeszów jest w sobotę, więc niedziela teoretycznie jest wolna. Ale po 2 lutego br. powoli nadchodzi czas oddawania Maluszków Nowym Właścicielom. Więc nie wiem, czy nie lepiej umawiac sięna jakis termin w tygodniu, a nie czekac na weekend... Pzd. Hmmm, o 17 warto pomyśleć ;-) 12-13 to u mnie chyba też wyjazd, ale nad 17 pomyślę i dam znać:) A Bobaski śliczne :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 No to jeszcze trochę fotek Jumciowych pociech i spadam... Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts