Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dusia3']Alek mój syn zdecydował, że Maluch będzie się nazywał Andżaro (na roboczo ;)), od [SIZE=-1]Kilimandżaro - takie małe nawiązanie do miejsca pochodzenia
Super imie!
Andżaro... ładnie brzmi...:loveu:
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Guest Dusia3
Posted

nooo jednego na razie, a jak zmienię mieszkanie może na domek, to kto wie?
widziałam dwa basenji Agi i muszę przyznać, że w parze wyglądają bardzo malowniczo
w ogóle bardzo ładne psy, szczególnie pyszczki takie ....mądre

a na razie wychodzę z sieci, więc do zobaczenia

Cosmo napisał(a):
dusia, a to ty bobaska jednego bierzesz od Asi??? ja tez chce:placz::-(

Posted

Cosmo napisał(a):
dusia, a to ty bobaska jednego bierzesz od Asi??? ja tez chce:placz::-(

Dusia3 bierze Rodzynka, czyli LESSON OF LOVE Asiaczek FCI, a po domowemu Andżaro.:loveu::loveu::loveu:
Pzdr.

Posted

Rodzice juz nie żyją, z siostrą mam i tak konktakt.
A wyjechałabym, oczywiście, z meżem... Jakby zechciał...;-) A jak nie - to, trudno, zostajemy...

Ale to i tak nierealne, bo obawiam się, że zanim zdobęde fundusze na wyjazd, to juz będzie "posprzatane"...
Pzdr.

przykro mi:roll:

moze i masz racje, w sumie tak szczerze mowiac mimo, iz my mamy cala strone taty w jednym miescie to spotykami sie raptem od swieta, tak to strasznie ciezko wpasc spontanem na kawe..

ja tak mysle, ze jak zaloze swoja rodzine to najwazniejszy bedzie dla mnie kontakt z rodzicami i siostra i babuszkami, jesli tylko beda zyly, z kuzynostwem sie kontakt zapewne urwie..

w sumie ciekawy bylby taki wyjazd, zmiana otoczenia, czlowiek czuje sie wtedy jak nowonarodzony, nikt go nie zna, nie ocenia, fantastyczne uczucie..

Posted

nooo jednego na razie, a jak zmienię mieszkanie może na domek, to kto wie?
ale masz dobrze:p, pozdrawiam :)

Dusia3 bierze Rodzynka, czyli LESSON OF LOVE Asiaczek FCI, a po domowemu Andżaro.:loveu::loveu::loveu:
Pzdr.
Asia no zebym nie mieszkala z rodzicami, to wszystko byloby inaczej, nie wiem, bede kombinowac jak sie da..;) ucaluj ode mnie wszystkie bobaski i Felcie :*

Posted

To nie jest przykre. Po prostu zyjemy w takich warunkach i w takich czasach, że nie zawsze mamy wybor. W innych - też jestesmy ograniczani...

Ja tego nie będe zmieniać...:cool1:
Pzdr.

Posted

tzn mi przykro, że twoi rodzice nie zyja:roll:

a reszta - moze sie kiedys udac - pomysl taki domek na poludniu Francji, baseczki biegajace po soczystych trawach...:p

no powolutku sie ewakuuje, bo juz mi oczka nawalaja, nie wiem jak czesto bede wpadac, bo mi sie tatusiek odgraza, ze mam sie zaczac uczyc od jutra do sesji hehe:cool3: ale postaram sie byc czesto, ile sie da :diabloti:

zycze jeszcze raz wszystkiego najlepszego, zeby hodowla i bobaski sie pieknie rozwijaly :) zeby wszystko bylo ok i w zyciu prywatnym i zawodowym :p pozdrawiam serdecznie - Karolina ;)

Posted

Hej Asiaczku
Sylwestrowe kreacje maluchów cud miód malina - słodkie mongolionki.

Pytanko gdzie ty byś chciała wyjechać nu nu nu jak to Karollo mówi i co ty byś robiła bez nas :shake:.
Fotoski seper jak zawsze.

Dusia3 imię dla małego rewelacja Andżaro - niezłe naprawde, bardzo mi się podoba, brzmi poważnie :cool3:, tajemniczo i napewno bedzie pasowało do basenji.

