Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Matusz']Witanko Asiaczki w Nowym Roku !!! :multi::loveu::multi: Witaj Matusz z pieknym Tobiaszkiem!:loveu: [quote name='Dzaga']:eating::sabber: jemy! ... rożków już nie ma...:cool1: [quote name='Madzik93']Kto rysował baski z lokówką? :) Ten rysunek dostałam na moje imieniny kilka lat temu od zaprzyjaźnionych właścicieli basenji. Super pomysł, prawda?:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Tak jakos same wchodziły do buzi i... znikały...:cool3: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 A jakie lekarstwa potrzebujesz? Na oczy, na głowę czy jeszcze na coś innego...? pzdr. Quote
Dzaga Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Hehe,. kuzyn sie rozchorował. Miałam mu czpki kupić, ale apteka zaknięta. Apteke mamy za przysłowiowym rogiem :roll: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 A tak małe baski-bobaski szykowały sie na impreze sylwestrową... Najpierw Erka czyli LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Teraz Sajdusia czyli LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Nasz Rodzyneczek, czyli LESSON OF LOVE Asiaczek FCI. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 No i Lowka, czyli LOVE FROM ABROAD Asiaczek FCI. Pzdr. Quote
Dzaga Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Biedne Asiaczkowe dziecaczki :cool3: A kuzyn rzga już trzy dni,. Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 http://img512.imageshack.us/img512/6671/resizeofimg0776cn2.jpg nasz rodzyneczek:loveu: pięknie mu w czapeczce :loveu: Quote
Dzaga Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Jak wy je rozróżniacie to ja nie wiem :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Dzaga napisał(a):Biedne Asiaczkowe dziecaczki :cool3: A kuzyn rzga już trzy dni,. Dlaczego "biedne"?:crazyeye: Bawily się wysmienicie! Całą pozostałą noc grzecznie przespały w kojcu, nie rozrabialy.... Dzisiaj apetycik znowu jakby ciut wiekszy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Matusz']http://img512.imageshack.us/img512/6671/resizeofimg0776cn2.jpg nasz rodzyneczek:loveu: pięknie mu w czapeczce :loveu: Przecie to facet! A facetom w czapeczka zawsze jest ładnie... nawet jak robi głupkowate miny, prawda?:lol: [quote name='Dzaga']Jak wy je rozróżniacie to ja nie wiem :loveu: Po bieli na łapkach, po kryzach, a chłopaka dodatkowo po braku strzałki na czółku... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Dzaga napisał(a): A kuzyn rzga już trzy dni,. Gorzka herbata, sucharki, węgiel.... nic więcej nie przychodzi mi do głowy... No, ewent. Nifuroksazyd (jak masz...). O, jeszcze Coca-Cola + banan. Tak mi kiedys powiedzial zaprzyjaźniony pijaczek...hehehe... Pzdr. Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Asiaczek']Przecie to facet! A facetom w czapeczka zawsze jest ładnie... nawet jak robi głupkowate miny, prawda?:lol: Po bieli na łapkach, po kryzach, a chłopaka dodatkowo po braku strzałki na czółku... Pzdr. pewnie, że prawda !! nasz śliczny:loveu: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Haha, korzystaj i głęboko oddychaj!:lol: Pzdr. Quote
Cosmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 To sa rozki drożdżowe , a w środku marmolada różana + skórka pomarańczowa i rodzynki... http://img246.imageshack.us/img246/9...img0747ef6.jpg Nie tylko wyglądały pysznie, ale i smakowały! Cosmo - witaj jako pierwsza w Nowym Roku! Pzdr. witam, witam :) pogodnie i z nadzieją na ciekawszy rok :evil_lol: mmmm pysznosci, łeee szkoda, że nie mieszkam w Wawce :cool3: a na wymioty lub biegunke polecam Smecte - uratowala mnie przed morderczą jelitówką ostatnio ;) - zdrowka zycze kuzynowi:) baski bobaski słooodkie :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Smecta - nie znam... Ale jeżeli Tobie pomogła, to moze i warta polecenia... Pzdr. Quote
Recommended Posts