Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Elitesse napisał(a):ja to zawsze u psiakow stosuje :) :) dziala rewelacyjnie !! u ludzikow podobno tez :eviltong: Dobrze wiedzieć. A to na recepte się kupuje? Cosmo napisał(a):nie moge no, co ja bym dala, zeby miec takiego jednego baseczka w lapkach, tak by szczeniaczkiem pachnial [wiem, wiem moczem :cool3: hehe, ale to taki specyficzny zapach jest:eviltong:] - masz szczescie Asiu, naprawde :evil_lol: No to przyjeżdżaj do W-wy i sama pomiziaj Bobaski... Pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wiatmy w nowym roku!!!! :) :) I zyczymy wszystkiego najlepszego! :) Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 BlackSheWolf napisał(a):Wiatmy w nowym roku!!!! :) :) I zyczymy wszystkiego najlepszego! :) Witaj w Nowym Roku! Dużo dobrego dla Ciebie i Kleksa. Pzdr. Quote
Cosmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 A to na recepte się kupuje? chyba tak, ale reki nie dam uciac :eviltong: No to przyjeżdżaj do W-wy i sama pomiziaj Bobaski... Pzdr. nawet nie wiesz jak bym chciala :p Quote
Guest Dusia3 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 U nas będzie miał bardzo dobrze :loveu: Już jesteśmy wstępnie przygotowani, a poza tym będziemy utrzymać kontakt z "Rodziną" basenji:lol: Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Duśka [quote name='Matusz']no właśnie...:-(:-( ale musiało to kiedyś nastąpić... Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 A jakie imię dostanie Rodzyneczek? Jakie sa ustalenia rodzinne? pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Asiaczek napisał(a):Witaj w Nowym Roku! Dużo dobrego dla Ciebie i Kleksa. Pzdr. dziekujemy :) Quote
Guest Dusia3 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Z Warszawy, mieszkam na Bielanach i już poznałam Agę i Jej dwóch chłopaków Gomeza i Dablika :lol: [quote name='jamnicze']Cześć Dusia 3, no to jesteśmy tu już we dwie. Ze mną ma zamieszkać to piękne cudeńko na samej górze :)))) http://img529.imageshack.us/img529/4316/resizeofimg0731iu8.jpg A z jakiego miasta jesteś? Quote
Cosmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 hmm kolezanka ma siostre w Wawce to moze i bylaby szansa dla mnie :cool3: na wiosne na spacerek Dzezika bym dorwala :loveu: ojj bylabys baaardzo zmeczona po spotkaniu ze mna, bo ja duzo mowie i duzo pytam :evil_lol: a musialabys mi wszystko o baskach opowiedziec, a sporo tego pewnie :cool3: nie wiesz na co sie narazasz :eviltong: pozdrawiam :p Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Kombinuj, Cosmo, kombinuj...:lol: Pzdr. Quote
Guest Dusia3 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 dokładnie tak, do tej rasy przymierzaliśmy się od roku, a do Malucha od początku listopada chyba no i proszę urodził się jeden chłopak, tak dla mnie ;) [quote name='Asiaczek']Witaj Dusia3! Jak się ciesze, że udało się logowania na dgm!!! Teraz informacje i fotki będą szybciej krążyły między nami...:lol: Cosmo - wieki całe! Ale cudownie, że już jesteś!!! Hanacku - Wam róniez wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Maluszki, przynajmniej niektóre juz dawno miały zaklepany domek. Na przykład Jamnicze - czekała od ubiegłego roku, a Dusia3 - tez juz jakis czas temu zamówiła wstępnie chłopaka,prawda? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Dusia3 - strzał w dziesiatkę, co? pzdr. Quote
Cosmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Asiu a Ty czasem jezdzisz na zagraniczne wystawy do krajow skandynawskich? Quote
sylrwia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Asiaczek']...i zyjesz...:evil_lol: Widziałaś fotke z lokówka? Czy tradycyjnie weszłas na ostatni post? pzdr. :obrazic:Czuje sie urażona;), Twoją galerie zawsze przeglądam od ostatniego mojego wejścia do niej a nie na ostatnia kartkę:eviltong: (choc nieraz jest kupe "zasp-stron" do przebrniecia) A rysuneczke widziałam widziałam, tylko czy to nie Ty powinnaś kręcić ta lokówką?, [quote name='Asiaczek']No i Lowka, czyli LOVE FROM ABROAD Asiaczek FCI.... :turn-l:Lowka = Lokówka:roflt: [quote name='Asiaczek']Dobrze wiedzieć. A to na recepte się kupuje? Bez recepty, można kupić całe pudełeczko albo na sztuki. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Cosmo napisał(a):Asiu a Ty czasem jezdzisz na zagraniczne wystawy do Skandynawii? Nigdy jeszcze nie byłam na wystawie w Skandynawii...:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Sylrwia - nie obrazaj się, Koffana... Brak reakcji na post zwany "lokówka" dał mi do myślenia...;) Pzdr. Quote
Cosmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Asiaczek napisał(a):Nigdy jeszcze nie byłam na wystawie w Skandynawii...:oops: Pzdr. musze sobie faceta w Norwegii znalezc i wtedy wezme troche Asiaczkow podlansuje tam :eviltong:, ale by bylo :) a tak ogolnie z innej beczki zapytam, myslalas kiedykolwiek o wyprowadzce do innego kraju??? tak zamieszkac gdzies na stale??? bo ja sobie nie potrafie wyobrazic opuscic Polske - jest jaka jest, ale jak przychodzi co do czego, to ludzie sie jednocza i w ogole, jakos mimo wszystko jestem dumna z Polski i denerwuje mnie traktowanie jej z gory przez takich Angolow czy Francuzow, nie wiem co mnie tak naszlo teraz :razz: Quote
Guest Dusia3 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ma taki wyrozumiałe spojrzenie, dla tych szaleństw wszystkich, które dookoła się działy i dzieją;) a oczy jak marzenie... no i poza tym ma trzy siostry, więc to normalne spojrzenie faceta, którego otaczają same kobiety (chi, chi, chi) czy Maluchy nie bały się wczorajszych wystrzałów??? [quote name='Asiaczek']Nasz Rodzyneczek, czyli LESSON OF LOVE Asiaczek FCI. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Cosmo - kiedyś, jak byłam młoda, ucząca się - to decyzja o wyjechaniu na stałe z Polski wogóle nie przychodziła mi do głowy. Never!!! Ale teraz, jak juz jestem starsza i trocszkę świata widziałam, to czemu nie? Poprawić język i mozna zyc... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Dusia3 napisał(a):ma taki wyrozumiałe spojrzenie, dla tych szaleństw wszystkich, które dookoła się działy i dzieją;) a oczy jak marzenie... no i poza tym ma trzy siostry, więc to normalne spojrzenie faceta, którego otaczają same kobiety (chi, chi, chi) czy Maluchy nie bały się wczorajszych wystrzałów??? Spokojnie przespały ten czas w kojcu, z Mamunia... pzdr. Quote
Cosmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 myslisz? nie zal by ci bylo opuszczac rodziny? rodzenstwa, rodzicow Quote
Guest Dusia3 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Alek mój syn zdecydował, że Maluch będzie się nazywał Andżaro (na roboczo ;)), od [SIZE=-1]Kilimandżaro - takie małe nawiązanie do miejsca pochodzenia [quote name='Asiaczek']Może trzeba troche poczekać, aby komp. się załadował? Nie wiem... A co do charakterów. Na razie widac, ze jako piewsza, która wychodzi z kojca jest Lowka (LOVE FROM ABROAD Asiaczek FCI), potem za nią - Erka (LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI). Chłopak (a tak właściwie to Dusia3 powinna juz nam napisać jego przyszłe domowe imię) i Sajdka jeszcze sie troche zastanawiają, zanim opuszcza ten bezpieczny przybytek... Na razie tyle.:lol: pzdr. Quote
Cosmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 dusia, a to ty bobaska jednego bierzesz od Asi??? ja tez chce:placz::-( Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Cosmo napisał(a):myslisz? nie zal by ci bylo opuszczac rodziny? rodzenstwa, rodzicow Rodzice juz nie żyją, z siostrą mam i tak konktakt. A wyjechałabym, oczywiście, z meżem... Jakby zechciał...;) A jak nie - to, trudno, zostajemy... Ale to i tak nierealne, bo obawiam się, że zanim zdobęde fundusze na wyjazd, to juz będzie "posprzatane"... Pzdr. Quote
Recommended Posts