Cosmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 to jest taki proszek w saszetce - z woda robi sie taka zawiesina - obrzydliwy smak, ale naprawde pomaga :) Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Obym nie musiała spróbowac... Wolę trzymać sie z dala od jakichkolwiek lekarstw... Pzdr. Quote
Dzaga Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Haha powiedz to kuzynkowi. Nastpna tercja wymiotów...:hmmmm: ja już bym dawno wysiałda :roll: Quote
Cosmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 to niech chociaz pije ciepla wode z cukrem, zeby sie nie odwodnil:roll: Obym nie musiała spróbowac... Wolę trzymać sie z dala od jakichkolwiek lekarstw... Pzdr. pewnie ;) ja to biore leki, kiedy juz naprawde musze, nie faszeruje sie chemia niepotrzebnie. Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]Asiaczku .....SMECTA jest zupelnie bezpieczna ...podaje się ja nawet małym dzieciaczkom Doberek w Nowym Roku :p[/FONT] Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Asiaczek']A tak małe baski-bobaski szykowały sie na impreze sylwestrową... Najpierw Erka czyli LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI. http://img115.imageshack.us/img115/4170/resizeofimg0767rx6.jpg Cdn. Pzdr. [FONT=Arial]Moja chrześniaczka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Dzaga']Haha powiedz to kuzynkowi. Nastpna tercja wymiotów...:hmmmm: ja już bym dawno wysiałda :roll:A od czego te wymioty? Może lepiej pojechac na Pogotowie? [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Asiaczku .....SMECTA jest zupelnie bezpieczna ...podaje się ja nawet małym dzieciaczkom Doberek w Nowym Roku :p[/FONT] Aaaa... Dobryberek! Pzdr. Quote
sylrwia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Cosmo napisał(a):to jest taki proszek w saszetce - z woda robi sie taka zawiesina - obrzydliwy smak, ale naprawde pomaga :) Smakuje jak woda z rozpuszczona glina. :evil_lol: Trzeba zacisnac zeby i szybko wciągnąc. Ale faktycznie ma dobre dzialanie, psa tym jak byl maly kurowalam. A i sama brałam chyba ze trzy razy;) Quote
jamnicze Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Witam wszystkich w Nowym Roku :calus: Maluszki w czapeczkach -SUPER :sweetCyb: i nawet im uszka już stają :sweetCyb:. Kto mi wyjaśni dlaczego na moim kompie nie widzę rysunku z lokówką :confused: (może mój monitor ma feler :comp26:) Asiu, a może napisałabyś nam trochę o ich charakterkach? pewno już nie jedno zaczynają pokazywać. Mateusz dzięki za zdjęcie. Quote
Cosmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 sylrwia napisał(a):Smakuje jak woda z rozpuszczona glina. :evil_lol: Trzeba zacisnac zeby i szybko wciągnąc. hahaha :-D dokladnie :biggrina: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 sylrwia napisał(a):Smakuje jak woda z rozpuszczona glina. :evil_lol: Trzeba zacisnac zeby i szybko wciągnąc. Ale faktycznie ma dobre dzialanie, psa tym jak byl maly kurowalam. A i sama brałam chyba ze trzy razy;) ...i zyjesz...:evil_lol: Widziałaś fotke z lokówka? Czy tradycyjnie weszłas na ostatni post? pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 jamnicze napisał(a):Kto mi wyjaśni dlaczego na moim kompie nie widzę rysunku z lokówką :confused:(może mój monitor ma feler :comp26:) Asiu, a może napisałabyś nam trochę o ich charakterkach? pewno już nie jedno zaczynają pokazywać. Może trzeba troche poczekać, aby komp. się załadował? Nie wiem... A co do charakterów. Na razie widac, ze jako piewsza, która wychodzi z kojca jest Lowka (LOVE FROM ABROAD Asiaczek FCI), potem za nią - Erka (LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI). Chłopak (a tak właściwie to Dusia3 powinna juz nam napisać jego przyszłe domowe imię) i Sajdka jeszcze sie troche zastanawiają, zanim opuszcza ten bezpieczny przybytek... Na razie tyle.:lol: pzdr. Quote
Agasia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Czapeczkowe zdjecia przesliczne!!! Slodkie kruszynki! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 No to sobotnie fotki maluszków. Najpierw zbiorówka. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Agasia']Czapeczkowe zdjecia przesliczne!!! Slodkie kruszynki! :loveu::loveu::loveu::loveu: Agasia - żyjesz!!! Jak miło widziec Cię w FB!!!! Jak po sylwestrze? pzdr. Quote
Cosmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 jakie one są słooodkie:loveu::loveu::loveu: wymiękam normalnie - :iloveyou: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Cosmo napisał(a):jakie one są słooodkie:loveu::loveu::loveu: wymiękam normalnie - :iloveyou: Ja jak na nie patrzę, to tez wymiękam. Za kazdym razem... Kloniki jedne!:loveu: Pzdr. Quote
Rybka_39 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Witam w Nowym Roku!:multi: Maluszki boskie:loveu: Bedziecie na wystawie w Katowicach? Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Jakieś bobaski na kolanach u Agabasska. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Rybka_39 napisał(a):Witam w Nowym Roku!:multi: Maluszki boskie:loveu: Bedziecie na wystawie w Katowicach? Witaj, Rybko! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Nie, w Katowicach nas nie bedzie, bo V grupa jest w piatek, a ja w ten dzień pracuje... pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 A teraz druga para basków-bobasków, ale tym razem na rękach u Artura... Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Asiaczek napisał(a):Smecta - nie znam... Ale jeżeli Tobie pomogła, to moze i warta polecenia... Pzdr. ja to zawsze u psiakow stosuje :) :) dziala rewelacyjnie !! u ludzikow podobno tez :eviltong: Quote
Cosmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 nie moge no, co ja bym dala, zeby miec takiego jednego baseczka w lapkach, tak by szczeniaczkiem pachnial [wiem, wiem moczem :cool3: hehe, ale to taki specyficzny zapach jest:eviltong:] - masz szczescie Asiu, naprawde :evil_lol: Quote
Recommended Posts