Savannah Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Cosmo napisał(a):no to Lidka pijemy bruderszafta - ja jestem Karolina ;) :popcorn: wow no to jedzcie podbijac skandynawie :cooldevi: nie dajcie sie Szwedom :eviltong: :cool3::placz: No to bardzo mi miło ! :) Nie damy się, nie damy !! :loveu::lol: Quote
Cosmo Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dzień dobrek :multi: dzisiaj mialam tak nudne zajecia, ze przeczytalam 100 stron "Motoświat" Clarksona :evil_lol: nie moja wina, ze profesorek tak przynudzał :lol: yhh zaraz jade po mame do pracy i jedziemy do Lodzi do mojej ortodontki, juz 2 lata i 7mies nosze aparat, mam serdecznie dosc :angryy: a moja lekarka ciagle przedluza to wszystko, tylko nie wiem czy celowo :mad: pozdrawiam ;) do jutra, buzki :p Quote
Cosmo Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ooo no to super :) cha to juz dwie karolcie :p, pzdr Quote
Savannah Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 witamy Asiaczki :) no i Cosmo- Karoline;) i innych !! Ja dzisiaj mam lekki kocioł, musze napisac prace na podstawy turystyki: 2. Proszę dokonać analizy słabych i mocnych stron rozwoju turystyki własnego miasta lub regionu, itp Ja oczywiscie pisze o Poznaniu, ale probuje wymyslic te mocne i słabe strony... Moze ktos mam jakies pomysły ? :) Quote
Cosmo Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Lidka powiem ci jedno w Obornikach Wlkp. jest niebezpiecznie :cool3: Poznan - piekne stare miasto, poznanskie koziolki (dobrze mowie?:hmmmm:) hmm slabe strony - powiedzmy np. brak szlaków turystycznych, drog rowerowych, malo hoteli - miejsc noclegowych, restauracji (byloby tego znacznie wiecej, ale juz moj mozg dzisiaj nie pracuje) mocne strony - to np rozwinieta baza noclegowa, gastronomiczna, organizacja roznego rodzaju imprez kulturalnych (a Poznaniacy maja swoja Malte nie??:eviltong:) a takze targow miedzynarodowych, "posiadanie" starowki i innych zabytkowych miejsc, typu koscioly takie siakie i owakie [drewniane, gotyckie etc :lol:], rozwinieta komunikacja - dworce PKS, PKP, lotniska- moze jutro cos jeszcze dopisze, bo dzisiaj juz chyba nic wiecej nie wymysle :) mam nadzieje, ze troszeczke pomoglam:p pozdrawiam cieplo;) Quote
Cosmo Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ojjj ja juz sie zegnam, bo padam na ryjek po tym wyjezdzie do Lodzi, ojjj duze miasta mnie przerazaja jednak:cool3: dobrej nocy, kolorowych snow:p Quote
Elitesse Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Asiaczek napisał(a):Do ostrzyzenia zostało mi jeszcze póltora kota... tylko. Może w najbliższa sobotę to "załatwimy". Rachu-ciachu i... cała szóstka obciachana! Pzdr. ciekawe jak wyglada to pol nieobciachanego kota :evil_lol: ja sie spielam i wczoraj Zadre zrobilam, jeszcze tylko Waciak mi do obrobki zostal :roll: Quote
Asiaczek Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='alive']Jezusie Nazareński ki diabeł!!! :crazyeye: Doszyłaś temu kotu głowę jakiegoś innego? :cool3: http://img503.imageshack.us/img503/8284/resizeofimg0756up2.jpg Wszystkim moim kotom tak zrobię, a co! Tu odetnę, tam doszyję...:evil_lol: [quote name='Cosmo']Dzień dobrek :multi: dzisiaj mialam tak nudne zajecia, ze przeczytalam 100 stron "Motoświat" Clarksona :evil_lol: nie moja wina, ze profesorek tak przynudzał :lol: Rozumiem, że książka ciekawa? Ja zupełnie nie znam tego autora...:oops: [quote name='Cosmo']Lidka powiem ci jedno w Obornikach Wlkp. jest niebezpiecznie :cool3: Poznan - piekne stare miasto, poznanskie koziolki (dobrze mowie?:hmmmm:) hmm slabe strony - powiedzmy np. brak szlaków turystycznych, drog rowerowych, malo hoteli - miejsc noclegowych, restauracji (byloby tego znacznie wiecej, ale juz moj mozg dzisiaj nie pracuje) mocne strony - to np rozwinieta baza noclegowa, gastronomiczna, organizacja roznego rodzaju imprez kulturalnych (a Poznaniacy maja swoja Malte nie??:eviltong:) a takze targow miedzynarodowych, "posiadanie" starowki i innych zabytkowych miejsc, typu koscioly takie siakie i owakie [drewniane, gotyckie etc :lol:], rozwinieta komunikacja - dworce PKS, PKP, lotniska- moze jutro cos jeszcze dopisze, bo dzisiaj juz chyba nic wiecej nie wymysle :) mam nadzieje, ze troszeczke pomoglam:p pozdrawiam cieplo;) Super podpowiedź. Myslę, ze Savannah na pewno skorzysta z tych info. [quote name='Elitesse']ciekawe jak wyglada to pol nieobciachanego kota :evil_lol: ja sie spielam i wczoraj Zadre zrobilam, jeszcze tylko Waciak mi do obrobki zostal :roll: Elitesse - dzielny zuszek jesteś, jeszcze teraz, przy Magdusi...:lol::loveu: Postaram sie dzisiaj wieczorkiem, ale zaznaczam: późnym wieczorkiem, wstawić nowe fotki Maluchów. uszka juz stoją, ogonki się skręcają, przed nami weekend, eh, chce się zyc! Miłego dnia! Pzdr. Pzdr. Quote
Matusz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Hej Asiaczki :multi::loveu::multi: Wpadliśmy życzyć miłego dnia ;) Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Arial]Melduję się porannie :grins:[/FONT] Quote
bonita Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dzień doberek w tym nowym roku ( w sumie, to on już nie taki nowy, ma cztery dni :evil_lol:) Pozdrowionka dla Asiaczkowej rodzinki :loveu: Quote
agaciaaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Witajcie Asiaczki w nowym roku! :) Nadrobiłam zaległości.. troche tego było ;) widziałam świetny rysunek z lokówką :evil_lol: A maluszki coraz piękniejsze! I ślicznie im w sylwestrowych czapeczkach :loveu: Pozdrowienia i spełnienia marzeń w nowym roku! Quote
Agasia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Asiaczku czy 17 stycznia male baski beda jeszcze u Ciebie?:) Quote
Cosmo Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 witam;) Rozumiem, że książka ciekawa? Ja zupełnie nie znam tego autora...:oops: to jest ksiazka tego wariata z TOP GEAR, leci na TVN Turbo, pokochalam tego goscia za nieziemski humor i ironie :evil_lol: czyta sie duszkiem i usmiecha pod nosem :eviltong: Swiat wg Clarksona I i II juz dawno kupilam i przeczytalam, a ta terazniejsza niedawno wyszla w Polsce i juz jestem przy koncu ;) ksiazka czytana na zajeciach i w PKSie to jest to :cool3: w ogole zastanawiam sie nad przeniesieniem na studia zaoczne, bo zal mi czasu na codzienne dojazdy, 3h dziennie w plecy :angryy: pzdr, Karolina Quote
WinterGirl Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Comic Sans MS]dotarliśmy i do Ciebie, nikt jak Ty nie potrwafi zmobilizować do pokazania naszych mordek...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]osiem łap i bGirl[/FONT] Quote
Poświata Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Witajcie Asiaczki w nowym roku :multi:.... wpadłam poprawić sobie zasmarkany humorek zdjęciami słodkich (bo)basków. Mogę na coś liczyć :cool3:. Quote
Savannah Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Cosmo dzięki !! Ja już napisałam, wyszło mi na 4 strony... starczy :lol: Quote
sylrwia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Asiaczku lub ktokolwiek inny potrzebuje jakąs przykładową umowe na współwłasność psa, na cito!!! podeslijcie jakiś skan lub foto Quote
Asiaczek Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Agasia']Asiaczku czy 17 stycznia male baski beda jeszcze u Ciebie?:) Tak, tak! Dopiero po 2 lutego 2008 będę "wydawane"... Rozumiem, że planujesz mały wypadzik do W-wy? [quote name='Cosmo']witam;) to jest ksiazka tego wariata z TOP GEAR, leci na TVN Turbo, pokochalam tego goscia za nieziemski humor i ironie :evil_lol: czyta sie duszkiem i usmiecha pod nosem :eviltong: Swiat wg Clarksona I i II juz dawno kupilam i przeczytalam, a ta terazniejsza niedawno wyszla w Polsce i juz jestem przy koncu ;) ksiazka czytana na zajeciach i w PKSie to jest to :cool3: w ogole zastanawiam sie nad przeniesieniem na studia zaoczne, bo zal mi czasu na codzienne dojazdy, 3h dziennie w plecy :angryy: pzdr, Karolina A więc twierdzisz, że warto poczytać? No to spróbuję... [quote name='bGirl'][FONT=Comic Sans MS]dotarliśmy i do Ciebie, nikt jak Ty nie potrwafi zmobilizować do pokazania naszych mordek...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]osiem łap i bGirl[/FONT] Witaj bGirl! Zaraz dreptamy do Was. Czyżby mordka Czarnego pojawiła się na fotkach?:lol: [quote name='Poświata']Witajcie Asiaczki w nowym roku :multi:.... wpadłam poprawić sobie zasmarkany humorek zdjęciami słodkich (bo)basków. Mogę na coś liczyć :cool3:. Zdjęcia są w aparacie, ale juz dzisiaj nie mam siły na wstawianie... Jutro [quote name='Savannah']Cosmo dzięki !! Ja już napisałam, wyszło mi na 4 strony... starczy :lol: Uh, ale się rozpisałaś! [quote name='sylrwia']Asiaczku lub ktokolwiek inny potrzebuje jakąs przykładową umowe na współwłasność psa, na cito!!! podeslijcie jakiś skan lub foto Dopiero teraz dotarłam do domu. Czy to jeszcze aktualne? pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 OK. Wyślę za chwilę maila z umową. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Nie jest to właściwie jeszcze umowa, raczej taki szkic, co powinno w niej byc. Moze w jakiś sposób pomoze. pzdr. Quote
sylrwia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Wiem, wiem, ale daje obraz co i jak to sklecić. Bardzo dziękuje :) Quote
Recommended Posts