Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Dusia3']Alek mój syn zdecydował, że Maluch będzie się nazywał Andżaro (na roboczo ;)), od [SIZE=-1]Kilimandżaro - takie małe nawiązanie do miejsca pochodzenia Super imie! Andżaro... ładnie brzmi...:loveu: Pzdr. Quote
Guest Dusia3 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 nooo jednego na razie, a jak zmienię mieszkanie może na domek, to kto wie? widziałam dwa basenji Agi i muszę przyznać, że w parze wyglądają bardzo malowniczo w ogóle bardzo ładne psy, szczególnie pyszczki takie ....mądre a na razie wychodzę z sieci, więc do zobaczenia Cosmo napisał(a):dusia, a to ty bobaska jednego bierzesz od Asi??? ja tez chce:placz::-( Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Cosmo napisał(a):dusia, a to ty bobaska jednego bierzesz od Asi??? ja tez chce:placz::-( Dusia3 bierze Rodzynka, czyli LESSON OF LOVE Asiaczek FCI, a po domowemu Andżaro.:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Cosmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Rodzice juz nie żyją, z siostrą mam i tak konktakt. A wyjechałabym, oczywiście, z meżem... Jakby zechciał...;-) A jak nie - to, trudno, zostajemy... Ale to i tak nierealne, bo obawiam się, że zanim zdobęde fundusze na wyjazd, to juz będzie "posprzatane"... Pzdr. przykro mi:roll: moze i masz racje, w sumie tak szczerze mowiac mimo, iz my mamy cala strone taty w jednym miescie to spotykami sie raptem od swieta, tak to strasznie ciezko wpasc spontanem na kawe.. ja tak mysle, ze jak zaloze swoja rodzine to najwazniejszy bedzie dla mnie kontakt z rodzicami i siostra i babuszkami, jesli tylko beda zyly, z kuzynostwem sie kontakt zapewne urwie.. w sumie ciekawy bylby taki wyjazd, zmiana otoczenia, czlowiek czuje sie wtedy jak nowonarodzony, nikt go nie zna, nie ocenia, fantastyczne uczucie.. Quote
Cosmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 nooo jednego na razie, a jak zmienię mieszkanie może na domek, to kto wie? ale masz dobrze:p, pozdrawiam :) Dusia3 bierze Rodzynka, czyli LESSON OF LOVE Asiaczek FCI, a po domowemu Andżaro.:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Asia no zebym nie mieszkala z rodzicami, to wszystko byloby inaczej, nie wiem, bede kombinowac jak sie da..;) ucaluj ode mnie wszystkie bobaski i Felcie :* Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 To nie jest przykre. Po prostu zyjemy w takich warunkach i w takich czasach, że nie zawsze mamy wybor. W innych - też jestesmy ograniczani... Ja tego nie będe zmieniać...:cool1: Pzdr. Quote
Cosmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 tzn mi przykro, że twoi rodzice nie zyja:roll: a reszta - moze sie kiedys udac - pomysl taki domek na poludniu Francji, baseczki biegajace po soczystych trawach...:p no powolutku sie ewakuuje, bo juz mi oczka nawalaja, nie wiem jak czesto bede wpadac, bo mi sie tatusiek odgraza, ze mam sie zaczac uczyc od jutra do sesji hehe:cool3: ale postaram sie byc czesto, ile sie da :diabloti: zycze jeszcze raz wszystkiego najlepszego, zeby hodowla i bobaski sie pieknie rozwijaly :) zeby wszystko bylo ok i w zyciu prywatnym i zawodowym :p pozdrawiam serdecznie - Karolina ;) Quote
agabass Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Hej Asiaczku Sylwestrowe kreacje maluchów cud miód malina - słodkie mongolionki. Pytanko gdzie ty byś chciała wyjechać nu nu nu jak to Karollo mówi i co ty byś robiła bez nas :shake:. Fotoski seper jak zawsze. Dusia3 imię dla małego rewelacja Andżaro - niezłe naprawde, bardzo mi się podoba, brzmi poważnie :cool3:, tajemniczo i napewno bedzie pasowało do basenji. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 OK, dziewczyny! Nigdzie nie wyjeżdżam... bez Was nie ruszam się z Polski...:lol: Pzdr. Quote
Savannah Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wpadam z wizytą po Sylwestrze :) Normalnie przeżyłam najlepszego Sylwka w całym życiu !:lol: A jak to ciekawie się kładzie spać przed 7:evil_lol: Może wstawię jakąś fotkę, o ile Asiaczek się zgodzi...:) No widzę, że teraz temat wyjazdów się zaczął! Ja mam nadzieje, że jednak Asiaczek nigdzie nie wyjedzie! Bo będę mieć jeszcze dalej niż do Warszawy :placz: Ja tak też myślałam nad wyjazdem, także z tej racji wybrałam taki kierunek studiów jaki wybrałam:lol: Ciągnie mnie do Hiszpanii najbardziej (Asiaczek wie gdzie dokładnie:razz:) oraz także na Cypr - dwa "moje" światy... Ale Anglia i Szwecja wchodzą także w rachubę... pierwsze za sprawą możliwości podszkolenia języka, a drugie ze względu na rodzinę... Jednak ostatnio tyle się działo w moim życiu, że w tym momencie wcale nie jestem pewna czy chce wyjechać z Polski i zostawić Rodziców, siostrę, chłopaka, znajomych...:roll: To była by baaaaardzo trudna decyzja.... Poza tym mam tutaj handlerskie "obowiązki wobec basków-bobasków...:lol::cool3:;) Quote
Cosmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 i tak trzymac Asia i Savannah :Poland: a no wlasnie widzialam, Savanciu, ze chcialas baski dwa zabrac do Szwecji i pokazac im nasze polskie gwiazdy basenji :p [notabene jak masz na imie - bo mi jakos tak wygodniej sie pisze imionami:cool3:] - przegladalam watek o wystawie w Sztokholmie ;) p.s. wlasnie udalo mi sie na chwilke na neciora wpasc :eviltong: jak po ogien hehe:lol: pozdrawiam cieplo, dobrej nocki, odpoczywajcie po nocnych szalenstwach :evil_lol: Quote
Savannah Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Cosmo napisał(a):i tak trzymac Asia i Savannah :Poland: a no wlasnie widzialam, Savanciu, ze chcialas baski dwa zabrac do Szwecji i pokazac im nasze polskie gwiazdy basenji :p [notabene jak masz na imie - bo mi jakos tak wygodniej sie pisze imionami:cool3:] - przegladalam watek o wystawie w Sztokholmie ;) p.s. wlasnie udalo mi sie na chwilke na neciora wpasc :eviltong: jak po ogien hehe:lol: pozdrawiam cieplo, dobrej nocki, odpoczywajcie po nocnych szalenstwach :evil_lol: no więc ta Savannah to się nazywa Lidka;) a Ty Cosmo? i tak z pewnością pojedziemy do Sztokholmu z Asiaczkami, ale prawdopodobnie z większą ilościa :) Quote
Asiaczek Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Tak wygląda Gruszka po ostrzyzeniu. To chyba będzie ciekawostka dla Sylrwii...:lol: Milego dnia! Pzdr. Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [FONT=Arial];)...to Ci Grusia .... Ale rozmowy :razz::razz:...moglam wyjechać latek temu kilkanaście ...nie pojechałam ...teraz juz raczej bez szans...ale jeśli syn mój powie jadę powiem jedź :cool1:[/FONT] Quote
Elitesse Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Asiaczek napisał(a):Dobrze wiedzieć. A to na recepte się kupuje? Pzdr. nie i cos kolo zlotowki kosztuje jedna saszetka Quote
cavallo Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Witajcie Asiaczki w tym Nowym Roku!! :loveu: Dzwoniłam, bo chciałam osobiście złożyć życzenia, ale widocznie zajęta byłaś Asiu... Gruszka jest prześmieszna!! A Baski, cudowne, rozkoszne maluszki!! :loveu: Jak one szybko rosną.... Pozdrawiam cieplutko, Agata Quote
sylrwia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Asiaczek']Tak wygląda Gruszka po ostrzyzeniu. To chyba będzie ciekawostka dla Sylrwii...:lol: http://img503.imageshack.us/img503/8284/resizeofimg0756up2.jpg Milego dnia! Pzdr. Grucha rewelacyjny choć z przerażeniem patrze i mam nadzieje ze moj kot do takiego stopnia sie nie wygryzie z futra (od spodu juz tak wyglada:(). Quote
alive Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Jezusie Nazareński ki diabeł!!! :crazyeye: Doszyłaś temu kotu głowę jakiegoś innego? :cool3: http://img503.imageshack.us/img503/8284/resizeofimg0756up2.jpg Quote
Cosmo Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 no więc ta Savannah to się nazywa Lidka;-) a Ty Cosmo? i tak z pewnością pojedziemy do Sztokholmu z Asiaczkami, ale prawdopodobnie z większą ilościa :smile: no to Lidka pijemy bruderszafta - ja jestem Karolina ;) :popcorn: wow no to jedzcie podbijac skandynawie :cooldevi: nie dajcie sie Szwedom :eviltong: o moj Ty Panie :lol: Asia cos ty z tym kotem zrobila? hehehe jak prawdziwy lew teraz wyglada 8-):grins: Pzdr, lece do nauki :cool3::placz: Quote
Asiaczek Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Do ostrzyzenia zostało mi jeszcze póltora kota... tylko. Może w najbliższa sobotę to "załatwimy". Rachu-ciachu i... cała szóstka obciachana! Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Dusia3 napisał(a):Z Warszawy, mieszkam na Bielanach i już poznałam Agę i Jej dwóch chłopaków Gomeza i Dablika :lol: Jak masz fajnie:multi:, ja tez chce chodzić na spacerki z innymi baskami i ciągnąć ich właścicieli za język :cool3:, ale w 3mieście jakaś baskowa posucha:shake: Quote
Anecioreczek Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 http://img115.imageshack.us/img115/4170/resizeofimg0767rx6.jpg Boska impreze mieliscie na sylwestra:loveu: Gruszka widze no no no :) Pięknie wystrzyzona,Nową fryzurke na nowy rok trzba wkoncu:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='jamnicze']Jak masz fajnie:multi:, ja tez chce chodzić na spacerki z innymi baskami i ciągnąć ich właścicieli za język :cool3:, ale w 3mieście jakaś baskowa posucha:shake: Ale jest tam kilkoro sympatyków rasy. Powiem Ci o nich jak sie spotkamy.:lol: [quote name='Anecioreczek']http://img115.imageshack.us/img115/4170/resizeofimg0767rx6.jpg Boska impreze mieliscie na sylwestra:loveu: Gruszka widze no no no :) Pięknie wystrzyzona,Nową fryzurke na nowy rok trzba wkoncu:evil_lol: Taaaa imprezka byla bowska... A co do fryzurki to Ty tez cos tam zmieniłaś. co prawda z zupełnie innego powodu, ale jednak...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts