Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elitesse napisał(a):
ja to zawsze u psiakow stosuje :) :) dziala rewelacyjnie !!
u ludzikow podobno tez :eviltong:

Dobrze wiedzieć. A to na recepte się kupuje?

Cosmo napisał(a):
nie moge no, co ja bym dala, zeby miec takiego jednego baseczka w lapkach, tak by szczeniaczkiem pachnial [wiem, wiem moczem :cool3: hehe, ale to taki specyficzny zapach jest:eviltong:] - masz szczescie Asiu, naprawde :evil_lol:

No to przyjeżdżaj do W-wy i sama pomiziaj Bobaski...
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

A to na recepte się kupuje?

chyba tak, ale reki nie dam uciac :eviltong:

No to przyjeżdżaj do W-wy i sama pomiziaj Bobaski...
Pzdr.

nawet nie wiesz jak bym chciala :p

Guest Dusia3
Posted

U nas będzie miał bardzo dobrze :loveu:
Już jesteśmy wstępnie przygotowani, a poza tym będziemy utrzymać kontakt z "Rodziną" basenji:lol:
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Duśka

[quote name='Matusz']no właśnie...:-(:-( ale musiało to kiedyś nastąpić...

Posted

hmm kolezanka ma siostre w Wawce to moze i bylaby szansa dla mnie :cool3: na wiosne na spacerek Dzezika bym dorwala :loveu:

ojj bylabys baaardzo zmeczona po spotkaniu ze mna, bo ja duzo mowie i duzo pytam :evil_lol: a musialabys mi wszystko o baskach opowiedziec, a sporo tego pewnie :cool3: nie wiesz na co sie narazasz :eviltong:

pozdrawiam :p

Guest Dusia3
Posted

dokładnie tak, do tej rasy przymierzaliśmy się od roku, a do Malucha od początku listopada chyba
no i proszę urodził się jeden chłopak, tak dla mnie ;)

[quote name='Asiaczek']Witaj Dusia3! Jak się ciesze, że udało się logowania na dgm!!! Teraz informacje i fotki będą szybciej krążyły między nami...:lol:

Cosmo - wieki całe!
Ale cudownie, że już jesteś!!!

Hanacku - Wam róniez wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Maluszki, przynajmniej niektóre juz dawno miały zaklepany domek. Na przykład Jamnicze - czekała od ubiegłego roku, a Dusia3 - tez juz jakis czas temu zamówiła wstępnie chłopaka,prawda?
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']...i zyjesz...:evil_lol:

Widziałaś fotke z lokówka? Czy tradycyjnie weszłas na ostatni post?
pzdr.

:obrazic:Czuje sie urażona;), Twoją galerie zawsze przeglądam od ostatniego mojego wejścia do niej a nie na ostatnia kartkę:eviltong: (choc nieraz jest kupe "zasp-stron" do przebrniecia)
A rysuneczke widziałam widziałam, tylko czy to nie Ty powinnaś kręcić ta lokówką?,

[quote name='Asiaczek']No i Lowka, czyli LOVE FROM ABROAD Asiaczek FCI....
:turn-l:Lowka = Lokówka:roflt:

[quote name='Asiaczek']Dobrze wiedzieć. A to na recepte się kupuje?

Bez recepty, można kupić całe pudełeczko albo na sztuki.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nigdy jeszcze nie byłam na wystawie w Skandynawii...:oops:
Pzdr.

musze sobie faceta w Norwegii znalezc i wtedy wezme troche Asiaczkow podlansuje tam :eviltong:, ale by bylo :)

a tak ogolnie z innej beczki zapytam, myslalas kiedykolwiek o wyprowadzce do innego kraju??? tak zamieszkac gdzies na stale???
bo ja sobie nie potrafie wyobrazic opuscic Polske - jest jaka jest, ale jak przychodzi co do czego, to ludzie sie jednocza i w ogole, jakos mimo wszystko jestem dumna z Polski i denerwuje mnie traktowanie jej z gory przez takich Angolow czy Francuzow, nie wiem co mnie tak naszlo teraz :razz:

Guest Dusia3
Posted

ma taki wyrozumiałe spojrzenie, dla tych szaleństw wszystkich, które dookoła się działy i dzieją;)
a oczy jak marzenie...

no i poza tym ma trzy siostry, więc to normalne spojrzenie faceta, którego otaczają same kobiety (chi, chi, chi)

czy Maluchy nie bały się wczorajszych wystrzałów???

[quote name='Asiaczek']Nasz Rodzyneczek, czyli LESSON OF LOVE Asiaczek FCI.

Cdn.
Pzdr.

Posted

Cosmo - kiedyś, jak byłam młoda, ucząca się - to decyzja o wyjechaniu na stałe z Polski wogóle nie przychodziła mi do głowy. Never!!!
Ale teraz, jak juz jestem starsza i trocszkę świata widziałam, to czemu nie? Poprawić język i mozna zyc...
Pzdr.

Posted

Dusia3 napisał(a):
ma taki wyrozumiałe spojrzenie, dla tych szaleństw wszystkich, które dookoła się działy i dzieją;)
a oczy jak marzenie...

no i poza tym ma trzy siostry, więc to normalne spojrzenie faceta, którego otaczają same kobiety (chi, chi, chi)

czy Maluchy nie bały się wczorajszych wystrzałów???

Spokojnie przespały ten czas w kojcu, z Mamunia...
pzdr.

Guest Dusia3
Posted

Alek mój syn zdecydował, że Maluch będzie się nazywał Andżaro (na roboczo ;)), od [SIZE=-1]Kilimandżaro - takie małe nawiązanie do miejsca pochodzenia

[quote name='Asiaczek']Może trzeba troche poczekać, aby komp. się załadował?
Nie wiem...

A co do charakterów. Na razie widac, ze jako piewsza, która wychodzi z kojca jest Lowka (LOVE FROM ABROAD Asiaczek FCI), potem za nią - Erka (LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI).
Chłopak (a tak właściwie to Dusia3 powinna juz nam napisać jego przyszłe domowe imię) i Sajdka jeszcze sie troche zastanawiają, zanim opuszcza ten bezpieczny przybytek...
Na razie tyle.:lol:
pzdr.

Posted

Cosmo napisał(a):
myslisz? nie zal by ci bylo opuszczac rodziny? rodzenstwa, rodzicow

Rodzice juz nie żyją, z siostrą mam i tak konktakt.
A wyjechałabym, oczywiście, z meżem... Jakby zechciał...;) A jak nie - to, trudno, zostajemy...

Ale to i tak nierealne, bo obawiam się, że zanim zdobęde fundusze na wyjazd, to juz będzie "posprzatane"...
Pzdr.