Posted

Wpadam z wizytą po Sylwestrze :) Normalnie przeżyłam najlepszego Sylwka w całym życiu !:lol: A jak to ciekawie się kładzie spać przed 7:evil_lol: Może wstawię jakąś fotkę, o ile Asiaczek się zgodzi...:)

No widzę, że teraz temat wyjazdów się zaczął! Ja mam nadzieje, że jednak Asiaczek nigdzie nie wyjedzie! Bo będę mieć jeszcze dalej niż do Warszawy :placz: Ja tak też myślałam nad wyjazdem, także z tej racji wybrałam taki kierunek studiów jaki wybrałam:lol: Ciągnie mnie do Hiszpanii najbardziej (Asiaczek wie gdzie dokładnie:razz:) oraz także na Cypr - dwa "moje" światy... Ale Anglia i Szwecja wchodzą także w rachubę... pierwsze za sprawą możliwości podszkolenia języka, a drugie ze względu na rodzinę... Jednak ostatnio tyle się działo w moim życiu, że w tym momencie wcale nie jestem pewna czy chce wyjechać z Polski i zostawić Rodziców, siostrę, chłopaka, znajomych...:roll: To była by baaaaardzo trudna decyzja.... Poza tym mam tutaj handlerskie "obowiązki wobec basków-bobasków...:lol::cool3:;)

Posted

i tak trzymac Asia i Savannah :Poland:

a no wlasnie widzialam, Savanciu, ze chcialas baski dwa zabrac do Szwecji i pokazac im nasze polskie gwiazdy basenji :p [notabene jak masz na imie - bo mi jakos tak wygodniej sie pisze imionami:cool3:] - przegladalam watek o wystawie w Sztokholmie ;)

p.s. wlasnie udalo mi sie na chwilke na neciora wpasc :eviltong: jak po ogien hehe:lol:

pozdrawiam cieplo, dobrej nocki, odpoczywajcie po nocnych szalenstwach :evil_lol:

Posted

Cosmo napisał(a):
i tak trzymac Asia i Savannah :Poland:

a no wlasnie widzialam, Savanciu, ze chcialas baski dwa zabrac do Szwecji i pokazac im nasze polskie gwiazdy basenji :p [notabene jak masz na imie - bo mi jakos tak wygodniej sie pisze imionami:cool3:] - przegladalam watek o wystawie w Sztokholmie ;)

p.s. wlasnie udalo mi sie na chwilke na neciora wpasc :eviltong: jak po ogien hehe:lol:

pozdrawiam cieplo, dobrej nocki, odpoczywajcie po nocnych szalenstwach :evil_lol:

no więc ta Savannah to się nazywa Lidka;) a Ty Cosmo? i tak z pewnością pojedziemy do Sztokholmu z Asiaczkami, ale prawdopodobnie z większą ilościa :)

Posted

[FONT=Arial];)...to Ci Grusia ....

Ale rozmowy :razz::razz:...moglam wyjechać latek temu kilkanaście ...nie pojechałam ...teraz juz raczej bez szans...ale jeśli syn mój powie jadę powiem jedź :cool1:
[/FONT]

Posted

Witajcie Asiaczki w tym Nowym Roku!! :loveu:

Dzwoniłam, bo chciałam osobiście złożyć życzenia, ale widocznie zajęta byłaś Asiu...

Gruszka jest prześmieszna!!

A Baski, cudowne, rozkoszne maluszki!! :loveu: Jak one szybko rosną....

Pozdrawiam cieplutko, Agata

Posted

no więc ta Savannah to się nazywa Lidka;-) a Ty Cosmo? i tak z pewnością pojedziemy do Sztokholmu z Asiaczkami, ale prawdopodobnie z większą ilościa :smile:

no to Lidka pijemy bruderszafta - ja jestem Karolina ;) :popcorn:

wow no to jedzcie podbijac skandynawie :cooldevi: nie dajcie sie Szwedom :eviltong:

o moj Ty Panie :lol: Asia cos ty z tym kotem zrobila? hehehe jak prawdziwy lew teraz wyglada 8-):grins:

Pzdr, lece do nauki :cool3::placz:

Posted

Dusia3 napisał(a):
Z Warszawy, mieszkam na Bielanach i już poznałam Agę i Jej dwóch chłopaków Gomeza i Dablika :lol:

Jak masz fajnie:multi:, ja tez chce chodzić na spacerki z innymi baskami i ciągnąć ich właścicieli za język :cool3:, ale w 3mieście jakaś baskowa posucha:shake:

Posted

[quote name='jamnicze']Jak masz fajnie:multi:, ja tez chce chodzić na spacerki z innymi baskami i ciągnąć ich właścicieli za język :cool3:, ale w 3mieście jakaś baskowa posucha:shake:
Ale jest tam kilkoro sympatyków rasy. Powiem Ci o nich jak sie spotkamy.:lol:

[quote name='Anecioreczek']http://img115.imageshack.us/img115/4170/resizeofimg0767rx6.jpg

Boska impreze mieliscie na sylwestra:loveu:
Gruszka widze no no no :) Pięknie wystrzyzona,Nową fryzurke na nowy rok trzba wkoncu:evil_lol:
Taaaa imprezka byla bowska... A co do fryzurki to Ty tez cos tam zmieniłaś. co prawda z zupełnie innego powodu, ale jednak...:lol:
Pzdr.